Fröken fräken.

Gokväll!

Dagen har varit solig igen, och varm. Satt tom och somnade till på lunchrasten när vi satt i solen. Haha, trött trött!
Tycker det är svårt att komma i säng i tid nu när det är ljust ute längre och svalt och skönt. Men målet är senast elva varje kväll annars orkar jag ej kliva upp vid sex.

Sam var så söt när jag hämtade idag, sopborsten i högsta hugg haha, han älskar att sopa och tar sin här hemma med så fort han kommer hem. Det är sopa, cykla och leka med sandkakor som gäller nu, ja spadar med förstås.
Finaste! När pappa lämnar på dagis hinner han knappt vinka hejdå utan rusar iväg, skönt då han tidigare var ledsen när pappa precis lämnade över honom, men det gick över snabbt. Hoppas denna glada överlämningsperiod varar länge!

Mötte upp kompisar i parken, lekte i sanden åt mellis och lekte med cyklar och rutchkanan. Den parken är verkligen perfekt. Var inte hemma förrän lite efter fem, men S ville ej gå in fick tvinga in honom just eftersom vi var tvungna att äta... sen var vi ute på balkongen och åt och ritade en stund. Jag faschineras så över hur bra han är på att tala, nya ord nästan varje dag... han säger dem relativt tydligt och härmar bra. Man blir så stolt och det är så gulligt när han pratar.

Idag när vi gick förbi en mörk bil så sa han glatt "Pappa biiiil" och pekade! Han älskar ju att åka pappas bil!:=)
De tar tom den till dagis på morgonen trots att det är så nära bara för att S vill åka:)

Tänk vilken gåva barn är!
Nu skall vi se film nummer två här!

Ha en bra kväll!

Fräknar! Lite iaf!:)

 



Älsklingen cyklar i parken.



M och L cyklar de med!

A softar på balkongen ikväll medans vi åt hemmagjorda hamburgare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0