Mässan.

Förresten, hit tänkte jag åka i helgen... tror det kan vara riktigt kul. Skall du dit?


En gång till.

Har hittat en favorit, en second handaffär med barnkläder, eller jag har ju varit där förr men först nu har jag börjar inse hur bra den är, mest som utflyktsmål när vi varit ute och lekt, jag skall gå en promenad när Sam sover sin eftermiddagslur, då är det perfekt att gå dit och spana och speja. SÅ även idag, först lek i 2 h med kompisar i parken, det var soligt, även om det var ganska så kyligt. S hade på sig 3 par byxor och sköna tossor, jag min vindjacka, så vi var varma ändå... mest lite rosiga om kinderna.  Satte på åkpåsen idag och Sam sov så gott under vår promenad dit. Jag skulle själv vilja krypa ner!

Imorrn skall vi till fotograf med Sam, om allt är lugnt. Så kul! Sist jag var hos fotograf var när Sam var i magen och jag skulle ta fotografbilder, något jag är väldigt glad över att jag gjorde, är så nöjd över bilderna.



Mamma och pappa älskar dig Sam.

Förresten, namnet Sam är ett av de namn som ökat mest under 07-08 i popularitet, och ligger på 4e plats.
När vi valde namnet var det ingen vi visste som döpte till det namnet, det fanns inte ens med i almenackan, men nu har det en egen namnsdag, tror det är den 23/12. Var ju tal om den 1/9 men tror jag läste det första alt innan. Och vi var så glada över att vi hittat ett så fint ovanligt namn. Men såklart det skulle öka det är ju ett så fint namn tycker vi!


Ut i hösten.

Nu bär det av ut i hösten. 3 par byxor på Sam och en varm skön vindjacka, så är vi redo att möta hösten och leka idag med. Mys mys. Och solen tittar ju fram. Samt att sambon är långledig nu över helgen med, 4 dagar wow! Det kallas familjetid a la lux och inget man får alltför ofta så många dagar i rad. Så vi har en del planer! Mys!

Nu hösten, nu kommer vi!
Njut av dagen hoppas ni har det bra!

Slimfit.

Har haft en superdupermyspys dag med g och hennes s. Fikat, shoppat, buat, lekt, babblat, gungat och haft det rejält skojsigt. Eftersom det är Sams 11 månaders dag fick han ett par supersöta polarnbyxor i slimfit modell och han är världens tuffaste i dem! :) Och så fick han en liten bil med och en groda!
Det känns i luften nu att det är höst, det börjar bli kalla vindar, tur att jag köpte ett varmt skidställ i vintras, och att Sam har fått varma kläder både under och som ytterplagg och inte minst varma vantar och en tjock mössa!
Nu väntar vi på idol skall börja igen, så nu slår vi oss ner i soffan bland tända ljus. Mys!
Hoppas kunna gå på bara barn mässan i helgen. Det är säkert massa intressanta föreläsningar!
Och på torsdag har vi fotograf tid till Sam,om allt är lugnt!
Kul!
Kram på er!

11 månader.

Idag blir världens underbaraste barn 11 månader! Tänk 11 månader, gud vad tiden har gått snabbt!! han har som vanligt varit i full gång hela morgonen och busat,och är inne i en period där det inte är kul om han inte får som han vill... det gäller mest saker han hittar som han vill lägga på andra saker, och funkar inte det blir han sur, och på det igen osv. Han är verkligen på, och gör saker till det funkar. Det är en bra egenskap, att aldrig ge sig utan att man skall klara saker man tar sig an.

Så grattis på 11 mån dagen Sam! Vi älskar dig mestast!

Får besök av en nära vän snart och hennes bebis! Så idag blir det en massa brudbubbel, och så går vi nog ut och sysselsätter Sam i ngn kul parklek, hennes lilla sover mest så ännu är det lätt att vara båda till lags även om det skiljer många månader dem emellan. Så det blir nog en trevlig dag!<3

Var ju hela familjen till Uppsala i söndags, träffade en vän där, och tog med Sam till en superduperkul lekplats, med massa småhus och sånt som han verkligen gillade. Sen var där en jättekul vuxengunga med som vi gungade på! Perfekt, man blir som ett barn själv!

Nu städa!

Fotobok.

Gaaahd vad bra det är, gratis smakar gott. Inte ens frakt och superbra bilder. Jag tar det från början.
Jag är lat, vill få upp alla bilder i album, men har inte tagit itu med det ännu, men jag SKA. Har ju framkallat massa bilder och börjat puttelite. MEN så såg jag att det fanns så man kan beställa fotoböcker med en speciell kod GRATIS, utan att betala frakt tom. Det är grymt. Så nu har jag suttit och pillat lite med det. Och det utesluter ju inte vanliga fina album, men jag får iaf ut ´några av de fina bilderna på vår son från datorn. Och har skickat till släktingar med! Superfint och ambitiöst!;)

Så hoppas de kommer i brevlådan snart!

Dagen idag: jag har nog pms då jag känt mig lite jag har inget tålamod typ. Men det har varit en bra dag ändå om man bortser från att ena katten skriker och jag inte riktigt orkade det mjauandet just idag. Det är liksom skillnad när Sam busar, det blir jag aldrig irriterad över, men kattjam, ja jag blev det iaf. Solen var framme idag så vi var ute och lekte med Ellen några timmar i lekparken innan vi gick promenad, handlade mat och så vidare. Och dina skalbyxor från Pop är grymma, de håller borta vatten och kyla och är inte jobbiga att ha på, alltså bylsiga o så. Perfekt köp! Och tossorna därifrån är med bra, för de är vattentäta, dock lite stora ännu men.

NU skall vi se på idol på replay, såg matchen innan.

Kram på er!

 



Vid Lomma golfklubb i somras.
Sam tyckte det var så kul att se pappa swinga, han skrattade högt!

 

Vill att världens bästa mamma skall slinga mitt hår!


Five o clock.

Yah!" Sambon kommer hem en timme tidigare ikväll. Weeeeh.En timme gör ganska så mycket vad gäller tid med Sam innan han skall gå pch sova. Och så kan vi äta ngt riktigt gott med ju eftersom jag kan lägga lite tid på mat! Det blir pefekt det!

Nu åter till buset!
Sam är en riktig busunge nu!<3

Viska.

Oj bäst jag viskar, eller kanske säger ett knyst någon annan dag?
En del är ju bara FÖR upptagna med sitt.

Så kul!

Åh vilken rolig lekpark vi hittade idag, massa kul gungor för Sam och en LINBANA för mamsen, wow vad det är kul att åka. Jag bara var tvungen att testa, och S tyckte det var så kul och skrattade när jag kom flygandes i luften. Haha, så efter det att jag lekt med Sam i någon timme på lekparken så unnade jag mig några åk, och detta roade även vår fina pojke. Haha. Att han skulle åka sen, det var inte lika lätt det. Haha.

Men innan vi kom till den fantastiskt roliga lekparken så gick vi förbi en cirkus och det fanns hästar, lamor, kameler och getter ute som S tyckte var jättekul att spana på. Dock tycker jag lama är lite otäckt, de får väl för sig att spotta i tid och otid.

Efter att ha lekt i 2,5h och ätit lite mellis möttes vi upp av en annan mamma och gick då och kikade second hand affären och S slocknade direkt i vagnen under promenaden. Massa bus = trött kille. Så då tog vi en långpromenad på 1-1,5 h. Skönt. Då kan man njuta extra av fredagsmys, som just nu är toblerone och jordnötsringar och dessförinnan kom älsklingen hem med hämtmat, kina! Mumma! Så vi har sett idol och en show med Anka, haha hon är ju bara för härlig egentligen... hon är öppen och säger exakt vad hon tycker... visst hon säger mycket dumt... men hon säger med sådana saker ingen annan vågar, det är coolt med tjejer som sticker ut och vågar det! Och så har vi busat och nu sover S och vi skall mysa vidare här på fredagskvisten. Visst är det väl härligt med helg!

Idag klappade S händerna massa gånger hihi, sötaste!

Njut av kvällen!

Bild tagen av E från veckan.




Fredag!

Gomorrn! Trots att Sam är förkyld så har han sovit ganska så bra inatt, älsklingen! Han är ganska så täppt i näsan, men vi har bullat upp med kuddar så han kommer upp med huvudet, och det har gått jättebra att sova för vår lille prins. När man är van att få sova så blir man lätt lite orolig över att inte få de timmar somn man är van vid, ja jag vet,med barn vet man aldrig... men vi har haft turen att nästintill alltid fått sova bra sedan han var pytteliten och det är jag så tacksam över dels för min skulle men inte minst för Sams skull, för det är ju det bästa för alla... goda timmars sömn på natten!

Nu är det full rulle igen trots snorig näsa så busar Sam för fullt nu, och katten är hos veterinären för att kolla uvi, hoppas han inte har det, men lika bra att kolla.. det sägs ju att katter kan gå med det ett tag utan att jämra sig. Men det vill vi såklart inte att han ska. Lillkatten hoppas det inte är ngt sådant.

idag är det redan fredag igen! Ikväll är det SÅKLART idolkväll och fredagsmys. Detär ett måste på fredagar. Att duka upp massa gott och tända ljus och bara ha det så där mysigt i soffan. Först hela familjen, sedan vi vuxna när Sam sover. Perfekt! Även om man är mammaledig, så är fredagar något alldeles speciellt, människor är liksom gladare eller så, det märks i luften liksom.

Skall ut en runda i friska luften, frisk luft är bra även om man är lite förkyld, så länge S inte är hängig eller har feber så går vi ut, och han verkar som vanligt, lika busig! hoppas han slipper få feber eller bli hängig. Älskling!

Sen måste jag ta den dagliga långpromenaden, har fått in rutin på det när Sam sover på eftermiddagen, perfekt för honom med frisk luft samtidigt som han sover, och för mig som får motion och frisk luft jag med!

Är lite sugen på en systemkamera, någon som har en och kan säga ngn bra modell.. eller om det verkligenär värt pengarna om man har en bra digital?

Nu busa vidare!
Trevlig fredag!!

Soliga onsdag.

God förmiddag! Det verkar vara en lite solig dag idag, skönt!
Sam tyckte det var okej att sova till 07.40 idag och det tyckte hans mamma med, så då klev vi upp och jag kände mig ganska så pigg. Han är så snäll som tänker på att hans mamma är en människa i behov av nattsömn, och sover bra oftast från 19.30- 20.00 till 06.30-0730 något, och det tycker jag är riktigt bra det! bästaste!
Får se vad som händer idag, kanske blir en ganska så lugn dag, har ju varit överallt på sista tiden och umgåtts med typ människor varje dag under 2 veckors tid. Det är så kul att umgås med människor och för Sam att leka med andra barn, men idag blir det nog lugnt, har ett hem att ta hand om också... speciellt nu när diskmaskinen krånglar så man får diska förhand, jobbigt...och i-landsproblem jag vet! Men är man bortskämd med alla dessa hushållsmaskiner så är man.

Det lutar åt lekparken, en långpromenad när Sam sover sin lur på eftermiddagen och sedan mera bus. Han är verkligen så duktig på att kasta boll med pappa nu och kastar långt och åt rätt håll. Så det är kul för grabbarna att kasta boll till varandra.

just det, Sam önskar sig detta till sin dag! (Eller ja mamma o pappa tror han önskar sig detta)

-Vita ramar från ikea till fotoväggen.
-Fina fotoalbum och pennor så vi kan göra klart album och få in alla bilder som framkallats.
-presentkort på Pop till en vinteroverall.
- Febertermometer, sådan digital som man kan läsa av snabbt i örat eller på pannan.

Det är det vi kommer på nu!

Nu skall jag borsta klart mina tänder! Och önska er en trevlig onsdag!

Sentimental.

Gud vad man blir sentimental när man tittar på bilder från när Sam var ca 2 veckor gammal. Gud vad liten han var och gud vad man glömmer snabbt hur små de verkligen är när de kommer. Det är alldeles otroligt hur en sådan liten bebis kan växa så snabbt och nu kan så ofantligt mycket och redan från första stund gjort mammahjärtat varmtoch stolt. Wow! Vad fin du är älskade Sam, du är det mest värdefulla vi har!

Tänk vad tiden går snabbt...och jag njuter verkligen varje dag så mycket det bara går, för att fånga varje sekund av vår älskling och hans upptäckter!



Kärlek starkare än något annat!

Och nu över till dagen, jag köpte ingenting på klädpartyt, ÄNNU, jag har inte kunnat bestämma mig, och tycker att sambon skall få vara med och välja så därför skall vi kolla igenom här hemma vad vi vill ha/om vi vill ha något innan vi eventuellt beställer! Men vi har haft en supermysig dag, massa bebisar som busat, och mammor som pratat, ätit och fikat. Sedan tog vi en långpromenad och sedan blev det mera bus hemma medans jag försökte laga mat under tiden jag hade koll på vår prins. Han är snabb som tusan. har glömt berätta att han diggade musiken igår när vi var iväg, jag diggade framför honom i vagnen och sedan diggade han med, ursött!!:)

Hade på mig nya klänningen idag, och ett pilgrimshalsband som jag gillar starkt! Köpte det till nyår 2002,första nyåret med älsklingen och jag ville vara extra fin!








Nu åter till stora älsklingen!

Party.

Om en timme är det dax för Me and I party hos en kompis! Får se vad som följer med hem denna gång. Om jag hittar ngt jag gillar extra mycket så får det följa med hem, men annars skall jag försöka att inte handla ngt, eller bara ngt litet för Sam har så otroligt mycket kläder och vi har handlat så mycket till honom de senaste dagarna att han knappt kommer hinna använda allt. Men som sagt, känner jag mig rätt så kommer det ngt med hem ändå, barnkläder är ju så kul att handla.

Men igår fick en tunika följa med hem till mig med faktiskt, och en snygg tröja till den stora älsklingen! Ibland måste ju vi med få lite!:)

Det öser ner, så regnskyddet åker på! Typiskt,jag som hade en good hairday! haha.

trevlig måndag!

Dyrt.

Har shoppat nya flaskor och tillbehör till dem, nästan 500 kronor. kan ni fatta... FEMHUDNRA spänn för lite flaskor.
Ja okej jag köpte en pipmugg med, det förklarar ju saken liksom! Där har vi det! Då var det ju helt plötsligt MYCKET billigt med flaskor!
Men rena och nya flaskor skall prinsen såklart ha, tycker bara att vissa barnprylar är oerhört dyra. Men måste man så måste man. kan ju bara tillägga det som shoppades för 300 kronor igår, och ytterligare förra veckan inför höst och vinter och då har vi ändå mer att köpa.  Jag tänker på de som lever på lägsta mammapengen, hur fan klarar de sig? Okej man behöver såklart inte handla så mkt kläder,men vinterkläder måste ju alla barn ha!
Well... nu powernap. Och ikväll skall vi äta gott och se män som hatar kvinnor! Den verkar bra!
Har haft en mysig lördag med bus som vanligt. Sam har lärt sig hur man klättrar upp i soffan, men han har inte lärt sig hur man klättrar ner lika fint. Ännu en sak att vakta alltså!:) Älskade bebis!
Trevlig helg!

Wonderful.

har haft en supermysig dag med våra vänner. utflykt och Sam älskade att vara där och titta på allt och att kladda var speciellt kul. Sedan följde vi med dem hem och där lekte de för fullt och vi gav mellis och fikade. Sedan blev det mera bus och under vägen hem somnade han som en stock så då tog jag vagnen och fortsatte promenera i det fina höstvädret!
Åh det är så fint ute och alla nyanser på träden och att få ha världens finaste son och sambo gör mig lyckligast i världen. Och omtänksamma föräldrar och bror, samt underbara vänner!  Jag är lycklig som attans helt enkelt!


varje dag är ett nytt äventyr och jag är verkligen positiv i själen och i attityden, jag tror att med en bra inställning att allt är möjligt så blir det också det!


Snart kommer sambon hem då blir fredagskvällen komplett och S älskar när pappsen kommer hem! Det är HELG igen!

Njut av livet!

Fredag.

Wow! Fredag igen, vad veckorna går snabbt! Snart skall vi iväg med en annan kompis och hennes bebis. Skall bli mys med en utflykt, sen blir det nog bebissång med om vi hinner hem igen men det tror jag! hoppas det!
Sam har dragit ut alla sambons underkläder ur lådan och tycker det är skitkul. Men när han gav sig på mina kläder då satte jag stopp, han får hålla sig till pappas underkläder haha! Det skulle han se:)

Nu röjer han i köket så jag skall ta honom nu, ser honom iaf från datorn. Det är inte mycket manhinner sitta hr på dagarna, på Sams sovstunder är vi oftast iväg på ngt och då sover han i vagnen. Höstenär så mysig och lite småkylig, men jag älskar hösten och den friska luften som den ger.

Så skönt med helg och jag lyckades förhansboka den! Wehooo... vad får ni se om ngn vecka! Inget storslaget. men säkert grymt intressant!

Nu fixa och ta hand om min älskling! Finast i världen!

Trevlig fredag!

Spotify.

Yah! Är installerat och klart! SPOTIFY is the shit! Tur man har givmilda vänner som skänker sånt till en! Tack kära rara! Nu skall det pausas från musiken och gå in och se vad grabbarna håller på med! Det väsnas bra där inne i tv-rummet iaf. Och då är det inte tv:n.:)


Uppsala.

Hemma. Efter en dag med full rulle från morgon till kväll. Och Sam sover så sött så i sin säng, helt utslagen, haha sötbebis! Men kul har han haft, och mycket har han sett.
Älsklingen körde oss till stationen och Sam somnade lagom tills jag skulle in och lösa biljett och sov sedan hela vägen till Upsale! Vaknade perfekt när M kom och mötte oss. Och låg sedan snällt och titta nyfiket på allt runt omkring i en halvtimme innan han ville komma upp i vagnen och se lite mera. Så vi strosade i affärer och S fick sin mat, Sedan strosade vi en sväng till och S fick en söt rävskallra och en massa saker från M, jättegulligt!!
Sedan tog vi en vända och strosade lite till på stan innan vi tog bussen hem till dem! Där blev vi bortskämda med god mat och vin till maten. Och S fick en hemmagjord soppa som han till en början tyckte var smarrig. Sen ville han mest ha smörgås istället. Han gillade att leka med deras katter och tyckte det var kul att upptäcka ett nytt ställe, ett nytt hem med massa roliga saker!:) Så då han vi sitta och babbla lite och dricka lite vin, jag placerade mig ganska så snabbt på golvet så jag kunde sysselsätta S under tiden med. Men han hade fullt sjå med allt runtomkring... innan han somnade i vagnen och vi tog en promenad till deras kolonilott, så häftigt och de har verkligen greenfingers. Fick en massa gott med hem. Och Sam vaknade efter en halvtimme... så då gick vi hem igen och fikade, busade lite till och snackade en massa innan stora älsklingen kom och hämtade oss vid 20.
Så himlans snällt och gulligt att ställa upp och köra 14 mil tur och retur efter jobb o hämta oss! Bästaste!
Så jag blandade Sams välling och han fick dricka den i bilen på väg hem och somnade efter ytterligare lite bus!! Världens finaste!!!

NU skall det mysas med stora pojken, och kisarna... samt se Idol på replay!
En rolig dag med massa äventyr, som de allra flesta dagar för oss! Men kul att komma till annan ort!

Trevlig onsdagkväll, tänk vad veckorna går fort.

Tävling

"Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om ett valfritt klädeplagg från LiandLo! Ta chansen och tävla du med!”

 


Brudbabbel och bebismys.

Vilken mysdag! Sötastwe G och hennes dotter kom till oss vid lunch lagom tills jag lagat köttfärssås och spagetti som vi alla åt av. Sedan har det varit full rulle fram tills de åkte hem vid halv sju med promenader, babbel,lek i sandlådan och lek inomhus. Och fika såklart! Underbart väder ute! Sen kom pappa lagom hem tills de åkt och då fortsatte buset här hemma fram tills åtta ungefär då älsklingen somnade! Mysbebis!!
En riktigt trevlig dag som avslutas med lite mys i soffan och tända ljus! Hösten är härlig!

Tävling.

Jag tävlar om ett presentkort värt 200:- från PO.P hos familjebloggarna,

Tävla här du med!




Skrattattack.

Haha vilken rolig dag, såhär i efterhand. Bestämde oss för att få lite motion, och för att Sam skulle få uppleva lite ren luft, det vill säga skogsluft! Det är så mys med skog och luften där helt annorlunda och så fresh. Så vi åkte ut till ett motionsområde för att ta oss en liten tur, stötte på en som sambon känner och frågade då lite lätt om det var lätt att ta med vagnen på motionsspåren. jajemensan sa hon som med hade med vagn... och var på väg mot den gula spårningen. Okey tänkte vi... och tyckte redan efter lite att det var väldigt backigt och stubbigt... så vi bestämde oss för att lämna vagnen i bilen och bära Sam, det var ju ändå bara en liten runda vi valt! Jo yeah right, rundan skulle visa sig vara 1,2 mil och så kupperad att jag vet inte vad. Det var uppförsbacke, berg, upp och ner hit och dit. Riktigt mysig natur, men shit vad tungt och backigt efter ett tag... men men tänkte vi, det är ju mysigt och Sam gillade att titta på allt och vi busade och lekte kurragömma längs vägen så han tyckte det var kul!  Så vi fortsatte strosa... efter att ha gått över en timme så kändes det som att vi bara mötte folk att ingen var på väg på samma håll som vi... men efter ett tag när vi var helt slut efter all klättring och motion så frågade vi om det var långt kvar... jodå sade damerna som hade gått i över 2 h, de sa att det var mera bergigt med åt andra hållet. Well well.. tänkte vi, vi är ju unga och pigga i benen... men jodå, det var så bergigt att det i princip var stup hit och dit och svårt att ta sig fram, man var ju såklart rädd för att halka till med sin skatt i famnen. Så vi beslutade oss för att vända. Och efter mycket om och men så var vi tillbaka... och hade säkert gått 6-7 km i värsta terrängen, och sambon hade sina finskor och fina kläder på... hade ju inte direkt räknat med att det skulle vara sådana motionsslingor. Haha gud så trött jag var sen, och gud så pigg Sam var som blivit buren hela rundan. Haha sötaste! Men gud så roligt vi hade, och så skönt det är i skogen!
Bilder kommer imorrn... nu är det soffan, Sam sover sedan halv åtta! lika trött han! Sötnosen!!

En kväll i skogen.

GUd vad mysigt vi haft! Åkte ut vid 18 till en sjö, med en massa skog runtom som man var tvungen att gå igenom en bra bit för att komma till en mysig skogsplätt vid vattnet där det var bort, grill och mysiga lampor samt stolar som vi och de andra fixat dit. Där drack några ö, några läsk... babblades, fiskades käkades och det var en jättemysig kväll. Sam skötte sig exemplariskt som vanligt, det gör han i stort sett alltid när vi är iväg, han fick lite majskrokar, lekte med vovven, satt i a:s knä och tyckte allt var jättespännande. En av tjejerna som var där, som jag aldrig träffat innan hon hade varit på ul idag och visade jättesöta bilder på mobilen då får man sådana känslor från när man själv var på ultra, en sådan häftig upplevelse. Men det är såklart ännu mer häftigt att vara mamma och se hur S utvecklas för varje dag. Mammas prins!
När han började bli trött, och myggen blev flera så följe sambon oss till bilen och vi körde hemåt medans han stannade ett tag och åker med våra vänner hem. Det gör han rätt i, tar en öl eller två och babblar lite. Dessutom gillar inte myggen hans blod lika mycket som mitt.

Sam somnade i bilen på väg hem och jag har nu pratat med en massa i tele, sett lite kändisdjungel och skall se Idol på replay! Sedan blir det nog sängen! Har ju varit en lång dag, med bebissång på eftermiddagen och bus, sen en lång promenad och bus med en vi träffade på vägen och matning av ankor och nu hajkande. NU är mammsen trött här!

Tusans att jag glömde kameran hemma! Annars skulle ni sett hur mysigt vi hade!

Katten tog vår mat.

Hade lagt upp kyckling för att tina till vår mat, men när jag kommer ut i köket lite senare sitter katterna och slickar på kycklingen, jahapp bara att kasta. Då var man ju glad. Nu blir det lax istället, det går ju bra det, men lite irriterad var jag allt på att kisarna fick så god mat! Well söta är de ändå, men ibland är de lite väl lyxiga!

Dagen har varit fantastisk, massa sol ju. och massa bus ute, träffade på en annan jag halvkänner så vi tog en promenad, skönt. Såg dock en stor skabbig råtta, gud vad äckligt! Konstigt när alla lämnar skräp efter sig, kan folk bara inte städa upp?

Nu skall vi snart äta här , och sambon kommer snart! Mystime!!
Sam älskar när pappa kommer från jobb, och det är så mys när Sam flyger omkring som en tok, han ä verkligen snabb nu. Idag åkte linne på, gäller att förlänga sommaren!!


Idolfrälst.

Så nu väntar sängen här. Är trött nu efter en dag full med fart, som vanligt. Det är otroligt kul men när kvällen kommer är jag tröttis, och det är så skönt att lägga sig i sängen och riktigt känna hur avslappnad man snabbt blir.
Ni såg väl idol ikväll och de som spexade? haha jag trodde det var sant först. Puuuh vilken tur att det inte var det!
Sambon jobbar ikväll, men som tur vad fick jag mig en släng av ännu en snygging i rutan, Idoljuryns Andreas är ju bara för snygg, men lugn älskling, han är bara 2a;)

Nej sängen nu!

Ciao!

Jagkanbarablikissigsomenfemåringprecisnärsomhelst.

var ute och lekte som vanligt, innan vi väntade besök. Det är så kul att vara ute och busa och S älskar det! Och jag tycker det är så socialt såklart. trevligt. Men när han somnade så tog jag en timmes promenad, och kände under tiden hur jag mer och mer blev kissig... typ jag kan inte hålla mig länge till kissig. men Sam sov så gott i vagnen och jag ville fortsätta min promenad så jag hittade en skymd fotbollsplan... där jag kunde slå mig till ro... eller ja det var nog lite överdrivet, man har ju alltid panik att någon skall se en när man sätter ändan i vädret sådär. Så jag sätter mig och skall kissa, och kollar ner på marken så jag ej skall kissa på mina byxor, och vad ser jag... massa maskar och spiindlar som kryper omkring.. shit, jag kunde inte koncentrera mig... kniper - stark som man är :) och förflytta mig utåt... wow va!? :) Jag klarade det utan att kissa på byxorna! Tjohoooo!

Nu har vi haft besök, och nu är det billek-dags, Sam har hittat någon bil som han tycker är lika kul som han tycker är frustrerad...

Dags att leka!:)

Onsdag.

Hej hej!

Lite dålig på att upd på senaste, men man tappade ju lusten efter att en anhörig gick bort förra veckan. Så blir det ej av och ju fler dagar som går desto mer missar man det där med att blogga, man glömmer liksom hur man gör.
Men nu är jag tillbaka, och tänker skärpa mig lite. Dagen idag, den bjuder på sol men vi har ännu inte bestämt vad vi skall göra.. kanske blir en runda till kurvan, eller kanske lekplatsrace, eller en lång promenad med matning av ankor, allt beror på vad Sam vill göra... eller såklart jag med, men om han vill sitta i vagn ngn längre stund eller inte.. det är ju liksom rätt avgörande för en långpromenad eller inte...

Igår var vi ju ute en massa timmar och lekte, det är verkligen skönt höstväder eller sensommarväder eller vad man vill kalla det. Det finns ju alltid en massa roliga människor ute som man kan babbla på med.  Sedan var vi på 10 mån kontrollen som gick bra, skönt det! Sam är 80 lång nu och vägde 11,2 tror jag det är, men minns inte exakt. Skall kolla upp det senare.

Sam har ändrat sina sovvanor lite, nu somnar han vid 19, 19.30 oftast, och vaknar vid 06 eller 07. Ibland somnar han om då till 08 annars vill han kliva upp då. Och det är helt okej för mig, men innan 06 då tar det emot lite haha. Men som tur är ligger det inte till vana att han vill kliva upp innan 06. Thänk god!

Däremot är han fortf lite trög i magen, så jag ger katrinplommon och lite messmör ibland, men jag har märkt att om jag ger honom det för sent på kvällen så verkar det spänna i magen.. eller iaf så vaknar han till ngngng i början på kvällen och liksom spänner sig... samma sak när man skall natta honom.  Ngn som har erfarenhet av samma sak? Well han har ju inte ont när han får komma upp, så han kanske bara luras lite med sin mamma?:)

Nu skall vi ta tag i dagen!

Rustad för slask.

Hade en mysig helg med familjen. Där det bland annaat åktes till Vincent och Polarn o pyret för att införskaffa oss höst/vinterkläder till vår älskling. HIttade inga skor vi gillade på Vincent, men med oss hem kom en snygg skaljacka och tillhörande vattentäta byxor, samt en varm mössa och tossor till fötterna som skall vara vattentäta. Perfekt och snyggt samt stilrent!! Sam kommer hålla sig varm och skön, det är huvudsaken. Skall köpa en varm overall sen när snön kommer! Men detta blir bra så länge!

Annars har vi busat och haft oss... varit och busat med barn, varit på öppna, träffat folk, börjat vakna extremt tidigt på morgonen, puh! Imorse var det tio i fem, men som tur var så somnade Sam om bredvid mig till halv nio... då var jag mer pigg på att gå upp!

Idag när jag skulle lyfta undan mina regnstövlar så hittade jag massa leksaker i som S stoppat i, haha sötnosen! När jag sa till hon att han var söt som lagt i saker i mina skor, svarade han bara ja. haha.

Det händer så mycket, full rulle hela tiden.. står överallt.. och ramlar därtill.. idag hade han nog otur och stöp på allt möjligt så stackarn fick ett litet blåmärke undanför ögat, älsklingen.

Har precis mailat angående att vi skall gå till en fotograf och ta bilder på vår älskling. Och får se när det blir.
Imorrn är det 10 mån kontroll... och mamma samt bebisbus.. kanske picnic om vädret tillåter och allt rä lugnt! Man vet ju ej från dag till dag.

Nu skall vi stora med krypa ner i sängen och babbla! Mysigt att prata tyst i sängen tycker jag!!

Nattie!

 

Bilder på alla nya saker och på Sam kommer så fort jag hinner!


Babysång.

Åh det var verkligen trevligt med babysång. Så trevligt att Sam är helt slut och sover i vagnen nu och sedan en sutnd tillbaka. Förvisso beror det nog på att han bara sovit 30 min innan i förmiddags. Sången var trevlig, och massa trevliga mammor och barn. Sam tyckte dock inte det var så kul att sitta still och sjunga så han kröp omkring och ställde sig mot allt, härjade och snodde marakass. Haha, det är ju så man lär sig genom att upptäcka saker. Och för att inte tala om lekrummet där det fanns ett coolt låtsaskök med tillbehör, så häftigt och det tyckte S med som lekte med kyckling, ägg och allt möjligt! Skojsigt!!  Finaste!
jag är så tacksam över att jag har världens finaste familj!


Nu skall vi softa, jag har lite mensvärk med mitt i allt så det blir lugnt ikväll. Fick ju min Mama-tidning i brevlådan nyss! trevlig fredag!

Tala är silver, tiga är guld.

Jag är en person som anser mig ha väldigt många vänner. En rik bekantskapskrets med andra ord. MEN däremot är det viktigt att poängtera att jag har FÅ vänner som jag räknar som riktigt nära, och som jag känner att jag kan berätta i princip allt för. ja med undantag, man skall inte berätta allt även för dem man litar på till 100%, för det är nyttigt att bära på ngt själv närmast hjärtat, någon som ingen annan vet.
Däremot har jag nu lärt mig, efter att fått höra på omvägar om saker som jag angett i förtroende. Och eftersom jag bara berättar saker till vissa så är det inte så svårt att härleda varifrån det berättats. Och det gör mig inte särskillt förbannad egentligen, mest lätt att bara sålla bort, nu vet jag iaf att jag inte skall berätta något till den personen igen. Så är det, det straffar sig själv, vill man skvallra så får man inget veta heller. Dock skall det poängteras att DENNA SAK inte är sådär speciellt hemlig, jag skulle lika bra kunna skriva det på en lapp på ICA:s notisbord, så så ickehemlig eller sådär är den, men det är PRINCIPEN att kunna hålla saker för sig själv, vilket många verkar ha jäkligt svårt med! Jag har iaf bestämt mig för längesen, att saker jag får veta, det är saker JAG får veta, och inte MINA vänner i sin tur, eller någon annan. Så är det bara. För jag vill att mina vänner och familj skall kunna lita på mig!
Men det är som jag säger: "Den som pratar om andra i din närvaro, pratar om dig i din frånvaro" Glöm inte det! Detta tror jag är mycket sant uttryck! Vad tror du, någon erfarenhet av svikna förtroenden?
Dagarna flyter på, igår var vi i en second hand affär, för barn, de hade massa saker, men jag har lite svårt för att köpa kläder second hand, men däremot skor tycker jag är ok. Köpe leksaker därifrån till S. Men var ju tvungen att lägga dem i blöt först, man vet ju aldrig vem det är som stoppat dem i munnen innan. Hade iaf en trevlig dag igår med trevligt sällskap.
Man har börjat smälta hennes bortgång lite nu, eller den värsta chocken har lagt sig. För mig funkar det så att jag går igenom olika faser av chock och gråt, och ibland lever jag i förnekelsestadiet i början vilket leder till at jag förtränger saker tills det inte går längre.
Då är man tacksam att man har en familj man kan prata med, och vissa vänner som man känner att man kan dela med sig av allt till!
Idag är det bebissång, det skall bli kul. Dock hoppas jag att människor nu tar sitt ansvar och inte går dit om de känner sig hängiga, eller om deras barn är förkylda, det är ju dock sådana tider nu, men jag vill inte blis mittad av någon annan uppenbart förkyld, lika lite som någon annan vill ha mina baciller! Men det skall bli kul med sång iaf, hoppas S gillar det!
och idag är det fredag, underbart! Sam och jag har lekt med fisherprice ringarna på morgonen, han är riktigt duktig på att sätta på ringarna, min älskade pluttis!

Gråt.

En nära anhörig har gått bort. En person som stod oss väldigt nära i min familj. Och det är så overkligt, så otippat och så inte möjligt. Jag kan inte förstå det, och jag kunde knappast ta in det när mamma ringde och berättade.
Det är så hemskt för hennes närmast anhörig, och inte minst för mamma som stod väldigt väldigt nära.

Det är stor sorg idag!
Vila i frid!

Men trots detta måste jag hålla fasaden uppe och nu gå ut och hitta på något med min älskade son, han måste sysselsättas och jag skall göra mitt bästa för att han skall få sysselsättning idag!

Upd.
Vi kilade först till lekplatsen, sen mulnade det på så då gick vi till öppna förskolan och Sam älskade att leka runt med allt, och speciellt alla leksaker! Jag gjorde även fotavtryck på honom som blev så fina!
Nu sover prinsen i vagnen och jag har tvättat håret. Skall ju på tacoskväll med tjejerna ikväll, inte för att jag känner något vidare för det med tanke på vad som hänt, men oftast brukar saker och ting klarna sakta och chocken kommer oftast om några dagar. även om jag gråtit massvis, så har jag svårt att ta in att hon verkligen inte finns längre, hur kunde det hända? Så orättvist och så tragiskt tomt, speciellt för mamma.


RSS 2.0