Heldag på vift.

Gokväll! Nu har jag äntligen landat mjukt (Ja skulle inte förvåna mig om min rumpa fått några av graviditetskilona som ligger stadigt på 5 kg änsålänge) och avnjutit vår tonfisksallad och grymt gott bröd som vi handlade hem idag. Fick lite ångest för dålig mat under veckan/helgen så nu fick det bli sallad. Var ju ändå tvungen att göra sallad inför imorrn då vi skall ha utflykt med klassen. Utflykt, it better be le soleil!

Dagen blev en heldag på vift, jätteskoj! Åkte vid kvart i tio till badhuset/äventyrsbadet med Sam.(Invigde nya bikinin ) Det var riktigt mycket barn och människor i bassängen att S tyckte det var sådär kul, han vill ju ha det mesta för sig själv haha. Men när vi upptäckte rutchkanan så åkte han några gånger och mjuknade snart. Då ville han i stora bassängen med pappsen och bada. Sötnissen!  Badade 1,5 h innan vi gick till ett fik där S fick sin mat och vi tog varsin fralla för att stilla hungern.

Medans S sov ja sisådär en kvart innan vi var framme vid Valla, där han tyckte det var alldeles för spännande att somna om -hur mycket vi än försökte, så hade vi redan tidigare planerat att åka och äta på valla och spela lite på hästar. S gillar ju hästar, och traktorn som fixade banan var han helt tagen i. :)

Det började bra med en liten vinst på 40 kr för min del. Sen lät jag S välja en häst bland 12 st. Då valde han 6an, men precis när vi skulle lämna in systemet så gick loppet så vi hann inte, och gissa om den då vann? Självklart. 50 spänn. Inte så mycket, men principen att han valde rätt är ju ubernice!:) Magic finger! Det bästa var ändå sista vinnaren som han pekade ut, och vi satte 50 kr och vann nästan 800 kr. Man tackar! En slant till S sparbössa, lite mathandling och sedan resten till det tråkiga Sl-kortet som plötsligt blev gratis. Japp, vi var ett dreamteam tillsammans S och mamsen. :) Tror bestämt att vi åker dit fler gånger! Första gången han tog en Kenorad vann han med när han pekade ut nummer!

Handlade på hemvägen, har ätit middag och nu dags för matchen. Hoppas ni haft en lika kul dag som vi!






Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja

Ja vi har haft en bra dag, men jag har sjukt ont nu :( Imorgon blir det vila...



Kram

2010-05-09 @ 20:42:11
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Emelie

Inte dåligt! Kul med en vinst och gött att slippa betala annars tråkiga saker.

Hade jag "bara" fått ett barn i taget skulle jag såklkart ögonblickligen vilja ha ett syskon till det. Men nu när jag har redan har två så är jag nöjd. Men visst kan jag bli lite lite avundsjuk på att inte få göra om det. man snuvas ju lite på en bebistid när man får tvillingar.

Kram kram

2010-05-09 @ 21:18:40
URL: http://emeliesamjolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0