Back home.

Gokväll! Hur mår ni?

Nu är vi tillbaka i el stockholmo och fick sovmorgon till 08.30. Älskade barn, han var nog med trött efter bilresan igår, tog 6h att köra och då var det inte mycket trafik så det var skönt att kunna köra på. Stupade i säng vid strax efter 01 men kände mig ändå hyffsat pigg eftersom S sov så gott och gav både sig själv och oss en god sovmorgon. Sedan gick vi upp alla och åt en riktig söndagsfrukost innan vi åkte och kollade lite hus i områden, Åh vad mycket snyggt det finns. Nu när man har siktet inställt på hus vill man inte bo i lägenhet och vill börja inreda helst igår. Men vi spanar runt och får se vad det blir. Längtar efter att öppna en stor altan och låta S springa omkring i gräset, leka i egen sandlåda, att vi kan grilla på kvällarna, sitta ute och njuta eller bara pilla med blommorna i rabatten. DET längtar jag efter att ge vårt/våra barn! Sådan frihetskänsla!

Efter lite turer åkte vi till ett mysigt friluftsområde där vi åt glass och lekte lite i lekparken och vid gungorna intill badstranden (som kommer vara jättemysig på sommaren). Sedan strosade vi i skogen och andades härlig norrlandsluft, ja äkta skogsluft, hujedamej vad man kan känna sig hög på riktigt frisk luft, nästan så man undrar hur de som lever i skogen orkar göra annat än sova?;)

Vi har haft en myspysig ledighet, men nu börjar allvaret igen några veckor till.
Nu skall vi spana vidare på lite hus på nätet!

Kram på er finingar! Hoppas ni med haft en fin ledighet!



Kusinerna gungar!!



Putte i blomskogen!<3



och jag i bilen!


Kommentarer
Postat av: Nina

vill oxå bo i hus. vart hittar ni alla dessa fina? =) skulle vilja bo här i närheten men villa., men det kostar ju multum.. å ja vill ju inte bo så långt hus. mannen suckar. .:P



va har ni gjort för skoj idag? kramis

2010-05-17 @ 21:05:03
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0