Valborg och storhandling.

Puh, storhandlingen idag var TUNG. Handlade massa, men ändå känns inte kylskåpet fullt, hur kommer det sig? Jo för det är frysen som är full istället;)
Sam gick omkring med en liten barnvagn och var bara sådär söt som socker så man ville pussa hela honom. Sedan fick han en glass för besväret, det tar på krafterna att storhandla med mamma och pappa ju.

Och för att inte tala om igår, vi var bortbjudna till vänner och det var väl en tio pers där, massa mat och hundar och musik, och vår prins skötte sig som galant, var så söt mot hundarna och fick vara uppe till halv nio och mumsa lite mat med oss, och känna på att det ju var valborg såklart! Men vid halv nio satte vi stopp, haha, han hade nog velat fortsätta dock hihi.

Tog en promenad i det lätta regnet för att han skulle somna lättare, vilket han gjorde, sen på med hörselskydden och han sov som en stock till halv tolv då han vaknade till. Även om han somnade om så började vi bege oss hemåt vid midnatt. Behövde massa sömn, och min kropp var trött. Det tär på ryggen mest att vara i farten från morgon till kväll. Men trevligt hade vi det allt!

Och Sam sov så bra i bilen hem och när vi lade över honom och sov ända till tio över sju! Perfekt. Så jag kände mig ganska så utvilad faktiskt. Tack underbara barn!

Nu skall vi ha grannar över på lite lätt fika, har ju smällt i oss lördagsmat precis, men lite glass får man väl plats med!

Hade ni en bra valborg?

Kommentarer
Postat av: Ingela

Haha, lille Sam verkar ha ärvt sin mammas partygener =)

2010-05-01 @ 23:07:55
Postat av: Malin-mamma till sam

INgela: haha ja, hade han fått hade han nog fortsatt ravea natten lång:)

2010-05-02 @ 10:14:32
URL: http://malinsmix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0