Crazy cat.

Vi har en katt som älskar kolasnören, hon är och spanar in om vi äter det och hon fick nyss ett långt snöre att smaska på som hon gör nu i denna stund. Haha, coola katten. Men vem gillar inte kolasnören?

De på dagis sa idag att han pratade en massa nya ord, att han bland annat ropat på en tjej idag och sagt hennes namn genom fönstret när de skulle klä på sig och gå ut och leka. Sen hade han ett grönt streck på kinden  av målarfärgen de lekt med idag haha sötnos!

Efter dagis har vi ägnat oss åt utelek, S ville kasta skräp i soptunnan så vi gick typ 20 varv från en jordhög till soptunnan innan vi bestämde oss för att gå in. Haha. Det behövdes städas, och S är en optimal hjälpreda då, han älskar att Dammsucka och att vattna blommor. Samt klippa gräset haha, med sin leksaksgräsklippare!:)

Och till dagens utflykt. KALLT! Så kan jag sammanfatta det, speciellt när ingen jacka går om en till hundra procent, vilket ju är ett gott tecken, men idag var det kallt. Brrr. Småregn och gyttja under tipspromenaden, men söta elever och god matsäck så det gick bra det med.

Nu skall vi ha kväll här!



Kan ni svaret?:)


Kommentarer
Postat av: Ingrid

blåmes!!



2010-05-11 @ 19:36:15
URL: http://lillsiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0