Pluttis.

Sam är en riktig sötnos! Han härjar verkligen runt som en tok här inne på dagarna, kryper snabbt so tusan och när jag liksom låtsas kryp-jaga honom så blir han superbusig och skyndar sig så jag skall jaga honom! Han tycker det är jättekul! Verkligen fullt ös! Och han älskar glass, han fick smaka lite av mig idag och hans mun blir lika stor som hela honom när han visar att han vill ha!! Sötaste!
Lekparken var det idag och härjade, men det känns att det börjar bli höst minsann. Tur jag köpte nya skor, en kofta och en klänning i helgen så jag har utökat garderoben lite. Dock blev det mest nytt till Sam. Förutom allt han fått av mormor och morfar  och morbror med flickvän så har han fått nya vantar, ett par jeans och mössor, scarfes jeans med hängslen, tröjor mm. Så även hans höstgarderob är utökad!
Vi var ju hela familjen på köpcentrat igår och det bästa av allt var när vi var i lekparken, Sam älskar verkligen grus!
Idag stod han själv några sekunder utan att tänka på det!<3
Sötaste lockarna! I den fina bodyn från mormor och morfar.
NU tackar jag för mig, mysdags i soffan med te och sambo. Och kisarna förstås.
Kul att ni kommenterar mer flitigt nu, man skulle kunna tro att ni vill se mig blogga me

10 månader.

Jag kan inte förstå att det redan gått 10 månader sedan vi fick träffa vår prins för första gången! Det är helt galet vad tiden går fort och vad underbart mycket som händer varje dag! Wow! NU vid 10 månaders ålder, kryper Sam snabbt som tusan, ställer sig och reser sig upp mot allt. Vinkar glatt till en lite då och då, men även när man själv vinkar. Skrattar högt flera gånger om dagen, pratar mest hela tiden, är en riktig buse, älskar dammsugaren, fruktpureer, spagetti och köttfärssås, att busa med andra barn, när man ändrar rösten och busar, att jaga katterna, han har snart fått upp sin 4e tand, han sover bra hela nätterna (oftast) äter 5 mål om dagen, och han gör sin mamma och pappa stoltast i världen över att vi fått äran att vara din mamma och pappa. Du är världens bästa, vi älskar dig mestast i hela världen!



(bild från idag!)



Sötaste byxorna på sötaste killen!



På en sushirestaurang i stan med brorsan med flickvän!


Gapflabb.

Som vi skrattat ikväll.





Busy.

Lite lågvarv på bloggen. Har besök av min käre bror och hans kära flickvän, och vi har ju massa annat för oss än att sitta vid datorn såklart. Igår var vi tex på stan allesammans och strosade, käkade sushi och shoppade! Hittade grymt coola jeans till Sam, med hängslen på som liksom skall hänga ner lite coolt. och en fin tröja till, matchande såklart. Denna bebis är bortskämd, det vågar jag till och med erkänna nu, men det är ju SÅ kul. Sen att brorsan med flickvän hade med sig en tröja de köpt, jättesöt, och en duns med kläder från mormor och morfar, body, strumpor och mössa från Villervalla, jättefina färger! Sen ett par snickarbyxeshort med t-shirt också. Jättefina saker och han är SÅ söt i allt man tar på honom! Tack fina rara! Och tack för inredningsprylen till mamsen och papsen i familjen med!

Så som ni förstår, a lot of things to do. idag blir det nog slottsbesök med massa god fika och promenad, samt lite andra utflykter... och jag är jäklans sugen på att hyra: Män som hatar kvinnor, är den bra? Och det är ju FREDAGSMYS rent allmänt! Älskar fredagar!

Sam sover och vi försöker komma i ordning här. 


Trevlig fredag.

Kalas.

Puh! Vad jag är trött, tröttheten bara kom som en duns från ovan. Har haft en jättekul dag, vi var på T 1årskalas, och röjde runt med massa bebisar och mammor, åt massa gott, pannkakstårta till bebisarna, Sam verkligen älskade tårtan! Och massa goda kakor och fruktsallad till oss vuxna. En riktigt mysig dag. Bebisarna fick så söta goodiebags med, där var russinask, en badleksak och en mjukis. så sött!!

På väg hem i vagnen somnade hjärtat så då passade en promenad utmärkt i det fina vädret och efter alla goda kakor. SÅ väl hemma har vi röjt och busat hela familjen, och var iväg och storhandlade. Ätit goda burgare nu och lillälsklingen sover nu. Massa lek och intryck rikare! Vårt hjärtegull!

Men vart har helgen tagit vägen? Den gick så snabbt.

Lägger upp bilder någon annan dag, nu är det mys i soffan och Poirot!

 

Njut av kvällen!


Pics.

Har ju glömt lägga upp lite girls pics från Madonnatrippen till Göteborg den 9-10/8. Det var ju en riktigt trevlig tripp!












Sötbebbe!

Det finns väl inget mysigare än bebismys och bebishull. Jag älskar att mysa hela familjen, när Sam kommer över till oss på morgonkvisten och ligger mellan oss och myser, då sover man som bäst! Mys!
Man märker att det är full action hela dagarna för Sam slocknar som en stock vid vällingen innan 20. Idag var det väl vid 19.45. Var nyss inne och kikade till honom, och han låg så mysigt. Man vill bara pussa på honom, men vill ju ej riskera att väcka honom. Sötnosen! Vi har ju haft en spontan bebisträff idag med, fick ett mess om en förfrågan och jag är ju inte sen... så fyra bebisar och fyra mammor en massa timmar med kackel och bus! Me like! Men man är verkligen helt slut efteråt. Speciellt när man har en rumningsbenägen lillgrabb som gärna kryper iväg på äventyr lite då och då! När han ej leker med de andras leksaker förstås. Han skall smaka på allt som kommer i hans väg! :) Det är verkligen kul att se bebisarna brottas och leka med varandra.
Efter flera timmars bus så gick vi några stycken och skulle handla FREDAGSMYS-tillbehör. Det vill säga, brieost och ostbågar samt plockgodis.. och då barnmat och bröd mm. Tog självbetjäningskassan för den går ju alltid snabbast. Jo om det inte vore för att min apparat tjorvade sig i sista plinget så jag fick stå där ett bra tag och få hjälp, innan jag fick gå till kassan och betala. Sam som sov en stund vaknade, men låg lugnt i vagnen och spanade på vad mamma gjorde.

Nej nu är det fortsatt fredagsmys, men ensam utan storälsklingen som jobbar kväll. Stackars hans om jobbar, och stackars mig som får ha fredagsmys utan honom ikväll.  Önskar er en trevlig fredagskväll!



Se de mysiga låren!! Kärlek!



Bebishull a la älskling!!



Sötis står på tårna!

Nytt i garderoben.

Var dags att utöka Sams garderob med nytt randigt från polarn. Han hade ju allt randigt därifrån man kunde ha när han var pytte, men sedan tyckte jag inte om deras ljusa randiga färger som fanns nu på sommaren, så nu är det abstinens efter randigt igen. Deras klassiska kläder är så fina! Så nu är det shoppat ett nytt set. Enkelt och stilrent, är snyggt. Det tillsammans med glada och roliga kläder, samt färgglada, det är en bra barngarderob det enligt mig. Men det måste ju matcha såklart.

Om ni frågar mig hur det gick med syeriet? Tja, fråga inte okej?:)



Syjunta.

Ikväll har jag syjunta med mig själv. Jag skakar (nästan) Hur skall detta gå? tytget från Mairo har ju kommit, men jag skall minsann öva på ett gammalt lakan först. Att sätta maskinen i Mairotyget först är ju dömt att misslyckas. Nej övning övning. Jag ger mig icke. Heja heja!


Gladbaby.

Såhär glad är Sam efter att ha varit på bebisträff med J och T! Mysbebis! Han brukar förvisso alltid vakna upp med ett leende på läpparna, som om han fått värsta skönhetssömnen. Tänk om man själv vaknat upp så bildskön varje gång man sovit, på klädd, duschad och klar liksom! Lyxlirare!




Hörreni, kommentera gärna mer, blir roligare då!:)

Paljett är rätt.

Hittade en gammal trasa i garderoben som ju är nice. Fick dessutom en känsla av när jag hade på den senaste (tror jag) det var den 3/10 17 dagar innan bf och jag var på väg på tjejmiddag med kompisar! Då fylldes dock klänningen ut MYCKET vackrare än vad den gör nu! Då bodde ju vår älskade prins i magen! Och hela min hy och hår strålade mycket bättre då. Nu är min hy kaos, men man kan ju inte få allt;)

Gravid är rena mirakelkuren mot hyn. Men att vara mamma är rena mirakelkuren mot själen och livet.

Nu matdags för mig innan det är dags för Sam att vakna och äta lunch. Sen blir det bebisdate med en veteranbebis vars mamma jag lärde känna tidigt i graviditeten! :)

Förresten, sa jag att jag egentligen är grymt LESS på att blogga?`Att jag överhuvudtaget skriver så gott som varje dag, är ett under. Men det beror nog mest på att det är fler som kommenterar nu, det gör det hela LITE roligare.

Trevlig torsdag!






Upp, jag ska upp!

Sam klättrar ju som sagt på allt. Och han har en riktigt god egenskap vad gäller detta klättrande, han är envis. Och ger sig inte förräns han verkligen tagit sig upp oavsett vart det är någonstans han klättrar,det kan ju vara de mest kluriga ställen han får för sig att ta sig upp på. 

Idag kom tyget med robotar, och jag har lånat hem symaskinen av vänninan då hon blev upptagen, lite läskigt att klara allt på egen hand med ett så dyrt tyg, men jag får prova med ett gammalt lakan först eller något. Det skall nog bli fint till slut.

Dagen har varit nice, bebisträff i parken med 5 bebisar och 5 mammor totalt. Riktigt roligt och allra mest för bebisarna såklart som härjade omkring. Sam stod tom själv utan stöd för någon sekund! :)

Nu skall jag umgås med sambon, Sam sover sött.


trevlig onsdag ( onsdagar är magiska för mig, för på en onsdag föddes Sam)

,


,

Sam kryper.

Han har ju tidigare tagit några kryptag men inte förräns idag kryper han nu omkring. Jag blev helt sådär tagen när jag såg det. Sam var på väg med krypsteg efter katten och ville dra honom i svansen. Stackars katt, jag försöker vara snabb så att han ej hinner få tag, utan att jag lär honom klappa fint istället. Och då kryper Sam fram istället. Och nu sedan pappa kommit hem har han krypit runt överallt, och pappsen är så stolt! Och jag med såklart! Det ser så sött ut när man kommer in i ett rum och Sam står upp lite varstans och flinar som att - mamma o pappa titta mig, jag kan själv!:)

Sötaste bebbe!
Var ut en runda i parken innan, mitt i regnet, men hittade bra skydd i ett lusthus så bebisarna kunde leka. Sedan blev det en fika på värdshuset och en promenix till bebisaffären för att köpa present till T. Haha tror ni inte att T och hans föräldrar är i affären just då?:) Haha hur stor är sannolikheten. :) Men de gick innan jag köpte det jag skulle!:) Hoppas de ej gömde sig utanför och tjuvkikade bara haha.

Nu sambomys, älsklingen sover nu! Hoppas han inte blir spänd i magen inatt. 

Trevlig tisdag. Bild på krypning kommer!

Magen.

Sam sover ju alltid bra på nätterna, och har i stort sett alltid gjort. Så vi är lyckligt lottade och skönt för vår älskling att han får sova så tryggt och skönt. Men igår gjorde jag nog tabben att ge honom mat vid tolv när vi gick och lade oss, och jag märkte att han liksom vände och vred sig och vaknade till... han verkade hungrig, och oftast testar man ju med det. Eller jag iaf. Så det gav jag, och lade ner honom igen, men han vände och kom ej till ro riktigt. Och så blev han ledsen och började skrika sådär ledset... vilket han alldrig gör. han spände sig och vred sig som en ostbåge, och pruttade lite... så det var ju magen som såklart var full... och han har ju redan trög mage... inte lätt att vara full av mat och inte få ut något alls (han bajsade ju på dagen men det var ganska så hårt) och stackarn det sp'nde ju i magen. Så han var sådär ledsen i en timme kanske innan jag fick honom att somna om. Stackarn! 

Man är ej van att han gråter/skriker sådär.. och man blir maktlös. Men jag hoppas att vi kan komma på ngt bra sätt för honom att magen kommer igång bättre. Det går ju oftast bra, men lite trögt så vi brukar köra katrinplommon på gröten. Men sen är det ju den sablans maten där det är morötter i allt som liksom stoppar upp. Och gröten i sig också. Men man vill ju ej ge massa massa katrinplommon och päron heller, för det vet man ju själv kör runt i magen. Svår balansgång.

Vet ni någon mat som är lite lösande, men inte körig i magen liksom?

Han sov iaf som vanligt sedan från 01 till 07.30 så det var ju bra, det verkade lugna sig med magen sedan när han inte spände sig lika mycket. Älskade barn!!!


Höstkläder on its way.

Nu är lite höstkläder hemklickade, blev bland annat en cardigan, två bastoppar, leggings, en bh utan band, och min favvisklänning. En bra början till höstgarderoben iaf. Man får ta lite i taget. Kommer behöva ett par pumps med och ett par stövlar samt en jacka så är jag hemma. Men som sagt, ingen hets.

Har även begärd fp nu, i tid - för en gångs skull. Jag glömmer helt enkelt bort att beställa fp ibland. Och de gillar ju skarpt att man vill ha någa dagar för sent. NOT!

Nu skall jag fortsätta att gotta ner mig i soffan framför min fina stora grabb. Min lilla grabb ligger och sussar så sött sedan flera timmar tillbaka! <3

Trevlig kväll!

Litet smakprov av det jag beställt.




Robot beställd.

Upd: Tog beslutet att beställa robottyget iaf, det kommer bli riktigt snyggt tror jag, bara jag lyckas med symaskinen med. Men har ju lovat få hjälp av en vän, eller jag skall ju själv sy såklart, men kan ju fråga henne om det skulle behövas. Jag tror det kommer bli great. Och skulle jag snålat och valt ett annat billigare tyg så skulle jag bara ångra mig. Det är ju bra tyg Mairo så är det bara, så jag hoppas de blir bra.

Har varit ute på en liten utflykt. Och nu skall jag fixa lite. 

Ciao.


Natti.

Knep att ta hand om sina bissingar in a better way. Borsta dem vid tv el ngt annat place du brukar vara vid. I mitt fall idag, datorn d[ sambon jobbar night. Annars brukar det bli soffiproppan. Nattie.


Bill Gate.

Sam m[ste vara n'sta Bill Gate. Idag n'r han stod med mig vid datorn s[ b;rjade han trycka in ngn kombination s[ f;nstret blev mycket mindre, helt 'rligt har jag f;rs;kt att f[ det s[ litet m[nga g[nger men inte lyckats. Tack min lille datorbuse f;r att du l'rde mamma det! Puss!

Robot.

Idag har jag bland annat tagit bort den gamla sittdynan frn v[r ena stol. Jag skall best'lla ett annat tyg och sy en ny dyna med till Sams rum. Det kommer bli s[ fint, och det m[ste ju vara matchande. Eftersom Sam har en massa saker redan i mairos Robot lutar det [t att det blir det tyget som best'lls till dynan. Det 'r lite dyrt s[ jag ;verv'ger att hitta n[got annat, men jag vet att jag bara kommer bli irriterad senare pa att jag ej valde robottyget om jag inte g;r det. Vad tycker ni om Mairos barntyger Underbara tycker jag.  


Myskatten.

Puh, nu har jag under tiden jag pratade med min kära mamma i telefon, städat och fixat iordning i vår lya. Sam har sovit i 1,5 timme och vaknar nog lagom till lunchmålet. Sötaste! Tänk så mycket tid jag fick, både hinna prata med mamma, städa, sitta vid datorn lite, och mysa med katterna, Effektivt har fått en ny innebörd.

Myskatten precis,och idag åkte mina lila leggings på, till svart kjol! jag är inne i en kjol-period. Typ varje dag!:)


Vitt.

God förmiddag.

Lite i 07 började Sam vakna till liv brevid mig i sängen. Då hade han sovit klart och ville upp.

-Maaamaaa maaaamaaaa.

Så vi har varit i farten ett par timmar, man hinner en hel del. Nu under denna nap skall jag fixa lite med Sams rum. Byrån som jag målade vit är ju på plats nu äntligen. Med hans söta foton och hans mjukisar Kanin och Katt. Jag blev riktigt nöjd. Sambon med, Sam verkar också gilla sin nya klätterutmaning. Innan idag var han inte så långt ifrån att hiva sig upp i soffan. Puh, det går undan nu. Utan att göra något direkt ansträngande, som en lite promenad igår så hamnade stegräknaren på 7414, och då ansträngde jag mig inte ens.




Tävling.

Jag är med och tävlar!



"Jag vill vinna ett presentkort värt 200kr + fraktfritt från Syster&Bror hos Tant Ulrika!"

Sweetsaturday.

Lördagar, lördagsgodis... neh just det. Jag skulle ju dra ner på sånt. Men det är ju bara lördag en gång i veckan. Vi får se hur det blir efter att vi ätit kräftor ikväll, kanske är vi proppmätta, eller så sätter sötsuget in och kanske ej går att hejda.? Vem vet. Gomiddag på er! Sol i Stockholm idag, Sam sover sin lilla nap och jag skall hoppa in i duschen. Vi tänkte bege oss ut på en promenad, som nog leder till ett badställe. För även om det kanske är för kallt för att bada, så är ju sanden och alla människor roliga. Lite roligt att se vart promenaden bär, men vi lär nog lite med flit styra hjulen mot vattenhålet likt en törstande elefant i öknen.

Trevlig lördag på er! Njut av dagen!

Menyn.

Det står hemmagjord pizza, och en snart färdigbakad kladdkaka på menyn här ikväll. Jag hoppas jag får till kläddet denna gången, det brukar inte vara min starka sida. Nu inväntas sambon sedan skall det mumsas! Yammie!

Dagen har varit full av bus, först med granntjejen, sedan med en annan bebis. Och sedan mest av allt hemma tror jag. Imorse när jag skulle snabbt lämna en sak i ett annat rum kommer jag in och ser att Sam ställt sig upp mot bordet, och han gjorde det inte bara en gång idag. Puh, överallt hela tiden. Det är så sött, han ser så stolt ut! Vår älskade pojke!!!

 

Nu pizza!


Coola höstkläder.

Tänkte jag skulle visa vilka kläder jag bl.a köpte till Sam igår. Skall förutom dessa leta efter en svart/vit rutig scarfes och converse, men någon som vet vart man kan hitta sådana scarfes till bebisar så hojta! Tror det kommer bli riktigt nice iaf.

Det vart lite för varmt att klä på Sam kläderna så jag knyckte bilderna från hemsidan istället. Men ni får ju iaf se, shysst va?

Har varit ute några timmar i parken med granntjejen och sedan mötte vi upp en annan bebis. Så nu var Sam så trött att jag passade på att gå in och sitta ner en stund och få lite undanstökat. Han sov ju bara 40 min i förmiddags så då hann jag bara lite. Sam brukar ju sova iaf minst 1h gärna 1,5. 

Sitter och funderar på om vi skall äta kräftor ikväll? Det är ju så himlans gott!

 


Bebisdag.

Åkte ganska tidigt till sjön i förmiddags och badade fötterna, och lekte. Det är mys att denna härliga sjö ligger så nära oss. Konstigt jag ej upptäckt det tidigare bara haha. Perfekt för barnen att leka där och för oss att njuta av skugga, ja läs skugga, är solallergisk nu, orkar ej vara i solen.. och speciellt inte när jag glömt solbrillorna hemma. Skuggan är skönast helt enkelt, sen kan man ju ändra sig. Jag är ju inte den som är den ;)

Gick med hem till en vän och lunchade och bebisarna lekte, Sam klättrade i deras trappa och var alltmänt bus-glad, som han nästan alltid är. Han har en himlans röstresurs och hörs överallt, han är nog lik mamma tror ja:P Sötaste!  Man träffar alltid på någon man känner nere vid den sjön.

Sen när vi begav oss hemåt vid halv fyra, så hojta en annan vän på oss och vi gick dit en sväng och umgicks innan det börja mullra och det kändes som att regn och åska var på intåg, bäst att skynda hem då. och hem hann vi innan det lite senare åskade och mullrade och regnade rejält.

En dag full av äventyr ( som de allra flesta) fortsatte hemma med bus i bollhavet och allt annat man kan hitta på, typ ställa sig överallt och sådant. (Undrar just hur många steg jag tar varje dag?) Bara på kort tid har Sam lärt sig så mycket, en helt ny värld har öppnat sig, underbart.

Kvällen avslutade jag med en sväng på köpcentret där jag köpte en fejk-skinnjacka till Sam och en mysig stickad tröja, jättesött! Jag har med en sådan fejk så vi kommer se likadana ut i höst, bara Conversen som fattas.. men de kommer att komma :) När jag får lite tid över så skall även ett par jeans, en snygg sjal jag hittade, en ny kjol, tunika och ett par snygga skor jag hittade komma hem till mig... men tar det en lördag när jag hinner. Ingen brådska ju.

BIlder kommer när jag orkar ladda upp dem.
NU skall vi mysa och njuta av kvällens timmar innan det är dags för sängen. Fatta imorrn är det fredagsmys igen! Gud vad veckorna rullar på snabbt.

Åh tänk om man bodde närmare sin familj, mamma, pappa, brorsa då hade man lätt gått dit på en brunch nu i helgen, men så drygt att Sverige är så långt ibland, eller ganska så ofta faktiskt.

Nattie.

Vink.

Har en nerv ikläm i ryggen, det är drygt kan jag säga. Men annars mår jag bra. Lite trött efter en intensiv men rolig dag. Sam är verkligen i farten. Nu sedan några dagar ställer han sig upp själv mot bord och stolar. Och står stabilt faktiskt. Han stod tom några sekunder själv igår när jag släppte honom. Stora killen! Jag vet inte om det är medvetet eller inte men han har även lärt sig vinka, som när pappa skulle till jobbet så vinkade han, det känns inte som en tillfällighet inte. Älskling.

Det händer så mycket hela tiden, och idag tog han sina första krypsteg med, men sedan lade han sig tillbaka i sin ställning, ålen som jag kallar den. ;) Han är snabb som tusan, nästan snabbare än pappa när ahn kör brumbilen.

Köpte en till pool, en större men jag har ej orkat blåsa upp den ännu, det kräver ju sin karl och eftersom min karl inte är hemma nu utan på jobbet ikväll så får den snällt vänta med uppblåsning tills imorrn.

Nu skall jag nog faktiskt hälsa på John Blund. Är tröttis idag.

 

Bara mysa lite med katterna först. 


Bollhav.

Sambon åkte iväg i förmiddags och köpte en pool och bollar till Sam så han skall ha sitt egna bollhav här hemma. Poolen var kankse lite för liten för alla de bollarna så vi skall köpa en större, men gud så roligt det är! Weee... tänk vilken dröm, ett eget bollhav hemma, sådant som finns på mcd fast mycket fräschare! Kanske hittar vi en gåstol med när vi skall promenixa dit senare idag och shoppa tillsammans med en annan mamma o bebis. Det blir en dag med bus ser det ut som. och bus tackar väl aldrig Sam nej till! Nejdå.

Nu åkte sambon precis till jobb, och vi hann med lite vardagsmys när Sam sov. Det är kvalitetstid det.

trevlig onsdag på er!

Tävling.

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos enburkrussin.se
Var med och tävla här du också!



Madonna.

Nyss kommit hem grån en tjejhelg i göteborg. Jag åkte med vänner ner igår och mötte upp min sambos söta syster. Så vi har gjort stan, stressat runt i affärer, och ätit gott, haft massa kul tjejmys och varit på en bra konsert igårkväll. Det var jättekul att komma iväg, även om man såklart saknat sam och sambo, men det är ju kul för dem med lite egentid med, de har ju haft jättekul här hemma med massa äventyr så att jag varit borta tror jag inte Sam märkt så mycket av. Hihi.

Idag är jag tröttis, somnade ju sent och igår var det full rulle från morgon till kväll med allt vad det innebär, sedan upp ganska tidigt idag för att åka hem. Men vi har hunnit med det som var målet, dvs lite shopping och, god mat, goda drinkar, en bra konsert och lite tjejkul. Perfekt. Men nu är det såklart supermysig att vara hemma. Och Sam är busig han med och klättrar på allt. Han sov i vagnen efter en promenad med pappa när jag kom hem, och nu efter lite mellis skall vi leka och mysa medans pappa är på jobbet några timmar.  Ikväll blir det familjemys. Men nu skall jag mysa ikapp mina timmar med Sam. :)

 

Överväger lite att sluta blogga, har liksom tappat lusten. vet ej om det har med årstiden att göra, eller helt enkelt för att man har mycket mera vettiga saker nu, läs barn och familj att ägna sig åt. DÅ är det lätt att man ej har lust. Vi får se. Men så ni vet hur det ligger till. Ville dock kika in och berätta om en mysig tjejhelg och nu åter till min underbara son.


Liten vs stor bebis.

Kom nyss hem från våra vänner och deras nytillskott, S. Så små dem är när de är nyfödda, man glömmer så snabbt. Och var mycket de sover:) Det är annat än när de är 9 månader, puh då är det full rulle, klättra på möbler åla sig överallt, bus-skrika och prata på som bara den. Tänk vad tiden går fort och vad mycket som händer undet det första året. Wow!

Vi har haft en mysig kväll, fikade och pratade förlossning och bebisar och massa annat. Så mysigt när så nära vänner med får barn, vi har ju känt varandra i flera år nu, och är så lika och då är det så lätt att umgås. Skall ta heldagar sedan när det är vi ensamma hemma igen och grabbarna jobbar, då blir det promenader och fika!:)

Nu sover Sam, han somnade på vägen hem i bilen och fortsatte sova i sin säng. Han var väl helt slut efter alla besök idag. Men han är nog van, vi träffar ju människor varje dag.

Innan på dagen var min vän C här, vi fikade i parken och babblade. Trevligt.
Och nu är jag tröttis, blir nog en tidig kväll faktiskt.

Åh jag måste bara in och pussa på vår prins, han är det finaste som finns, tänk så stark kärleken till sitt barn är!

Bloggtorka.

Det här med bloggen, det är kul ibland och inte alls emellanåt, det går i perioder. Men jag vill ju fortsätta skriva för att det är kul för Sam sedan. Jobbig sits, antingen får ni bli bättre på att kommentera eller så vet jag inte;)

Lockig och fin.

När Sam blir lite sådär varm så börjar hans hår att locka sig, det är så sött att jag smälter. Måste pilla lite på lockarna då.
Lillhjärtat ligger och sover och solen skiner, så i eftermiddag blir det nog att vå går till sjön en sväng, kanske doppar tårna och leker i sanden. Men nu är solen alldeles för stark och jag vill ej att Sam skall vara i solen när den är som starkast, det är viktigt att skydda de små och orördas mjuka skinn.

Trevlig onsdag på er!



Och liten bild från familjens promenad.




Bebisprat.

Åh äntligen har G fått sin efterlängtade tjej! Hon tittade ut ikväll och det dröjde inte länge förrän hon ringde och vi pratade om allt! Åh det är så mys att prata bebisar, och man hörde S i bakgrunden. Åh mys! Man minns mycket väl hur det var när man hade fått sin bebis precis och man satt och bara storögt spanade in sin lilla skönhet. De är ju de finaste i världen även när de är alldeles nya och lite skrynkliga.  Det är något magiskt och helt fantastiskt att vara med om sin livs resa, förlossningen och att sedan få forma en ny människas liv. Wow!

Vi skall se om vi kan besöka dem om någon dag antingen på BB eller hemma, beroende på när de orkar ha besök och hur länge de stannar. Hur som helst, Stort GRATTIS G och C till er tjej!!

Och en annan bra sak, datorn är nu fixad, och jag bytte ut den, det var ju det minsta man kunde begära när den strulade efter att ha varit ägare till den i 3 veckor. Så puh, nu hoppas jag den vill fungera felfritt datorn.

Sam sover och vi skall snart sova med, om vi kan... haha det är ju så koolt när en nära vän fått bebis att man lever på lite adrenalinkick själv!:)

Nattie.

Tand.

Upptäckt nyss: Sam har fått sin 3e tand! :)

Herregud.

Satan var irriterad jag är. Vart till lekparken med en annan tjej med bebis nyss, och vad hittar jag inte i sandlådan, om inte en NÅL! fatta En NÅL!! Vad är det för idioter som lägger nålar där barnen leker? Det är ju så lätt att de bara stoppar in sand i munnen och tuggar på som vanligt. Jag blev så arg att jag nästan kokar. Sist blev jag sur på att det låg fimpar, men det kan jag mera ta även om jag absolut inte tycker det hör hemma i en sandlåda. Och det har absolut ingenting att göra med att jag har ngt emot rökare (då jag själv varit en feströkare och tycker det luktar gott ibland) för något år sedan, men det hör inte hemma bland barn. Men en nål... tja jag skall inte säga något mera än att jag är jäkligt förbannad. Man tror att barnen skall få leka fritt i sandlådan och få smaka på lite sand, men tydligen är det nappen i nu som gäller.

Nu tänkte jag iaf fixa iordning käk till min älskling och mig, och vi skall ha vår mysiga matstund så fort Sam vaknat. Det är alltid lika mysigt att sitta ner och äta ihop. Sam vill ju helst äta själv, iaf brödet med accepterar ju såklart att jag matar fortfarande vilket ju är skonsamt för kökets ordning. :P

Ingen bebis ännu för min vän, men de är iaf inne.. och det är man ju bara för att föda barn! Wohooo, jag blir så salig. För mig var det den bästa dagen i mitt liv - den dagen Sam föddes. Men det tycker nog alla som är föräldrar. Och det är samma sak där, man kan inte förstå en sådan känsla om man inte har egna barn. Det är sådant som man förstår när man själv är i den sitsen.

Trevlig tisdag på er!!


Åhja!

DET är så spännande. En vän har bf idag, och fick ett mess av henne lite efter 04 imorse om att vattnet gått.
Nu väntar jag bara på nästa sms. Detta är ju så häftigt när en nära vän är och föder. Tjoho!


Kväll.

Var iväg och fick datorn fixad sa dem. Men kommer hem och den var inte alls fixad, snarare sämre, nu är det typ en blå ruta och all verkar åt skogen. Jag har haft datorn 3 veckor för att vara exakt, skall man behöva svära över datorn redan efter så kort tid? Skall åka dit igen, och nästan kräva att de byter ut den. Han på supporten sa att det var ett måndagsexemplar och att någon satt minneskortet bak i fel ordning, well det är väl okej, men en fungerande dator skall jag ha. Så när jag kan åka dit igen då får de allt fixa en ny. 

Nu skall jag kolla till min sovande skönhet och sätta mig i soffan och glömma att jag har en trasig dator. Jäkla elektronik.

Imorrn blir det nya spännande äventyr, om allt är lugnt!

Trevlig kväll!


Sovstund.

Somnade tätt intill Sam på hans sovstund nu precis, det var så mysigt att jag vägrade gå upp och städa som jag egentligen borde ha gjort. Men när han lägger armen upp över en så kan man inte annat än vilja ligga kvar såklart. Älskade!
vaknade nu 2 timmar senare, puh vi måste ha varit trötta av v'ärmen.

Åkte ju till sjön med A och W innan och babblade och myste. Det är ju rejält varmt men vi höll oss såklart i skuggan och gud vad jag tycker det är skönt med skugga. Tog oss sedan hem och åt, jag beställde en burgare med hem som jag knappt ens åt, vart egentligen inte sugen, ekonomiskt värre. Och nu sitter Sam här och babblar, han har lärt sig att från sitt ålande tillstånd backa bakåt och sätta sig upp, vilket smart knep, och han sätter sig lite varstans, sötisen. Det ser så sött ut där han sitter och sedan babblar han som en tok med. Haha. Babbel babbel.

Nej nu från det mysiga till något jag blev totalt vansinnig över tidigare, hankatten kissade ¨på mina kläder som hade ramlat ner i badrummet. Jag såg när han reste sig och märkte direkt att det var något han gjort, jag blev tokig och jagade ifatt honom och tog inom där han kissat och visade honom att det fan inte är okej. Märkte att han skämdes efteråt, och man får såklart ångest när man säger till så, men jag måste,för det är fan inte okej att kissa inne. Satans vad arg jag var, men nu har det lagt sig, så det var skönt med en sådan mysig tupplur.

Nu skall vi ta itu med det vi skall.

Rött.

Som ni kanske ser på bilderna nedan är jag en aning röd på bröstet och armarna. Attans att jag glömde sf, tänkte inte alls på det som jag annars är jätteordentlig med. har absolut respekt för solen och det är inte värt att bli superbrun som när man var yngre och skippa solskyddet. ja när jag var yngre stekte jag mig som aldrig förr, kunde ligga flera timmar och brände mig aldrig. Det märks att ozonlagret tunnats ut rejält. Så jag skall icke glömma solskydd igen. Får nästan lite ångest över sådant slarv.

Nu har vi avslutat en mysig kväll och tänkte avsluta med ännu mysigare sömn. Jag älskar att sova, tur att Sam också alltid varit duktig på att sova. Det är vad jag förstår inte alla barn som sover så bra om nätterna, och det är jag, sömntutan evigt tacksam för.

Nu säger jag gonatt!

Loppis är visst poppis.

Åkte iväg hela familjen för att sälja på loppis i förmiddags. Eller jag skulle sälja och sambon och Sam skulle hitta på andra kuligheter under tiden, inte så bra med en bebis på loppis i 4 timmar, kan bli lite väl enformigt kanske?:)
Men jag hamnade bredvid två tjejer som var trevliga så vi babblade mellan kunderna och tiden gick hyffsat snabbt.

Vi rensade ut en del, men kunde tagit med oss hur mycket mer som helst, för vi fick sålt en hel del och det blev en bra slant. :) Det tackar vi för! Samt att det var faktiskt riktigt kul. Jag är ju ingen person som springer på loppis direkt, och kommer inte bli heller, men att sälja sådant som man ändå tänkt kasta och tjäna en slant på det. Tja, det tänker vi göra om!

Nu har vi varit ute på en promenad hela familjen ikväll, det är så mys väder på kvällarna, och vi var tvungna att ta turen förbi ankorna och ge bröd, det är så mys och Sam tycker det är kul. Såg en söt Cavalier hund där med, han vägde 20 kg och är rejält stor, inte kan man tro att han är renrasig, men söt var han och Sam fick klappa honom. Han älskar ju djur!

Nej nu skall vi äta lite gott, Älsklingen somnade precis, och snart börjar Poirot! 
Hela dagarna går i stort sett ut på att mysa, först familjemys, sedan föräldramys när älsklingen sover.
Livet är bra härligt! Jag älskar det!

Fick en tröja av granntjejerna på loppis som jag kikade på från helena Christensen och fyndade ett snyggt skärp för 5 spänn!:)



Gillade detaljen med kanten!


Grrr.

Köpte en ny dator för bara några veckor sedan. Men nu startar den inte ens, den är helt svart, och har krånglat många gånger. Vad trött jag blir. Måste lämna in den och se vad dem säger. Nu återgår jag till vår myskväll där vi precis ätit god mat, och skall nu avnjuta en god glass och njuta av livet helt enkelt, som är så underbart och jag mår så bra.

Hoppas ni med njuter!

Vad vill du köpa på loppis?

Åkte iväg vid 10 till leklandet. Jättekul tyckte Sam! Men vad mycket folk det var, nästan så man blev trött av att se alla människor. Men det är ett bra alternativ när det blir kallt ute och man vill sysselsättas. 
När magarna sedan kurrade så gick vi och åt god mat på en restaurang och Sam fick Köttfärssås och spagetti och bröd, samt efterrätt hans stora favvis! Han har mat runt hela munnen när han är klar, precis som mamma :)

Har nu avslutat eftermiddagen med fika hos vänner och ännu mera bus och vuxenprat, eller tja vuxen kanske man ej kan kalla det då jag ej känner mig som vuxen så särskilt ofta, men inte bebisprat iaf. Bra med blandningen när man kan kombinera bebisbus med prat. Det gillas.
Nu var Sam så trött att han somnade och vi skall kolla vad man kan kasta för gammalt, eller sälja på loppis snarare. Tänkte göra det imorrn, sälja för första gången på loppis, kan ju bli kul att se vad folk köper för skit?

Vad kan man sälja på loppis?

RSS 2.0