Jag kommer rulla fram.

Tjillevippen!
Här sitter jag med hamburgare i magen för andra gången idag. Tur det är hemmagjorda och att det är med ganska så nyttiga tillbehör iaf. (gurka, tomat, lök, ost och förvisso dressing men bara lite). Det var ju hamburgare i skolan idag med och jag klämde i mig TRE! En del är så chockade över hur mycket jag får ner för att enligt dem vara så pass smal som de tydligen tycker jag är (vart ser dem det någonstans?)
Men hej och hå, dille heter det, och det är något jag har på hemmagjorda burgers!
Hoppas bebis i magen med gillar det, stackarn inte mycket till omväxling där i maten, men jag försöker skicka ner järn, folsyra vitaminer, grönsaker och sådant mellan godis och sötsugsbegären för att det skall jämna ut sig!
Hoppas bebis mår bra, det är det viktigaste oavsett!

kl 22.08
OJdå vi landade visst i sängen och har pratat snart två timmar och bara slappat! Skönt att bara vara och att vila ryggen! Men glömde publicera innan jag dök ner. Dock inte så mycket mer att tillägga mer än att Sam idag har sagt tre ord i rad, just i detta nu minns jag faktiskt inte vad det var haha. Vi har busat, lekt i parken och bara myst som vanligt. Han ville dock att jag skulle bäääe (bära) lite mer idag, min rygg gillar det inte så mycket, men mitt hjärta älskar det, att bära runt på världens finaste krabat, vår/våra barn är vårt allt!

Nu skall jag dyka tillbaka till sängen, ny dag imorrn och jag är trött!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0