Tidig kväll.

Tror helt ärligt jag skall gå och sova snart, eller vi rättare sagt. Är inte jättetrött men det är skönt att sova tidigt ibland! Och imorrn är det ju Valborg och vi kanske blir iväg en stund på kvällen. Då vill man vara pigg.

Måste bara skriva att S 18 mån kontroll gick finfint idag. Han klarade såklart alla test, kan säga en 30 tal ord och förstår massa man säger.Hjärtegryn! Fick även mässling påssjukavaccinet, inte konstigt han blir ledsen när man kommer till BVC numera, sista gångerna man varit där har det ju varit vaccin av ngt slag. Men nu är det många år tills nästa, skönt för älsklingen och hans spruträdda föräldrar.

Pappsen var ju hemma idag så när vi hämtat på dagis så gick vi och matade pippisarna och det tycker S är så kul, speciellt när han får kasta med pappa! Underbart väder ju, så klart man vill vara ute. När vi gick förbi gungorna skrek S guuuuuuunga, han som inte gillade gungor när han var mindre, men nu så! Så vi stannade och gungade och åkte kana!

Nej sängen nu imorrn är det som sagt valborg! Skall ringa mamsen igen och höra om smörgåstårtan pappa fixat var god. Det tror jag säkert! Och ens mamma kan aldrig få för mycket grattis på sin dag heller.


Grattis bästaste.

Vi ser film i sängen och slappar, mys! Och jag dricker en jordgubbssmoothie! Den skålar jag till min kära mamma som fyller år idag, och för Sam som blir 1,5 år idag!! Grattis bästaste ni! Sådana här dagar, samt många andra, önskar man att man bodde så nära hem att man kunde åka på en halvtimme och träffa föräldrar och syskon. Och idag skulle jag vilja ge mamma en god bakelse, en fin present och en BAMSEKRAM för att hon är världens bästa mamma. Och Sam har redan fått en massa kramar och pussar, såklart. Det överröser jag ju honom med varje dag. Älskade unge!



Skål och grattis!!!


Its all about mascara.

Jag är en sådan som använder väldigt lite smink, typ bara mascara, och ibland lite solpuder för att inte se ut som ett lakan. Men mascaran jag köpte i söndags var ju katastrof, torr redan från början, nej tack, inga flera Viva la divaprodukter i form av mascara. Tänkte det kunde vara kul att testa ngt nytt men nej, det skulle jag aldrig ha gjort. Så bland lite nödvändigheter som handlades idag fick en ny mascara svärandes följa med hem. Det tillsammans med en fleecejacka till Sam, perfekt att ha på em när det är lite varmare. Nagelbandskräm, vill verkligen ta hand om mina naglar som nu är hårda och fina. (Kul att se hur länge det varar) ett diadem jag inte kunde låta bli. Basiclinne, måste ju ha lite längre nu så magen får plats, och mina hemma börjar bli för korta och trista. En bolera som är skön över linnena, det är ju så kallt på jobbet. en kortärmad tunika (inte direkt nödvändig, men billig;) en sjal och leggings, tur jag köpte leggings eftersom mamajeansen satt som skit så dem fick jag lämna tillbaka.  Haha ser ni att jag typ har en ursäkt till allt jag köper?:) Men det är jobbigt för garderoben när man växer snabbt, då behöver man uppdatera den ofta, tur det är bra mode nu och att man kan hitta kläder till bra priser iaf. när man jobbar tycker jag det krävs mer kläder också än när man är mammaledig, det säger ju sig själv, även om jag alltid tycker man skall klä upp sig lite även till vardags, det är nästan viktigare. Jag menar hur kul är det för sambon att komma hem till en tjej i mjukisbyxor? Det har nog aldrig hänt då jag är en sådan som nästan aldrig byter om till myskläder hemma. Haha, eller jo när jag var höggravid med Sam, då ville jag inte ha ngt som klämde på magen, men det är nog ända gångerna.







Så nu har ni som vill fått se vad jag handlar, det är ju en del som skriver att de vill se det man handlat, så visst. Lite drygt att ladda upp bilder ibland, men vad gör man inte för sina läsare:)



EN tanke som ofta slår mig är att jag verkligen är mamma. Wow! Jag får nästan nypa mig själv i kinden ibland, det är verkligen för bra för att vara sant att få vara med om en sådan sak. Jag är så uppöveröronen kär i min pojk, att vi är en sådan fin familj det värmer mitt hjärta mer än ngt annat.


Slarvigt är härligt.

Gokväll i stugan! Hoppas ni mår bra! Själv är jag helt slut i kroppen, konstigt eftersom jag haft en ledig dag. Men vila på sin lediga dag, nej det blev det inte. Träffade en kompis på köpcentret och kikade affärer och käkade lunch. SKjutsade sambon till jobb imorse efter att han lämnat sötnosen på dagis, så jag kunde ha bilen! Lyx!
Så efter dagis åkte jag och S till köpcentret igen, skulle lämna tillbaka mammajeansen jag köpte som satt som fan när jag kom hem och testade, helt pösiga i grenen, nej tack! SKall lämna tillbaka bikinin med, men den glömde jag såklart hemma. Behöver större byststorlek, och rumpstorlek tror jag, de sitter bra nu, men man kommer säkert växa tills badvädret infinner sig, iaf om brösten om inte annat. Kommer verkligen vara vattenmeloner i badvattnet i sommar hoho!

Sam blir ju 1,5 år imorrn! Hjälp vart har tiden tagit vägen? Älskade barn!!!! Så en liten sväng till TrU blev det ju, där han körde omkring med denna väska. SÅ SÖT!



Har kommit på mig själv med slarvig fläta flera dagar på raken, måste vara ett vårtecken. När vår och sommar kommer så älskar jag att slarvigt göra en sidofläta och sätta upp lite slarvigt med hårklämmor. Det känns sådär vårigt och busigt, men framför allt enkelt när man har bråttom, eller inte bråttom, det kvittar. Snyggt närsom.



Hur gillar du att ha håret?


Less is more.

Vi kikar Vinter på datorn, sambos. Och jag sitter och funderar på vad jag är sugen på. Hjälp mig, kommer inte på det!:) Sitter och gottar mig lite extra ikväll eftersom jag är ledig imorrn, det är studiedag and i love it! Det är i princip bara 6 veckor kvar att jobba, och lite dagar försvinner här och var. Helt galet, vart har tiden tagit vägen?
Jag trivs med mitt jobb, verkligen, men jag trivs ju bättre med att vara hemma med Sam. :) Det är ngt visst med att vara hemma med sitt/sina barn. Jobba skall man ju ändå göra hela livet sen, men det är så kort tid barnen är små och den vill jag absolut inte missa. Tycker det är perfekt tid S går på dagis nu, och han trivs verkligen, det ser man när man hämtar honom och man ser honom innan han ser mig! Och idag vinkade han glatt hejdå till pappsen när han lämnade. Skönt! Han brukar annars bli ledsen en kort stund i överlämningen, men det går snabbt över och pappa hör när han slutar gråta redan innan han hunnit iväg. Skönt att älsklingen verkar trivas!

Åt glass ute i solen med grannarna innan och njöt av de 17 graderna! Underbart! Nu vill jag verkligen att våren håller i sig. Skall tom inhandla en ny fleece från polarn till S imorrn, hans andra är för liten nu. Tycker de är grymt bra och snygga de jackorna så en sådan till får det bli! Har ju presentkort med att nyttja, perfekt!

Nu skall jag låta mina naglar torka, gillar neutralt lack nu, även om det är snyggt mer färger med så känns det renare och fresch med glans. Har bas och topplack med så det skall hålla bättre. Och självklart Depend, 25 kronor och för så pass bra lack, me like!


Magknip.

Iiiiiihks vilket magknip jag fick nyss. JÄTTEjobbigt och det drar ner mitt humör SÅ mycket. Jag avskyr verkligen att ha magknip, och nu vill jag ju inte ta alvedon heller om jag absolut inte måste. Så jag tänkte nog gå och lägga mig i sängen och vila istället. Tror det beror på att det blev väldigt långt mellan mellanmålet och kvällsmålet som vi alldeles nyss ätit. Blev hemmagjord lasagne, helt okej faktiskt.

Eftersom det var en så härlig dag så gick vi mer än gärna till lekparken efter dagis. Speciellt eftersom en kompis sms:ade och frågade om vi skulle och leka i ngn park. S älskar den parken, där är allt av det bästa enligt honom, lekstuga med sopborste som han bara älskar, små bilar och cyklar att sitta på, stora spadar, vilket är favoriten just nu. Och rutchkanan! Samt massa barn! Perfekt en stund om det är fint väder och man inte orkar iväg och göra något annat.

Mammas pojke, tänk så mycket kärlek man kan känna för sitt/sina barn,det är helt otroligt!

Det fick bli ett kort inlägg, orkar inte mer ikväll.

Sjalarna jag lever i som jag fyndade för 19kr styck!!! 19 kronor!! Måste ut på mera fyndjakt snart! Iaf som behövs det ett par nya jeans, i ljusare tyg och kanske i strlk M, man vill ju kunna ha dem ett bra tag. Avskyr när det sitter åt runt midjan nu.



Yesterday!



Idag.


Im the cookiemonster.

Idag, liksom de flesta dagar, känner jag mig som ett kakmonster! Men när man åker till Taxingeslott som har sveriges största utbud av kakor och bakelser, ja då förstår ni ju själv! Det som hamnade hoss oss var kanelbulle till Sam (som såklart med skulle få smaka lite gott, det är ju fortfarande helg) prinsessbakelse till mig, och nöttårta med hallon och mandarin till sambon. Mumma! Sam ville både ha sin bulle och smaka av min tårta. Och som han njöt, mmmmm-ljudet konstant haha. Och där satt vi i över en timme och fikade! Mys!

Sen gick vi ut i den fina slottsträdgården och lekte på lekplatsen med Sam, åkte kana och gungade och annat skoj han ville göra, sötnosen, han är ju vår boss och bestämmer vad vi skall göra ;)

Vi gick sen en promenad längs vattnet och fåglarna, och runt kring, samt ner till hästarna som Sam blev så facinerad över och vinkade extra länge till dem innan vi skulle gå hem. Han slocknade en sväng i bilen på väg hem så då hann jag springa in och handla och köpa ny mascara som är så torr medans S och pappsen vilade i bilen!

 

Nu har vi busat, badat och haft söndagsmys. Dags att knyta sig, sötnosen vår sover redan sött!


Gungar i lekparken!



En del av kakutbudet!

 

Ny mascara och nytt diadem!

 

Nu krypa ner bredvid min STORA kärlek.


Soligt men kallt.

Gokväll! Hoppas ni har en mysig lördag! Det har jag, även om jag är trött. S ville kliva upp vid 05 och det händer inte ofta, så man är ovan haha. Och jag förstår egentligen inte varför jag är så trött eftersom sambon klev upp med honom. :) Bara det att man hör dem hela tiden och inte kan somna om djupt igen, så det kändes som att jag med klev upp då, även om det ju är lyx att få ligga kvar så länge man vill.

Efter att sambon klippt sig på fm så gick vi hela familjen ut, såg att det var klädbytardagar, gud vad mycket skit det var där. Men tror förvisso aldrig jag varit en sådan som orkar stå och leta och dra bland klädhögar, jag är för lat och bekväm. Sen är jag nog lite anti allt annat än ytterkläder från pop typ och de skall vara snygga. Fast knappt ens då hugger jag, utan köper hellre nytt. Jag vet det är töntigt, men jag är lat och köper inte sechand till mig, och inte till S heller om jag inte hittar ngt grymt villsäga. Men vi gick in och kikade, leksaker som bobcar kan man ju hitta. Och det gjorde vi, så S lekte lite med den, men med hem kom den ej för han fick ju en bobcar scooter av mormor och morfar i påskpresent! Och den älskar han!

Iaf så the big thing med vår promenad var att käka lunch, och det gjorde vi på en fiskdeli. Supergod skaldjurssallad tog jag, S fick majs och bröd samt lite potatismos av pappsen. Han hade ju redan ätit precis innan vi gick hemifrån.
Vi fortsatte sen en promenad för att S skulle sova i vagnen som jag förövrigt retar ihjäl mig på att ryggstödet inte går rakt upp utan högsta läget är lite lutat. Sam vill ju sitta med stöd när han är vaken och sitter upp. Måste vara ngt konstigt, skall kolla upp! Jag gillar vagnen, den är ju en extravagn nu i vår o sommar, men inget klår Buggan, man är nog bortskämd och därför hittar små störmoment.

S somnade fast bara lite knappt en timme, men jag hann äta en Magnum Strawberry och läsa Chic, samt njuta av solen som faktiskt inte var så varm. Sen mötte vi upp vänner och gick en promenad med barnen.

Trevlig lördag, men jag får alltid lite ångest att lördagen snart är slut, haha.
Nu skall jag snart sova tror jag, mysa med katten, sambon jobbar ikväll.

Ha en bra kväll!

(Vem är ni som läser? Kommentera gärna o säg hej!)

 

 

Nya tulpaner fick följa med hem som tradition.

 

Skaldjurssalladen, mums!

 

 


Vagn och annat.

Fredagkväll, och det är freeeedagsmys! Härligt. Vi har precis tryckt i oss hemmagjorda hamburgare med massa goda tillbehör, klyftpotatis och sås. Jag fattar inte ens hur jag kunde äta hamburgarna man köpte frysta innan, de är ju underbart och enkelt att göra egna och MYCKET godare!

Vi var ikväll och köpte en sulky till Sam, en luxsulky med fullt liggläge vilket jag tycker är viktigt så han kan sova i den, och den är ombonad fast den är enkel. Perfekt att ha nu i vår och sommar och både spara på min rygg och på vår bugaboo. Vill inte slita ut den mer än nödvändigt, samt att denna kan man ju ha på dagis då jag inte är lika rädd om den som om buggan. Perfekt! Sam fick en stor spade med som typ är de enda spadarna han går omkring med på dagis! Sötnosen! Idag stannade vi kvar ute och lekte 45 min efter det jag hämtat honom, perfekt att vara i dagismiljö och se hur han är där. När mamsen hade åkt stora rutchkanan med honom en gång så fick hon göra det flera haha, kul med kana tycker jag! Och S med!:)
S gillar allt som rullar, bilar och saker man kan sitta på, hans gung-ko är en stor favvis, och hans bobcar-scooter diggar han med! På dagis knäppte jag denna bild med min Iphone.


Sötaste!



Fyndade sjalar idag, för 19 kr styck! Det kallar jag fynd, och fynd jag gillar det händer inte ofta att jag hittar det!
Blev byxor och tröja till Sam med, vart tar alla hans kläder vägen? Han har massa nya byxor och tröjor som jag aldrig ser röken av - kommer väl sluta med att jag hittar alla 20 par bakom soffan eller nåt:)
Sen blev det lite annat smått och gott!



    



Skärp och armband.



Nya sjalen, blev en likadan i rosa med. 19 kr/st!


Nu skall vi smälta maten och njuta av kvällen i soffan! SKall slå på nya Wallander med!
Och imorrn planeras en långpromenad med nya vagnen om S mår bra och om vädret tillåter!
Njut av kvällen!



Kram!


En sväng till öppna.

Efter en natt där S vaknat och varit tokledsen flera gånger var jag helt inställd på vab idag, vägrar släppa iväg honom om han är matt. Men när jag vaknade vid 06 och när S vaknade strax innan sju, var han allt annat än matt, han skulle rida häst på pappa, och busa på som vanligt. Kändes inte alls varm och hade god aptit, så då blev det förskolan iaf. Jag skulle ju iaf hämta honom en timme tidigare idag så det blev mindre än fem timmar där idag. Och när jag ringde och frågade efter ngn timme hur han verkade må, då var han precis som vanligt. Så det var nog en natt med utvecklingsfas och massa intryck som skulle och skall bearbetas. Det är ju massa nytt som händer hela tiden. Man blir bara så förstörd i själen när han vaknar och är tokledsen! Dock somnade han om lika fort igen inatt, och jag kände mig ändå utvilad.

Konstaterade att hostan och snoret inte verkar vara ngn bakteriellt hos läkaren idag, utan ngn virus. Lite lite röd i halsen, men det var det enda. Hostmedicin ges så länge det finns behov.  Och den verkar iaf ha hjälp nu då han inte hostat speciellt mycket nu sen sovning, och det är ju toppen för lilleman. Man vill inte att de små är krassliga, då tar man hellre allt själv såklart. Skall bli skönt när han lär sig hur man snyter näsan, för att ge näsdroppar och hålla fast när man skall göra det, då han inte gillar det, såklart - är en plåga för mamsen. Man känner sig hemsk när man måste ge och hålla fast sin älskling. Men det underlättar ju sovning så man får se att det ju är för hans skull såklart.

Efter läkaren blev det öppna en timme innan stängning. Lite blyg över att gå in bland alla bara först, men när han såg bilar och vagnar då ville han minsann in. Och för att inte tala om rutchkanan, weeee vad det gick undan. Sötast!

Nu har jag förberett lite inför jobb imorrn (Jeah, det är fredag redan! vad veckorna går fort!) och vi har ätit tacos UTAN tacokrydda i köttfärsen eftersom jag trodde det fanns hemma. Haha det tog udden av tacoskänslan kan jag säga, så nu garanteras inget om att det inte blir taco en gång till i helgen!;O)
Nu lite mys innan sängen kallar. Är trött nu!

Trevlig kväll!





Kommer bli en kock av vår son;)


Ny jacka, eller inte.

SUCK säger jag åt jacksortimentet i Liljeholmens galleria. Allt var i princip slut av det som var snyggt, om inte allt typ! Jag skämtar inte när jag säger att jag inte såg många jackor alls. Och det var ju därför jag åkte dit en snabb vända nu ikväll. Men jacka fick jag vara utan. Även tjocktröja då de som fanns på rea var slut och de som fanns är ju våriga så de är ju inte lönt. Så hem kom jag med... ingenting. Eller jo ett bas och topplack från Kicks. Det var det enda. Men skönt att man inte köpte ngt bara för att som jag brukar vara bra på!

NU skall jag vila, S ligger bredvid mig, han är hostig igen, och väcker sig själv, stackars liten. Men ingen feber som det känns nu, så det hoppas jag han slipper! Hoppas hostan släpper under natten, för sitter den i imorrn då blir det vab, vill inte tvinga iväg honom till dagis med hosta om han är lite hängig, åh nej det skulle jag aldrig göra, han kommer alltid före jobbet! Såklart!

Natti.


Allas våra idoler.

Haft en bra dag i skolan. Har börjat med ett nytt belöningssystem så nu hoppas jag att man inte skall behöva ta halva lektionen till att få dem att vara tysta och hitta sina platser, puh! De är som myror i en höstack ibland de små söta barnen (som man ibland bara vill ruska om)! Men barn är ju barn och de är klart spralliga, och det är ju så de skall vara, men jag känner att jag blir frustrerad när planeringarna spricket eftersom de inte sitter still! SÅ nytt system it is och det tror jag på!

Sista lektionen pratade vi om idoler, om människor att se upp till. Och såklart att Idol (teveprogrammet) var det första som dök upp i huvudet på typ halva. Så vi har pratat om hur en människa skall vara för att man skall se upp till dem, vad är det som gör att en del blir förebilder. Avslutningsvis lyssnade vi på lite musik och det var uppskattat. Nu blev jag dock helt abstinensig efter Idol, auditions är ju igång och jag vill att det skall börja NU på teve. Jag kan inte missa ett avsnitt och är nog som ett barn, eller iaf en ungdom (fast det är jag ju fortfarande i sinnet) när det kommer till Idol. Kan bli alldeles grinig om jag missar ett avsnitt (tack replay!) haha.
Sen att vi har typ världens snyggaste man med i juryn, ja det gör ju inte programmet sämre! ;) (Men lugn älskling - jag tycker ni har vissa lika drag, ni är ju båda mörkhåriga ;)!

Nej nu är det snart dax att hämta solstrålen på dagis, sen skall vi hem direkt och mysa inne, för att vara ute i detta rusk det vill jag bara inte utsätta någon av oss för. Snö idag, vart tog våren vägen?
Undrar om han är lika pussig idag? Inte mig emot!
Han blev ledsen för första gången imorse när jag gick hemifrån, det har aldrig hänt förut, stackars liten, jobbigt! Men hörde att han tystnade när han och pappsen gick och lekte efter att jag stängt ytterdörren, pjuuuh!

Hoppas ni har en bra dag!




Pusskalas.

Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på att S attackerade mig med pussar ikväll. Han verkligen öppnade munnen och höll fast mitt ansikte så han verkligen skulle pussa på munnen. Haha, det kittlades massa så jag kunde inte göra annat än att tokskratta och då gjorde han det med innan han fortsatte tokpussas! älskade barn!

För att inte tala om när jag hämtade på dagis, han såg mig en bit bort, och bara kastade leksaken och gick för att möta mig och sa Maaaammaaaa maaammaa så fick jag världens kram! Det är en energikick att hämta honom varje dag efter en dag på jobb, även om man är trött efter jobbet så blir man full av energi av bara tanken att hämta hem honom!

Vi spenderade en stund i lekparken med kompis och barn innan vi gick in och gjorde mat. Och idag kom det ett nytt ord från S ...när jag skulle duka fram och lägga upp säger han Maaaat! Ja sådär helt rent, ajg blev paff då han aldrig sagt just det ordet innan. De lär sig så snabbt de små.

Nu har vi haft myskväll och jag tänkte packa ihop tidigt, är så vansinnigt trött idag.

Hoppas ni har en trevlig kväll!


De finste jag har!
Fotograferingen 1 oktober -09!


Aj mina ögon.

Jag vet inte vad det är men aj vad jag får ont i huvudet av att kisa mot solen hela dagarna. Jag tror jag är extra ljuskänslig nu och det är extremt jobbigt, när solen är så stark. (jag älskar solen det är inte det) Men jag måste köpa ett par rejält solbrillor där glaset är så pass mörkt och bra mot strålarna att jag slipper kisa ever. Som det är nu med mina billiga fjantglasögon från kicks kan jag lika bra vara utan dem typ, så känns det i ögonen.

Tips på brillor som man slipper kisa i och som inte ligger på 3000 spänn? Jag slarvar ju ändå bort mina varje år-




Dags att koja.

Brukar försöka att komma i säng vid halv tio, så man kan ligga och småprata, läsa lite och bara slappna av. Tycker det är skönt så det inte blir någon stress över att behöva somna snabbt så man somnar i tid.
Det är ju inte skönt att kliva upp till jobb vid 06 om man inte får sina timmars sömn.

SÅ nu stänger jag kiosken för ikväll och önskar er en fortsatt trevlig kväll kära ni!

I really need it.

Jag har inte så många jackor som går att knäppa längre och ännu så verkar vädret säga att en jacka som går att knäppa verkligen behövs. Så idag när HM häftet med 25% på en valfri vara kom i brevlådan så har jag bestämt mig för att slå till på en goding jag spanat på tidigare. Men när man skall kolla på nätet så är den slut i alla storlekar som är intressanta! Får helt enkelt ta en eftermiddag och åka och spana om jag kan hitta den i affären vilket jag hoppas. För i want it so bad. Någon som sett om denna finns i ngn affär?

 

 

 



Vår älskling sköter sig exemplariskt på dagis. Han gillar mest att leka inomhus, gillar vissa maträtter och ogillar andra. Men däremot finns det ingen hejd när det kommer till mellanmål och smörgås! Haha, måste ha ha efter mamsen. ;) Fick en stor kram när jag såg honom på dagis, han har blivit SÅ kramig mot både mig och pappsen and I LOVE IT! Däremot gillar han inte att han inte får klättra på allt hemma, när jag lagar mat vill jag inte ha honom på en stol i höjd med spisen av säkerhetsskäl såklart och då har han humör min lille prins. Men frustrationen går snabbt över när man tex vill leka bondgården eller rita. Sötaste!

Nu blir det scones i soffan och sambon trilskas med hockey, men då dealade jag till mig holluwoodfruan kl nio haha, så det funkar. Tänkte luta mig mot honom och läsa nya Vr som jag köpte idag till kanonpris, därför den slank med, brukar ju inte tycka den är ngn hit annars.

 





Nya jeansjackan flög på idag!


Smak av vår och sommar.

Var in till affären efter jobb och skulle köpa mig en glass. (Tror jag är beroende) Då såg jag att de upd ramlösasmakerna med denna goding. Och den är riktigt uppfriskande och god!
Så nu blir det lite bensträck i soffan innan det är dags för utvecklingssamtal på dagis och ÄNTLIGEN får jag träffa min solstråle!



Vilken är din favorit?


Ljuvligt.

Tillbaka i soffan bredvid MR kärlek efter en skön långdusch. Man känner sig som en nyponros när man hinner njuta av alla fresch dofter man smetar in sig i, och för att inte tala om hårinpackningen som doftar Pineapple som mamsen tog med sist. I love it, och sambon med tydligen!;)

Det blir en tidig kväll, vi brukar alltid försöka komma i säng i tid på söndagen, så man får en bra stark med sömn på veckan. SKönt att ligga och babbla, pilla hår och nacke, och bara slappna av.

Hoppas ni haft en bra dag!

Mina produkter.





Oj oj oj vilken härlig kick jag fick från bebis i magen nu!<3


Myspys.

Har haft en jättemysig eftermiddag i parken hela familjen. Sam ägde hela lilla barnhagen, han var ju ensam där en bra stund och röjde i sandlådan, vi byggde kakor och han busade på. Så säger han BUS med busrösten och häller sand på mammas leggings haha sötaste. Man kan inte annat än älska detta liv!
När vi lekt någon timme så var det dax för att gå hem och göra mat, då ville pappa busa och leka springa och busa med Sam i famnen leken, och den är alltid uppskattad! <3

Ëfter maten hade vi mysstund och lekte med favoritleksakerna, djur och bondgård från Fischerprice som han älskar att leka med, mamsen med för den delen, massa ljud och kul. Avslutade dagen med mys i knäet i soffan hela familjen. Jag ÄLSKAR att vara mamma till dig finaste! Man får så mycket kärlek från sitt barn att det inte går att beskriva i ord, så känner nog alla föräldrar!

Nu sover han sött prinsen och vi har precis fikat i soffan, jag och stora kärleken. Har alltid lite söndagsångest nu för tiden, man vill ju bara vara hemma med S, men samtidigt så är det en kick att gå hem sen igen och jobba ett tag nu, S blir ju överlycklig när man hämtar honom på dagis med!

Tur han inte behöver vara där så många timmar per dag! Det känns bra i mammahjärtat.

Myspysstunden.




Vårtecken.

Solen skiner av och till men det verkar vara helt okej i luften. Skönt! Det verkar inte ha kommit in något snörusk över Stockholm som de lovade, men jag är bara glad att de inte höll vad de lovade denna gång. För ibland har de bra mycket skit för sig de dära meterologerna. Snö igen i April, jag avstår!

Vi har precis ätit lite, blev frallor och lite plock till lunch, var inte direkt hungrig. Vet inte om det är denna förbaskade rinnande näsa som tar bort all smak på mat, som gör att man inte vill lägga ner allt för mycket tid på mat till sig själv? Förmodligen. Det fanns ju en klar matlåda med nudlar och mild thaimat till Sam som han gillade. Skönt! För lagad mat vill jag då alltid att hjärtegrynet skall få iaf.

När han vaknar efter sin lilla nap (som är lite förskjuten eftersom han och pappsen var ute på shoppingtur i förmiddags och mamman fick sovmorgon! ) så skall vi ut och leka i lekparken. Kanske blir det en glas på vägen hem för oss vuxna, S får smaka lite på min, det är ju trots allt helg.

Lite av mina vårtecken. Vad kännetecknar vår för dig?




(Bilderna är klickbara)


Småfolk.

Åh jag älskar denna body som Sam hade när han var mindre (typ 5 mån) den kommer från småfolk och jag bara älskar den!Och jag har alltid tyckt att S varit lite extra fin i den, och om man tycker extrafin då är den grym, för som mamma tycker man att ens skönhet klär bäst i allt såklart.
Istället för att fippla med kameran hit och dit så hittade sambon ett bra program för Iphones, I-fånar som vi är!:)
Där man kan ZZZOOoooooOOOOMA med kameran och Vips så fick jag fram bilden på världens finaste body på sötaste kidden!



NU fortsätter myskvällen där vi just nu letar roliga program till våra I-fånar. Det finns ju massa, en hel djungel.
Men lite Ben N jerrypaus måste vi allt ha nu! Cheesecake och jordgubb! Jamme.


Spets är nice.

Nästäppa! Ni vet sådär när det liksom låter PIP när man skall snyta sig, men ändå rinner. Drygt!
Men ANNARS en bra dag, som de allra flesta med mina hjärtegryn. Sen att kompisar var över så vi fick babbla, grabbarna kolla hockey och barnen leka det var ju pricken över I:et.

Uppstigning 06 gjorde att man hann med en hel del idag. Vi var ute hela familjen vid stora parken och lekte vid 10 PRECIS när gårdsstädningen började, Whooops. Kul! Var andra barn där med, det är det alltid, superbra tycker jag! Sam ville gunga hästen, åka kana och gräva i sanden. Han somnade nästan när han gungade så då gick vi till bilen för att åka iväg och äta. Han gluffsade för glatta livet, och vi med. Sen sov han som en stock ovh vaknade inte ens av alla ljud inne i leksaksaffären ;)

Vi fick lite egentid i shoppingcentret och Sam fick sin sköna sömnstund. Hann springa på en linnetunika som åkte med hem. Föll för spetsdetaljen längst upp. Sedan fick Sam en ny mössa från Pop, VAD mycket fint de har! Tokigt! Och vantar samt en tröja på rea för 50 spänn på hm! fynd!

NU lördagsmys!
Har ju fått lite blogglust tillbaka, kul va?







Och SÅKLART mitt älskade namnsmycke på vår älskling runt halsen. Han gör mig lycklig jämt!
Hjärtat är en present från familjen när jag tog examen. Love!

Vart tar veckorna vägen.

Det var nyss måndag, och nu fredag! Jag klagar inte. Det enda är att tiden med Sam springer iväg som en tok, han är ju 1,5 år om nästan 2 veckor, herregud vart har DEN tiden tagit vägen?
Han har lärt sig så mycket så snabbt. Han sätter bort tallriken efter han har ätit, han visade mig vart man skulle kasta plastskydden till skorna på dagis idag utan att jag ens frågade. Han klappar på knäna som de gör till låtarna på dagis och han säger vissa meningar med två ord. Hans favvoleksak är fortfarande dammsugaren och han ropar Dammsucka så fort han ser den! Älskar underbara barn (som just nu är hostig och snorig igen, dagisbaciller again)
Och jag kan inte säga att jag känner mig helt hundra, men det är ingen förkylning utan en graviditetskrämpa, täppt näsa. Herregud när skall det släppa månne tro?

Tänkte dyka ner i sängen nu, men först måste jag visa mina smarriga kakor jag gjorde ikväll.
Som drömmar med choklad, men de heter fingerkakor. Ganska goda faktiskt. Nu slafen.
Nattie på er!


Den starkaste solen av allt.

Vilket väder! varmt och soligt och man blir så sprudlande glad av att hämta sin underbara sötnos på dagis varje dag. Det är verkligen en känsla som.inte.går.att.beskriva.i.ord när man ser han komma springandes mot en.
JAG skulle INTE klara mig utan honom ever. Vi gick med kompisar till lekparken och barnen lekte på som tokar i nästan två timmar innan det var dags att gå hem och fixa spagetti och köttfärsås. Sam åt med GOD aptit, bara slevade in spagetti i munnen och gjorde MMMMMM-ljudet samtidigt. ;)

Sen har vi myst och lekt lite innan det var dags för sängen. Em och kvällar går så snabbt, men jag är ändå otroligt glad över att jag har ett jobb där jag ändå kan hämta så pass tidigt att man har halva em och kvällen tillsammans. Det blir iaf morgon, en timme och em flertalet timmar. JAG skulle svimma om det var mindre tid.

Nu har jag och stora älsklingen ätit muffinsar vi bakade tillsammans (läs bake and shake) och nu äter jag knäckebröd som kompensation för allt socker. Sam har lite hosta fortfarande, men den är iaf lös och det  är bra, kollar upp det om några dagar om det inte ger sig. Men vad kan man vänta sig på dagis?

Han hade förresten varit helt fast vid en praktikant de har där nu, en tjej han följer efter hela tiden, och han avr och lekte med henne och en annan pojke när jag hämtade idag. Hihi. Så gulligt att se.

Kram på er!

SOL.

Gud vilken härlig dag i solen vi haft. Och vilket härligt påsklov med familjen på besök, och massa familje och kvalitetstid hela familjen. Och med vänner. Det är så underbart att jag får fetångest över att börja jobba igen imorrn. PUH! SKönt att nedräkningen till sommarlov har börjat. Japp man har ju valt rätt yrke på vissa punkter iaf;)

Både i fredags och igår så gjorde vi grymt god mat här hemma, lite annorlunda som vi inte gjort innan, och det behöver ju faktiskt inte ta massa tid att ha lite tanke bakom maten. Däremot tycker jag att vardagsmat är trist att laga, det är oftast stressigt vid den tiden och man kan inte njuta av att dona och fixa och så vill man inte det heller eftersom man vill ha all tid man kan få med Sam.

Kvällarna har avnjutits i soffan med massa mys och film, och det märks hur pigg man är av att våren verkar vara på väg. Trots detta tog älsklingen både gårdagen och idag på mrogonen så jag fick sova. HUr supergulligt är inte det då? Bästa!

Efter flera timmar i solen med barnlek bland vänner och lite sol på näsetippen skall vi nu hålla kväll här. SÖndagskvällar är helt okej de med, de är ju vad man gör dem till. SJälv brukar jag få somna till kli i nacken! Mumma!

Sorry people.

Jag MÅSTE hitta blogglusten igen, men hur? Hur gör man? Vill ju inte sluta blogga... men vill ju hitta lusten till det.
Hur gör ni som bloggar dagligen för att hitta lusten att blogga?

Tips på vad ni vill läsa om med tack!

Kanske dags för en nystart med ny blogg? Vore ju lite trist samtidigt när allt är samlat här.



Ser ni bildkvaliten? Nya systemkameran! Min hy är ju bätte med. Måste bero på hormonella förändringar;)

Smyckesfreak.

NU med våren kommer också mitt freakande för smycken i färgglada färger!
Därför är jag med och tävlar HÄR var det du också!

RSS 2.0