Sommarpyjamas check!

Sam blir helt svettig i de pyjamasar han har nu, dvs mer vinterpyjamaser med långbyxor och långärmad så efter bm-besöket så svängde jag inom och köpte bland annat denna bamsepyjamas som jag tycker är så söt. Shorts och tshirt, perfekt! Det är ju verkligen varmt inne nu på kvällen. Upd även solhattsförrådet då pappan gärna vill ha lite olika coola varianter att matcha outfitsen med. Så det blev en mörkblå fiskaresolhatt och en kepsliknande från Emil i Lönneberga. Tror de tillsammans med hans röda blir perfekt till många av de kläder han har. Köpte ju så coola "gubbshorts" till honom i blekinge med.:)

Visar fler bilder på dagens shopping senare. Sommargarderoben börjar ta fart och det går tamejtusan åt en massa mer kläder sen dagistiden började.

Nu skall jag slappa i solen, mysa med katten och äta frukttallriken jag gjort! Och såklart dricka min mineralvatten, hade dille på det med Sam med.

Sen kommer dagens höjdpunkt: vårfest på dagis!! Skall bli så kul, de skall sjunga, ha ansiktsmålning, picnica och ha cykelrace, det skall bli så skoj!!

Hoppas ni njuter i värmen!

Lindex

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej Malin!

Vilken fin blogg du har =)



Jag såg på elinzollets blogg att du tävlade om att vinna en Blå Hello Kitty Necessär. Vi har nu startat en ny tävling där du kan vinna en valfri gullig Hello Kitty produkt i vår butik =) Eftersom butiken är helt ny så är det extra lätt att vinna!



Klicka här om du är nyfiken och vill delta:

http://www.hellokittyshoppen.se/hello-kitty-tavling-vinn-fina-priser/



Kramar / Elin

2010-05-20 @ 16:36:50
URL: http://www.hellokittyshoppen.se/k/blogg/
Postat av: Evelina - Gravid i v38 <3

Hehe :) Men magen såg faktiskt mindre ut på den där bilden. Annars är den himla stor på min lilla kropp ;)

2010-05-20 @ 18:47:10
URL: http://loon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0