Liten nästipp och en rosenknopp till mun. ...

img_7366 (MMS)

Liten nästipp och en rosenknopp till mun. Min plutt sover så gott i min famn nu. Vi skall se film nu. Min större plutt sover sedan flera timmar tillbaka.<3 Förresten ngn som vet om man kan flytta hela bloggen m innehåll till wordpress?


Snart dax för vår tvååring att öppna paket:)

img_7308 (MMS)

Snart dax för vår tvååring att öppna paket:)


Parken.

Fullt påpälsade allesammans. Promenad till parken väntar, och frisk luft för bebis i  samma veva. Perfekt! Tycker det är super att man kan busa i parken och att liten får lite solljus och frisk luft samtidigt!
Sen måste vi bege oss en sväng för att köpa det sista inför vår blivande tvååringsdag!Herregud hur blev han så stor? Och hur blev presenthögen så stor att vi fått ockupera källaren med paket?Och jag som skulle hålla igen. Jo det är ju lättare sagt än gjort,. Jag skyller på utbudet i affärerna helt enkelt. Det är alldeles för stort,pjeeew.

Däremot bakar jag allt själv hemma, så några dyra slantar på tårta det läggs inte. Älskar att baka, nu skall jag bara hinna med allt med, planen är ikväll efter åtta då barnen brukar sova som stockar båda två. Hjälp det ska man ju ej säga, det kommer sluta med en hejdundrandes bullfest här ikväll...där båda barnen käkar bullar till höger o vänster, puh!


 

Sam 1år!


Nostalgi.

2008 vid denna tiden, just på denna dag var jag väldigt upptagen med det här
Nu två år senare ligger samma pojke och sussar så sött i sin säng och fyller imorrn 2 år!

Och ytterligare en pojk ligger och sover i min famn. Underbart!

 


Bvc.

Hej på er!
Jag ursäktar min dåliga uppdatering men vårt bredband har haft en hastighet på modemnivå och har stundvis fortfarande. Därför kan man ej uppdatera något mycket! Så ni får hålla er till tåls.
Tänkte dock försöka publicera ett kort ett nu.

Har varit iväg på förmiddagen och handlat inför helgen, S körde bilkundvagnen och var hur duktig som helst i affären, han älskar ju bilar och körde som en tok. :) Sen inhandlades en snygg skjorta till honom till hans stora dag! Och lite smått och gott!

Em var det läkarkontroll (2mån) med Tim så då vart vi dit och vågen stannade på ca 6,3 och han har ökat 1 kg sen sist! Wehaaa, han följer sin kurva perfekt! Och 62,5 lång. Läkaren berömde honom att han var så stark i nacken, han höll upp huvudet riktigt högt flera minuter i sträck så jag vart tom jag chockad. DUktig kille!

En bok fick han från bvc och Sam fick sig rejäla skratt åt bajshumorn det var i den, en söt bok faktiskt.
Och ännu mer paket till bebis från släktingar, tack söta ni!

Nu skall jag se om T vill ha mat innan sovdax, men han verkar ju ej svälta iaf *s* han sover ju oftast från 21-06 eller ibland äter han en gång per natt. En mycket nöjd bebis och mycket nöjda föräldrar och stolta över så fina barn!


Dock är jag inte nöjd över att en av mina favoritbloggar valt att sluta blogga pga alla elaka kommentarer hon får, och hur alla ifrågasätter allt hon gör med sin bebis, allt är fel och så kan man inte göra, man skall ej ge napp, man skall ge napp, man skall ej se tv... ditten och datten. Tragiskt att så många orkar vara elaka och skriva dumma kommentarer... kan inte bloggvärlden vara mera vänlig, det skall väl vara kul att blogga.. eller åtminstonde skönt... att skriva av sig. Jag tänker då alltid när jag kommenterar: har jag inget snällt att säga kan jag lika bra vara tyst.

SJälvklart skall man kunna säga sina åsikter, men man behöver väl ej vara elak och ifrågasätta hela tiden såvida men ej ber om råd, eller vad anser ni? Jag tycker hur som helst att det är synd att en favvobloggerska slutat skriva.

Baby-me.

Jag var väldigt lugn som bebis, mamma skojar ofta om att där hon satte mig där satt jag minsann kvar. Kanske berodde det på att jag var så rultig och vecken var ivägen för något snabbt babyrace?;) Haha nejdå, men jag var ganska så knubbig just när jag var runt halvåret-året. Kort och rultig med en massa veck!:)
Men sedan växte ju allt det bort och när jag var några år var jag istället ganska så smal, men inte särskilt lång. Sådär mittemellan ni vet. Kul att se på sig själv och se om ens barn har några bebislikheter med en. Själv tycker jag mig inte se några.




Nu kommer snart de stora pojkarna hem från badhuset där de varit hela fm med farmor och farfar. Jag och Tim har myst hemma, och han har "pratat" och skrattat en massa. Han är verkligen kittlig, råkade nudda magen lite lätt och då skrattade han igen, hehe sötnosen. Nu sover han igen och jag har hunnit duscha, fixa håret, dammsuga, äta mat och plocka lite. Vilken sjusovare man har till pöjk!:)


Monchhichi.

Åh smög in på Lekvira.se alldeles nyss! De har så fiiiina leksaker och jag blev kär i typ allt.
Mest frälst blev jag nog i Denna underbara varelse. Kanske en julklapp till pojkarna!
Hade ni med Monchhichi när ni var små? Det hade jag, underbara är dem ju!


Bild från lekvira.se

Bortskämda med god frukost.

Hej på er i bloggvärlden!
Hoppas ni mår bra! Idag känner jag mig trött, kan man sova FÖR mycket ibland eller? Somnade vid 23 igår och sov till 06.30 då lilleman ville ha mat. Sen var det snabba pix eftersom vi tänkte lyxa till det med frukost på Scandichotell! Testat deras frukostar? Gör det! De är ljuvliga! Massa muslisorter, frukter, bröd, omeletter... you name it! Så det blev att sitta läääänge, S älskar ju med sådana lyxiga frukostar då man får hämta hur mycket man vill och testa massa nytt, ja så som man inte får göra hemma! Lite spännande liksom. Och Tim sov så gott i vagnen alldeles intill!

Sen bar det av för att välja ut den bärbara dvd-spelaren som S får av farmor och farfar i födelsepresent! Perfekt att plocka fram i bilen när det börjar bli tråkigt att åka, det är ju trots allt 60 mil hem. Så de tyckte det var den perfekta presenten! Och ett gäng med disneyfilmer (sådana jag med gillar är ju en bonus, men vem gillar inte Disney?)

Fick äntligen med mig ett fotoalbum hem så nu skall det börjas fixas med foton på våra skatter!
Lilleman vaknade nyss o jollrar hos pappa så nu skall jag joina dem. Tim gör så söta läten ifrån sig, det låter så hjärtligt!

Kram på er!


Villervalla.

Hej på er!
Hoppas ni har det bra precis som vi!
Barnen sover och ja ni vet, det är ju tipslördag vid denna tiden så då är väl allas pojkvänner upptagna med att vinna miljonerna?;) Jag dricker en kopp god te och myser med katten, hon är verkligen kelig och tar alla chanser till lite ensamtid med mig, sötnosan!
Svärföräldrarna är på besök, och de var med på Sams barngympa på morgonen, det hade gått bra för Sam där so även idag gjort kullerbyttor med lite hjälp och sprungit hinderbana. Studs och hopp är kul!
Vi skal ut en sväng sen och ikväll blir det pizza! Vet ni vad, jag missade Idol igår haha, hur kunde det hända liksom?

Igår skrattade Tim högt som attans när jag råkade nudda hans fot, haha han är nog lika kittlig som jag. Jag får nästan panik när ngn kittlar mig! Jag och min brorsa brukade jämt kittla varann när vi var små, och han är nog snäppet kittligare än mig så det ligger nog i släkten!

Mormor ringde innan, hon var på väg hem med några paket til pojkarna... de har så fina villervalla kläder i en affär hemma, och hon är lika förtjust i deras kläder som jag är. De är verkligen så himlans fina och jo det där med att shoppa barnkläder och älska fina kläder jo det ligger nog med i släkten! Haha.

Mamma har berättat för mig att när jag bodde hemma så hade morfar ringt och då hade morfar frågat vad jag gjorde... hon är minsann ute och handlar nu igen! Då sa morfar, ha man undrar var det arvet kommer ifrån.. japp då kunde ju inte mamma säga något om den saken mera! :)

Ha en bra lördag fina ni!

På väg hem från sångstunden! Det var lite ...

img_7197 (MMS)

På väg hem från sångstunden! Det var lite snö ute på morgonen! Myspys! Så overallen åkte på! Åh Sam tycker fuskpälsen känns så mysig och jag tycker att s passar så bra i just svart och blått! Perfekt kombination. En varm snygg overall som håller plutten varm i vinter. Det är ju en självklarhet när man skall leka ute flera timmar. Och så varma sköna goretexskor till det. Jag har med varma skor och kläder och likaså lillplutten! Så hela familjen är varma. Jag älskar att vara ute och Sam med så vädret stoppar då inte oss! Hur funkar ni? Går ni ut varje dag oavsett väder(ja så länge det inte är extremt) ? Eller gillar ni mer att leka inne? Vi brukar kombinera inne halva dagen och ute halva!


Sångstund.

Hej på er!
Perfekt fredag hittills med sångstund och massa socialt med trevliga tjejer på morgonen. Pappsen var hemma och passade på att städa medans T sov. Perfekt! Inatt var det nytt sovrekord, lillis sov mellan 21-07. De på bvc säger att man ej skall väcka dem eftersom de säger till när de är hungriga, så okej då gör jag väl inte det då!

Nu skall jag och lill snart mysa, tror han vaknar snart. S sover och pojkvännen är och handlar. I helgen kommer "fammo o faffa" på besök!

Tror jag skall ta en liten munsbit med idag:)


choklad och lakritsfudge med citronöverdrag!


Back in business.

Hej på er!
Jag softar i sängen med en sovandes bebis alldeles intill, bebisgos är sååå mysigt. Sam somnade i mitt knä i soffan för ett tag sen så då blev det supermegagos med mina prinsar. Storprinsen hade några viktiga mail att svara på så då myser vi själva ett tag i sovrummet. Men jag har ju min Amelia som ej hanns läsas klart igår.

Himlen är oskyldigt blå var förresten en riktigt bra film, gå och se den om ni gillar Svenska filmer! Hade en trevlig kväll med söta G och vi skrattade så jag hade magknip när jag kom hem haha. Härligt med fina vänner.Och idag hann jag med ett långsamtal med en fin vän i södern när jag ändå satt i trafikköerna hem från återbesöket. Perfect timing och det gjorde resan riktigt trevlig.

Var iväg på återbesök, hon kollade inte ens till lekplatsen, men kändes det inget konstigt så var det bra enligt henne, och det får man ju tro på. Hennes mottagning råkar ligga mitt i en galleria (farligt farliiiigt) så det blev en snabbshopping med lite julklappar... japp i år är jag ute i tid, vägrar massa kaos sen. (Men slår vad om att jag är ute i kaoset oavsett) Har ni börjat med klappar?

Nu skall vi fortsätta med goset här. Kram på er!



Ny favorit.

Efter ett besök i centrum idag så kom vi hem med en ny favorit till Tim. Barbapappa (bagarpappan som Sam säger) En fin vagnmobil som han fått av finaste F. (Och så köptes en födelsedagspresent till Sam i smyg också från finaste F. Ett stort badlakan med barbapappa som ju är perfekt till Plask och Lek (som Sam och pappsen förövrigt är på nu) extra kul att torka sig med ett så fint badlakan med favoriten på. Här hemma står spättafilén klar, och till den blir det ris och kokta grönsaker. Tim och jag har myst en massa i soffan och nu slocknade han precis, gullunge! Skall bli kul att höra vad S gjort på Plasket idag, de trillar nog snart innanför dörren. Tills dess skall jag borra ner mig bredvid bebis och bläddra i Amelia. Det är så mysigt att vila bredvid våra vackra gosiga barn. Sen blir det bio ikväll med söta G. Det blir såklart en tjejfilm! Om allt flyter på bra här hemma med nattningen villsäga. Det är ju inte så lätt att helt-hundra-boka med två små barn. Men det brukar nästan alltid gå smidigt att lägga dem. T sover ju nästan alltid under S sovtid... och Sam somnar ganska så smidigt i egen säng. Men sen är det ju alltid så med barn, de känner ju på sig att man skall iväg och är stressade oavsett hur lugn man spelar (va? Jag åka iväg snart? nejdå hur kan du tro det! Sov nu!)




Härlig höstdag.

Gokväll på er! Hoppas ni haft en bra helg!
Dagen idag har spenderats väldigt mycket ute, men inte så konstigt med detta fina väder, eller hur?
Bylsade på barnen vid 09 och gick till parken i några timmar fram tills lunch. Och hey med folk det var där, kul! Vi strosade tom in i skogen och lekte där bland balansgångsplankor och kuligheter. Jag älskar verkligen skogen. Pojkvännen aka pappsen smet iväg efter ett tag för att komma över den perfekta födelsedagspresenten till Sam. Och yeh han fick tag i den sista och stred med alla där om just dessa poppissaker! (Vad får ni se när han fyller år)

Sedan har vi spenderat em ute också allesammans. Också till parken och alla andra som var där. Pojkvännen snodde med min kamera och gick lös med den, det blev en massa fina höstbilder som jag skall börja gå igenom inför den årliga kalendern vi ger bort med bilder på våra skatter. (Imorrn skall det förhoppningsvis handlas fler album) Det är perfekt att gå ut dessa tider allesammans eftersom Sam behöver rastas, vi älskar att vara ute och man behöver få i sig lite solstrålar. Sedan har Tim sina sovstunder under dessa tider vi går ut så då får han sova nerbäddad i gosevagnen och samtidigt få frisk luft. Perfekt!

Nu har vi precis lekt på babygymet och T gör så söta ljud ifrån sig och ler en massa! Sötnosen!
Perfekt att han har lite vakentid precis när Sam somnat för kvällen med så man hinner bara ge honom uppmärksamhet då, han är ju fortfarande väldigt bra på att sova vår lilla busgrabb. Inatt sov han mellan 22- 05.30 det är fantastiskt bra för att bara vara 1,5 månad. Sam sov sin hela natt när han var 9 dagar gammal minns jag, och Tim sin någon gång kring samma tid.

Nej nu skall jag och min andra vuxna hälft krypa ner ett tag innan läggdags. Ha en fortsatt mysig kväll och var rädd om varandra!






Gomiddag! Vilken härlig höst/vinter dag! V...

img_7123 (MMS)

Gomiddag! Vilken härlig höst/vinter dag! Vi har varit ute nästan tre timmar på morgonen med massa kompisar. Parkbesök, lek och skogenbesök! Mysigt! Men   När vi kom in frös mina händer. Tur man kan klä barnen varmt men glömmer sig sjäv;) Nu har vi ätit och snart slappedax när barnen sover! Trevlig söndag!


Det är verkligen höstkyla ute nu. Det märk...

img_7090 (MMS)

Det är verkligen höstkyla ute nu. Det märkte vi under våra timmar i lekparken. Tur det finns mys inne såhär på kvällen då. Jag gillar ju hösten! Gör du?


Mission julkort.

Hej på er!

Har haft några dagar off, som ni säkert förstår så har jag inte haft ngt blogghumör, och skulle jag bloggat skulle det bara bli sorgsna och ledsamma inlägg kring saknaden av farmor. Idag känns det lite lättare, man får faktiskt tänka på att hon haft ett bra liv och att hon slapp sjukdomar, utan att det var åldern som tog ut sin rätt. Det är alltid tungt att förlora någon no matter what... men livet går vidare... och vissa dagar är det lättare, andra tuffare.
Men med två barn har man oftast fullt upp och hinner knappt tänka. SPeciellt idag då pojkvännen varit på jobbmöte och jag ensam med de små. Det har gått bra, Sam är väldigt frstående och hjälpsam och leker bra själv ibland. Och Tim sover mycket, även om han är vaken mer.. men är nästan alltid på bra humör när han är vaken. Han skriker iaf näst intill aldrig... så det rullar på fint faktiskt.
Och inatt sov han mellan 22-06 då han fick mat och sen sov till 07.30. Perfekt enligt mig!:)

HIttade massa bilder på Tomten Sam förra året... kom ihåg så många kort jag knäppte innan det blev några ok. Ena flög mössan av, andra sprang han iväg, tredje kom en palm i vägen... ja ni hajar... undrar hur många kort som krävs nu med två små detta året..?:) Tror det krävs att man börjar i tid!:)




Sötnissen!

Det finns inte hur många som helst.

Hej på er!

Var så ledsen igår (och är såklart fortfarande) när jag fick veta att farmor inte finns längre. Det är såklart en otrolig lättnad för henne ( eftersom det inte fanns någon återvändo) att få somna in. Hon blev ändå 86 år gammal, och även om jag önskar att hon fått bli minst 100, så säger ju kroppen ifrån när den inte orkar längre. Men farmor är och studsar bland molnen nu och är med farfar igen, det är jag säker på och det känns skönt med så fina bilder och minnen när det är tungt. Men det känns som att alla tårar rann ut igår för även om jag har gråtit en skvätt idag med, så var det ju massa tårar igår... och på ngt sätt så tömmer man ut alla tårar, för efter ett tag kan man inte få ut några fler. (iaf inte på ett tag, sedan kommer ju fler igen) men förstår ni vad jag menar?

Men man är glad att man har så många fina minnen att tänka på...
farmor var en så varmhjärtad person och några av de minnen jag tänker på är:
när hon fixade fika och värmde mina stelfrusna vantar och skor under cykelrundan jag hade när jag jobbade på Citymail. Det var ett perfekt stopp att stanna till hos henne och träffas en stund, och få sådära god farmorsfika som bara hon kunde bjuda på.

Sedan minns jag hennes härliga skratt som var sådär högt ibland, på ett härligt sätt.

Hennes underbart goda wienerbröd och hennes godisskål i tv-rummet alltid fylld med choklad och bridgeblandning. Hon hade dessutom alltid en massa bakade kakor hemma som hon tog upp, och för att inte tala om hennes grymt goda köttbullar!

Hennes berättelser och album som hon visade oss så gärna. Och hennes allmänna godhet, genomsnällhet och omtänksamhet, sådär precis som man vill att en farmor skall vara. Hon var toppen helt enkelt på alla sätt och vis och jag saknar henne massor!

Och för att inte tala om hennes romerska bågar man alltid fick... ja minnen, vilken tur man har sådana.
Och nu sedan hon kom till hemmet så sken hon alltid upp som en sol när vi kom och hälsade på, och det gjorde hon även (fast hon var trött) när jag, Sam och mamma var där sist jag var hemma ( i juli). Varje morgon vinkade hon till fotografiet på Sam som hängde vid hennes säng...! Så fint!

Söta farmor! Nu kom det nog några tårar till trots allt...ja ni förstår!

Tur man har en härlig familj som verkligen ser till att man har att göra om dagarna... nu är förvisso pappa och Sam iväg idag på lekland och senare en ny kursstart i plask och lek. Och jag och Tim har precis gjort fotavgjutning av hans söta fot och myst!

Funderar på en höstpromenad för att rensa tankarna.. måste posta ett kort till min bror som fyller år imorrn med.


Tomhet.

En enda stor saknad. Tomhet och ännu mer tomhet mitt i all lättnad.
Barnen och sambon sover, Och jag fick precis veta av min älskade pappa.
Pappa var där, och höll hennes hand. Kära pappa som gjort allt för att underlätta för henne. Vilken lättnad för honom. Och för henne såklart. Hon måste vara glad för att pappa och min faster gjort allt för henne precis som man som barn gör för sin mamma, även när de blir gamla och sjuka. Det är aldrig kul att se, men alla blir vi äldre och när man är just gammal så behövs man kanske som mest.

När tårarna tagit slut för kvällen fortsätter mitt hjärta att gråta.

Gonatt fina ni, tack för ert stöd.


Vila i frid älskade farmor! Du kommer allt...

img_7015 (MMS)

Vila i frid älskade farmor! Du kommer alltid finnas i våra hjärtan! Du var en sån fin Människa! Vi kommer alltid att älska dig! Du har fått komma till farfar nu och får ett bra liv tillsammans igen!


Jag är ledsen. Jag är ledsen. Varför finns...

img_7013 (MMS)

Jag är ledsen. Jag är ledsen. Varför finns döden? Varför finns smärta och varför kan man inte ha dem man tycker om för evigt? Farmor har slutat äta och dricka, det är en enda stor väntan, en plåga för oss anhöriga. Inte minst för stackars pappa och hans syster anna ( en av tre systrar) jag tycker så synd om dem. Att sitta så måste vara en stor smärta inombords, en plåga som ej går att beskriva.  Men mitt i allt ont får man tänka på att hon inte har ont. Det är tur! Älskade lilla farmor jag tänker på dig! Hoppas du vet hur mycket du betyder för oss! Det gör så ont att de ej fått träffa Tim! Men det gör ännu ondare att vi nog aldrig hinner ses igen!  Sorg sorg sorg tårar tårar tårar.


Stressen tog över strax efter lunch när ja...

img_6997 (MMS)

Stressen tog över strax efter lunch när jag Kom på att vi skulle vara på BVC en timme senare. Mitt uppe i maten, ej hunnit duscha, och ja ni hör ju. När vi precis skulle till att gå kräks Tim på kläderna och det blir ett snabbt byte och stressa iväg.  Tur vi kom när vi kom. Dvs fem min sena för BVCtAnten var på väg till lunch och hade missat oss.  Vågen: 5650 gr Längden: 60 cm Vår lillprins följer sin kurva fint och ngn svamp i munnen det tycktes han inte ha. Fin pojke det där! Jag håller med svarade jag stolt som en tupp!:)


Sams första teckning som han fick på magne...

img_6980 (MMS)

Sams första teckning som han fick på magnet! Så fin! De har haft en toppendag mina stora pojkar! Lek i lekrummet, lek med ville Viking, och limbo där Sam var bäst! Publiken klappade händerna! Så stolta!  När Sam hade klarat limbo så dansade han och alla jublade och då dansade han ännu mer sötnosen!:) Jag och bebis hämtade upp dem ikväll, och se hade köpt choklad till mamma! De har haft en toppendag och vi har haft en toppendag! Nu sover båda pojkarna och jag och pojkvännen skall ha egentid! Kram på er!


Åh! Nu blir det extra kul att laga pannkak...

img_6979 (MMS)

Åh! Nu blir det extra kul att laga pannkakor och baka! Tänk vad lite färg kan göra. Och inte nog med det, hittade massa olika presentpapper, muffinsformar, ljus, servetter, muggar och tallrikar på lagerhaus! Sams födelsedag är räddad och det är så kul att slå in presenter och pyssla! Blev lite klappar till idag! Lika bra att börja i tid!


Stora båtar.

Gomorron!

Imorse fick vi väcka Sam! Haha hur ofta händer det?
Pappa och Sam skulle iväg på barnkryssning och kommer hem ikväll. Sam som älskar båtar var helt exalterad och jag fick nyss ett mms från lekrummet<!:) Själv är jag lite rädd för havet så jag har kvalitetstid med Tim, som för tillfället sussar så gott i min famn!

Vi skall iväg och köpa vichyvatten, det verkar som Tim har lite svamp på tungan så jag skall pensla på lite sånt på!
Sen ska det spanas presentpapper och bakas muffins när Tim sover! En promenad önskas med hinnas med!
Men nu dusch!

Trevlig dag!



Födelsedagsplanering.

Hej på er!
Jag och pojkvännen chillar i soffan och Tim softar i min famn. Sam har sin nap så hela lägenheter varvar ner nu.
Har precis "pratat" med Tim när han satt i babysittern och oj vad han gjorde glädjeljud ifrån sig, för varje vecka är det massa nytt, tiden rinner verkligen iväg. Skönt att hela lilla familjen kan vara hemma tillsammans så länge det underlättar verkligen.

Idag på barngympan gjorde S sin första kullerbytta med lite hjälp från pappa, han var så stolt och vi än mer stolta!
När han vaknar skall vi gå en promenad alla. Det ser ut att vara en fin höstdag. Tills dess skall jag fortsätta spana på vilka kakor och tårta som skall vara på Sams kalas, samt fint presentpapper till presenterna... kläddelen är avklarad... köpte massa från me and i, nova star och kameleont igår på barnmässan. Både julklappar och presenter.
Och S tyckte det var så kul där, köra barnbilar var en favorit. Det tyckte även Sebastian, Julias pojke som vi träffade där.
Åkte dit med G och hennes dotter så barnen lekte och när de sen somnade i vagnarna så gick vi runt och shoppade, fikade och bara umgicks. Mysigt!

Kram på er!

Gomorron! Utvilad och pigg är jag idag! Ti...

img_6921 (MMS)

Gomorron! Utvilad och pigg är jag idag! Tim åt som en tok igår kväll, somnade 22 och väckte mig 05 för mat! Wow!  Han brukar somna vid 22 och vakna vid 03 för mat annars och sen 07. Det är grymt bra tycker jag! Bara det att man ju sitter uppe till sent och är lite seg just vid tre. Men jag är grymt tacksam över att han redan från start sover sååååå bra! Har man så snälla barn så kan man lätt ha ett helt hockeylag:)


Smörigt värre.

När jag kom tillbaka ut till köket imorse möttes jag av detta lilla charmtroll! Kärlek!




Hur kommer det sig att varenda barn älskar smör?

Höstpromenad.

Gokväll!

Har inte riktigt haft lust att blogga eftersom min kära farmor har lunginflammation och är väldigt svag. Lilla farmor, jag önskar jag bodde närmare och kunde hälsa på. Det är som sagt ibland jobbigt att bo så långt från den stora familjen och släkten. Man vill vara tillgänglig både vid glada och tråkiga tillfällen. Men pappa och min ena faster är hos henne ofta, och igår var min bror där och mamma har med varit där, så hon har sällskap av de som står henne närmst. Det är alltid så sorgligt när de som står en nära blir sjuka och gamla, och jag har svårt att ta in att nobody lives forever... men jag önskar att det vore så. Att man kunde stoppa tiden ibland! Men som tur är så har man ett minne...och att man minns alla goda stunder. Jag hoppas bara att farmor inte lider... och att hon vet hur mycket hon betyder för oss! Jag hoppas hon snart blir bättre!

Så det är en stor anledning till att jag varit off. Man får liksom inte lust till något i princip när någon i ens närhet inte mår bra.

Men vi har iaf varit ute i friska luften på en höstpromenad hela familjen, och pojkvännen gick loss med min systemkamera... haha. Han börjar nog inse att det är ett bra köp!:)

Sam fick sitt diplom idag, från Plask och Lek. Så stolt man blir som föräldrar!
Och Tim invigde babysittern idag, ler massor och är med så himlans mycket!
Älskade barn!

Nu skall jag umgås med min man.


Badhuset och Ikea.

Hej på er kära ni! Hur mår ni`?
Jag är trött för vi har verkligen haft en dag i fart igen! Och än är det full fart, pojkvännen bär ut fula växter och sätter dit de nya vi köpt. Vi var nämligen en sväng till Ikea idag. Köpte örngott, vita! Var trötta på tusen kuddar men inte enfaldiga örngott så nu var det dags! Det måste ju faktiskt vara tusen kuddar i sängen! Och så blev det en ny kudde till haha! Och lite leksaker till Sam och en mjukis till Tim. Och förkläde till när Sam hjälper oss med maten som han gillar. Haha det märks hur mycket han snappar upp och pratar nu, för när jag skulle sätta mig nära honom så säger han, mamma inte så nära! Haha. Men sen fick jag en piggelinpuss av honom så det var lugnt!:)

Morgonen spenderades på badhuset, jag och Tim tog en promenad nere vid vattnet och jag smet in på ett outlet och spanade, och sedan mötte vi upp resten av familjen. Sam älsjar att bada och han älskar Ikea och blev överlycklig när vi åkte dit och åt lunch och då han fick leka på barnavdelningen med deras kök de har där, ett är säkert ett barnkök skall han få när vi bor större! Han nästan tog kommandot där över de äldre barnen och skulle minsann laga mat till alla. Sen tog han en leksaksråtta och kastade på mig, haha han vet hur rädd jag är för råttor, charmtrollet!

Tim har lite mer vakentid nu, men han sover fortfarande som en gud på natten, det har han gjort sen dag 1.
Ger mat en till två gånger på natten, sen äter han mera på fm och på kvällen. Mest vakentid på morgonen då ca 3h, sen sover han oftast på eftermiddagen ca 3-4h. Är vaken 1-2 h sen sover han 3-4h till och har sedan någon timme på kvällen. Han är verkligen lugn, glad, ler mycket och "pratar" de på bvc säger att han är så med, så vi hämtade upp babygymet idag och babysittern! GUllungar!

Nej nu skall vi  se Ullared och bIggest looser! Har tänt massa lyktor! :)

Farmor - tänker på dig!<3

Goda vänner.

Hej! Vi har haft dagen full av besök från vpra fina vänner! Fikat, babblat ovh haft det allmänt trevligt! Goda vänner förgyller verkligen livet och dem skall man vara rädd om! De hade så fina kläder med sig till Tim och de har busat massor med Sam och Sam har dansat och underhållt oss, älsklingen!

En promenad, eller snarare två har jag och S hunnit med också medans lilleboo och pappsen mös inne! Vi var och matade pippisarna, träffade en dagiskompis på lekparken så barnen hade kul och åkte kana. Sen gick vi skogshållet hem och letade kottar! Och ikväll har vi promenerat och lämnat in filmen! S är så duktig på att gå, och det är så mysigt att hålla handen! Mommy loves!

Nu ligger T på mitt bröst och sover så sött och pojkvännen sitter med och myser här bredvid. Älskade familj och vänner vad glad jag är att jag har er! Gonatt!



1 månad.

Tänk att lilla bebisen är en hel månad idag! Tiden springer iväg och inte minst foton får en att se hur de små växer, lovely! En av mina favoritbloggerskor har fotograferat sin son på varje månadsdag och jag tänker låna hennes ide! :) Tyvärr har jag nog inte tagit bilder på Sams alla månadsdagar, eller eftersom jag typ fottar jämt så kanske jag egentligen har det? Nå det är aldrig försent att börja!



Älskade liten.


För mycket av det goda är just FÖR mycket.

Hej på er!
Sitter här och kännes mig kräkfärdig, marabou har fått ut en nyhet so heter Caramel crisp och det ligger mycket av denna nyhet i min mage nu, vilket gör mig illamående... för mycket av det goda är just to much för mig just nu. Varför finns det ingen hejd när det gäller just choklad?

Idag har jag haft en dålig dag. En dag med dåligt humör som förvisso blev en bättre dag när min kära vän och hennes dotter kom förbi och lekte med oss och hade trevligt. Barnen röjde runt som tokar och det blev nog en massa intryck för båda barnen eftersom både Sam och hennes flicka somnat i gråt. Stackarna. Som tur var lugnade S sig innan han lyckades somna och han somnade utan att gråta sig till sömns vilket jag tycker är viktigt. Vill absolut inte att han skall somna gråtandes, jättejobbigt ju! Själv har jag alltid avskytt att somna som ovänner eller på ngt sätt som inte är bekvämt eller genompratat... därför vill jag inte att mina barn skall somna ledsna... så om det som i detta fall till största del handlade om övertrötthet blandat med utveckligsfas troligen. Underbara barn!

Ikväll blir en tidig kväll här, för att imorrn vakna till en mycket bättre dag där jag ej retar upp mig för allt hela tiden. Men även jag kan ha dåliga dagar, det måste jag inse ibland även om jag har svårt för att just ha sådana typer av dagar. Jag vill ju jämt vara glad, sprallig och full av energi...

Gonatt på er!

Fick förresten jättesöta kläder till Tim idag av min fina vän, och så ett lyxset från bodyshop till mig!<3

RSS 2.0