Vad väljer man?

Gokväll på er! Jag och kalaskulan sitter i soffan och jäser med en stor skål glass. INte konstigt bebis inte vill komma ut!:)

Med nya växter i fönstret och allt sorterat i skåpen (vi köpte massa växter och förvaringsburkar på ikea bland annat, ja det kallas att boa och det var ngt som min sambo med kände på idag tydligen hehe) och ett så rent hem det bara kan bli så sitter man och trivs. Vi kikar timeout under tiden som jag spanar på vinterkläder till Sam.
Vilken djungel...
Vad skall man välja? Sam hade overall i vintras och det var bra tyckte vi, men nu när jag spanar på Pop så verkar det ej finnas bra overaller i strlk 98? Plus att jag har hittat en mörklila vinterjacka som jag fallit för. Men är tvådelat lika bra? vad har ni för tankar kring vinterkläder till era barn?
Det är lite sådana tankar som snurrar i huvudet såhär 12 dagar efter bf. SKönt väl?

 

Nå era åsikter gällande vinterplagg önskas! Hur tänker ni välja och varför?

Och på bebisfronten... lite blod på pappret så uppenbart händer lite... men inget jag verkar lida ngt nämnvärt av, men som sagt bebis har tills max torsdag på sig, sen har bebben inget val eftersom det är igångsättning på fredag. Vill slippa det!

 


Gillar denna färgen massor!


Vi besöker Ikea som så många andra som vil...

img_5708 (MMS)

Vi besöker Ikea som så många andra som vill få hemmet fint i väntan på bebis:) Min stora fina kille kör vagnen!


På väg på en lunchdate med en kompis!

img_5698 (MMS)

På väg på en lunchdate med en kompis!


Jag och magen går och äter lunch ute.

Pojkarna är på plask och sim samt lekdate med vänner och jag har precis tagit en dusch och plockat undan lite här hemma. Skall tvätta en maskin tvätt med och dona lite innan jag och magen trotsar allt vad som heter väntan, och går och äter lunch med en vän. Hade tänkt vila, men jag har inte riktigt ro till det, även om jag såklart skall ta det så lugnt jag bara kan, det lär behövas fulla batterier sen.
Några vill se fler magbilder, och eftersom jag är så shysst så ställer jag självklart upp på det. Här är jag och den envisa bebisen idag v 41+4. Jag har ju redan listat ut att det är en envis bebis vi kommer få träffa, förhoppningsvis inom kort! Vräkning... mjo det skulle sitta på sin rätt.



 

Och en bild på min stora kärlek, Sam!


Oroa er inte, ingen bebis har kommit och j...

img_5672 (MMS)

Oroa er inte, ingen bebis har kommit och jag börjar tro att detta är ett skämt! Tolv dagar över och detta gör en smått tokig snart, speciellt eftersom jag inte var inställd på att gå fler dagar över än med Sam! Kära bebis kom innan fredag åtminstone så jag slipper bli igångsatt! Annars känner jag väl lite tryck neråt det är allt. Valde däremot att avstå att följa med till plask och lek idag tyvärr, tänker vila trots att jag mer än gärna sett mina pojkar plaska i vattnet.  Men vila är kanske det som skall till? Ge mig era tips nu innan jag blir tokig. Det lutar starkt åt en septemberbebis iaf det håller ni väl med om?


Min pojkvän håller vad han lovar och lyssn...

img_5689 (MMS)

Min pojkvän håller vad han lovar och lyssnar på en gravid kvinnas önskemål! Jag sa stor påse godis och ja ni ser vad han kom hem med, en påse för sjuttio spänn och glasstårta till på det! Gissa om bebis är vild?;)


Inflik.

Okej, jag måste nog medge att lite mera molvärk känner jag allt. Men inget man föder barn på iaf.
Än så länge.


Undrar när bebis kommer.

Gokväll. Lillälsklingen ligger och sover i sitt rum och storälsklingen är på väg hem efter ett träningspass, han måste ju vara stark när han skall coacha mig sen ;) Och jag sitter och spanar fångarna på fortet och väntar på den STORA godispåsen som är på väg att levereras hem med mig, japp jag tänker svulla som tusan nu för att passa på liksom OM nu fl startar inatt, man vet ju aldrig och det är ju bm:s gissning. Men who knows.

Lite nervöst, men mest förväntansfull, bara Sam har det bra under tiden så är det huvudsaken och att Lill i magen mår bra förstås.

Efter hinnsvep och vår bilresa hem så var det jobbigt att gå ur bilen och den första biten, det molade och spännde, men släppte när jag kom in och nu har jag inte känt ngt ännu. Men det kasnke kommer snart, så var det ju med Sam. Iaf så är kamerabatteriet på laddning, rutinlista för Sam är skriven och ja sen är det nog inte så mycket mer just nu iaf.

Nej nu får godiset komma. NI glömmer väl inte prenumerera på bloggen, då missar ni ju iiiingenting om det nu blir möjligt att blogga från fl, jag lovar inget men ska försöka. BARA NI hejar på och stöttar mig förstås!

Kram på er!


Hinnsvep check! Öppen tre och mjuk, check!...

img_5685 (MMS)

Hinnsvep check! Öppen tre och mjuk, check! Bm tror på bebisstart inatt, vi får väl se! Men det är den här busen som håller oss på halster iaf! Tills dess skall jag pussa massa på min busgrabb som snart blir storebror! Mitt hjärtegull!


På väg hela familjen till bm och se om hon...

img_5676 (MMS)

På väg hela familjen till bm och se om hon kan hjälpa till på traven!


Tycker ni inte jag jäst tillräckligt nu? B...

img_5665 (MMS)

Tycker ni inte jag jäst tillräckligt nu? Bebis tycker ju uppenbarligen inte det! Känner typ ingenting, då och då drar ju magen ihop sig såklart, men det är väl allt. Kan det vara så lugnt och utan massa förvärkar innan bebis kommer eller bör man känna en massa fv redan nu? Gaaah lite frustrerande är det allt. Läste att det kunde fördröja fl om man var i farten och liksom "stressade" hela dagarna, och att man skall ta det lugnt och vila istället. Jag som hör att man skall vara igång. Erfarenheter...tips...mottages tacksamt!!!


Hallå vart håller du hus?

Hörru bebis, när tänkte du komma ut till oss då?
Det börjar kännas lite att ha varit gravid i 41 veckor nu.
Det börjar längtas lite efter vem som bor i min mage.

Även om jag sover bra varenda natt med en kudde mellan benen så vill jag kunna slingra runt hur jag vill nu i sängen.
Även om jag är pigg som en mört för att vara övergravid så vill jag vara pigg som en mört men med två barn kring mig istället för ett i magen.

Och jag vill presentera dig för Sam och hoppas att han skall vara stolt över att vara storebror...

Så please kom ut till oss snart! Tio dagar över tiden, tja det hade jag nog itne riktigt tänkt mig.

OCH jag hade definitivt inte planerat en igångsättning... skall ringa bm imorrn och få en tid för det imorrn. PLEASE låt mig slippa bli igångsatt.


Vår söndag har varit soft, precis en typis...

img_5659 (MMS)

Vår söndag har varit soft, precis en typiskt söndag med god fika och en liten utflykt! Så vad har ni haft för er?


Vecka 41.

Hej på er!
Hoppas ni gör just det som det sägs att man skall göra en söndag, nämligen tar det lugnt!
Det gör inte vi faktiskt. Har hunnit med att leka en massa och storhandla... och snart skall vi åka och spana lite hus igen. Den där ständiga jakten... det är kul att kolla runt... bara köra runt i olika områden bara och se. Man har ju en hel del mera krav nu med barn än innan. Det skall vara barnvänligt, inte nära någon stor vär, bra frskolor och skolor, bra kommunikationer och nära natur men ändå nära civilisationen, lätt att hitta ett boende då, nja. :)

Idag är det den 29onde, Sams månadsdag och vår gulleplutt blir 22 månader idag, grattis finaste!
Men något syskon på samma dag, det lär det inte bli... har som vanligt inga känningar... och gick tom förbi den färska ananasen idag i affären, det lär ju inte hjälpa om inget annat gör det.

Nåja det kommer när det kommer, även om det börjar bli smått frustrerande nu ... min garderob sinar ju...

Hoppas ni har en fin dag!!





Tills bebis kommer njuter jag av min fina son och pojkvän. Och känner hur bebis hickar i magen!:)

Ananas.

Hej på er fina ni!

Var inne och sökte på tips som kan få igång en förlossning och fick då svaret att man skall äta färsk ananas. Någon som testat? Jag vet att jag har läst detta tidigare, men det känns ju knasigt om kroppen skulle tänka: Aha en ananas finns i magen nu, okej då kör vi! Typ, eller?
Jag testar chokladpudding jag!:)

Hoppas ni har haft en bra dag, jag medger att lite less är jag nog nu på att vänta trots allt. Även om man inte väntar i den bemärkelsen eftersom vi gör saker hela tiden, men jag vill kunna njuta av mina två barn... kunna leka och stoja som vanligt och röra mig precis som jag vill.

Kom på att vi har en sak kvar att köpa, ännu en spöklampa. De är verkligen grymt bra, blir superbra ljus som man ändå kan sova i, plus att man ser i mörker. Sam har fortfarande sin i sitt rum på natten. Toppenköp!

Nu skall vi mysa i soffan och ha tända ljus, det är mysigt såhär när hösten är på intåg!


My kind of view!

img_5613 (MMS)

My kind of view!


Finaste.

Jag är verkligen så glad över att jag har en så fin pojkvän och att vi tillsammans har en så snäll och fin son (och snart ännu ett barn på väg hoppas jag) Jag är lycklig i själen. Och det är underbart att känna så.

+9.

Hej och hå, då är vi inne på nionde dagen över och jag känner iiiiingenting. Nu har vi iaf ätit stark mat till lunch och jag hoppas det skall sätta fart på det. Det hade varit lätt om bebis kom imorrn den 29onde, samma datum som Sam.

Vi har besökt Hågelbyparken med små elbilar som pappa och Sam åkte massa gånger. Medans mamma fottade och tog det lugnt. EN bra park som var lite mysig faktiskt. Och Sam slocknade som en stock efteråt.

Em blir nog lugn, blir kanske till att städa ur garderoberna... det kanske inte är helt fel!

Vad tror ni? Kommer bebis fortare om man är igång?

En utedag.

Hej på er! Något barnafödande det ser jag inte röken av, och inte känner jag det heller. Men vad gör väl det typ? Ja man får ju intala sig att det är ok eftersom man ändå inte kan göra något åt det. Det kommer när det kommer som det så fint heter. Men jag har ett önskemål, ingen igångsättning bara, please. Åtta dagar över idag, och denna ljuva åttonde dagen över har vi spenderat typ ute hela dagen i princip. Ett besök i parken på fm, och en tur med bilen under sovstunden... och ett besök i nästa park i em med vänner och barn. Perfect! Och så har vi myst hela familjen med fredagsmys, pizza. Och nu fortsätter vårt fredagsmys med film och godis. Synd bara att jag typ redan krängt nästan hela påsen och mår illa på mitt sockerintag... har börjat ana ugglor i mossen... klart som fasen barnet trivs i magen... navelsträngen liknas ju vid ett sugrör i en colaburk! Nejfan imorrn skall jag leva på sallad!

Hur har ni det? Kommer bebis innan helgen är slut, vad tror ni? Kom igen och gissa nu då!





Gonatt.

Nu skall jag krypa till sängs, lika bra det! Nu har vi kommit en bit på vägen jag och pojkvännen min. Hoppas få en lika god natts sömn och jag önskar er detsamma!


"Fyll inte livet med dagar, utan dagarna med liv"




Inget svep.

Hej på er!

mår ni lika bra som jag? Det hoppas jag, och glad är jag för att jag mår bra så jag inte blir så frustrerad över att bebis inte kommit ännu. För så frustrerad är jag faktiskt inte egentligen, det enda jag är lite nojig över nu är om jag skall behöva bli igångsatt men jag hoppas hoppas att det inte blir så, det vill jag verkligen inte om jag slipper. Har en vecka på mig tills det är aktuellt,så snälla ni håll tummen för att helgen bjuder på det, eller iaf början av nästa vecka.

Någon hinnsvepning blev det då inte, inget hon tog upp och inte jag heller... men enligt henne så var huvudet iaf fixerat och det är ju alltid något, men som sagt tror det är mitt intag av glass och godsaker som gör så att bebis trivs. Kanske enbart skall äta salladsblad imorrn;)

Nej nu skall vi fortsätta med bröllopsplaneringen, pojkvännens syster gifter sig på lördag och vi hade ju tänkt närvara... men det blir nog inte så enkelt eftersom de bor i blekinge! Vågar inte riktigt chansa med att åka bilen dit. Fegt väl?;)

Funderar lite på att blogga från fl så långt det går (och om jag kan och orkar och allt är som det skall) skulle ni gilla det?

Kram på er goa läsare!

På väg till bm hela familjen! Undrar om ho...

img_5519 (MMS)

På väg till bm hela familjen! Undrar om hon förvånas över att jag kommer? Jag är inte så förvånad eftersom jag alltid trott att jag skulle gå över, kanske inte såhär länge dock! Men jag ser det som ännu en bonusdag med enbart Sam som får uppmärksamhet och en familjedag i vanlig Mening! Nå vad tror ni? Blir det ngn hinnsvepning? Det hjälpte ju faktiskt sist!


Rädd med taggad.

Jiiiks när jag tänker på att bebis med största säkerhet kommer när som helst (även om jag i nuläget inte känner värkar eller liknande) så blir jag både taggad och rädd.
Kommer verkligen jag klara av att föda barn? Kommer Sam bli ledsen när vi måste lämna bort honom under fl.tiden? Kommer det göra ondare denna gång?Mår bebis bra och har hälsan? Kommer jag kunna kissa efteråt?
Gaaaah, en massa blandade känslor. SÅklart är jag med taggad och vill att bebis skall komma till oss snart och jag hoppas att Sam tycker det är okej med delad uppmärksamhet, pluttas! Men ack, när jag tänker på det är jag nog riktigt rädd för att föda denna gång....iiiih! Ni får allt peppa mig så som ni brukar!

Nu skall det sova här, sömn sägs vara bra!

Nattie!

Tror jag gått upp totalt åtta kilo(tog fel...

img_5509 (MMS)

Tror jag gått upp totalt åtta kilo(tog fel Inskrivningsvikt innan) men känns som fler! Har nu storstädat och nu skall vi åka och handla hela familjen! Dagen har varit lugn förutom en tur ute i ösregnet, mysigt!  Har ni det bra?


Man undrar ju.

Ja man frågar sig gång på gång...när skall du komma ut och hälsa på oss! Det känns ju såklart lite mera åt rygghållet när jag väl får förvärkar men det är långt ifrån många och långt ifrån ngt man föder barn på. Men det kanske jag inte skall gå in här för att informera er om? Jag menar, besöksantalet är ju som högst när jag håller mig borta här ifrån!:)

Och att hålla sig borta.. jo det är ganska så enkelt när man är lediga tillsammans allesammans. Idag har vi varit på plask och lek första gången, Sam gillade det och hoppade från kanten, men frågan är om han var snäppet för gammal för den gruppen och om vi skall byta upp? Men vi testar igen och ser.
Sen har vi lekt hos pojkvännens kompis med barn. Och slutligen var vi iväg en runda ikväll. Inte många minuter på hemmaplan alltså.

Nu skall fångarna på fortet spanas vidare på, och vad tror ni? Är det fullmånen inatt som skall till?

Ingen bebis i sikte ännu! Fullmånen inatt,...

img_5445 (MMS)

Ingen bebis i sikte ännu! Fullmånen inatt, kanske är det så att bebis kommer då eller så får jag rätt gällande den 25e? Vem vet! Men så länge njuter vi av att ge Sam full full uppmärksamhet! Plask och lek på morgonen! Poppis att joppa(hoppa) från kanten! Sen direkt till pojkvännen kompis med barn för lek! Nu måste jag erkänna att jag är lite trött! Vore ju konstigt annars. Men jag har varit bortskämd Med att ej känna mig det minsta trött, trots våra miljoner utflykter lately!


Hellasgården är jättemysig! Vi har fikat o...

img_5422 (MMS)

Hellasgården är jättemysig! Vi har fikat och nu sitter vi vid vattnet och myser!<3


Inga värkar alls men däremot ngt slajmigt ...

img_5385 (MMS)

Inga värkar alls men däremot ngt slajmigt grönt efter toabesök ( glöm ej anteckna) svårt att urskilja om det var den berömda proppen eller inte (jag forskade inte så noga )! Men nu är vi på väg ut i naturen!


Ingen bebis i sikte.

Det sägs ju att fler barn föds vid fullmåne, och enligt kalendern är det just fullmåne på tisdag. Kanske nära min gissning på onsdag alltså, men den som lever får se. Enligt mitt öga är det fullmåne nu, men jag har då inga känningar... är bara svullen och sådär. Men annars så lever jag rövare som vanligt.
Har ju varit iväg hela dagen idag med, först massa visningar sedan en playdate med vänner.

En del undrar hur jag orkar vara i farten så som jag är, men faktum är att jag är pigg och känner mig bra i króppen så jag kör på!;)

Testade förresten att upd bloggen vid ifååånen, och det går att skriva in rubruk, men när man skall skriva ngt i textfältet kommer det itne ens fram någon bokstavspalett. How to do? Vill ju kunna uppdatera sen, men hur gör man, ngn som vet? Det är ju vanliga webben fast på nätet. Annars hoppas jag att en kompis pojkvän kan hjälpa mig med mitt trådlösa bredband. Allt för er kära läsare;)

Det är komiskt, när man inte upd vanligtvis så sjunker besöksantalet. Men när man är gravid och har bf i krokarna och INTE upd då ökar besöksantalet!:)

Nu skall vi sova här!
Kram på er!

Familjedagar me love!

Åh avd härligt det är att ha pojkvännen hemma och kunna fylla dagarna av roliga aktiviteter ( och mindre roliga, som måsten som att handla och dyl men det måste ju med göras dock är det roligare att hela familjen gör det) lekar, bus, mys och allt som hör familjelivet till. Det är verkligen mysigt!

idag åkte vi iväg tidigt för att kolla på flyguppvisning. Sam är ju tokig i flygplan och helikoptrar och tyckte det var grymt! Ovh vi hade med oss pannkakor, och massa picnicmat och satt ner i gräset och åt och spanade uppvisningen på himlen, super. Sen kikade en kompis förbi med sitt barn så vi hade några mysiga timmar på gärdet. Åkte inte hem förrän strax efter tre, efter att ha lekt på Polismuseets baksida!

EN myspysdag som har avslutats med Fläskfilé, mys i soffan och nu godis och film. Jag älskar verkligen familjelivet!
Kram på er!

 

Pojkvännen tror att bebis skall komma inatt, men jag säger hela tiden... nej inte inatt jag känner mig förkyld, eller jag är lite trött. Han säger att jag säger så för att jag är rädd, och jo det är fan sant.. jag är mer rädd för att föda denna gången. Hur kommer jag klara det?


Fördelar med att gå över tiden.

Såhär en dag på övertid har jag försökt hitta en massa fördelar med att i mitt fall gå på övertid! Och ja jag kom faktiskt på en hel del bra saker.

1. Du kan ta dig lååååånga sovmornar( iaf varannan morgon då jag och pojkvännen turas om att gå upp med vår snart 2åring)

2. Du kan kissa med enbart en åskådare och därmed vara säker på att ingen står bakom ryggen och spanar!

3. Du behöver inte åka till någon djurpark för att lära dig hur ankor ser ut när de går, det räcker med att se dig själv i spegeln!

4.Du har fortfarande möjlighet att platta ut kudden du haft som stöd mellan knäna när du sover, de senaste 9 månaderna! Här sparas inte på fluffigheten minsann.

5. Du kan äta glass med CHOKLADSÅS med gott samvete ytterligare några dagar, för det sägs ju att choklad inte är så poppis när man ammar(om man nu kan amma villsäga)

6. Du behöver varkens oroa dig för vad du skall ha på dig varje dag, det finns bara ett plagg som passar!

7. Du behöver inte oroa dig för om katten bajsar tusen gånger om dagen, du är ju portad från kattlådan hur som helst.


Så jag klagar inte, jag njuuuter i fuuulla drag!:)


Lekland och shopping.

Hej på er!
Känns inte som fredag idag eller vad tycker ni? Är nog för att alla är lediga, och dagarna liksom består av kul saker nästan hela tiden. Idag var vi till leklandet när de öppnade, busade runt och Sam tycker det är så kul att åka de STORA rutchkanorna. Lilla vildingen!:)
Sen när pluttas skulle sova gick vi på Sickla och spanade lite, och handlade två par byxor åt Sam och en tröja. Blev faktiskt mjukisbyxor denna gången (pappsen fick ha ngt att säga till om) jag gillar ej de vanliga tråkiga mjukisbyxorna, men nu hittade jag med stjärnor på som kommer matcha jackan från NOva star sen när den kommer så de var faktiskt fina. Men åh andra sidan, Sam skall ju kunna leka obehindrad och man behöver ju inte alltid vara klädd som på catwalken i lekparken hoho (kan inte hhjälpa att jag gillar kläder som inte knaske jämt är så mjuka, men självklart tänker jag på att de inte skall sitta åt och skall vara mjuka mot kroppen, jag är ju inte dum)!

Vad har ni för favoritmärken på barnkläder? Tipsa gärna.
Nu skall vi mysa lite hela familjen, lite mys i soffan ikväll blir det nog bara för vår del, känner oss lite halvkrassliga.


Sam ville ha mammas tofs på sig!:)

Magar.

Hittade en bild från bf-dagen då jag väntade Sam. Många har sagt att magen var större med Sam, men jag vet inte. Vad tycker du?

Idag är jag inte på det allra bästa humöret, men det blir väl bättre senare idag.
Skall väl försöka komma iväg till öppna en sväng, och sen kanske köpa bandyklubbor idag och spela lite.

Hoppas ni får en bra dag!



Magen med Sam, bf-dagen 19/10-08



Bf-dagen med liten 19/8-10

Vad tycker ni? Större nu? Mindre? Rundare? You tell me!

Den beräknade dagen är här.

Nu är vi äntligen här! Den stora dagen D, det vill säga bf-dagen. Men inte ngn liten i sikte, så nu får bebis allt skynda sig om den skall pricka bf-dagen. Fram tills dess äter vi glass med chokladsås i sängen, vår älskling sover så sött och vi skall se Miss Marple. Mysigt.

Dagen har bestått av ett besök på badhuset vilket var väldigt uppskattat. Pappsen och Sam åkte runt i strömmen och lekte i vattnet. Sen har eftermiddagen och kvällen spenderats i roliga lekparken med Sams kompis och hans mamma, pappsen fick åka stora rutchkanan med Sam som stortjöt av lycka. Hans mamma hade fastnat däri om jag skulle försöka. På tal om rutchkanan så åkte de den stora vattenrutchkanan på badhuset med, livlig men kul!

Hoppas ni har det bra!
Jag gissar fortfarande på 25e, vad tror du?



Bf-dagen!

Kram och pusskalas.

Åååh Sam gav mamma spontana pussar och kramar nu ikväll. Underbaraste!
Nu är pojkvännen aka pappsen är hemma så blir det mycket bortaplan på dagarna.
Idag har vi tex varit i A-parken och lekt. Dagarna bara springer iväg och man försöker verkligen att njuta varje sekund. Idag har vi även bokat en ny kurs i babysim, nr 2. Så börjar nästa vecka! Blir säkert great, och allt för att S skall få mera vattenvana, det är viktigt!
Redan imorrn siktar vi på att åka iväg till badhuset och bada! Jag agerar nog fotograf vid sidan av gissar jag på!;)

Pojkvännen är ute och äter gott med arbetskompisar, Sötnosen sover sedan timmar tillbaka, Kisen myser här intill och jag har precis fört över tusentals bilder till vår externa hårddisk, det känns skönt i hjärtat när man gjort det. Skule datorn krascha så skulle jag bli galen om det ej fanns kopior.

Gissa vad det är för dag imorrn då? Jooo dagen D, bf dagen!


Världens mysigaste kram!

39+5


Jag totalvägrar att köpa nya kläder nu såhär i slutet, så denna tragiska tröja fick åka på idag IGEN


Spårvägsmuseum.

Sam har varit i en godisbutik idag a la spårvägsmuseet. Han fullkomligt älskade att spana på alla bussar, tåg, bilar och alla leksakståg som fanns där. Det var ett perfekt museum. Det var en massa barn som lekte med den häftiga briotågbanan a la lux som de hade i lekavdelningen där vi satt fast ett tag;) Sen kunde man gå in i en del bussar och testa att sitta vid ratten, och så fick man gå upp i en del tåg. Och höjdpunkten var MINITUNNELBANAN, ett litet tåg där man åkte med sitt barn genom tunnel, och genom olika hållplatsen, Sam var helt i ett rus när han hade åkt och pratade om det hela tiden:)

Lite fika på det och sedan en titt i leksaksmuseet innan vi tog oss hem, eller ja vi hade inget val, de stängde ju!:)
Så dit åker vi nog fler gånger skulle jag gissa.

Köttbullar, potatis, grönsaker och sås i magen på det, lite bus... samt mysstund och välling innan sovstund så var dagen komplett. Samt en fm på lekparken. Jo en bra dag...enligt lilleman skulle jag tippa.

Han var så söt när han sa till pappa att akta sig för köttbullar när han skulle lämna tillbaka Det regnar köttbullar filmen vi hyrde igår!:) Han pratar för fullt, och kan i princip säga 5 -6 ords meningar. Bra att han kan uttrycka sin vilja iaf!:o)

NU skall vi hålla kväll här och spana hus!

Bilden kommer imorrn!

Har ni haft en bra dag? Två dagar till bf!





Mittlinjen.

Bmbesöket idag: Järnvärdet har gått upp till 122, yeees! Det har legat ganska så lågt hela tiden.
Blodtryck 110/50 tror jag det var!
Bebisljud: 135
Magmått: 35 och hamnar mitt på kurvan. Bm gissar på en bebis mellan 3,5 och 4 kg. (Gissar ni något?) Jag tror på över 4 kg.
Huvudet: ruckbart och jag tycker inte att magen sjunkit så mkt alls. Men bm sa att det inte behövdes göras förrän fl.

Jag: mår fortfarande bra och har gjort hela graviditeten. Tack och lov! Är väldigt tacksam för det. Har börjat känna av mer sd, att de känns mer när de väl kommer, men det är som vanligt några gången om dagen...Det märks hur som att livmodern tränar sig. Lite molvärk har jag känt av idag, men enligt bm brukar man gå över om man gjort det tidigare, men inte med lika många dagar. Jag står fast vid 25e.

Eftermiddagen: Har hela familjen varit ute och kört med radiostyrda bilen, Kissekatten foljde också med och rastades. Sam gungade, åkte kana och sprang omkring och rastade oss vuxna. :)
Sen gick vi till C och har hyrt Det regnar köttbullar som grabbarna kikar på nu såhär efter maten!

Kram på er!

En tur till stan med pappsen.

Hej på er, lunch på gång här och killarna är på ingång. Pappsen tog med sig S till stan där han hade ett ärende så att jag skulle få vila en stund nu på fm. Guld värt att kunna lägga sig att vila sin tunga kropp en timme eller två. Men förvisso blev det 45 min då jag har varit och pratat lite med förskolan hur vi skall göra i höst och så för att behålla platsen och för att S inte skall tappa för mycket. Så det blir nog någon dag i veckan på uteleken som S kommer vara med de andra barnen att leka, det tror jag blir toppen det. Den stimulansen är viktig för barn i den åldern tror jag!

Efter maten skall jag in till stan en sväng undet tiden S sover och pojkvännen jobbar klart det sista inför överlämningen här hemma. Blir perfekt det!

Jag hoppas på lite svalt väder idag då min kroppstemperatur är över det normala nu som gravid...
och så får bebis gärna stanna inne iaf tills på söndag då vi har ett Skansenbesök inplanerat på lördag! Men vill bebis komma tidigare så är det ju också välkommet. Men skulle nog bli lite paff om det blev innan bf eftersom jag gick över med Sam.

Vi har förresten hunnit med att leka med bilen på morgonen med, det var Väääldigt viktigt enligt S!:) Sötnissen!





Och nya skorna som invigs idag, grabben har ju tusan snart fler par än mamsen;P

Bilar är bäst.

Gokväll!

Sitter i soffan och jäser medans pojkvännen jobbar klart det sista inför sin överlämning nu. Han skall ju som inriktat vara ledig fram tills januari, så nice för hela familjen, så mysigt.
Passade på att ta ut katten ikväll så hon fick springa av sig lite, det gillade hon. Blir ju inte att man har så mkt tid till att ta ut henne, så tur hon är innekatt som trivs att vara inne, med bonus att komma ut ibland såklart.

Vi har varit iväg i omgångar hela dagen, först på en visning, men nja inget för oss. Och gud med folk det var på visningen. De hade iaf en bra lekpark utanför som Sam lekte lite i:)
Sen åkte vi iväg till köpcentret när S skulle sova för att äta lunch,och för att handla skor till Sam. Det blev ett par sneakers, vita och svarta Nike! Jättesöta!(Bild kommer när jag laddat över) Och så kunde inte pappan hans låta bli att köpa en radiostyrd bil till honom, biltokig som S är! Men han får ju bara leka med den tillsammans med oss såklart! Men en extra rolig sak tyckte sötbebis! Han är så go...han har börjat säga hu må du... så oftast säger han... hej hej pappa hu må du, eller som ikväll hej hej bilen hu må du?! Jättegulligt!
Sen gick vi till lekplatsen där vi hade lekdate och barnen lekte lite och vi var såklart med och lekte och småpratade mellan varven, perfekt!

 

Iiiaaas pratade S om redan på väg dit (hans kompis där heter Elias) man märker allt mer att S säger namnet på de kompisar han brukar leka med ofta...jättegulligt att de har mer ut av varandra nu.

Efter lekdaten gick vi till centrum, jag skulle handla blåbärssoppa eftersom S är lös i magen(visst är väl blåbärssoppa med stoppande såsom blåbär?) och så ville han kolla på bussar...men tyvärr fanns det inga inne på hållplatsen.

Hemma har det nu lekts med bilen fram till läggdags, och nu efteråt har bäddsettet från Polkadott Design beställts, det blev brunt. Fint! och så blev det en beställning på en vinterjacka från NOva star till Sam, en ursnygg dunjacka!

Och idag fick mamsen med en stickad tunika till hösten, men som även passar nu. Bilden är dock extremt suddig.

NU skall vi krypa ner, kram på er!



Det som vi alltid väljer till lunch ute, kräftstjärtsallad!

 

Jag och bebis 39+2


Klädparty.

Hej på er fina ni!

Jag sitter och bokstavligen svettas i soffan, det äääär så varmt. Jag klagar inte, eller jo det gör jag faktistk när jag tänker efter. Jag föredrar svala rum inomhus.

Hoppas ni har haft en fin dag. Det har vi. Vi har busat som vanligt, varit ute som vanligt. Och så har vi gjort lite ovanligt, bland annat varit och köpt på typ det sista på babyland (där jag förvisso inte hittade ngt fint påslakanset så jag funderar på att köpa eget tyg och sy själv.

Sen var det iväg till klädesparty och det blev ju såklart några köp, trodde ni något annat?
Tänkte väl det.

Och nu har jag äntligen fått tummen ur och fixat klart ett fotoalbum, yah!

Hej på er, nu blir det kvalitetstid med pojkvännen.

(Lite av det jag köpte)



Hämtade förresten hem den ursnygga skötväskan som jag vann idag. Grymt snygg!


På tu man hand.

Gomorron! Är uppe med min solstråle. Relativt pigg för att ha varit uppe till halv två inatt.
Vi hade ju en kväll ute på tu man hand, jag och pojkvännen. Jättemysigt och lyxigt att få barnvakt av söta A som kom när Sam sov och han märkte inget av att hans föräldrar var ute på bio och såg Beck. En bra film tyckte vi båda och det var mysigt att sätta sig i salongen i sällskap av pojkvännen (eftersom vi oftast får gå med kompisar vilket ju med är kul såklart, men ibland vill man ju gå tillsammans) och äta en stor popcorn!:)

Idag är det klädesparty på em, och innan dess skall vi försöka fixa det som är kvar inför bebisens ankomst, det är ju faktiskt 5 dagar till bf idag. Herregud fem dagar, hur ställer man in sig på att det är sååå nära?

Hoppas i ni med har en solig lördag!


 



6 more days to go


På en promenad med Sam och magen v 40.

Hörde av en kompis på fm när vi precis kommit ut i friska och varma luften. Vilken härlig sommardag!!
Så vi möttes upp och gick till lekparken tillsammans så de små fick busa av sig lite. Tog sen en sväng förbi ankorna på vägen hem, har ätit busat lite till...och tittat i klädeskataloger!Sam tycker att mamma skulle ha allt, jo visst det håller jag med om!;)

Nu powernappar Sam och hans mamma skall nog göra detsamma. Gud vad skönt det är!

Idag var det inte alls så jobbigt att gå, inte jobbiga sammandragningar som sist, en riktigt skön tur med magen såhär 6 dagar innan bf och idag gick vi in i v40. Det är STORT, lika STORT som magen min.


Läsa lite kanske.

Min käre pojkvän som jobbar sin sista dag imorrn och sen har semester och pappaledighet till Januari om inget annat inträffar! Kan ej förstå hur toppen det kommer bli att han är hemma så länge med familjen!<3

Nu tänkte jag faktiskt lägga mig och hitta en bra bok, det var längesen jag lade mig för att läsa och tog mig den tiden, men tror faktiskt jag skall göra slag i saken ikväll. Finns ju så mycket bra litteratur och kroppen behöver slappna av och vila lite.

Speciellt efter min lilla tripp till centrum nu ikväll för att hämta ut den snygga väskan jag vann. Dock kom jag hem utan väska eftersom jag sett fel på utlämningsstället och de stängde en kvart tidigare. Grrr. Jaja jag har ju bara en stoor kalaskula att bära runt på så vad gör väl det om jag tvingas gå dit en vända imorrn igen med kulan på vift?

Gonatt på er!

En vecka kvar.

Idag är det en vecka kvar till bf. En vecka, kan ni förstå? För det kan bannemig inte jag.
Har idag på em känns ganksa tryck neråt, och som vanligt blir magen hård ibland och speciellt om jag går promenader. Men annars inget. Så den 25e som jag gissar på kanske stämmer vem vet? Gissa på ni också om ni vill. Hur som här är magen idag, alldeles nyss. Låg? Hög? Any comments?




v 38+6


Hämtmat.

HEj på er!

Blev hämtmat ikväll, gissa vad? Kebabsallad såklart, men dock skall tilläggas att det var bra längesen jag åt det(iaf en vecka eller två) så kalla det cravings om du vill, jag har iaf tagit mig förbi panik-sugen-stadiet och det är väl sunt. Dock var det fantastiskt gott ikväll, och det var riktigt trevligt att pojkvännen kom hem mycket tidigare än förväntat (eftersom han trodde sig jobba över pga landskamp)så att äta middagen tillsammans är ju extra mysigt när man inte förväntat sig det! Eller ensam är man ju aldrig med en son som sover i rummet bredvid, en bebis i magen och en katt som spinner... men ni förstår.

Har varit i farten idag med, två lekdater och det innebär ju också två kompisträffar. Trevligt. EN på fm och en på em och däremellan en alldeles för lång powernap tillsammans som måste kortas ner nu till drygt en timme så S somnar tidigare på kvällarna igen. Mer än 2h sömn på dagen är kanske lite väl, men huuuur skönt är det inte då, och hur myyysigt? Men skärpning på den fronten mamma muu.

Nu skall vi sk vuxna gå och krypa ner och prata om dagens tissel och tassel... eller så helt enkelt får jag kli-i-nacken det bästa jag vet att somna till.

Natti!

 

 


Girls night out.

Guuuuud vilken trevlig kväll jag hade igår ute med min kära vän G.
Vi gick och käkade på en supermysig restaurang som var en båt de gjort om, och det var alldeles perfekt väder för att sitta och njuta där lääääänge. Det var skönt att kunna sitta ner utan stress och bara babbla, dricka goda drinkar (som såklart var alkoholmfria för mig) äta god mat, Entrecote, god efterrätt som var tryffelchoklad och vaniljglass OCH bara prata massa tjejsnack och ha kul! Sådana kvällan behöver man ibland, sen att det är en god middag inräknad, det är ju bonus! Vi struntade totalt i vad allt kostade och bara körde, är man ute så är man och då skall man unna sig och inte kolla på priset! För who cares about that?

EN superdupertrevlig kväll, som vi måste göra till tradition.
Men idag är jag trött trots massa sovmorgon från min lillplutt, som vaknade kring åtta... och massa sammanhängande sömn. Men kommer man i säng sent så gör man. Men det är bara att gnugga ögonen lite extra och ta mig en nap nu tillsammans med min lillälskling. (Som förövrigt har lärt sig ett nytt ord idag - fågelbajs! Haha. Så det skulle han ringa och säga till alla han känner idag!:)Sötbebbe!

Nej sova vart det ja!




Vänner är värdefulla och något man skall ta hand om!

Vinn ett smycke.

Är inne hos denna jäntan och tävlar om ett fint smycke! Tycker att du med skall göra det! OM jag vinner så kommer jag utan tvekan att välja detta armband och ge bort till en kär vän som skall gifta sig snart!




Tight om magen.

Var visst lite optimist när vi skulle ut på förmiddagen och letade fram en klänning från graderoben jag ej använt på länge, och trodde jag verkligen att jag skulle kunna använda den nu då? Nja satt som ett korvskinn runt magen så den blev det inte. Fick ta på mig en annan klänning istället. Vill ha en massa nytt nu, men vägrar att köpa så mycket nu när det är så kort tid kvar. Får sikta på söta klänningar, JEANS och tröjor till hösten istället.

Vi mötte upp kompisar ute och var ute en bra stund, nu har S sovit i över en timme och jag har spanat restauranger. Skall ut och äta med tjejkompisen ikväll, skall bli riktigt trevligt! Gillar Tapas, men vet ej vart vi skall äta. Vi får se vad vi hittar helt enkelt!

Det märks att man inte tagit sin nap med S idag, sitter och gäspar... men ibland hinns det inte med så så får det vara idag. Får ta oss ut lite senare igen och få frisk luft.

Pojkarna körde en favorit i repris innan... hålla handen. Guuud så sött!


Ental.

Gomorron Tisdag!

På fm väntas troligen besök av en kompis jag lärde känna när jag var med för inspelningen av en serie som gick 2003 på 4an. Var statist där och var bara med i 2 program, men det var kul och speciellt att vi lärt känna varandra. Hon har två pojkar, en som snart är fem och en på någon månad. Och ikväll skall jag ut och äta gott med en annan nära vän, en mysdag eller hur? Speciellt bra att man kan kombinera lekkompisar för Sam och tjejsällskap för mig!

Och idag är vi nere på ental av graviditet två. Nio dagar kvar till bf! Oj vart tog de sista månaderna vägen? Bebis får gärna stanna en vecka till iaf, för vi är inte riktigt klara med allt... och jag ser gärna att jag kan gå på ett klädparty på lördag. Kanske hinns en bio med också, och skansenbesök med Sam. Så vänta liiiite till bebis, fast bara lite!:) Jag gissar dock fortfarande på 25e.

Nej nu skall jag och min gulleplutt leka med hans favoriter: tågen och djuren.

Morning på er alla, hoppas ni med har massa kul inplanerat idag!

Här är en magbild från v 34 (fem veckor sen) och kulan som den ser ut nu, syns ju i förra inlägget. Lite skillnad väl?


Kulan.

Man kan ju inte säga annat än att den är rund min "lilla" kalaskula! Tror du det är en stor bebis däri?
Bilden från igår innan vi skulle iväg, v 38+2


Turgumma.

Dagen som började med att jag var rejält trött, men som jag sa skulle bli en bra dag (ist all in your mind!) blev en superdag! Inte nog med att vi har busat och lekt som vanligt( det är verkligen mycket lättare att leka på S rum nu med mer organisation och mer bra leksaker framme, och sorterade i lådor än vad det var innan med allt huller om buller. Det märks att han tycker om sitt rum med och springer ofta dit och leker lika lätt själv som med oss. Det är bra tycker jag att han är så självständig och kan leka själv ibland,även om jag gärna ser att jag eller pappa leker med och är delaktiga i hans lekar. Idag har vi i olika omgångar suttit flera timmar med både bilarna, bondgården som är riktigt stor och rolig och med lego (som innan rensningen nästan hade glömts bort eftersom de hamnat längst ner i en stor back med leksaker) som S tycker är SÅ kul!

Sen somnade vi mysigt tillsammans och efter 2,5h väckte jag lilla sömntutan som nog tog igen sömn från natten, annars hade han inte somnat för kvällen. Men det är så skönt att verkligen ligga och sova tillsammans en stund på em. Hela familjen gjorde det i helgen, SÅååå mys och Sååå skönt!

Efter vår lilla nap såg jag på en blogg jag tävlat i att jag vunnit DEN snygga skötväskan värd nästan 1100 kronor som jag velat ha länge! Den i brunt tror jag kan bli riktigt snygg! Sötaste Evelina drog verkligen rätt nummer idag!:)


Denna väskan vann jag fast i brunt!! *lycka*

Nu skall jag umgås med pojkvännen och softa lite innan vi tar itu med att fixa flera lediga lådor i byrån till alla de tusen bebiskläderna som det visst råkar vara denna gången med hehe. Det är mysigt att göra sådana små organisationer tillsammans. Som igår bakade vi väldigt lyckade chokladmuffins tillsammans, mycket roligare än att baka ensam tycker jag iaf.!

Kvällsmat.

Jag är sååååå svag för fiskpinnar och skäms nästan över att jag ibland hellre väljer det än en fiskfilé (skratt)!
Och vilken tur att Sam är precis lika glad i det som jag. Fiskpinnar, ris och grönsaker med dressing till. Fast Sam vill hellre ha bupbup på (ketchup). Och snart kommer pojkvännen hem och kommer bli lika överlycklig han över dagens kvällsmat.


Morning.

Godmorgon!
Vaknade allt annat än utvilad imorse, blä för sådana mornar när man redan på en måndagmorgon vaknar trött, trots att ens barn sover, varför Kkan man då inte vakna utvilad för?`Jo för att jag tydligen fick dille på att kissa i natt och för att vi som vanligt somnade försent, så absolut lite självförvållat är det ju. Sen att Lillgrabben valde att vakna kl 06 just denna morgon, japp det var ju inte direkt hurra för det. Han somnade ju inte förrän 22 igår, väldigt sent såklart, men grabbarna busade och lekte och verkade inte det minsta trött när vi var iväg, och jag ville inte söva honom för att han skulle sova en timme eller två sen väckas för att komma hem. Sådana kvällar har man ibland, och det är värt det tycker jag... även om jag nu gnuggar ögonen. Dock beror det på min avbrutna kissiga blåsa inatt, det är inte lätt att vara på fest!;)

 

Men nu har jag nog snart piggnat på mig och skall se till att det blir en bra dag idag med. Det är ju jag själv som bestämmer hur pass bra dagen skall bli, och dåliga dagar neee det gillar vi inte...Speciellt inte när Sam nästan jämt är på bra humör, då kan man ju inte annat än vara glad.

 

En mysdag inne då regnet vräker ner ute, det passar dock perfekt. Har en del att fixa. Vi var ju på Ikea i lördags och köpte nya möbler till S rum och organiserade upp och tog bort leksaker som inte är så poppis längre. Blev riktigt bra och nu är bara de aktuella leksakerna framme, perfekt!

Tvättning står med på schemat och allmänt städa, kanske skulle man hugga in på garderoberna i sovrummet med?

 

Vad gör ni idag?


Kräftfest.

Nyss hemkomna från en kul kräftskiva med MASSA god mat och småkillarna var så busiga och uppe i varv och roade sig bra själv så vi kunde sitta och roa oss vid bordet. Det gillas.

Nu gillas sängen, efter en helg i farten ilar det fint... tror huvudet ligger och trycker. Men vänta gärna iaf en vecka till, har liiiiiite att fixa i veckan bla en kväll ute med tjejkompis och käka god mat och klädparty.

Nattie.

Grabbdag.

Hej på er!

Vilken mysig dag vi haft! Kan verkligen kalla det för utedag då vi varit iväg eller ute hela dagen.
Åkte ju till parken som jag skrev där barnen lekte på lekplatsen, spanade på djuren och åt pannkaka. Den parken är verkligen mysig, och grabbarna hade egentligen inga planer på att åka hem som vi mammor, eftersom de stängde och mat skulle inhandlas. Tur bara att denna gravida hjärna inte kan hitta hem... puh, yrade runt som en höna en bra stund innan jag hittade rätt väg, Puh! FÖRVIRRAD, Japp!

Däremot var inte vår lilla handling lika enkel... med en mage i vädret, massa varor och ett barn som mest ville allt annat än att gå mot bilen... tja okej att magen kan fungera som en hylla, men så bekvämt var det inte att ta sig till bilen i det tillståndet. Men allt går... och sedan gick det riktigt bra hem.

Nu har jag hittat ännu mera bebiskläder som jag tagit fram, jag var nog mössberoende, har väl hittat sisådär 15 stycken redan. Knasigt att jag bad mamma kolla efter Villervallas stjärnmössor hemma nu med, men mössor måste ju matcha med, viktigt viktigt!

Nu kommer snart min käre pojkvän hem, så jag skall tvätta upp lite mera tvätt och sedan mysa till det med lite gott i väntan på prinsen.
Det blev härliga bilder idag, sådana som man smälter i mammahjärtat av... hålla hand... en kram som förvisso slutade i omkullkram på gräset... och så vidare.

Trevlig kväll!





Inte de bästa skorna i sanden kanske, men de snyggaste:P


Sötnosar.

Har en söt grabb som sover här bredvid mig, och med all rätt då han var uppe vid halv sex och ville inte somna om, som han annars alltid gör. Så inte konstigt han typ somnade i maten nu. Addera då 2,5h lek med kompis ute på gården på det. Ja det kan lätt ta musten ur vem som helst. Men det är mysigt att vara ute på fm tycker jag, leka i sandlådan, gunga, cykla, äta vinbär, spatsera omkring och utforska. Sen att grabbarna gick och höll handen och matade varann med vinbär med, ja det är ju så man smälter!:)

Efter sovstunden så åker vi till en parklek med massa djur, plaskdamm, fikaställer och en stor lekpark, Kommer nog bli kul för grabbarna att spana runt där. Sen får jag se om jag hinner handla påslakan till vagnen, vill ha Polkadotts. Grönt eller brunt. Sen skall det städas lite och handlas hem gott till kvällen, det är ju fredag...med det lilla extra även om jag kör på fredag hela veckan;)

Och det bästa av allt, ikväll kommer pojkvännen hem från jobbresan, där hade han tur att bebis inte velat komma ut i veckan...puh!

Kram på er!

Lunchdate.

Vi brummade iväg till fältan vid tio i fm för att jag hade besök hos barnmorskan, som gick bra. Skönt!
Magmåttet hamnade lite lite över mittkurvan tror det ligger mellan 34-36 ngt, kan det stämma? Hon gissade på en bebis under 4 kg, men ingen kring 3,1 kg heller... så en medel lite över är hennes gissning. Vi får väl se, jag tror på strax över fyra faktiskt. Nåväl bara bebis i frisk och mår bra så, det är det som spelar ngn roll.
Blodtryck 100 genom 60 ungefär och hjärtljudet pendlade mellan 140-170 en riktigt aktiv bebis idag. Tror inte det är så poppis att ligga på rygg, alltså att jag gör det. Buse!

Mötte upp en nära vän från gymnasiet och hennes 3 mån dotter och käkade lunch och kikade affärer. Ville hitta sneakersen till Sam men det fanns inte Stadium där så får spana ngn annanstans. Ingen jättebrådska han har ju tre par andra skor. Men de skall absolut inhandlas så snygga som de är och som han älskar sina vita sådana som numera är aningen slitna.  Blev lite bebiskläder från Pop istället, kunde helt enkelt inte låta bli dessa små sötsaker.

Vi har lekt lite ute, myst och lekt lagat mat tillsammans jag och älsklingsplutten ikväll, och sedan han sover så har jag tvättat mer av de minsta bebiskläderna som S haft, vad sentimental man blir. Skönt att ha det gjort iaf! Måste ta itu med foton med, fick en omgång till idag. Men det får bli en annan dag, nu skall jag faktiskt koppla av med en tidning, det är jag värd!


 


Plask.

Vatten vatten bara vanligt vatten. Men gud vad S älskar att plaska i pölarna. Så på med regnbyxorna och trotsa regnet var vad vi gjorde i fm. Sam plaskade och hade sig, mitt lilla busfrö. Sen kom en kompis och hennes barn förbi och pojkarna cyklade en stund och skjutsade varandra. Innan det var dax för ytterligare en liten tjej att ansluta till deras vinbärsfest, S är helt tokig i vinbär! Så  mer än två h senare och då regnet började ösa var vi nöjda och gick in. Men vad frisk luft är som balsam för själen, speciellt när man skall ta sin nap på em. Haha.

Var sedan iväg en sväng igen och handlade, hittade jackan jag sökte efter till S, han är så söt i skinnjacka(fejk såklart) så en sådan fick det bli, coola "gubbyxor" och en baströja att ha till. Jag är fullkomligt tokig i barnkläder, det kanske märks?;) Letade efter bandeauh-bh till mig med, men det fanns bara med skumma färger, jag vill ha vit och svart.

Eftersom det var så sent när vi kom hem så fick det bli hämtmat, pizza (hade backup till Sam hemma eftersom han ju ej gillar pizza och vi har inte erbjudit honom det heller eftersom pizza är ju lite av skräpmat...)
men han fullkomligt älskade pizza idag tydligen och ville ha mer mer mer. Sen när vi skulle duka av och jag kastade ut kartongen så sa han en av de sötaste kommentarer jag hört på länge:

"Hejdå pizzan, gonatt!"

Mammas hjärta smälter! Som alltid.

Nu har jag avverkat en bra stund i tele med mina föräldrar som verkar ha haft det rejält lyxigt på all inclusive i Italien. Härligt. Nu skall jag surfa en stund till sen vila. Om allt är bra imorrn har vi lunchdejt i stan med kompis!





Lekdejt.

Hej på er!

Dagen idag har varit luuuugn och skön, och gud vad jag känner att jag behöver det. Skulle gett mig av för att vi skulle posta brev och present men vi fick spontant lekbesök av A och W så då blev det inte av, men det gör inget, Sam uppskattade nog lekdejten mer än det. Pojkarna hade kul, men gud vad man märker att S är snäll och försiktig med andra barn. Han drar sällan i kläder, slår aldrig, klappar fint och delar med sig av sina saker. även om han såklart blir arg om han leker med ngt och ngn tar saken ifrån honom, men det är ju bara sunt.

Jag är glad att han är så försiktig och snäll mot andra barn, och jag hoppas det håller i sig, men sånt kan man ju aldrig veta...det är bra för mammahjärtat att jag aldrig behöver säga ifrån eller säga till att han skall vara snäll mot andra barn, det sköter han så fint själv, mammas fina pojke!

Idag har den enda friska luften kommit från liten stund på balkongen, och det känns... man blir liksom seg i skallen så imorrn är planen på att vara ute ute ute... så hoppas vi orkar det. Inte så mkt ansträngning vill man göra när man är höggravid och pojkvännen är i London tills fredag.

Har nu skickat iväg ett gäng foton till som är beställda, och nu skall jag och kisemisen inta balkongen för att hjärnan inte skall vara helt kokig när jag skall sova sen.

Kram på er!



Mammas båda älsklingar!


Apa - nääää.

Gokväll.

Hoppas ni mår bra!
Vi har haft bokstund hela kvällen innan läggning. Och pusselstund. Lade ut alla pussel S har, och hällde ut alla bitarna i en hög, vad grym han är på att veta exakt vart biten skall vara och på vilket bräde. Barn har en grym känsla för det där och jag blir lika paff varje gång. Sen ville S sitta i sin boklåda och läsa och när han kom till Schimpansen i djurboken sa han bara NÄÄÄÄÄE rakt ut och frynde på näsan. Han gillade den inte alls... och ville typ att jag skulle ta bort den, sötnosen. Jag berättade att apor inte är farliga och att han kunde bläddra vidare i boken om han ej ville titta på apan (aban säger S) men han skulle typ hela tiden bläddra tillbaka för att se den iaf.

Måste på tal om pussel och leksaker snart ta itu med att rensa ut sådant som han växt ifrån eller inte tycker är kul, nu är där alldeles för mycket prylar och bättre att göra plats åt de som han gillar bäst just nu istället (boa?)

Nu skall jag softa och sedan blir det nog en ganska så tidig kväll. Fast det säger jag förvisso varje kväll!:)



Ikea och bilder.

Hej på er!

Pojkvännen åkte till London imorse så när vi vinkat adjö så fixade vi oss för att åka till Ikea och handla lite smått. Bl.a tågbanan till S som han tycker är så kul. Lite ljushållare, handdukar, tallrikar och smått.
Sen blev det ett par coola babyrockbrallor på Kappahl innan vi åkte hem för mat och lek av tågbanan.

Elin har med varit över med bilderna hon tog på mig och magen v 34. Hon är så duktig och jag är mer än nöjd!
Skall kolla igenom dem ikväll och framkalla. Men nu skall jag vila med min sötnos till son. Kram


Nattie,

Med en älskling som sover i sin säng, en större älskling som är och hämtar hem en glömd sak på jobb inför resan. Och med en discobebis i magen säger jag gonatt. Nu är jag trött. Skall invänta pojkvännen så vi kan somna tillsammans. Mysigt ju!

Nattie på er!

Glöm ej gissa datum HÄR

Finaste familjen.

Åh min fina familj!

Far och son åkte iväg för att handla hem massa nödvändigheter inför pojkvännens Londontripp med jobbet nu i veckan. Så sött så jag slipper kånka en massa, för även om jag har bilen så är det ju tungt. och så sa pojkvännen till mig att jag minsann skulle vara hemma och vila medan de åkte iväg. Jag har så svårt för att ta itu med att vila, men det gjorde jag och det var skönt. Jag vaknar av att det plingar på dörren och där står finaste familjen med en blomma till mig, Sam sträcker fram en gul fin Garbia(heter de så?) som han valt! åååååh mammas älsklingar!

Finaste finaste, ni har ett hjärta av guld!
(med sig hem hade dem två stora kakor med Marabou polka med och massa söta flaskor med mineralvatten till mig) Det är kärlek!!

 

(inte lätt att få alla blad att sitta kvar när man är en liten sötnos med spring i benen;)


Fjärilshuset.

God eftermiddag.
Skall egentligen passa på att vila nu medans grabbarna är iväg en tur, skall bara berätta lite kort om vår dag.

Har besökt Fjärilshuset i Hagaparken, ett mysigt hus, men om jag skulle kalla det fjärilshuset, nja... mer fiskhuset... fast då kanske ingen skulle besöka det haha. Vi strosade omkring och Sam tyckte det var så kul när papegojorna pratade. Till en början gillade han dock inte fåglarna, han kanske får likadan fågeslskräck som jag. Hua, tycker de flesta fåglar är läskiga.

Sedan fick Sam lunch i deras trädgård, men vi kunde inte slappna av pga de tusen getingarna där var, så jag fick hålla koll på varenda sked Sam fick i sig och pojkvännen vispade bort dem med en tidning. Så det var en snabblunch skulle man kunna säga.

Sedan åkte vi vidare till ett mysigt bageri i Nacka och var vid stranden lite innan vi åt vår lunch på Värmdöcentrumet.

En mysig söndag! Och nu skall jag vila!
Fortsätt gärna gissa när bebis vill komma HÄR.

Magen ser hur som havet ut såhär idag; 37+2.




Hög, låg, rund, oval - har den ändrats något?

Och hoppas för guds skull att bebis inte kommer denna kommande veckan då sambon är i London. Men skulle ju inte förvåna mig haha.


RSS 2.0