Sam 1 år!!

Grattis på födelsedagen älskade barn, tänk att du nu är 1 år gammal! Jag blev helt sentimental igår när jag tänkte att det var ett år sedan jag var på förlossningen och vi fick träffa dig för första gången!
Du har fått kläder och lego! Det vr kul att slita loss pappret på paketen, det var nog det roligaste!
Nu leker vi med tågbanan och sedan blir det stan och paketinhandling, fika och lek i parken!

Grattis älskling!! DU är det finaste som finns!!


Söderut.

Nu bär det av söderut. Vi skall ner och fira älsklingens födelsedag! imorrn blir han 1 år, kan ej förstå var tiden tagit vägen!

Kram på er!

Found some pics.

Nejå, jag är inte blyg. Kollade igen en skivamed gamla foton och hittade lite smått och gott.Bl.a från vår turkietresa. ja ni ser nog vilka de bilderna är.






(brorsan)







More to come...

Starbucks kommer till Sverige!

Nu landar äntligen Starbucks i Stockholm på Arlanda. Alla kaffe och teälskares paradis!

Favoritcaféet kommer till Sverige2009 | 22 / 10Nu kommer det äntligen till Sverige. Kaffeälskarnas favoritplats landar nu på Arlanda i Stockholm.

Klicka pе bilden fцr att se en stцrre bild.

Starbucks är både kändisarnas och resten av kaffeälskarnas favoritställe. Och de andra sötsaksälskarna ligger inte många steg bakom. Det är nämligen inte bara kaffe som säljs, här kan du välja bland muffins och plockmat och de självklart bland mängder av olika kaffedrinkar.

Starbucks är världens största kafékedja och nu äntligen slår de upp portarna till ett café i Sverige. Platsen blir Arlanda flygplats utanför Stockholm och man kan inte annat än hoppas att de kommer öppna fler runt om i Sverige.

www.plazakvinna.com




Åh Nostalgi.

Åh för exakt ett år sedan idag! (ja jag vet att jag tjatar, men det är magiskt när man tänker på der) så var jag ute och knatade 20 varv runt huset! Pratade med en kompis samtidigt ochy fördrev tiden. Kände att jag inte vågade mig på en promenad längre bort OM jag skulle få värkar! Så där gick jag runt runt runt, jag kommer ihåg att jag mötte en granne som nog fattade vad jag höll på med där jag gick med världens största kalaskula runt runt.
Hade ju varit på kontroll på morgonen då jag var öppen 3 cm utan att ha haft det minsta ont eller känt ngt. Lucky me! Och när vi efter kontrollen åktetill Mediamarkt för att kolla videokamera så kände jag att en nerv var som i kläm fårn ryggen ner i benet, var nog pga hinnsvepningen som de gjorde på mig för att få igång allt...
Men inte kände jag ngt mer på kväll efter att ha sett film och bakat och haft mig, sën promenad borde väl sätta igång det? Nupps inte ens det! SUCK! Vår älskling skulle aldrig komma. Men efter att ha fått en grymt natt med konstant sömn och att ha blivit väckt av en sambo som behövde snabb hjälp med att hålla upp dörren utomhus eftersom det var dags för service på bilen och vi skulle ha hyrbil! (vilket jag ju tyckte var onödigt eftersom vår son ju ändå inte skulle kommajust den dagen, men Jodå det visade sig att det skulle han visst:) När jag dne morgonen strax innan 07 sen kommer upp till sängen igen, sååå...Vad var deT? En värk? Och en till?`Något som kändes starkare än innan och som gjorde lite ont? Eller nej inte ont, men de kändes ju. Var det äntligen på gång? Jodå. Värkarna fortsatte och vid lunch kom demed 6-7 min mellanrum. Och jag minns att jag satt och tryckte i mig blodpudding under tiden jag klockade med hjälp av varktimer. Och jag var ju ganska diskret, sa ingenting när värkarna kom och bara satt och andades, så de kändes ju mer än vad sambon trodde eller märkte ngt av.
Tog en varm dusch och alvedon, men värkarbetet avtog inte. Duschen var grymt skön, och jag hade inte jätteont, men jag fick ju luta mig fram varje g¨ng en värk kom och be sambon massera allt eftersom. Vi tittade på Björnbröder 2 och då vid 16 då hade jag riktigt ont. Vi ringde in och fick komma in... men de sa att det är vanligt att man får åka hem och att vi får gå ut och gå en massa... Men närvi väl kom in vid 17.30 var jag öppen 5 cm och vi fick komma in på sal 5, efter det att jag fått bli tömd på 900 ml urin. Yah, äntligen var du sugen på att komma ut till oss!
Oj berättelsen flöt visst bara på, det är ju så magiskt. Men hur som helst,jag minns vad jag gjorde för ett år sedan iaf.:)
Och till idag då: Promenarade för att köpa skor, men hade svårt att testa då älsklingen sov, så vi köpte på öppet köp och tillbaka ska dem eftersom jag måste köpa med dragkedja hela vägen ner. På väg tillbaka när S sovit 50 min så skulle jag bara rätta till hans dragkedja men då vaknar han och ät ledsen, och skriker. Och jag tänker att han nog somnar om och att han drömt.Men hanär bara ledsen fortsättningsvis en 10 min. men somnar inte om, så det blev en kort sömn idag. Men vi fortsatte busa och träffade två kompisar och gick och busade i parken ett tag. Innan vi kommerhem lagom till maten, då ser jag att jag råkat klämma hans skinn när jag skulle fixa dragkedjan, inte konstigt han skrek och var ledsen, dumma mig, vad klantigt!;(
har haft en bra dag, och Sam går mer och mer nu, världens sötaste pojke!

Rosa mysdag.

Hämtade ut min andra del av vinsten jag vann, värd 650 spänn, haha var ju tvungen att säga det så att ni skulle bli lite extra impade över att jag vann en sak till för 1200spänn, erkänn erkänn lite impade blev ni välle?:)
Skitskön är den, en hel mysdress i rosa stretch och sådär fluffig och tjejig som bara jag vill ha den. LOVELY!

Dagen som ju började alldeles för tidigt för mina mått mätt, blev riktigt nice! Det är väl bara så att jag måste skärpa mig och inte sitta uppe till midnatt jämt. Sam somnar ju vid 19 och såklart att han är utvilad vid 06, och det är ju inte katasroftidigt om man som mamma lägger sig vid 23, då får man ju 7h. Helt ok! bara det att nu är jag beredd och då är jag nog inte lika trött imorrn, eller nått haha. Well... det har lite charm att gå upp så tidigt ändå, man kan njuta av lite softare bus och kramar (Sam är SÅ kramig just nu, och det är SÅ mysigt) framför nyhetsmorgon som ju faktiskt är bra, intressanta ämnen samtidigt som man håller sig upd! Me like! OCh då sitter jag på vår fluffmatta och leker med Sam samtidigt en stund, det är perfekt så man hinner vakna lite långsamt!

Det regnade ju rejält i morse och vi hade planer på att vara inne ett tag iaf, men det blev inte så. Blev hembjudna till en kompis tillsammans med en annan tjejkompis på fika. Och det var really nice. De bor i ett fint stort hus och det fanns gott om stora ytor så alla barnen kunde busa rejält! De leker mycket mera MED varandra nu än vid sidan av varandra, och de tycker det är kul att knycka varandras leksaker. Sötnosar!

Hade med mig av muffinsarna som jag bakade igår, och de fick godkänt, tur det! och en supetgod kaka hade värdinnan bjudit på, så efter massa fika i magen tog vi en promenad. SKönt. Jag hade ju redan passat på att gå på promenad vid 12 innan vi gick dit, för Sam sov 2 h i vagnen och jag fick promenad, perfekt combo!

En perfekt dag är bebisbus, mamma och bebismys, och en skön höstpromenad, som avslutas med god mat i soffan och myskläder tillsammans med the big love. För stora kärleken tar ju över när lilla älsklingen sover! Sötnos. Han somnade som en stock kl 19, älskade barn! PÅ måndagen för ett år sedan var vi inne på överburenhetskontroll och jag var öppen 3cm. Fick tid för igångsättning den 4/11 men som tur var så kom värkarna igår på mrogonen dagen efter och du ville ÄNTLIGEN komma ut och träffa oss älskade barn!
Att tiden går fort har fått en helt annan innebörd när man får barn, DEN går i racerfart nu! Helt galet!

Njut av måndagen!

Kl är 05.51

Puh! Sam somnade tidigt igår eftersom vi ställde om klockan, och vaknade ju såklart en timme tidigare med. jag som brukar få sova till 07 är ju tröttis nu, man blir så lätt van och bortskämd med att sova längre på morgonen. Men men man går ju upp av en god anledning: fär att ta hand om solstrålen i vårt liv. Man får tänka så så blir man nog snart piggare!:)

/kram från en icke morgonpigg mamma!

Poolen.

*ndrade planerna för dagen och åkte och badade på äventyrsbad istället! Tjugonio grader i vattner och Sam tyckte det var så kul att plaska omkriing! Sötaste bebisen!
Jar nu ätit god mat och skall fortsätta kvällen i soffan framför patrik 1,5 med älsklingen. Sam somnade för ett tag sedan efter att han busat järnet och kört omkring med sin gåvagn, finaste, som vi älskar dej!

Skulle egentligen gått ut och tagit ett glas vin med 4 tjejer, men vi är nog för lata alla ikväll ändå, och närjag tänker efter är soffan bra skön ändå!:)

Trevlig kväll!

Godmorgon lördag!

Morning!
Dagen höll på att börja redan kl 04, men som tur var så somnade en pigg Sam om efter lite välling och sov till 08 som vanligt! Skönt eftersom man ju sitter uppe lite längre på fredagen! Så pigg vid 04 var väl synd att säga att jag var, men det behövde jag ju inte bekymra mig om iaf!:)
Sam busar med pappa, och jag sätter på hörnskydd på vassa kanter, Sam börjar ju nå upp långt nu och vi vill ju inte att han skall slå sig mot hårda spetsar!
Det är riktigt höstväder idag, men det hindrar inte oss från att gå ut en sväng,och bland annat hämta en vinst jag vann, och köpa ingredienser till cupcaksen jag tänkt baka idag!
Sam är så söt, han knatar omkring mycket utan stöd helt, och när han hör musik så börjar han digga med huvudet och ler med hela ansiktet! Sötast i stan!
Hoppas ni får en bra lördag, vad skall ni hitta på?

Halvdag.

Sambon slutade 13 idag för att spendera dagen med familjen! yah! Så vi åkte och åt och inhandlade lite presenter till Sam,och kläder som han skall ha på sig!Jättefina! Sambon hittade nya skor och jeans med, men kläönningen jag ville ha fanns inte i rätt size! Grrr! hade tänk ha den både på Sams födelsedag, och Sophies dop, där jag skall vara hennes gudmor,vilken ära att vara tillfrågad och Ja sa jag såklart! En nära nära vän ju!
Sen ha vi fyllt upp kyl och frys och Sam har fått mat i magen, själv väntar vi tills idol så vi kan äta då!
Dagen är självklart idolernas dag, men fredag är alltid fredag, och det är ju bästaste dagen på veckan!
Kram på er!

Dagisångest.

Åh jag ahr dagisångest! Även om det är ett tag kvar, (vet ju ej när vi får plats, men vill tidigast skola in i februari/mars när Sam är kring 16 mån) så får jag fet ångest! Han är ju fortfarande bara bebis, och skall behöva vara på dagis snart, eller iaf snart enligt mig. Jag vill ju vara hemma med honom tills han är minst 2 år. Men det funkar ju inte riktigt eftersom pappsen hans med skall vara hemma, och att man nu måste ta ut flera dagar per vecka för att spara sgi, visst har vi dagar kvar så vi klarar oss ett bra tag hemma tills, men jag vill ju samtidigt spara så man slipper jobba heltid i början, och kanske kan hämta efter 6h per dag och kankse vara hemma en dag i veckan! Jag förstår inte stressen över att börja jobba, visst har man inte dagar och ekonomin inte går ihop så självklart, men om man kan vara hemma varför då jobba tidigare iställer för att vara hemma och njuta när de bara är små en gång, man skall ju ändå jobba hela livet sen. Så tänker jag iaf, och andra får tänka på sitt sätt, men jag känner att jag vill vara hemma så mycket det går, och sedan köra en supermjukstart vid dagistid, och mac jobba 75%, max, helst kanske 60. Well man får se vad man får för jobb. Men som lärare har man ju ganska så bra arbetstider iaf, och framför allt, man är ledig på alla lov! Weewaaa.


Mamma var ju hemma med oss tills vi började 6 årsgruppen, och det är ju en väldans lyx att kunna ta sig råd att vara det, och något som måste vara så underbart att kunna det. Även om dagis är bra på många sätt coh vis så kan man ju faktiskt göra mycket även om man är hemma med barn. Vi var ju ofta på öppna förskolan, hade jämt kompisar hemma och lekte, gjorde en massa utflykter ja alltid var det något sa mamma. Och jag minns att vi gjorde väldigt mycket, och vi lekte ju tillsammans med eftersom vi har tätt mellan oss, jag och min bror.
Jag önskar att jag kunde vara hemma så, men det funkar ju inte med mitt jobb, och sambon tjatar redan över att jag måste börja jobba snart.. att det är nyttigt med dagis  jada jada, klart det kanske är nyttigt, men jag tror inte att så små barn som ettåringar har det behovet av stimulans från massa andra vuxna och tusen barn. Rätta mit om jag har fel. Eller om ni har ngn annan åsikt, däremot när de börjar gå mot andra eller tredje året så finns säkert ett större behov av lek. Men leker gör vi ju varje dag ändå, både hemma såklart är det alltid ngt bus och mys, och vi träffar nästan folk bebiskompisar och kompisar till mig, var och varannan dag, iaf minst 3-4 ggr i veckan, så ngn stimulans det har jag svårt att tro att det går ngn nöd på här hemma. Sambon var ju på dagis elelr om det var dagmamma från när han var ganska så liten, och vi är uppväxta under hela annorlunda villkor eftersom han var på dagis och mamma var hemma med oss länge. Något jag tror speglar hur man ser på dagis rent allmänt och när man tycker att ens barn har behov av det. Men jag ser det ändå som en lyx att kunna vara hemma länge idag, det handlar ju både om ekonomin, men även om att man i den mån man kan, skippar karriären för att ta hand om barnen när de bara är små en gång. Jag tycker det är viktigare med barnen, de skall alltid komma i första hand, jobba det skall jag ändå göra sen, och kan göra heltid senare också. Men för mig är jobb ett jobb, man skall trivas absolut, jag vill utvecklas i min yrkesroll, absolut, jag vill göra ett bra jobb, självfallet, och jag vill ha en inkomst som är god, och att jag har råd att unna mig saker och familjen såklart. Att Sam skall få lika gott som jag haft under min uppväxt. Kärlek men även saker, som man ju faktiskt vill ha när man är barn, men även nu när man är äldre, saker är kul, det kan jag ej sticka under stolen med, jag älskar att shoppa, och mår bra av det. Kärleksmänniska det har jag alltid varit och är känslosam ut i fingertopparna, så kärlek det kommer Sam att svämma över av.
Däremot lever vi i Sverige, ett bra mammaland och att man ens kan vara hemma med barn och få betalt det är guld.  Oavsett vad, så njuter jag av varje sekund, minut, timme och dygn med vår älskling. För det är ingen skröna, tiden går alldeles för fort. Och jag tänker minsann inte stressa med att han skall gå på dagis, han är bara liten en gång, och jag är mamma, något som är så underbart... och att tillbringa dagarna med honom är det bästa som finns och jag verkligen älskar det! inte så konstigt man har dagisångest när någon annan skall vara med honom när jag jobbar. BAAAH, det går ju inte ju, jag kommer svimma!

Nu till er, när skall ert barn börja? Hur gammal? Hur känner du inför det?

Prommis.

HEmkommen efter 2h lång prommis med två kompisar! Lite duggigt, men ack så mysigt när det är gjort. Sam sov så gott så vi fick tom handlat lite på vägen, perfekt. Köpte fullkorn couscous, en ganska så simpel variation till ris, perfekt om man inte har så mkt tid för mat men ändå vill få i sig och familjen vettig mat. Men busa är ju roligare så den tiden blir det inte till mat iaf.

Fick inte ngt avi idag från boob, kläderna jag vann kommer i tcvå paket, så nu väntar jag på tröjan. Så mysigt set! En del har visst tur i kärlek en del i spel, jag har tydligen i både och;)

Kram på er!

 

Haha, sötaste bebis, nu leker Sam tittut med mig, han reser sig upp vid bordet och gömmer sig under det, sen kikar han upp igen, medvetet såklart. och det är SÅ sött! Man smälter! Nu går han varje dag massa steg, 11,5 månad hann han bli innan han gick en massa steg medvetet! Sötpricken!

 


Jag vann igen.

Dagen har varit mysig, ännu mera knatandes från Sam, han går hit och dit nu, och även utomhus i sina tofflor som inte är alldeles lätta att spatsera omkring i, finaste bebisen! Mötte upp en kompis och hennes barn efter lunch, sen gick vi hem här och fikade och barnen lekte en massa. Mys! Man märker verkligen hur de mera leker med varnadra nu när de är lite större än tidigare. Roligt! Fick en fotobok hem idag, superfin som vanligt, de är inte klokt vilken bra kvalitet det är på dem! Sedan fick jag ett avi med att hämta ut, trodde de hade lämnat en av böckerna kvar för att hämta ut som de brukar, men när jag hämtar och ser att avs är Boob då förstår jag att jag vunnit ännu en tävling från barnmässan!! Weeee! Ett jättemysigt mysset, med tröja och byxor i rosa frotte, som är hur mjukt som helst. Och ROSA vilket ju är bästa av allt att mysa omkring i hemma! Paketet är värt ca 900 kronor så det tackar vi och tar emot!! Weeeee!

Nu har vi myst här hemma och nu blir det en tidig kväll!


Morning.

Sam vaknade vid 07, och jag är så trött idag, Fattar inte det. Eller jo det har nog sin förklaring. Gick och lade min alldeles för sent igår. Men ibland är det så svårt att slita sig och bara gå och lägga sig, man är ju inte trött på kvällen utan ¨på morgonen! men nu skall det fixas lite frukost, och en kopp te till mamma så jag vaknar till lite! Bus låter sig inte väntas på!

 

vad händer hos er idag?


Övningsgår.

Idag gick Sam över hela rummet! Jag nästan gnuggar mina ögon, okej ett två steg. Men typ flera flera stycken, typ ett helt rum lite här och var. WoW! Älskling! Gud vad snabbt det har gått nu på slutet, från stående kring möbler och stabila ben tills nu, går går går. Stoltaste föräldrarna! Tänk att jag precis på bf dagen ett år senare skulle skriva att vår son går! Thats underbart! Me cant get enough of that boy!
Så full rulle här om dagarna, och Sam har börjat sova till tyo åtta, vilket han förvisso jämt gjort, om det inte varit nio när han var mindre. Men nu vill han typ hoppa över förmiddagssovningen, och sover lite längre på eftermiddagen, men det blir ändå ganska så långt tills läggdags vid åtta. Så då blir han liksom pigg eller övertrött tills det är dags att sova, och mer svårsövd, men jag klagar inte ... han sover oftast efter 15-20 min inkl vällingtiden. Så det är inte det. Det är bara svårt med dessa övergångar, när de liksom växer och behöver mindre sömn på dagen, och man är van vid ett mönster. Men jag tror att det är mycket mer intryck nu när han typ går med, och att det är en kindtand på g upp med, gör ju inte det mindre oroligt. Älsklingen. Men han skall ändå få all beröm i världen, trots alla intryck och allt så sover han nästan alltid hela nätterna, vaknar till första timmen eller de första två, men ger man nappen så somnar han om igen. Så det är liksom ingen big deal. Och att han sovit så bra hela tiden det är jag SÅ thankful för, med tanke på vilket monster jag är om jag inte får sömn. Men vem är inte det?

Well... en kindtand på g, en grabb som tamejtusan går omkring och föräldrar som är så stolta att de spricker!
Tokigaste killen är med stolt, när han gått fram till mig så slänger han sig runt min hals och kramar! Mamma älskar


Magen vecka 39+0 ganska exakt 1 år sedan!

2008.

För exakt ett år sedan idag, hade vi Bf! Jag kan inte förstå att tiden rullar iväg så snabbt.

Nu ett år senare sitter sötaste pojken och pratar med sin dragkedja på jackan som är väldigt intressant, och har precis sovit 1,5 h i vagnen under vår promenad. Mysbebis!

 

Bild på magen på bf-dagen kommer senare!


Lek och bus i vårt hus.

Full fart. Fick besök efter lunch och bebisarna busade järnet,och dansade för fullt till musiken, hur kul som helst och hur söta som helst. De åt mellis, vi fikade, de dansade lite till, drog ut allt ut skåpen, skramlade, väsnades och busade på i 3 h nonstop! Sötaste! Sedan tyckte vi mammor att de behövde sova lite för eftermiddagen så vi gick ut på en promenad och passade på att hämta ut paket på posten! Böckerna blev SÅ fina! Sam somnade nästan på direkten och sov skönt tills en man som började babbla med oss väckte honom.

En skön och fin höstdag!

Vi kom lagom hem tills det var dax med mat,och lite mera bus innan pappsen kom hem och tog över buset och jag städade upp från dagen! Nu är det kväller och Sam sover så sött! tog en halvtimme för honom att somna idag, han var så uppe i varv och nästan dansade i sängen! :)

Imorrn för ett år sedan hade vi BF. och sambon hade sin första lediga dag för att vara hemma och beredd. Haha, vi var hemma i 8 dagar innan Sam ville ge mig värkar och sedan komma 1,44h in på den nionde dagen över! Så vi var lugnt hemma! Men det är helt galet att det är 1 år sedan bf imorrn!

Nu mys och satsumas!

 

Grattis Pling på din dag! Stor kram till dig min vän!

 


Höstmys.

Gokväll!
Levande ljus på bordet och mys i soffan efter en solig höstdag på språng. Har bland annat varit på Ikea och Toys R us. Sam fick två nya leksaker som han tyckte var så spännande. Men gud vad mycket saker det finns, helt galet. Letade efter lego för så små, med större bitar men hittade inga, ngn som vet om det ens finns till 1åringar?

Var iväg i flera timmar och strosade omkring. Sam somnade på Ikea i vagnen så vi passade på att handla hem lite god mat och tills ikväll, men det blev stroganoff så att Sam skulle äta samma mat som vi, hemmalagad mat blir det mer och mer nu. Hur ofta äter era barn burkmat om de ens äter det längre?

Sam har tagit 3 steg idag! Wehooo! Så sött! Nu skall vi mysa vidare här, blir nog en tidig kväll. Skönt!
Kram på er alla!


Sötast i stan.

Det där med utvecklingsfas eller alla speckulationer om tänder hit och dit, det kan jag ta tillbaka för Sam hade bara en dålig dag igår med mer gnäll och otålighet än vad jag är van vid, men idag har han varir precis som han brukar med bus och en glad bebis! Mammas pojk! Jag är så bortskämd med en glad och busig pojk att man ju såklart tror att det är allt möjligt när det kommer en sådan dag man inte är van vid, och man glömmer bort att han liksom alla andra normala människor faktiskt kan ha en dålig dag, det är helt normalt!

Vi åkte och hälsade på en 4barns familj. Barnen lekte och vi fikade och hade trevligt. Det blir som öppna förskolan när man kommer dit, massa fler barn på en gång, och så har de ju ett stort rum med bara leksaker, perfekt! De har gjort en massa fint på huset, och man blir så sugen på en egen tomt när man ser det. Eller inte en tomt i sig, men en veranda att bara kunna kliva ut på och liksom vara utomhus utan att göra ngn utflykt för att komma ut, som man måste när man bor i lägenhet. Men lägenhet är ju såklart bäst på vintern då man slipper en tomt som skall skötas om, och jag är ingen greenfingersmänniska. Blommor är fint och kul, men det är också det.

Nu är det kväll igen och tiden bara springer iväg, mest helgerna då förstås.

Trevlig kväll.

Sam - världens finaste, mamma o pappa älskar dig!



Världens busigaste hår!



Uppsalabesöket för ett tag sedan!

Lek.

YEAH! Jag gjorde en fin pannkaka för first time ever! Weheee! Så nu blir det pannkakor till lunch!
Sedan skall vi åka ut på äventyr,bland annat hälsa på en stor barnfamilj som vi känner. Fika och leka, vad är mer lämpligt en regnig dag som denna!
Trevlig lördag!

Sovmorgon.

Godmorgon sköna lördag!

Sam ville mys/sova till kl 08.30 idag, en timmeslänge sovmorgon än vanligt och jag klagar såklart inte! Det är så skönt att han verkligen sover typ kring åtmionstonde kl 07 på morgonen, och att vi kliver upp vid halv åtta vanligtvis, innan dess hade jag ej varit människa, är så morgontrött. Men måste man så måste man ju, och hade han bestämt sig för att vakna då så hade man ju såklart ställt in sig efter det. men så länge han vill sova till 07 är jag mer än nöjd! Och en dag som denna med lite regnigt och grått ute då var en sovmorgon perfekt! tack hjärtegull!

Lite planer idag, men mest av allt det är ju lördag och familjemys-dag! Me love!

Trevlig lördag, regnar det hos dig med?

Eller.

Kicki Danielsson åkte ut ur idol.

Tankar: Inte många. Hon var varken till eller från.

Fredagskvällar is the shit. Men lördagarn är med mysiga så nu säger jag gonatt!



Satsumas.

Nu har jag nog tryckt i mig 18 000 satsumas, känns det som iaf. Och jag känner hur fingrarna är sådär härligt färgade haha. Men gud vad goda de är nu, JAG KAN INTE SLUTA att äta dem! Dessutom orkade vi inte fixa med ekströms paj som sambon köpt hem och det är ju hälsosamt tänkerne. Hälsosamt att man liksom inte orkar göra sånt sötslisk. Det kallar jag karaktär, eller kalla det lathet, ni bestämmer!

Pratade med barnläkaren innan som sa att jag kunde ge lactulos, på vårdguiden säger de en sak, där en annan. Men jag litar mer på läkaren och eftersom jag vet andra som fått det ordinerat så köpte jag det, och gav älsklingen. Tog ca 30 min sedan kom bajset! :) Så skönt! Dock har han ju inte verkat så jättebesvärad eftersom det kom imorse. Men skönt att ha hemma om han blir hård igen. Men jag tror inte han är mer hård i magen än andra bebisar som inte ammas. Visst blir han hård ibland, men inte så ofta som det kanske verkar. Han bajsar varje dag i snitt, men ibland blir det som en propp, och jag kände det på mig igår eftersom han fått två smörgåsar istället för en, och då han inte bajsat på morgonen så visste jag att det skulle bli juxx med magen. Man känner det ju på sig såklart. Mest för att jag själv har problem med min mage. Den är liksom trög!Well inget kah direkt behöver argumentera för, det bara är så. Och när det är så är det jobbigt för stackars liten liksom. Och att jag med har magknip idag är ju med typiskt.

Tror Sam varit lite ledsen idag med, för antagligen: Tänder. Ser lite svullet ut där kindtanden har plats. Eller är det blåsor sedan höstblåsorna? Svårt att tyda riktigt, men kanske därför han är lite snorig med? Eller så är det en utvecklingsfas, som en blandning till varför han liksom blir frustrerad emellanåt. han vill så mycket, men världen är ändå begränsad liksom. Well ni som hajar ni hajar. Läste om utvecklingsfas och den verkar stämma. Mera kramig, vill vara mer nära, mer frustrerad och mer otålig. Så tänder blandat med lite förstoppning och utvecklingsfas kan nog sumera dagen. SOm nog låter värre än vad den var. Sam är ändå alltid väldigt lätthanterlig, och vändligt på glatthumör även om han såklart får svängar där han minsann visar sin envishet, som alla andra barn. Så trots lite gnäll då och då, så är alla dagar ett äventyr i sig. Sen när pappsen kommer hem så är det ju extra kul med såklart! pappsen rules!

Nu idol again.

Kram på er söta!


Förstoppning.

Stackars älsklingen, tror han har förstoppninig.
Började igår vid lekparken då han bara blev så ledsen när han skulle åka vagn och ingenting hjälpte,inte ens nappen var ngn tröst. Han somnade till slut och när han vaknade var han lika busig och glad som vanligt. SOmnade som vanligt vid lite i åtta och sov bra fram tills 22. Då han vaknade några gånger och sedan blev så ledsen och bara grät och grät, man hörde små pruttsar och eftersom jag vet att han inte bajsat på hela dagen så visste jag att det var förstoppn som med allra största sannolikhet gjorde honom så ledsen. Testade att bära på honom och trösta honom såklart, men ingenting fungerade och han var så hård på lilla magen. Ringde vårdguiden föratt höra om lactulos men hon sa att det vi skulle testa var tempen lite försiktigt. Och inte lactulos. Aha, okie vi testade tempen lite men man kände sig som en idiot som liksom gjorde så när han var så hård i stackars magen!:( Efter kanske en timme av gråt och han fick komma hem på golvet och krypa runt så blev han mycket gladare, och vi tänkte att det ju är bra föratt röra tarmarna. Dock verkade han ju alldeles för pigg för attsova och vi blev bara tröttare och tröttare haha. Men vid midnatt testade vi att ge honom lite ljummet vatten på flaska och lade honom mellan oss och sjöng lite och då somnade sötisen till slut. Och sov bra ända tills 08 ca. Han har bajsat lite nu på förmiddagen, det är lite hårt men liksom inte ngn stenhård. (ursäkta infon) Men han verkar fortfarande lite besvärad fast inte alls så ledsen eller så som han var igår. Och han busar ju på som vanligt. Vill helst inte ge laxerande medel om det inte är abslolut nödvändigt, men har ringt barnläkaren för att höra med henne hur mycket man skall ge om det nu blir så igen, för man bvet ju själv hur det är med förstoppning. inte kul! Så får se vad hon säger när hon ringer tillbaka om hon nu gör det.
Nu sover Sam sin lur så hade han varit helt förstoppad hade han ju varit ledsen, och nu känns han inte alls lika hård på magen. Älskade barn, man blir så maktlös när de är ledsna.

Men trots förstoppning somnade han så gott till slut och vi fick ha bebismys hela natten, för det finns inget mysigare än att ligga och sussa bredvid bebis! ja sambo är ju med mysig såklart...men det är inte riktigt samma sak;)

Nej nu skall jag laga lite lunch, och ingen banan eller bröd blir det idag!

jag tar gärna emot tips på mat som är lite lösande förutom katrinplommon o messmör, utan mera matigt, finns det ngt?
Och vad gör ni när era barn är lite hårda?

nu vaknade sötnosen!


Morning.

Jag skulle INTE ha något emot att ha den talang som Andreas Carlsson sitter på. Inte visste jag när jag under sena tonåren sjöng med i alla BSB_:låtarna som var mina favoriter, ja jag var/är en riktig pojkbandsidol haha, var helt tokig när jag var tonåring. Skulle typ gifta mig med Nick Carter, eller ja ni hajar, tonårsdrömmar detär något som slår allt!;P Är dock lycklig idag att jag sprang på den man jag nu är kär i! Haha kan säga att kärleken till min sambo är lite mer på riktigt och lite starkare än vad kärleken till Nick var - fast bara lite;P

Hur som helst, vilket stjärna och vilket geni Andreas är. Och vilka kläder, ja han är ju helt enkelt värd allt rampljus man kan ge. Det är så fint när pappor verkligen glittrar till i ögonen när de pratar om sina barn! Kärlek!

Nu sover Sam sin lilla lur, och jag skall hoppa ut pyjamasen,och börja ta itu med dagen, trodde jag skulle få ont i halsen när jag somnade igår kväll, det bara smällde till sådär när jag skulle sova, men *peppar peppar* nu känns den helt bra och jag hoppas den förblir så. För ngt halsont det har jag inte riktigt tid för i mitt schema just nu!

Hoppas ni får en solig och härlig dag, vi skall se vad dagen har att erbjuda.
Massa mys och bus med Sam det är ju självklart, han är så underbar, och när han diggar musik, mitt hjärta smälter!

Ruggig höst idag.

Brrrrr Mina händer är klla trots vantar och jag skulle mr än gärna vilja krypa ner i Sams åkpåse!
Har vart ute  2h ganska såexkt. Gick först  stund själv, sdan ringde en vän så då gick vi tillsammans en bra stund med, mdans våra undebairinar sov i vagnen, skönt att bara promenera och babbla lite tjesnack!
Min älskling sover fortfarande, men snart dax för väckning så han kan sova bra inatt med!

Det är verkligne kallt ute idag, men Sam kändes precis lagon och det r huvudsaken. Har ju bra kläder med, så inget att skylla på, bara att ge sig ut- jag är en sådan utemänniska som måste ut en gång om adgen, och så gilar Sam att titta på allt i vagnen, han spanar in allt som kommer i hans väg! Sötaste!

Nej nu matfix!
Stora älsklingen jobbar kväll så det är fritt fram för Bonde söker fru!;)


Fixfix.

NU finns en ny kattlåda på plats, och jag hoppas verkligen att den skall eliminera kattkiss i övriga lägenheten, det hade varit underbart. Tog bara en snabbpromenad idag, det blåste som tusan och Sam ville inte sova i vagnen, utan mest sitta  och kika. Han har bara velat sova ca 40 min på hela dagen, men nu sover han iaf, världens finaste! Nu har vi kikar på house, eller tja jag har suttit bredvid sambon o halvkikat, gillar ej sjukhusserier, men ville ju vara sällskap. Fixade majskolvar till oss som var stenhårda, haha som vi skrattade gott åt de ickegoda kolvarna!

Nu är det sovdags, det skall bli riktigt skönt. Dock har vi så kallt i sovrummet att isolering kommer fixas, och en extra filt till Sam såklart. Tur man snabbt blir varm, men inte skönt innan dess! NU sova sova säng!

Kram!


Läskigt.

det slår aldrig fel, varje gång jag kollar på mobilen vad klockan är så är hon antingen precis heltimme, halvtimme eller ngt annat konstigt som 15,15 eller 12.22 märklig tid helt enkelt. Jag tror det bor ett spöke i min mobil.
Nu blir det ut här!

Dålig hydag.

Detär ju så många som jämt pratar om bad hair day, det tycker inte jag att jag har ngt större problem med oftast, MEN jag har typ jämt dålig hy-dag, oavsett om jag använder minderalsmink, eller typ bara mascara och inget som täcker porerna så tror jag att jag har sämst hy i Sverige, typ som små plitor överallt, och ojämt. Inte så att jag har mycket finnar o så, men bara en kass hy helt enkelt,som är torr och hemsk.

Jag använder dermalocigas rengöringskräm och deras dagkräm även på kvällen då den är så mild. Men det är inte direkt så att jag gör en massa inpackningar för hyn o så, funderar på att köpa ngn bra peeling, men det kan förvisso ibland kännas som att det är att slänga pengarna i sjön.

Vad finns det för tips, vad anv'änder ni er? har ni något husmorsknep som får hyn att skina?

Säg inte att jag skall vara nogrann med att tvätta hyn, för jag tvättar ordentligt morgon och kväll. Är bara så less på att ha en dålig och torr hy. Vill ha tillbaka min graviditetshy när jag väntade Sam, då var den verkligen perfekt! Men att vara gravid jämt coh ständigt är ju ingen lösning så har ni någon bra så give it to me!

 

Sam hade 38,7 i feber igårkväll så han fick alvedon innan han skulle sova och sov faktiskt bra hela natten. Älsklingen. han kändes lite varmpå kvällen och var litegnällig vilket han inte brukar vara, så jag kollade då tempen. Men han var liksom pigg hela tiden ändå och glad som vanligt förutom den lilla gnällperioden som kom ibland mellan busen. Lullplutten! Hoppas han slipper febern nu, han är iaf i farten som vanligt och busar så han är ju inte slö eller så,men man tycker så synd om dem när de har feber. Det liksom värker i hjärtat och man vill ta på sig allt som de har istället i förkylningsväg så att de kan slippa det! Men men så länge han är pigg och som vanligt vår älsklingen så är det nog lugnt.

 

Blir en liten promenad strax, måste upp och köpa en kattlåda till så dehar varsin, var en kattspecialist som tipsade om det om katten börjar kissa inne, så hoppas det hjälper. Vore perfekt om problemet kunde lösas så enkelt. Så det och en lånpromenad/upptäckspromenad står på schemat.

Sam han använder stolarna som ngn slags gåvagn haha, han är fär söt när han kommer gående. Älskade barn! Att han diggar järnet och dansar med till all möjlig musik är ju s¨å underbart! Nu kröp han nyss under stolen lite klämchekt utan att slå i huvuet. Sötaste pojken i världen!

NU skall jag pussa på och fortsätta busa med honom!

Trevlig tisdag!


Heja Sverige.

Heja heja Sverige! Ja nu är det bara tv:n jag skall få att fungera med, det vore ju själva tusan om jag inte skall kunna se matchen bara för att vi har så sablans många fjärrkontroller som man liksom måste använda i en mix för att få igång tv:n!

 


Book of love.

Kommer ni ihåg den låten book of love med army of lovers? Haha, kommer och tänka på den när jag gör böcker om Sam, bara han är ju vår kärlek och det blir så fina böcker,  haha lite långsökt att komma att tänka på sådan gammal slagdänga med iaf.

Vad tyckte ni om Idol? Karolinas kjol var ju förjäklig, men hon var ok, hennes framträdande och låtval var inte till hennes fördel, med rätt låt är hon annars jäkligt duktig tycker jag! Men Eddie är med bra, han har en jäkla röst han med, bra startfält i år, nästa alla är bra!

Sängen med mina loved ones.

Glögg.

Men huuuuuuur gott är inte glögg på en skala?

 


Idol och soffan.

NI ser väl också idol? Det är DET som gör fredagsteven bäst. Jag längtar varje vecka efter att få tända ljus, fylla på godisskålen och sätta fram satsumasen (denna fredag) samt dricka något gott och mysa i soffan med min nära. Det är fredagsmys det, och hela dagen har ju varit bebismys så jag har laddar upp hela dagen. Men alla dagar är det mys för mig och Sam. Idag var vi på bebissång och det var kul. DOCK tycker jag det drar ner en hel del när folk tar dit förkylda bebisar, men herregud, jag skulle ALDRIG göra så mot andra, och förväntar mig samma respekt tillbaka, jag vill känna att jag skall kunna ta dit mitt barn utan att träffa uppenbart förkylda människor.

Well... förutom den känslan så var det jättetrevligt.
Tog sedan en liten promenad, och på väg tillbaka hade det hänt en olycka utanför oss. Vid övergångsstället, det fick mig att rysa, folk är inte uppmärksamma och jag tycker det är otäckt att gå över gatan med vagnen först och kollar alltid noggrannt innan och försöker få kontakt med de som kör så att de inte tutar och kör när vi går över. Olyckor är otäcka och när det står massa ambulanser o så då blir jag helt stel inombords, dödsångest som jag har.

Nej nu IDOL, mys i soffan och en fortsatt trevlig fredagkväll!

Bokstund.

Yah! Gud vad fin boken blir! Fotoboken alltså på vår älskade stjärna, Sam.
Im so happy! Jag är så slarvig med att fixa med album och måste ta itu med det,
men sålänge är det perfekt att få bilderna i sådana här fina böcker!
Att mormor/morfar och farmor/farfar fick varsin gjorde ju inte dem direkt mindre glada, stoltast i stan liksom!:)
Vår älskling!
Och såklart,boken jag förhandsbokade, Live to win... mannen som är en begåvning rent musikaliskt.
Han som skrivit texterna på låtarna jag var helt tokig i som tonåring, det skall bli kul att läsa om hans framgång, så nu till läsning. Skönt det efter en mysig dag i parken med en vän, och lite promenader!
Kanske blir det lite glögg idag med? Jo vars, varför inte!

Gomorron.

Det märks att det är oktober nu, alldeles mörkt ute när man vaknar på morgonen. Men då jag tittar på en leendes pojke i sin säng bredvid min, då blir det alltid så mycket lättare att gå upp. Han är ju jämt så glad att det minsann inte märks något dumt morgonhumör på honom inte, haha om man jämför med mig alltså :P

Inga direkta planer idag,vilket känns skönt, var längesen vi inte gjorde någonting, eller ja något kommer det ju bli men jag tänkte nog gå och vila med tillsammans med honom när han skall sova förmiddag sen, för det är inte ofta jag tar mig tiden att göra det, och det är ju SÅ mysigt.

Trevlig torsdag, vad händer hos dig?

Tävling.

Priset är en underbar rosa pashmninasjal i silke (värd 300 kronor), i färgen ROSA såklart!

För att tävla ska du gå in på dekkorates shop och välja en av deras produkter som du skulle vilja ge bort till en kvinna du älskar - dig själv, mamma eller vän t ex. Skriv i en kommentar till detta inlägg vad du väljer och till vem! En av er vinner sjalen men det finns även en extra vinstchans för er som tipsar om tävlingen!


Pris 1 - den rosa sjalen
Pris 2 - utlottning av den produkt ni väljer för er som tipsar om tävlingen med länkar i en blogg eller via mail.

Tävlingen hittar du hos happilyeverafter.se

Morning.

Snart dax för frukost här!

jag älskar våra frukostar, vi tänder ljus, sätter på en låg volym av barnvisor i bakgrunden och sitter länge och bara myser och äter gott. Sam äter gröt och smörgås, och jag dricker god kanelte och njuter av onsdagsmorgon,tänk vad tiden går fort!

 

Njut av er onsdag!


Parken.

Gick iväg några mammor med barn till en ny park idag, en stor en. Men till en början var det vi mammor som fick leka för barnen sov 1,5h. Så vi roade oss fint där, men tänkte att vi skulle gå och handla lite lunch, blev pizza och till att ge barnen mat, hade ju glömt hela min väska hemma så fick köpa ny burk, men kunde låna sked och vattenflaska av de andra snälla mammorna som tog med sig.

Så barnen busade några timmar och vi har haft en trevlig dag. Sam har verkligen fått in knycken med att gå med vagnen, han är så stolt när han kommer gåendes, och varje gång han trycker på en leksak som låter så liksom diggar han med huvudet och gör ljud med munne som att han verkligen sjunger, sötisen!:=) Han älskar skivan med barnlåtar med som vi spelar varje dag!:)

Gick en skön promenad ikväll med en kompis, man blir så pigg av den sköna höstluften.
Men nu väntar sängen!

Kram på er!

Bild lånad av en aktiv fotomamma:=)



Barnen åker cykel:=)

Mys.

Skattkammarcd-skiva, dansande älskling, körande med gåvagnen, bus, sagoläsning, lyssna till barnvisor, lek på lekparken, bus med kompis, babbel, jaga höstlöv, leka med bilar, fika på café, busa med kompis, äta god dessert, gå promenad, träffa på annan kompis, somna sött i vagnen efter alla intryck, få samtal av annan kompis, mötas ta en promenad, sova ännu sötare i vagnen. Äta god mat, busa med pappsen, gå gåvagn, busa med katterna, dricka god välling, få hicka, somna sött i mammas famn. ÄLSKADE barn, du är det finaste som finns!<3

Så full fart har det varit, fastän ändå liksom i ett lugnt tempo. Mys!
NU är det dax för vuxenbabbel o mys, innan sängen kallar, man är ju rätt trött när det är kväll.

Ciao.

PS: har ni fler kattråd så ge mig dem gärna! DS

Kattdilemma.

I need your opinions!
Har ju två katter, varav honom inte gör en fluga förnär, hon är världens snällaste katt.Och det är ju hanen med, såklart. Sam kan i princip kasta sig på honom och busa och han är så snäll och gör ingenting tillbaka. MEN hans stora problem är att han kissar inne, mestadels på saker som ligger på golvet, morgontidningen är en favorit att kissa på innan vi hunnit upp på morgonen. Och för någon dag sedan kissade han på mitt nya stoltyg som låg på golvet, som tack och lov gick att rädda. När vi hade kattvakt i somras så vet jag inte om det var för att kattlådan var dåligt skött som han hade både kissat och bajsat i S spjälsäng. För bajsar det gör han iaf i lådan, tacka för det!
Men han har aldrig kissat inne tidigare, och vi gissar såklart att det har med lite avundsjuka gentemot S att göra, och att han av förklarliga själ inte hinner få min 100% uppmärksamhet, den måste ju gå till Sam, såklart. Även om vi är hemma och busar med katterna, och kelar med dem och att S gillar att jaga dem så får han ju ändå sin dos tycker man.De är ju innekatter och har en balkong som de kan gå ut på, men så fort man släpper ut hanen så står han mittemellan och verkar inte kunna bestämma sig, eller snarare så abskyr han stängda dörrar, vilket vi ju måste ha till sovrummet föratt han inte skall riskera att kissa i S säng igen.
Det är verkligen ett jättesvårt dilemma,att han kissar inne håller inte i längden, men det är ju vårt djur,vi vill ju inte behöva ge bort honom såklart. Vi har kollat hos läkare och det är inte uvi, så det måste vara ren protest. Men hur skall man göra för att få bort detta beteende? känner ni igen något sådant och vet vad de gjorde för att lösa det?
Han är ganska så rastlös i själen och har alltid mjauat och pratat mycket, men han är en väldigt snäll katt och har ju inte alltid kissat inne, och vi har haft honom i 4 år.
Tankar och åsikter, vad skulle ni gjort?

Tävling.

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på frågan:
Vilken färg är det på korgen på förstasidan hos Inneonline? i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress (syns inte för andra läsare).
För dubbla vinstchanser länkar du till tävlingen och Inneonline från din blogg, låna gärna bilden. Tävlingen avslutas söndag 11 oktober 2009 då jag drar vinnaren. Lycka till nu!


Höst.

Idag har det verkligen regnat hela dagen. Och inte nog med det, blåsoväder! Det har inte ens varit tal om att gå ut med S, även om jag kikat ut lite då och då och tänkt att..."jo men en liten sväng..." Men nej, vi gjorde det nog bäst inne även om S var snudd på rastlös i eftermiddag, så sista utvägen för stackarn som ville hitta på ngt, var att ta fram en balja med vatten och leksaker så han fick plaska med dem, behöver jag säga att det var vått överallt sen? Valde sedan att bada honom för andra gången idag, så han fick plaska och leka lite där med, han älskar ju vatten vår älskling! Och eftersom det var min sovmorgon idag, sov till 10, gaaah så skönt! Så badade S med pappsen imorse med, mys!

Var iväg en sväng på klädgrejs imorse och fyndade en lära-gå vagn, den är ju snabb att dra, så S hänger inte riktigt med, så nu har vi lagt lite böcker i korgen så det gå lättare, så stolt han är när han går omkring, älskade barn!

Sambon har haft/har en grabbkväll med trav och fotboll och kommer nog snart. Så vi har ju inte kunnat ta bilen och åka på utflykt heller, vad bortskämd man blir med bil, och just ja, mitt körkort har ju gått ut, whooops, måste fixa det. Shit har haft körkort i 10 år nu alltså, fick det den 10/9 -99 åh jag minns SÅ stolt och glad jag var den dagen jag klarat det. Var ute och körde en massa och fick pengar och ahlgrensbilar av mamsen och papsen. Finaste! De betalade ju dessutom körkortet och intensivutbildningen, vilket såklart är en jättefin present, jag som är så oekonomisk kanske inte hade haft ett körkort annars så mycket som jag kan slösa. Och körkort är ju inte direkt billigt heller, är så tacksam för att jag fick chansen att ta körkort och att jag klarade det. Det är verkligen en så stor frihet att ha ett sådant, kunna köra var man vill utan att vara beroende utav någon annan.

Minns en av de första gångerna jag var ute och körde med en kompis, vi hade varit och fikat  i Lund med en killkompis, och skulle välja olika vägar hem och tävla vem som kom snabbast hem. Jag gasade på fint, men i en korsning så smälde det till och jag kom ingen vart sen, det var den kopplingen det, den bara hängde och dinglade och där satt vi främst i en rödljuskorsning och fick lite smått panik, så vi ringde vår körskolelärare haha, av alla människor. Han kunde så klart inte hjälpa oss. Ringde mamma o pappa som ringde bärgningsbilen och kom in och hämta oss. Puh! Jag var inte lika tuff när jag kom hem haha, och det var inte en billig kväll. Hihi, såhär i efterhand kan jag dock skratta rejält åt det hela. :) Det är ju såklart jag som lyckas med en sådan sak.

Nej nu skall jag nog hämta en kopp glögg till, hittade två flaskor i skåpet, och HUR gott är inte det på en skala?

Ciao!

Vatten vatten bara vanligt vatten.

Det har nog inte varit uppehåll i regnandet många minuter idag. puh! Jag tycker sådana dagar då vi ej kan vara ute är sega! Men vi åkte och hälsade på kompisar, och då Sam somnade i bilen på väg dit, så passade vi alla på att ta en promenad i regnet,. hade på oss regnkläder så det var skönt. Deras pojk somnade med i vagnen efter ett tag, så vi kunde gå en bra runda. S vaknade efter halva, men låg så skönt kvar i vagnen o tittade på oss och regnet en bra stund. Sen har vi spenderat eftermiddagen hos dem, fikat, och barnen har busat, S testade deras roliga traktor!:)
En perfekt dag när det regnar, så när vi kom hem ikväll har vi fixat käk och nu väntar soffan, är så trött nu, tror vädret gör sitt!

Tända ljus och ha det mys!
trevlig lördag på er!

Kiosken.

HIttade en jättemysig liten lekpark förra helgen när vi var på promenad/bus hela familjen. Där hade de gjort som en liten kiosk där det såldes GB-glass för barnen! Jag jobbade där och Sam köpte glass av mig, han valde en med vanlij, vilket är hans favorit!:) (Tur han inte vet vad GB är ännu;)

Så det finns en massa mysiga lekplatser och sånt man kan upptäcka när man är ute på promenad med vagnen, det är så mycket mysigare att gå med vagnen än utan.



Vilken är er favvoglass?


Underbara barnmässan!

Eftersom sambon tog ledigt några dagar så passade jag på att åka iväg några timmar till UBB-mässan idag! Var rejält kallt när jag begav mig lite efter 09, och köade till biljettkassan för att köpa bilbiljett, studsandes i kön för att inte förfrysa. Hemma hade dem det mycket mysigare Sam och pappsen!
Mässan var helt ok, men några timmar, typ 3, räckte bra! Man hann gå och kika på allt, vara med och testa saker, köpa lite och allt som liksom erbjöds och föll en i smaken. Det var ganska så många utställare men ändå inte, jag hade nog förväntat mig fler. Men de bästa var där. Dock inte babyproffsen som jag faktiskt förväntade mig.
Köpte första besticken av plats till Sam och en tallrik som har sugpropp, för 20 spänn totalt, från mams utgående sortiment. Sen köpte jag en rejält snygg hood från Nova Star, jag föll pladask, och tycker färgen är så fin. Så en sådan fick även följa med hem. Och en ballong, som flög iväg och gick sönder när jag gick till parkeringen, tusan! Sedan blev det lite annat smått och gott i prover. Bland annat te utan koffein. Så en lagom dos av mässa hade jag fått när jag åkte hem till mina grabbar vid lunchtid. De hade såklart haft det jättemys hemma och inne i värmen.
Maten var klar när jag kom hem <3 så vi åt allesammans, innan jag och Sam gick till bebissången. Och sambon tog en dusch hemma i lugn och ro, innan han kom upp till sången, tycker det är synd att det är ganska så många barn som liksom är små, eller kring halvåret, visst det är ju kul ändå, och Sam kan ju leka med sakerna, men jag önskar det hade varit lite fler i samma ålder. Får se om vi fortsätter eller hur vi gör, har funderat på att skippa det. Men det var en dos av fredag och bus för Sam iaf. Sam somnade som en stock i vagnen på väg hem så vi hann fika lite kanelbullar vi köpte på vägen hem! :)

Kollade sedan min mobil och ser att ett okänt nummer ringt, jag ringer upp och får veta att jag VUNNIT ett babygym värt 700 kr på mässan i en tävling jag medverkat med. Weeehooo! Så åkte och hämtade det! Riktigt fint, och inte minst kul att vinna ju!

Sambon är på NHL-match ikväll, det verkar vara ett jäkla drag av mms:en jag får, och en bra match, kul för honom att komma iväg och kolla sport, det är ju liksom grabbigt och kul för honom, samt bra för mig att äga fjärrkontrollen haha! jag kikar Idol, och äter djungelvrål och chips. Mumma! Sam sover, och jag skall läsa tidningen jag köpte! Men först kika till älsklingen, han är så fin och helt underbar att titta på i timmar när han sover, jag får aldrig nog av vår älskling.

Trevlig fredag! Någon mer som varit på mässan idag?




Lite stuffs.


Älsklingen i nya NS-hooden



Gymet jag vann!:)



Älsklingen inspekterar sitt nya gym!<3





Nu...

...bär det snart av mot BARABARN mässan! Wehoo! hoppas de har en massa intressant!
Återkommer när jag är hemma igen!

Massa fina foton.

Åh ärså nöjd! Fick 128 fina bilder på Sam, jättefina! Jag fick vara med i början föratt han skulle känna sig trygg i miljön, ngt jag inte räknat med eller klätt mig direkt efter, så att jag ser ut som jag gör.. det får ni bortse från.
Fick några fina familjebilder med, och massa fina på Sam, han är inte lättatt fånga på bild då han gärna ville utforska rummet och sätta sig med ryggen emot fotografen, haha. Men bilderna som blev var hur fina som helst,och jag är mer än nöjd!
Efteråt åt vi en god chilikyckling på fresco, och gav Sam mat.GUd med folk i lunchtid, puh! Sen kollade vi HM en snabbis innan vi åkte och handlade, elelr läs sambon handlade, jag och Sam sov i bilen! Så skönt!:)

Och nu är vi hemma efter en jättekul dag!
Vädret ser bättre ut nu, det regnade massa på väg hem, funderar på en promenad med vagnen, lekparken är nog lite för blöt för ett besök idag!

(klickbar)

KÄRLEK!


Fotofin.

Uppe med tuppen! Som vanligt då alltså:) Jag börjar uppskatta morgonen mer och mer, med lite lugnare bus, eller iaf en kvart innan Sam kommit igång, haha! Och lite te. Nyhetsmorgon i bakgrunden under tiden vi leker. Perfekt!
Skall snart ta fram kläder till fotograferingen, bara vänta till sambon kliver upp, han har ju tagit ledigt idag och imorrn så det blir en långhelg! underbart!

Får väl klä upp mig lite jag med fall de vill ha ngt familjefoto vilket ju faktiskt kan vara kul! När man ändå är där liksom. De ville dock ej ha randiga eller rutiga kläder och gärna färgglada, så får se vad vi skall leta fram, han har ju alldeles för många kläder för att det skall bli lätt att välja!:)

Nu lite frukosttime snart här, sen börjar dagen på riktigt, nu är jag fortfarande lite zoombie! Ja inte Sam då förstås!:)

Hoppas ni får en bra torsdag!

RSS 2.0