En dag utomhus.

S och J åkte iväg tidigt idag för att åka på barnkryssning över dagen. S älskar det och var helt lyrisk. Jag är inte så förtjust i båtar och eftersom T fortfarande äter penicillin var han hemma med mig på en mysdag istället.

Vi badade och busade inne på förmiddagen. Blev bjudna över till grannarna på middag idag igen ( hela familjen var där på middag igår) så vid 11 gick vi ut och lekte för att sedan äta mat där. Jättegott. Och pojkarna busade så mycket.
Medan T sov sin napp satt jag på altanen och solade. Vi har verkligen ett varmt hörn där man aldrig fryser!

När T vaknade gick vi ut igen och
Bjöd över grannarna på kaffe och barnen lekte igen för att slutligen bli bjudna på kvällsmat också. En dag i lekens, matens och solens tecken!
Och pojkarna uppdaterade oss med bilder hela dagen. S är verkligen så duktig på att rita.

Underbar dag på båda hållen!


En dag på Skansen.

Vaknade till en solig morgon med familjen! Bästa starten! Gick upp och målade ägg, åt frukost och bestämde oss för Skansen och deras akvarium. En dagsutflykt! Så himla härligt väder! Matsäck med pannkakor med oss som vi avnjöt likt alla andra i solen! Spanade på lemurer, hajar, apor, hästar björnar och sälar. Oj vad barnen ville stå långe vid sälarna.:)

Efter flera timmar ute i luften och hemma blev vi alla så trötta. Så nu blir det film och bad efter lite kvällsmat

Sen blir det en kväll i soffan hoppas jag! T är mycket piggare nu efter två dagar med antibiotika.

Trevlig kväll och glad påsk!


Klockan åtta hos mig.

Ikväll körde jag en halv åtta hos mig light version. Träffades klockan 20 istället. Skippade huvudrätt utan siktade på efterrätt och ostbricka. Med tjejgrannarna! En trevlig kväll!

Och en piggare T idag. Jag och barnen mös i eftermiddags med lite nya påskpresenter. Böcker, lego och en fisk:-)
Skönt att det
Är några dagar tillsammans nu med mina fina familj!<3


Dubbelsidig öroninflammation.

Vabbdagen
Idag var verkligen befogad. Vi tog en lugn morgon, tittade film. Åt frukost lugnt lekte och umgicks jag och pojkarna. Vi lämnade sedan S på förskolan och jag och T åkte och handlade lite. Han var feberfri på morgonen och mycket piggare.

Under tiden han sov sin nap planerade jag inför min halv åtta hos mig med fokus efterrätt och gott till det. Hade planerat tjejgrannarna på besök ikväll när barnen somnat.

Men när T vaknade och var så hängig så bestämde jag mig för ett besök på lättakuten innan dagishämtning.

6h senare, grannar som hjälpt till och hämtat S och passat tills
Pappa kommit hem och en antibiotikakur rikare är vi nu hemma.

T var så duktig som röntgades, väntade så länge och stod ut med det. Duktig kille. Och S som är så förståndig förstod när jag sa att grannen kommer och hämtar på dagis. Så himla stolt man blir som mamma. <3

https://cdn2.cdnme.se/628395/7-3/pic_51535257e087c35de51aa7f8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/628395/7-3/pic_51535257e087c35de51aa7f8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/628395/7-3/pic_5153525ae087c35e036f9c9c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/628395/7-3/pic_5153525ae087c35e036f9c9c.jpg" class="image">


Soffan check!

Hoppade nyss upp i soffan!pojkvännen tränar och barnen sover. Fam annorlunda och lite surf. Ganska skönt.
Har även idag delat på vabb. T är fortfarande snörvlig och inte i form även om han varit betydligt piggare ikväll.

Imorrn har har bestämt att alla är friska och glada! Jag är hemma och vabbar imorrn.

S är så duktig på alfabetet, siffror, att rita och allmänt pyssla. Och båda pojkarna tycker det är så roligt att pyssla! Och det gör deras mamma också :-)

Kram!


Halvvabb

En måndag i vabbets tecken. Iallafall till halva. Jobbade först sen hämta S på dagis och hem och byta av J för jobb. Lillebror har kräkt i helgen och har fortfarande feber. Vi har ice age myst, lekt med lego och tagit det lugnt! Hoppas han mår bättre imorrn!

Nu fam annorlunda!


En sväng till gymet

När barnen somnat hoppade jag in i bilen och drog till gymet. Stänger ju en timme tidigare idag så det fick bli 3 km spring på bandet och lite armövningar. Och så hårinpackning i bastun. Härligt!
Allt är bättre än inget - mitt nya motto när det kommer till träning

Nu ska jag krypa ner och läsa tillsammans med min andra hälft. Ladda inför en ny vecka!

Kram


Liten sjukstuga

Liten som har feber och kräkt en aning inatt. En liten sväng med grannarna till hästarna gjorde dock susen. Skönt att komma ut en stund. Solen sken så skönt på nosen.

De andra grabbarna är på barnbio och myser. Hoppas S slipper feber och kräkas. Vi delar på vabb imorrn. Det är fördelen att man kan göra så vissa dagar.

Hoppas ni haft en bra dag. Jag hoppas komma iväg och träna en sväng ikväll. Vill inte tappa suget nu!:)


Härlig familjedag!

Härlig familjedag!

Blev en förmiddag hemma och en eftermiddag i skidbacken. De större grabbarna åkte skidor och jag och T lekte i snön och tittade på alla som hoppade över guppen i backen!:-)

Hemma har vi ätit pizza i miniformat och barnen sover. Vad ska vi göra nu?:-)



Myskatten.

Åh vad mysigt det är när hon ligger i sängen och spinner sådär mysigt. Man blir så lugn...😁💤


Soffläge!

Fotboll på tv. Herregud fotboll!?!? Jag skulle tvinga mig själv att kolla ikväll. Men se som det går. Med mobil i högsta hugg. Jag är inte gjord för det där med
Sport.


Kärt återseende!

Funderat hit och dit. Får inget riktigt bra fart på mitt bloggande. Känns som att jag borde starta om för att det ska bli något bra av det men... Det där är ju också jobbigt.

Kanske skall ge denna sida en chans till?


RSS 2.0