Fem om dan gör kroppen glad.

Är det inte så den går Icas gamla reklam om frukt? Och det stämmer på mig, en massa frukt om dagen gör kroppen glad, och inte minst kickar det igång hjärnan. Något jag fick känna på imorse då jag i all stress lyckades glömma frukten hemma! Missade bussen med 5 sek typ, kom på att min kalender nog ligger kvar på bussen sedan igår em och tja det var väl en bra början, eller inte. Sen får jag ett mess om att lillälsklingen fått lite näsblod då han råkat ramla till i en dörrkant hemma när de skulle till dagis. Lilla älsklingen, jag skall pussa din näsa massa nu när jag hämtar på dagis. Men han var pigg o glad som vanligt när han lämnades så det gick nog över snabbt som det verkade som, tur det!

Men nu är jag hemma och överlevde en allmänt stökig dag i klassen, de måste ha vaknat på sin hemskaste sida nästan hela bunten. Inte så att de var elaka, bara allmänt knäck i öronen och stolliga... eller så var det jag som hade en dålig dag med mindre tålamod som gjorde det att jag upplevde det så, who knows. Men det blev en ok dag till slut iaf på jobb när jag väl fick i mig lite mat och dyl.

Snart skall jag hämta min prins, och idag skall vi ha en mysa-inne-dag, det är så ruskigt ute så jag tänkte mig ett långt plask och bubbelbad för S bland annat. Hur mys är det inte att krypa ner i ett varmt bad en sånhär ruggig dag, och med bubbelbad som doftar pömsiga persikor, jag ju inte bli bättre;)

Katten är extra kelig och gosar in sig hos mig i soffan, myskissen, men vad de fäller hår nu, all vinterpäls som skall rasa och det märks...blir nog dammsugning i em med nu!

Kram på er!


Denna sjal används flitigt som ni nog märkt, den har färger som passar till det mesta man har på sig! Ett bra köp helt enkelt!


Kommentarer
Postat av: catta

netonet för 149 kr" super brao snygg e den!" kolla denna länk:



http://www.netonnet.se/art/telefon/mobiltelefonitillbehor/iphonetillbehr/MTU-RubbercoatingCaseiPhone/128256.5080/



kram

2010-05-25 @ 14:46:08
URL: http://diabetesochtraning.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja

Det bli väl sånt där stök när man närmar sig sommarlovet? Likadant med våra 5-6 åringar på jobbet. Vårkänslor och spring i benen :)

2010-05-25 @ 16:04:19
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Nina

den e super fin den där sjalen. hade oxå använt den flitigt :D

2010-05-25 @ 16:35:54
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: catta

åå tack vad glad ja blir!... ja har tränat sedan ja var fem år gammal, spelat i elit o landslaget i handboll. sedna gymamt mycket men nu när vi bygger huset så hinner man ej! så ja har ej rört på mig de senastre 6 mån, snyfft.. ja kämpar att komma igng igen!!:)



ang skalet. köp de. skit snygg färg, de skiftar färgmellan lila rosa och är som gummiaktigt så de glider ej!!!... verkligen super!!

kram

2010-05-25 @ 17:33:01
URL: http://diabetesochtraning.blogg.se/
Postat av: HelloNicki

Jag tog körkortet idag :)



2010-05-25 @ 19:16:36
URL: http://hellonicki.se
Postat av: Nina

vi mår bra.. lite trötta efter denna dag. kom just hem. ska bli sååå skönt å sova.-.



hur mår ni ?ska du hitta på någe skoj i veckan/helgen?

krams

2010-05-25 @ 22:16:35
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0