Tävla med malinsmix och tryckdig.se

Dags för ännu en tävling för mina fina läsare! Denna gången tävlar ni om en almanacka där ni självklart designar den fritt, och där det finns utrymme för en massa egna foton och anteckningar. Hur roligt och personligt som helst!
I samband med tryckdig.se tävlar ni om ett presentkort på egendesignad almanacka hos malinsmix.Tävlingsregler:

Kommentera i detta inlägg om varför just du vill vinna denna kalender

och länka till tävlingen i din blogg. Det behöver inte vara ett helt inlägg

men jag vill att du i något inlägg länkar till tävlingen och tryckdig.se

Tävlingen avslutas den 21/12 klockan 12.00! Lycka till!


Kommentarer
Postat av: Irma

Hej Malin , jag deltar gärna.... :)http://soedermalmskan.blogspot.com/2009/12/almanacka-fran-tryckdig-2112.html

2009-12-16 @ 21:21:55
URL: http://soedermalmskan.blogspot.com
Postat av: Denice- Hampus mamma

fan vad skillad han var då ;)

en bild på din gravida mage och 2 när han åker pulka ;)

skitsöt!!

jo vi mår bara bra här med, i snökaoset, kan komma upp till 1 dm inatt!!!

2009-12-16 @ 21:52:12
URL: http://deniicen.blogg.se/
Postat av: Sara

Va roligt med ytterligare en tävling. Jag är gärna med och har länkat här: http://sarasrum.blogg.se/2009/december/snark.html

2009-12-16 @ 22:20:41
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Vanja

Jag är med och tävlar! :)

Jag har länkat dig i min tävlingsblogg; http://vanjatavlar.blogspot.com/2009/12/vanja-tavlar_5194.htmlGod jul!

2009-12-16 @ 22:50:20
URL: http://vanjaemilia.blogspot.com
Postat av: Jenny

Hejsan Malin! Jag skulle gärna vilja vinna denna, tänk att få ha en så personlig kalender. Att få ha sina nära och kära med sig hela tiden, betyder mycket för mig nu när en familjemedlem är sjuk. Så jag hoppas på tur. Mvh Jenny

2009-12-17 @ 05:14:18
URL: http://smulis74.blogg.se/
Postat av: Millah

Här kommer länken :)HOPPAS nu jag har turen på min sidahttp://olikabloggtavlingar.blogg.se/2009/december/almanacka.html

2009-12-17 @ 16:59:32
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Malin. En personlig almenacka skulle hjälpa mig att lättare komma ihåg mina läxor/prov då man ser någon man älskar varje gång man ska anteckna. Detta skulle göra skolan roligare och man skulle känna sig lite speciell att ha en unik almenacka.

har länkat till dig här:

http://jennijennijenni.blogg.se/2009/december/tavling.html

2009-12-17 @ 17:12:32
Postat av: Gabbies

Hej Malin! Jag är i stort behov av en almanacka. Sedan jag blev sjuk och började med mediciner har jag så svårt att minnas saker, jag har tom missat läkartider (det är tyvärr sant!). Nu i Januari ska jag börja rehabiliteras på arbetsförmedlingen och samtidigt börja med KBT behandling så hur jag ska minnas alla tider hit och dit är för mig en gåta. Men jag hittar aldrig en almanacka som passar mig till ett rimligt pris men detta var ju perfekt! Då får jag ju bestämma helt själv hur den ska se ut.

Jag hoppas att jag har turen på min sida.Länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/december/personlig-almanacka-9.html

Postat av: Anonym

Hej Malin! Så virrig som jag är så måste jag bara vinna denna kalender, jag glömmer och håller inte reda på någonting! Livet blir katastrofalt utan kalender! Kramisar

2009-12-17 @ 21:17:24
URL: http://fruguldlock.blogg.se/
Postat av: johanna och max

Tjo Malin!

Jag borde vinna för att jag har minne som en guldfisk! Jag kommer aldrig ihåg någonting och är i stort behov av en almanacka!

Dessutom så ska jag bli en arbetande mamma och slitas ifrån min tillvaro som föräldraledig. Så jag BEHÖVER en almanacka för att hålla koll på hämtningar/lämningar, arbetstider, personalmöten, APT-möten och föräldramöten. Ja också för att fylla i när mitt bröllop är i sommar så att jag inte glömmer det heller ;)

Kramar!

2009-12-18 @ 00:15:33
URL: http://johannaslillasvarta.blogg.se/
Postat av: evamar

Min slarviga syrra är den av oss som behöver en kalender. Om inte annat för att komma ihåg när hon har bestämt att vi ska träffas. Jag är ganska så less på att sitta ensam på olika fik, utanför olika biografer och att stå och vänta utanför affärer. Vinner jag så fixar jag hela kalendern åt henne - för själv har jag såklart redan en och hon kommer antagligen inte att få tummen ur så hon får en kalender innan sommaren!PS, Jag länkar såklart:http://evamar.blogg.se/2009/december/almanacka-21-december.html

2009-12-18 @ 20:36:12
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: eLi

Hej. jag vill gärna vara med och tävla!

Jag är i stort behov av en kalender då jag nyss fått barn har jag märkt att ja har blivit väldigt glömsk! Just nu kör jag på post it lappar som sitter lite varstans i lägenheten :) Detta funkar men inget som håller i längden! Så jag skulle verkligen behöva denna och ett väldigt stort extra plus då jag kan göra den så personlig som ja vill :)

kolla in min blogg, där har jag gjort ett inlägg om tävlingen :D

2009-12-19 @ 00:33:43
URL: http://lovejunkiie.blogg.se/
Postat av: Nelly

Låter jätte kul att få designa sin egna almanacka! Skulle vara superbra tills jag börjar nästa termin, då jag vart jätte nöjd med mina betyg jag fick iår, och jag vill självklart hålla kvar dem tills jag går ut nian :) Och för att jag ska kunna göra det behöver jag hålla koll på alla datum alla prov och läxor ska göras på, så denna almanacka skulle vara perfekt :)

http://nellym.blogg.se/2009/december/vinn-almanacka.html

2009-12-19 @ 11:47:10
URL: http://nellym.blogg.se/
Postat av: Elsa

Hej,

jag vill vinna kalendern för att:

Förra året så gav jag min familj en almenacka i julklapp med bilder på hela familjen som vi har haft hela året.

Det har varit så himla mycket roligare att ha en bild på familjen när vi gör grimaser än att ha en tråkig naturbild.

Tyvärr så fukar det programmet jag gjorde kalendern i inte längre så jag vill jättegärna ha en ny almenacka att ge till min familj i sen julklapp./Elsa

2009-12-19 @ 18:54:11
Postat av: Jasmine

Hej Malin!

Jag blev så otroligt glad när jag såg att du hade en tävling i samarbete med http://tryckdig.se. Det här är första gången jag deltar i en "bloggtävling" eller utlottning. Jag var bara tvungen, för jag har varit inne på "Tryckdig" så många gånger och trånat efter en personlig kalender... Har dock inte råd att unna mig en sådan speciell och unik kalender. Min ekonomiska situation har varit extremt tuff den här hösten, så jag har inte satt mig själv i första rummet på länge. Skulle därför bli otroligt glad över en fin, personlig kalender med bilder på min fina prinsessa Joline.Det skulle även vara behövligt då jag pluggar på heltid och försöker att få livet att fungera som ensamstående mamma med 1000 bollar i luften. Jag är en riktig slarvmaja, så en kalender vore en perfekt julklapp! :-)http://publishme.se/34228/entries/article/62112177/?pub=1GOD JUL!!!

2009-12-21 @ 00:29:04
URL: http://langtarefterdig.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh vilket bra pris! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle vilja vinna för att en egendesignad almanacka vore så fint och jag skulle verkligen behöva en! Är så dålig på att komma ihåg saker och en almanacka skulle kunna hjälpa mig att få ordning på allt. Det skulle vara så mycket lättare att planera och komma ihåg saker och att få en egen designad almanacka vore så mycket roligare och personligare. Jag skulle bli så glad om jag vann! =)Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/december/vinn-en-egendesignad-almanacka-2.html#commentHoppas på tur!

/Jessica

2009-12-21 @ 02:59:29
URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Amanda

Min älskade mamma har önskat sig en enda sak i julklapp och det är en personlig almanacka med fina bilder på Ludwig i. Jag har inte fått till någon sådan ännu så det vore perfekt att kunna vinna en åt henne.Har länkat här:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/december/tavling-egendesignad-almanacka.html

2009-12-21 @ 07:02:45
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Linda

2009-12-21 @ 09:34:29
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Linda

vill gärna vara med och tävla och håller tummarna för att jag blir den lycklige då jag är en riktig lapplisa som behöver lite ordning och reda och sen att få ha en massa kort på familjen med sig hela tiden vore super. Har länkathttp://familjengranberg.blogg.sefår inte till det med direklänken kan inte lägga in den av någonn anledninig men hoppas att du kan se den ändåHoppas på tur:)

Linda

2009-12-21 @ 09:38:18
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Rebecca

jag skulle vilja vinna för denna ligger högst på min önskelista men mamma eller pappa vill inte köpa ngn. Så drf har jag varit med i 1000 tävlingar känns det som om en egendesignad allmenacka men inte vunnit någon.http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/tavlingar/2009/december/tavling-egendesignas-almenacka.html#commentKramar Rebecca

2009-12-21 @ 10:36:27
URL: http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/
Postat av: Fairy

Utan agenda kan ingenting hända!

Mitt liv blir kaos, hjälp mig så jag kan ta en paus!Skulle vara underbart med en egen almanacka, så att jag äntligen kan få lite ordning!Har länkat här: http://fairy.blogg.se/appletree/2009/december/egendesignad-almanacka.html

Postat av: Lillith76

jag studerar till barnundersköterska och det är en massa tider med tentor och allt att hålla reda på.

En almanacka vore perfekt för mig !jag länkar självklart också...ville haft bilden på bloggen när jag länkar men det gick inte att högerklicka och spara bilden så det får bli med bara text.

2009-12-21 @ 11:37:26
URL: http://Lillith76.wordpress.com
Postat av: Felicia

Hej Malin.Jag har varit inne på deras hemsida ett antal gånger och skulle verkligen vilja ha en sådan kalender.

För två år sedan förlorade jag min syster och i samma veva fick jag veta att "pappan" som jag vuxit upp med inte är min biologiska, därmed fick jag kontakt med min biologiska.Detta har varit en jobbig tid, och jag skulle designa kalendern med bilder på nära och kära som betyder någonting för mig. Min bortgågna syster, mina restrerande syskon, min fästman, och mina vänner. Jag pluggar i Örebro och är en riktig slarvr som hela tiden glömmer saker, därmed skulle den ge mig så mycket mer hjälp att minnas.Tack på förhand!

Felicia Lundin

2009-12-21 @ 14:22:45
URL: http://ihuvudetpafelicialundin.blogg.se/
Postat av: naathalie

http://nattsii.blogg.se/2009/december/tavlingar.htmlhar länkat =)en kalender skulle jag verkligen behöva i mitt stressiga liv med 3 hästar, hundar, skolan, körkortet, gym och löpträningar = ) så händer att man glömmer nästan hälften ;P

2009-12-22 @ 23:42:05
URL: http://nattsii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0