Rätt svar.

5,3 kg kärlek


bvcvågen visade 5,3kg och jag är nöjd att vår lilleboo växer!
59 lång och log för första gången igår.
Har börjat "prata" mer och är jättenyfiken!

Fortfarande underbart snäll, sover som en gud och helt underbar!


Jag testar nya jackan idag! Perfekt höstja...

img_6759 (MMS)

Jag testar nya jackan idag! Perfekt höstjacka när fodret åkte av!  Har varit med tim på BVC för väg och mät. Sist vägde han 4500 gr och det var femton dagar sen kan ni gissa vad han väger nu?


Himlen är oskyldigt blå.

Hej på er!

Har ni med haft en bra dag?
Jag tycker det flyter på otroligt bra med två barn, men så har jag ju pojkvännen hemma tills januari så det underlättar ju helt klart. Kan fortfarande kännas som vi bara har ett barn eftersom Tim är ett oerhört lugnt barn... sover, jollrar...sover lite till... myser och spanar omkring...och har numera mera vakentimmar... men sover fortfarande bra på natten. Får mat och somnar om direkt. Och för två nätter sen sov han mellan 00 och 05.30 vad utvilad jag kände mig, sötunge!

Vi har haft en dag i skog och natur.. eller iaf så var vi alla till skogen efter Sam kom hem från dagis. Pojkvännen sprang och vi följde med och spela fotboll coh utforskade skogen, samlade kottar mm och lilleboo sov i vagnen och fick frisk luft på köpet perfektos! Det var verkligen en skön höstdag med jätteblå himmel.

När barnen och pojkvännen sov middag så smet jag iväg och hittade min hstjacka som jag visar imorrn... och på eftermiddagen var vi hemma och tog det lugnt. Riktigt skönt! Jag vill helst ha en stund hemma varje dag där man bara kopplar av och inte går så mycket mer än bara myser. Tror det är viktigt att man inte alltid måste aktiviera sig och vara på språng...öven om det säkert ibland verkar som att vi jämt är just på språng. Men vi har oftast en aktivitet om dagen och andra halvan lung hemma.

Nu skall vi sova här! Kram på er!



Hej alla! Det börjar ju kännas att hösten ...

img_6467 (MMS)

Hej alla! Det börjar ju kännas att hösten är här för att stanna så en höstkombinerad vinterjacka fick följa med hem idag! En som går ner över rumpesteken var mitt krav eftersom jag vara har midjekorta sedan tidigare och fryser lätt! Och jag fann den! Det är perfekt att åka iväg en snabbis när Sam och Tim sover efter lunch kring 1,5h så slipper man dra runt dem i affärer i onödan och så vill jag helst inte vara ifrån dem heller, avskyr verkligen att vara borta från dem.


Morning.

Hej på er!
Var ju iväg någon timme igår på Idolkvalet och det hade gått sååå bra med grabbarna hemma hos pappsen(men varför skulle det inte göra det?) Såg bara första halvan sedan åkte vi och åt innan vi åkte hem! Kul att träffa G och att få vinna biljetter till kvalet, det var riktigt häftigt! Jag hejar på Alice och Jay! Vilka gillar ni?

Tim sover här bredvid och jag har precis pumpat( det kommer riktigt mycket nu, men eftersom T blivit van vid flaskan så vill han inte ammas utan vill ha flaskan så att det kommer fort. Men jag är nöjd bara han får lite mjlk av mig med dock anser jag inte att man är sämre för att man ej ammar, kan inte riktigt frstå det tänkandet såhär på 2010-talet?)

Sam är på dagis och leker med barnen några timmar och senare skall vi leka ute och så tänkte jag hitta min höstjacka! Det börjar ju bli riktigt ruggigt ute nu!

Men först skall jag äta frukost med pojkvännen min!

Hoppas ni får en trevlig dag!
Kram


Hej på er! Ikväll har jag varit på idollva...

img_6701 (MMS)

Hej på er! Ikväll har jag varit på idollvalet med min kära vän g! Trevlig kväll! Jag hejar på Alice och Jay!


Kompisträff.

Sam är med pappa på plask och lek, det är näst sista gången idag och gud vad snabbt det gått. Men vad mycket Sam utvecklats! Han var ju jätterädd för att ens bada i badkar i våras eftersom han fått vatten över huvudet en gång och blev sedan dess jätterädd så att ens få honom i närheten av vatten var en pärs. Men nu har vi tagit det sakta men säkert och nu vill han mer än gärna till badhuset och plaskar på som bara den. Han gillar ju inte att tvätta håret ännu, men vem gör väl det som barn? Hur som helst så går det bra det med, men inte poppis som sagt. Men gud vilket framsteg alltså, vi är jätteglada över att han blivit mer van vid vatten vilken ju var tanken då vi bokade Plask och Lek. Idag skall de tom dyka under vatten, får se hur det går.

Tim sover och jag har betalt räkningar och ätit frukost. Om några timmar kommer en nära vän hit och hennes barn, det skall bli jättetrevligt! Och sen ikväll så skall jag träffa en annan kompis, en tjejdag helt enkelt med barn! Mycket trevligt!

Hoppas ni får en trevlig Tisdag.

Här är en liten Tim med ganska så mycket kaluffs, vi får hoppas att han tycker det är mysigare att tvätta håret när det blir dags. Han älskar att bada iaf och såg så harmonisk och avslappnad ut när han låg där och sprattlade. Sam hjälpte såklart till, så säkert därför han tyckte det var så mysigt. Sam är så snäll mot Tim och klappar honom på huvudet och ser till honom! Sötaste Sam.

Kram på er!


Didriksson.

Hämtade Didrikssonoverallen vi beställde till Sam för någon vecka sedan och vi är mer än nööööjda. Den känns inte tung även om den är varm och vind samt vattentät, det är så det skall vara. Inte så tung att bära på i sig men ändå kraftiga och tåliga material. Snygg färgkombination med, den var snyggare irl än på hemsidan så det är ett plus. Samt att fejkpälsen ju är pricken över I:et som detalj tycker jag!



Att få till en bild framifrån tja det gick sådär, så jag får helt enkelt fotografera overallen när den hänger på galge framifrån istället. Men här har ni iaf en bild där man ser kragen och färgerna! Vad har ni köpt för vinterkläder`?

Mamma mu.

Vi har fått en konstig ko med konstiga små horn, när hon tror att ingen ser svarar hon i telefoooon.

-Mamma mu är det du?
-Muuuuuuuu


Ännu ett paket.

Fick hem ett avi från posten och började gnugga mina geniknölar... jag har väl inte beställt något? Hjälp det måste vara en kappsäck med en miljon som jag missat eller nått. Well bara inte en telefonkatalog som min vän E skrämde mig med. Och såklart inte...glömmer ju ibland att jag precis fått en bebis till eftersom han är så snäll. Och med nya bebisar kommer nya paket. Så detta fina kom från min faster med familj. Och det bästa av allt är att alla tänker på Sam med och skickar med ngt till honom med. Det är viktigt och gulligt tycker jag att allt fokus inte bara är på liten. För även om Sam är större än liten så är han fortfarande liten.


Snobbenbody och manchesterjeans som är mjuka.
och en katten gustabtröja till Sam som han redan placerat i sin garderob!


Dagens boktips! Köpte dessa två böcker id...

img_6669 (MMS)

Dagens boktips! Köpte dessa två böcker idag ( eller rättare sagt pojkvännen köpte åt mig) en boken om mig som är ensådandukanskrivainalltderförstsåret. Perfekt så man inte glömmer datum osv. Och en almenacka där allt kan skrivas in som rör våra små sötnissar! Perfekt när mitt minne tryter, skyller på mjölkbägarna!


På en höstpromenad.

Tog en härlig höstpromenad med Tim när Sam sov hemma med pappa. Skulle ändå upp och hämta ut Sams Didriksonoverall och mina converseskor. Så då passade jag på att gå ut på en fotopromenad när jag ändå hade ett ärende. Älskar att andas höstluft! Det är så friskt och underbart skönt för kropp och själ. Nu tänkte jag passa på att lägga upp lite foton medans grabbarna sover. Sam verkar ha lite feber nu igen... det verkar komma i samband med nervarvning och sömn. Stackarn! Jag hoppas den försvinner illa kvickt nu. Det är verkligen så jobbigt när ens barn är krassliga. Här kommer hur som lite av bilderna från promenaden.




Sams stora kärlek.

Jag har ju tidigare berättat om hur mycket Sam gillar sin barbapappa(bagarpappan som han kallar honom) som han fick av morbror och hans flickvän. Och här är ännu ett bevis. Förra veckan när han vaknade efter sin sovstund...så ville han inte gå upp riktigt direkt utan ligga kvar och mysa vilket han oftast gör. Men när det blev tyst ett tag gick vi in för att kika vad som pågick och fick se det här.

Sötaste!


Nameit.

Det senaste från NameItfronten är... de sköna tröjorna till Sam och den visa bodyn till Tim. Jag älskar NameIts kläder, de är prisvärda och har bra kvalitet. Och lite roligare utbud tycker jag.


Biopremiär.

HEj på er!
Tog en liten paus igår eftersom Sam fick feber. Visade som högst 39,2 och han var så kinkig då alvedonen gick ur. Gymnastikpremiären blev ju då ingen succe, men inte så konstigt med feber ju! Han och pappa sov på soffan tillsammans och Sam sov ändå ganska så bra inatt, och fick sista alvedonen vid 21 igår. Idag verkar han bara lite varm men är pigg! Så han och pappsen var iväg och såg Kalle Stropp och Grodan Boll på bio. En 35 min film! Perfekt. Bara bara sista 5 min som Sam somnade annars tyckte han det var spännande, dock lite rädd för att gå in i mörkret till en början.

Jag och lilleman har myst hemma och nu medans Pappa lägger Sam för hans nap så tänkte vi försöka oss ut på en promenad och få lite luft. Sam ville absolut inte att mamma skulle lägga sam, utan pappa var den enda som fick göra det. Han har blivit lite pappig på senaste, men kanske inte så konstigt eftersom jag ju pumpar och ger mat till Tim som vill äta ganska så ofta dagtid (förutom på förmiddagen då han i princip sover hela tiden) men på natten går det ganska så länge emellan målen och han sover bra!

Har laddat kameran och hoppas få till lite bilder från promenaden, dock svårt att stanna stup i kvarten, då blir inte promenaden så effektiv!

Tim har börjar göra en massa "pratljud" ifrån sig och är verkligen med... kanske snart dax att h'mta upp babysittern och babygymet från källarn.

Nu ut i hösten!

Lillplutten tempade 39.2 efter sovstunden....

img_6618 (MMS)

Lillplutten tempade 39.2 efter sovstunden. Stackarn var ju såklart därför han varit så grinig på barngympan imorse. Inte alls likt honom. Nu två timmar efter Alvedon ligger tempen på 37.9 bättre! Så efter en dag i farten skall vi såklart vara hemma och ta det lugnt. Rita se film öga glass what Evert he wants!  Hoppas inte Tim blir smittad men visst har de små ett litet skydd såhär i början?


Pappamys.

Hej i eftermiddagsmyset. Nu är det storebror som sover och lillebror som är vaken så pappa och lill passar på att ha lite pappamys, Tim tittar storögt på pappsen. Det fina lammskinnet är så perfekt, svalt på sommaren och varmt på vintern, vilken perfekt funktion. Och mys för liten att ligga och jollra på.
När Sam vaknat skall vi ut och leka med kompisar. Mys!


Hösten kommer tidigt i år.

Hej på er fina ni! Hoppas ni mår bra! Här är morgonen i full gång sedan ett par timmar tillbaka och vi har hunnit med så mycket. En stor fördel med att gå upp tidigt, men vad gör väl det när jag får sova så bra på nätterna. Jag är lyckligt lottad, men tar det absolut inte för givet utan njuter av varje natt det är så.

Här har elementsnubbarna varit och fixat så i eftermiddag har vi förhoppningsvis värme, och det tackar vi ju såklart inte nej till. Vi har fått tända en massa värmeljus och lyktor på kvällarna för att få upp värmen en millimeter, men nu så. Dock kommer det fortfarande att tändas lyktor för det är så mysigt!

Nu ser vi film, Tim sover och Sam är på dagis.
Hoppas ni har en bra torsdag so far, går inte veckorna så himlans fort eller är det bara jag som tycker det?

Jo förresten vi har anmält Sam till barngympa, för barn mellan 2-3 år. Hoppas vi får plats, tror det är himlans kul och han gillar ju att dansa och studsa på studsmatta. Synd bara att alla sådana aktiviteter i Stockholm skall vara så himlans dyra, jämför man med mindre städer är storstan nästan 4 ggr så dyra, lite dumt.

Kram på er.

Och eftersom det blivit så kallt var vi iväg och köpte fodrade jeans till Sam igår och ett par goretex-skor som håller borta kyla och vatten, samt så fick Tim en overall.

Fina nya huslyktan jag var tvungen att köpa efter att ha sett den hos en favoritblogg!

 


Sam skulle visst ha dessa jeansen med bilar på, fodrade och bra!


Söt och mjuk overall till liten.




Fint set!


Och dessa fina kläder från våra söta vänner i södern


Dagens.

Hej på er! Passar på att lämna ett litet inlägg medans pojkvännen och Sam är hos tandläkaren. Vi ville kika så inte tanden under mjölktanden blivit skadad när Sam råkade slå av en flisa på framtanden. Och lille Tim har precis myst med mig, och jag har hållt hans flodhästleksam framför honom. Han är jätteduktig på att följa med blicken.
Nu blev han nog helt utslagen efter sin lilla matstund och somnade här bredvid mig i sängen. Skall nog bädda ner honom i vagnen och ge mig ut på en promenad, behöver bli av med (val)fläsket! Tror jag möter upp resten av familjen på väg hem från tandläkaren så kan vi gå en promenad allesammans i det härliga höstvädret.

Sam har varit på dagis på fm och lekt ute i solen, de har jätteroliga bilar där som han är så förtjust i vår grabb <3
Han ville inte gå hem när jag kom så vi stannade och lekte en halvtimme extra. Kul att han verkar gilla det, och perfekt för honom att vara med några timmar i veckan, han behöver den stimulansen och vi vill inte att han skall tappa för mycket med för långt avbrott från dagis.

Nu slänger jag in en bild från idag, kapade en decimeter från håret och slingade lite. Som vanligt alltså. Har kommit fram till att jag trivs med att vara just blond. Sen kanske det blir lite mörkare alltmer som vintern tittar in, det får vi se!

Hoppas ni har en bra dag och njuter av varje sekund!


Mys.

På hemmaplan råder det bebismys. Men mycket filtar blir det för brrr vad kallt det är!




Måndag eller tisdag?

Gomorron på er!
Känns som måndag idag faktiskt, just eftersom mamma var här och åkte hem igår så har det liksom varit lite extra lyxigt en dag ytterligare och helgen förlängdes alltså med en dag och måndag försvann, swiisch! Men vad gör väl det, måndagar är ingen höjdare, och dessutom är det ju inget Idol på måndagar. Hehe, Idoltokig som jag är! Men det finns väl ingen i detta avlånga land som INTE tittar på Idol? Det har jag svårt att tro.

Well... pappsen är med Sam på plask och lek, och de skulle nog en sväng till leklandet efteråt med och busa riktigt. Ligger ju nästan vägg i vägg så det är perfekt! Och så får de en halvdag för sig själv bara de två, perfekt. Och jag och Tim får detsamma. Det är mysigt att ha kvalitetstid med ett av barnen ibland, och liksom fokusera bara på dem! Det tror jag är viktigt när man har två barn. Så de myser på bortaplan och vi på hemmaplan. Tim sover här bredvid mig, och snart skall vi förflytta oss till sängen och mysa vidare. Tänkte läsa ikapp mig på alla tidningar jag inte hunnit läsa, samt HM-katalogens nyheter som kom igår. Blir nog en kopp te med på det, det är ju fortfarande riktigt kallt i lägenheten men jag hoppas de fixar det idag, inte kul med kallt boende med barn. Vill ju inte att de skall vara kalla heller.

Fick ett paket idag från faster med familj. En jättefin Mairofilt. Precis i mina färger. Sam fick med en när han var pytte.  Och en drös med kläder med till både Sam och Tim. De har ju en äldre pojk så det är perfekt!

Sen när mormor var här i helgen så japp då blev ju barnen överrösta med saker med, min mamma är precis som jag... älskar att ge saker. Och misstolka mig inte, det är ju såklart inte sakerna i sig som är viktiga, utan tiden man är med barnen och kärleken och tryggheten som de får. Men jag älskar att ge, att få kunna ha möjligheten ekonomiskt att kunna skämma bort mina barn då och då, det gör jag för att jag vill och sen att andra kan tycka det är ytligt och helt meningslöst att köpa dyra kläder till sina barn, eller att ge dem vissa saker. Ja det får dem helt enkelt tycka. Det är mitt val, och vad andra ger eller inte ger sina barn, det är deras val. Jag skulle aldrig någonsin ha en åsikt om vad andra ger eller gör med sina barn. Aldrig har människor så mycket åsikter som när man får barn! Oj... vad jag vill komma fram till är att sakerna i sig är en väldigt liten del, det viktigaste jag kan ge mina barn är närhet, trygghet och kärlek...och framför allt tid. Sen att jag har möjligheten att ge dem lite extra i form av materiella ting, det ser jag enbart som en bonus.

Så... hur som här är de fina sakerna vi fått till våra älskade barn.


Barbapappa(eller bagarpappan som Sam kallar honom) fick han av morbror m flickvän. En stor favorit redan som han sover med.


Fin tröja från Mee Too, älskar deras roliga tryck!


Och ännu en favorit, leksaksbil. Gäävskoopa som S säger.

(Påslakanset, snyggt stilrent med grå stjärnor till Tims spjälsäng.


Bamse och NIckenyfiken böcker är med en favorit,och jag tycker det är så kul att ha.



Mairofilten som är så mjuk och gosig, gillar detta trycket starkt.

Bevis på att S diggar sin bagarpappa:)

nyklippt älskling!


Älskade ungar!

Kan inte förstå att de små barnen som är lite varstans här hemma är mina och våra!
Kan dessa små underverk verkligen vara vårt kött och blod? För bra för att vara sant!

Jag var ju rädd för att Sam skulle bli svartsjuk och allt det där när vi kom hem med lilleboo. Men han har inte visat ngn tendens till svartsjuka allt utan är tvärtom väldigt mån om honom och frågar var hsn är om jan tex ligger och vilar i vagnen. Det känns oerhört skönt att det är så, sen vet jkag att det såklart kan komma, men så länge han slipper känna så är jag evigt tacksam. Sen tror jag mycket beror på att >Tim är så oerthört lugn, han skriker i princip aldrig, ligger mest och jollrar. Sover mycket och under de timmar han är vaken tittar han sig nyfiket omkring. Sen sover han bra på natten med, alla dessa bitar gör ju allt mycket enklare. Sen kan ju såklart det med förändras, jag hoppas bara att också T slipper massa magont och liknande, att han får varar och verka så harmonisk som han är. Det viktigaste är att barnen mår bra occh att se den syskonkärleken som Sam visar, det är otroligt! Hoppas det får vara så. Jag är så tacksam.


Trött är jag nu och skall krypa ner!
Kram på er!

Jag och lilleboo myser lite! Den lille kra...

img_6367 (MMS)

Jag och lilleboo myser lite! Den lille krabaten gör inte många knyst från sig så man får vara snabb när han är vaken, sötnosen!


Mormor och Sam cyklar i parken! Tim sover ...

img_6399 (MMS)

Mormor och Sam cyklar i parken! Tim sover i bärselen! Och jag njuter av den friska luften och att ha en perfekt nanny på besök;)


Gomorron måndag!

Hej på er!
Hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort även om timmarna varit få. Jag fick håret fixat av mamma igår med lite nya slingor och en avkapning på en decimeter igår. Vi var inte klara förrän vid midnatt och sen kollade vi valvakan. Mysigt att sitta uppe men vad trött man var när man vaknade. Dock sov båda barnen till halv åtta innan de ville ha mat. Ja Tim ville ju äta en gång inatt med. Nu sover T på mig efter mat, blöjbyte och nya kläder. Och S och mormor fixar frukost! Skall tända en massa ljus med, vi har så kallt i lägenheten, brr!

Mormor åker tyvärr hem idag, jobb kallar. Men vi har haft några mysiga  dagar, man får leva på det, att tiden jämt går fort när man har roligt - det får man leva med.

Jag letar förresten efter vita ljuslyktoor på nätet, någon som vet ngn bra sida?

Nu skall jag lägga ner lilleman, kissa för första gången på , ja jag vet inte när... tur jag har festblåsan på mig! Jo det kan man nog bokstavligen säga att jag har eftersom jag i min trötthet och yrhet ig¨r glömde byta om till sovöverdelen och somnade i min mjuka tunika. Smart!

Kram på er, pumpdax med tydligen, kändes som att airbagen blåstes upp nyss..Parton , släng dig i väggen!

Två pojkar sover! Mamma städar och jag sof...

img_6335 (MMS)

Två pojkar sover! Mamma städar och jag softar i soffan! Snart skall vi ut i skogen och jag måste rösta med! Lill älskar att sova just såhär. Att få till en bild där han visar sig mer för er. Det var inte att tänka på! Hemlig som få;)


På väg hem i regnet med pizza! Dags för lö...

img_6305 (MMS)

På väg hem i regnet med pizza! Dags för lördagsmys!


Syskonlik.

HIttade denna bilden på mig och min bror från när vi var 15-16 år?

En del säger att vi är lika, andra inte. Vad tycker ni?

Kul att hitta sådana foton och minnas tillbaka, minns att jag hade varit på Liseberg jag och vänner och hade haft jättekul!

 


Det skiljer 1 år mellan oss, jag är äldst.


Status.

Mysig dag. Litens födelsevikt 4505 gr, dagens vikt hos bvc 4505 gr, yes! Födelsevikt uppnådd och hoppas den stannar. Barnen sover. Idol är avklarat för kvällen. Sam somnade snabbt i sin egen säng. Vi inväntar mamma som skall stanna över helgen. Och mina ögon känns tunga. Sängen kallar tidigt.

Kram på er! Bättre bloggning lovas!


Fredag igen.

Hej på er fina ni!
Hoppas ni mår bra, det är ju trots allt fredag och allt!
Och som bonus ser vädret ganska så lovande ut.
Jag hoppas att besöket om ett tag på bvc med ser lovande ut, jag hoppas hoppas att Tim har uppnått sin födelsevikt så jag kan vara lite lugnare. Det är ju då alla signaler börjar fungera såsom hunger tex. Och eftersom han i onsdags låg ca 80 gr under sin normalvikt så kanske det inte är uppnått ännu med tanke på att tiden varit så knapp, men ibland går de ju upp en massa på bara en dag. Så jag hoppas. Dagen idag har hittills varit bättre med maten, även om han inte fått i sig den mängd han skall ha ännu så har jag iaf än så länge inte kräkt något vilket är skönt. Så jag hoppas det fortsätter så.
Under tiden vi är på bvc skall S vara i lekparken och rastas lite. Inte så kul för honom att hänga på bvc.

Det känns att det är fredag iaf, det är ngn speciellt skön känsla som infinner sig då. Fredagsmyskänsla.
Och ikväll skall vi ha fredagsmys allesammans och mamma kommer på besök över helgen, trevligt. Då får hon träffa Sam som jämt vill ringa mommo och moffa, och så nytillskottet som idag är 2 veckor. Vad tiden går. Och nu såhär två veckor efter förlossningen så känns kroppen faktiskt helt okej, man kan inte tro att en 4,5 kg bebis kommit ut för så kort tid sen iaf. Kroppen är fantastisk.

Hoppas ni njuter av er fredag, och håll tummen för att lilleman gått upp bra i vikt!

Kram på er!

Idag tog jag på mig denna nya stickade kofta. Vi har ganska så kallt i vår lägenhet.


Viktstress.

Gokväll och ledsen för dålig upd idag! Har helt enkelt haft tankarna på annat håll.
Först och främst blev jag arg då vi ringde och kollade med dagis om de skulle vara ute och leka på fm trots regnet imorsen? Svaret var japp. Så en kvart senare var pappa nere och skulle lämna S på dagis. Men då var ingen ute och han fick ett arrogant svar om att då var de väl tydligen inne. Jahapp kunde de inte sagt det innan? SÅ slapp Sam bli ledsen när han fick gå hem igen. Dumma dagis! Han skall ju vara med och leka ute nu för att försöka minska lite dagisbacieller iaf nu när lillebror är så liten. VEt ju såklart att de kan bli smittade ändå, men det är bättre ute än inne iaf. Så resonerar vi, och tycker det passa oss perfekt!
Men hur som... tyckte det var dålig stil att inte dagis kunde hört av sig om de nu ändrade sig så snabbt!

Men vi fick en mysig dag iaf, vi åkte till badhuset istället och köpote klippkort där, så nu kan det badas hejvilt i de fina äventyrsbadet. Och S gillar mer och mer att bada. Kul att se!  Jag och Tim tog en promenad under tiden, och jag gav sedan honom mat i cafeet som var folktomt nästintill, skönt! Och läste tidningar och mös. Sedan åt Sam lunch där och vi hade helt enkelt en mysig fm på badet! Behöver jag säga att S somnade som en stock på väg hem. T sov redan så gott så i bilen.

Vi åkte direkt till bvc där vi hade tid lite efter två. Trodde absolut att T skulle passerat födelsevikten eftersom han i förra veckan ökat 200gr på bara några dagar. (Sedan vägningen på bb) men denna gången hade han inte ökat ngt nästan, och har lite knappt 100 gr till födelsevikten. Dock kissade han som en tok precis innan vägning, sådant gör ju också sitt. Men ändå. Jag tycker det är oerhört stressande. Han får ju både min mjölk och ersättning. Men kanske har jag gett för lite, och kanske har nappen(som han har ibland, men inte alls ofta) gjort att signalerna har varit svåra att tyda på mara snuttig eller matig. Det som är svårt tycker jag är att han är ganska så kräkig av sig, och kräker ganska så ofta. Och idag kändes det som att han verkligen kräkte upp allt han åt, två gånger. Och då blir jag hämmad, och rädd för att ge för mycket så att det skall komma upp igen...så nu har vi kommit i obalans. Blev stressad av besöket och gav honom mat när vi kom hem, då åt han inte alls mycket och somnade. Sedan vaknade han strax efter och visade hungervilja igen... fick mat... men åt mindre än väntat... och så har det hållt på. Med paus för kräkning emellan. Puh! Jag vet ju såklart att det kan ta tid att nå sin vikt, och T är ganska så stor och kräver mycket mat... men jag blir stressad av att han kräks med.

HUr gör man med kräkisbarn? Vet ej om jag skall börja ge oftare och mindre mängd, fast det är ju inte bra att äta hela tiden typ. Eller om jag skall ge honom mycket, och släppa det med att han kräker. Det kommer antagligen inte upp allt även om det ser ut som det ibland. Har ni haft kräkbarn... ? Tips?

Samt att jag såg att en bit av Sams framtand troligen gått av. Puh! Tänder som är så viktigt. Måste ha hänt när han ramlat och slagit i munnen. Men jag brukar ju kolla tänderna såklart. Tur i oturen att det är mjölktänder. Men inte kul ändå, plutten!

Tips gällande maten och kräkningarna mottages gärna om ni har lust!

Kram på er, nu skall jag dricka upp mitt varma vatten (pojkvännen kommer strax från hockeypremiär och skall handla lite gott med hem) sen skall vi krypa ner efter blöjbyte och förhoppningsvis matning som inte innebär en massa kräkningar efteråt.

Kram på er!

Prima ballerina! En nyhet vi hittade på af...

img_6223 (MMS)

Prima ballerina! En nyhet vi hittade på affären och tog med oss till badhuset där vi spenderat förmiddagen. Jag o Tim har myst i fiket och pojkarna badat. Sen åt vi lunch där tillsammans!


Ett av de bästa köp till vagnen som jag vi...

img_6201 (MMS)

Ett av de bästa köp till vagnen som jag vill tipsa om! Denna filt från freshmilk. Den sitter fast med ringar och man slipper fixa till filten så fort det blåser minsta lilla! Ett bra köp enligt mig! 379:- freshmilk.se


Present! Träffade söta Maria under barnva...

img_6215 (MMS)

Present! Träffade söta Maria under barnvagnspromenaden tidigare idag! Fick denna söta present till Tim! Tofflor med skallra och armband som med låter. Jättegulligt! Vi gick en timmes promenad! Mysigt med promenad och thejsällskap!


Att rusta för hösten.

Lillgrabbens garderob är ju knappast tom eftersom han ju har Sams hela bebisgarderob plus lite nytt att tillgå. Men däremot så saknas det lite varmare hoodtröjor nu på hösten innan det är dags för vinteroverall osv. Tycker det är svårt att hitta sådana som är lite tjockare. Var först in på Name it och kikade, jag älskar deras kläder! Hittade deock inte någon där, men fann denna mysiga och tjockare varianten på Lindex där det även blev myspysiga plyshbyxor och en stickad längre tröja till mig, höstpysig som jag är och älskar stickade tröjor. Skulle kunna leva i de året om!:) Sam fick en bil istället eftersom han inte är i behov av några kläder just nu. Och jag vet, jag kanske är töntig men var tvungen att vara rättvis så därför fick han bilen. Kan inte bara köpa till ett av barnen. Det kommer stå mig dyrt sen haha.

Tog den lilla shoppingturen i samband med att jag och Sam åkte till leklandet och hade mys och lekte. Sam älskar bilarna där och tyckte bollhavet var toppen. Skönt att ha lite wualitytime med var och ett av barnen. Och jag vill ej dra med lillen ut på sådana ställen när han är så liten.

Imorrn är det plask och lek för S och pappsen, jag tycker det är så kul att de får göra en sådan sak tillsammans. Jag älskade babysim och tycker verkligen att det är viktigt att barnen får vattenvana och jag hoppas vi kan fortsätta gå de kommande kurserna. SYnd bara att det är så himlans dyrt. Så vi får se, men jag kan lätt undvara ngt annat för att S skall kunna gå de kurserna. Han var ju rädd för vatten ett tag eftersom han fick schampoo i ögat en gång. Och vi är så glada att han nu gillar att bada igen.

Nu slall det ges mat och byta blöja innan vi skall sova för kvällen!
Kram på er!


 


Höst ute, höst i håret? Funderar på hur ja...

img_6170 (MMS)

Höst ute, höst i håret? Funderar på hur jag skall göra. 1. Enbart klippa lite och slinga vanlig färg. 2. Vanlig färg och klippa lugg. 3. Tona mörkt, ljusbrunt alt mörkbrunt. Åsikter tack!


Jag och lilleboo myser medans storeboo sov...

img_6162 (MMS)

Jag och lilleboo myser medans storeboo sover! Sen ska jag och Sam till öppna och leka lite! Det regnar massa annars hade vi nog gått till parken! Vad har ni för er idag?


Cirkus.

Åh vilken mysdag vi haft! Först leka ute i fm och där råkade S luta sig för mycket över en vattenpöl att han stod på näsan i den, älskade unge!:) Förresten så säger S uuunge typ när han vet stt han gör ngt biusigt hehe!

Och vet ni vilken låt som kom ur hans mun för ngn dag sen? Sms:a låååna... haha det bådar inte gott!

Hur som så gick jag och S på virkus i em, han satt still och helt fascinerad i mitt knä i 1,5h. Sötisen! Han var impad av alla djur, speciellt ankan som åkte kana!:) Sen skyndade vi oss hem till resten av familjen och de nya bilarna är viktiga att poängtera!:)
Grabbarna hade myst hemma under tiden, men som vanligt hade T mest sovit gott i vagnen!

Bilder fr cirkusen kommer imorrn kära ni! Nu är jag trött och vi skall sova!
Kram!

Pumpa pumpa! Känns som man ibland inte gör...

img_6078 (MMS)

Pumpa pumpa! Känns som man ibland inte gör ngt annat! Måste erkänna att jag nog inte är den där amma-typen. Tycker att pumpa är smått deppigt med. Kanske är det nu i början man känner så eftersom värkar kommer med amningen. Dock är det ju inte skönt att det känns som att man ska sprängas om det går för lång tid emellan varje pumpning! Kommer det kännas så jämt? Som att man ska sprängas om det går lite längre tid emellan? Eller justeras det sen när det kommit igång på riktigt!?  Hade jag kunnat köpa mjölk på tetra hade jag lätt gjort det ist. Men nu ska jag kämpa wtt tag till. Närheten får ju Tim ändå, det är jag inte det minsta orolig för! Alla verkar verkligen tycka att det är så mys att amma.,varför känner inte jag så?


Favorit.

Älskar ju kläder och att shoppa barnkläder är ju inte direkt tråkigt om man säger så. Gillar roliga och glada färger, men de skall ändå samtidigt som de är busiga vara stilrena och enkla. Tuffa kläder som sitter bekvämt skulle vara perfekta, men tyvärr finns sällan barnkläder som är sådär tuffa och bekväma kombinerat!

Denna tröjan tycker jag är så himlans söt, det är en favorit. Den fick jag med från bebiskläderna från våra barnkläder, brorsans antar jag! Jag gillar den massor, men tyvärr är ju tröjor lite svåra nu på hösthalvåret, och speciellt eftersom inte naveln trillat ännu.

NU skall jag sova faktiskt, vi har haft myskväll i soffan gånger två. Först hela familjen, sedan jag och pojkvännen! SKönt med lite vuxentid några timmar varje kväll, det behöver man för att prata om allt och inget, eller bara vara helt enkelt.

Kram på er!



Och dessa lite rockiga byxorna.


Ha ha jag vek mig av skratt när jag kom in...

img_6067 (MMS)

Ha ha jag vek mig av skratt när jag kom in i sovrummet tidigare och ser DEN högen av torkad fisk framför Alice nos! Sam bara langade upp men Alice rörde inte en enda! Otacksamma kise;)


Nya klänningen! Yes, ett ickegravid-plagg!...

img_6068 (MMS)

Nya klänningen! Yes, ett ickegravid-plagg!:) finns lite mer att välja på för de ickegravida! Gillar lilla volangkanten!


Matchning såklart.

Hej på er!

Kompismötet på em blev tyvärr inställt, av mig. Känner av för mycket magvärk att jag nog inte skulle vara någon rolig lekdate alls. Lite synd. Men man måste ju lyssna på kroppen, realtivt nyförlöst som man är. Det är dock lätt att man bara kör på i hundra som vanligt. Man vill hinna allt, trots att det ju faktiskt är ganska så omöjligt när man måste addera ett barn till och allt vad det innebär såhär i början med pumpning och allt. Jag måste lära mig att man inte kan hinna allt jämt, även om jag såklart har svårt för att tacka nej till alla roliga aktiviteter man tar sig an. Jag i ett nötskal!

Men vi var ute ett par timmar på förmiddagen, hela lilla familjen. Och syskonvagnen rullar på riktigt smidigt och är faktiskt lätt för att vara just en syskonvagn. Sam sitter riktigt bra i den med, busungen! Och lillbebis verkar gilla den med, han sover mest hela tiden han ;)
Hoppas han fortsatt får vara så harmonisk liten kille som Sam var i hans ålder.

Barnen sover, och vi myser i soffan. Jag skall nog blunda några minuter, för trots bra sömn (med break för två matpass i natt) är jag lite seg idag!

Våra söta barn idag, matchar såklart!


Sam kör omkring med mamma på sitt släp!:) ...

img_6049 (MMS)

Sam kör omkring med mamma på sitt släp!:) sötungen det tar jag som en komplimang! Vi ska snart ut i parken och leka en stund! I em ska vi picnica med vänner ute om det inte ösregnar! Annars blir det en lugn dag, har mensliknande värk i magen och haft sen igår, är det det som kallas eftervärkar? Är alldeles öm! Kram på er från ett halvregnigt Stockholm!


Nu så.

Har varit strul med att kommentera på min fl-berättelse, men nu skall det fungera igen.

Nu blir det idol här!

Det kom ett paket på posten...

...med sååå fina kläder till killarna från mommo och moffa!
Sam fick fina baggyjeans, vilka jag dessvärre inte kom att fotta.
Lite lättare att komma åt lills kläder eftersom vi har hans kläder i vårt sovrum.


Hälsning från Finland! Typ! Varför kan ba...

img_5968 (MMS)

Hälsning från Finland! Typ! Varför kan bara inte mina finnar försvinna?


Dagen då du föddes.

Min förlossningsberättelse med Tim Love Maximilian.

Fredagen den 3/9-10 hade jag gått femton dagar över tiden och hade fått en tid för igångsättning.
Jag skulle på morgonen få ett samtal från fl mellan 08-09. Vi var spända, men jag kände mig ändå ganska så lugn. Mest nervös var jag över Sam och hur han skall ta det att bli bortlämnad över dagen. (Men det visade sig så hur bra som helst för vår duktiga pojke!)

När ingen hade ring vid kvart över tio så beslutade jag mig för att ringa till fl själv och fråga. Och efter 21 försök, då det tutade upptaget hela tiden, kom jag äntligen fram. Det var tydligen överfullt på förlossningen,och de var glada att jag ringde själv. Vi fick en tid att komma in kl 14.30. Så med gott om tid passade jag på att mysa massor med Sam, och sedan gick hela familjen och hämtade hem Pizza.

Sambon åkte iväg och köpte morgontofflor till mig, och en tjock tröja att ha på mig om det skulle bli kallt på bb. Och under tiden Sam sov sin nap så packade jag det sista i hans väska. Lite sena åkte pojkarna iväg (lite sorgligt att Sam skulle åka iväg över denna stund jag skulle till bb, men inte mycket att be för. Pojkvännen hämtade upp mig, och 7 min sena anlände vi till fl. Det var överfullt så vi fick sitta ner och vänta i väntrummet kring tjugo min innan vi fick komma in i ankomstrummet för att koppla på ctg och kolla bltr och temp. (allt såg bra ut!) Där fick vi vara kring en timme ca innan det äntligen blev ett rum ledig till oss. Nummer 11.

Gissar på att vi kom in på rummet kring 17 och fick på mig de fina kläderna man ju skall ha på sig. Bm kollade hur mycket jag var öppen, och lite besviken blev jag allt när jag inte öppnat mig mer sedan måndagen då min bm konstaterat 3 cm efter hinnsvepning. Men men bara att acceptera läget. Efter rådfrågning med läkare beslutade sig bm att ta hål på hinnorna och detta var enligt min bedömning kring 17.15.
Massor av varmt vatten rann ut, det hade fin färg och inget tecken på att barnet var stressat eller liknande (no shit, går man femton dagar över tiden verkar man inte så stressad hehe). I samband med att vattnet gått inväntades värkar, och visst jag kände ju lite mera sd men verkligen inga värkar att föda barn på eller liknande. Så bm kopplade på ytterst lite värkstimulerande dropp vilket resulterade i att jag kände lite mera värkar.

En annan bm var inne vid 18 och frågade om jag ville ha mat, men jag kände mig inte så hungrig så jag valde att avvakta (vilket senare skulle visa sig få vänta helt och hållet) Vid kvart över sex började jag känna rejäla värkar och krävde att bm skulle öka på lustgasen lite då jag tyckte hon varit nog snål med styrkan. Vid 19 undersökte hon mig och konstaterade att jag öppnat mig till 4 cm (kul, en ynka cm!)

Jag minns att det började komma värkar tätare och tätare och de kändes mer och mer och stundtals var jag riktigt väck i kaluffsen. Jag andades lustgas under stödet av min pojkvän vilket som även denna gång var fantastiskt bra!Bm ville att jag skulle gå upp och gå lite eller försöka gå och kissa. Men känslan av att gå på toa var skrämmande, var livrädd för att jag skulle få en värk mitt under toalettbesöket, och skyndade mig på bra så jag slapp det! Började kännas riktigt mycket och jag stöttade mig mot pojkvännen tillbaka till sängen. Och slet sedan även där tag i en sådan gåstol som man lutar sig mot. Har sedan lite minnesluckor men minns bara att jag hade rejäla värkar som kom tätt, och att det verkligen kom från ingenting till hundra på kort tid efter det att bm ökat på droppet till det dubbla.

Vid 20, en timme senare valde bm att undersöka mig igen och jag hör henne säga " du får lön för mödan - öppen tio!" det är knappt så jag tror det själv mitt i mitt omtöcknande sinnestillstånd. Men jag är då jäklans tacksam för att jag öppnat mig, för med den intensiva smärtan under timmen som gått hade jag gått i taket om inget hänt.
Dock är jag förvånad hela 6 cm på en timme!

Bm vill att jag lägger mig ner på sidan i sängen istället för som jag ligger, på rygg! Jag gör som hon säger, men mot min vilja, avskyr känslan att ligga på sidan. Värk på värk kommer och jag andas frenetiskt på min kära vän lustgasen. Helt plötsligt hör jag ngt om krystvärkar och att man tydligt ser bebisens huvud. Minns sedan inte så mkt mer än att hon pratar om att jag kan börja krysta... och känns som att jag knappt hinner tänka på det förrän hon säger att jag skall ta i, så skall jag se att bebisen snart är ute!

Det pushar på rejält, och det känns som att hela jag skall sprängas när krystarbetet är i full gång... men jag hinner knappt reagera innan klockan är 20.20 och jag känner hur magen töms på innehåll och bebisskriks hörs i rummet! Jag lutar mig tillbaka och pustar ut. Lycklig och helt omtöcknad tittar jag upp på vår vackra prins, tänk att vi fått ännu en underbar son, och att Sam blivit storebror! Jag ät förvånad över att det gick så snabbt som det gjorde men så tacksam samtidigt.

Behövde sy 5 stygn men sprack på rätt ställe så att säga, Tim hade full pott på apgar ända från start och skulle visa sig väga mer än vad Sam gjorde vid födseln. Hela 4505 gr och var 55 cm lång precis som sin storebror!

Moderkakan kom ut 10 min senare och att sy ihop mig det var inga problem även om jag envisades med att jag minsann skulle suga i mig lustgas under tiden.

Jag hade inga problem med att kissa denna gången vilket var en oerhörd lättnad, och denna gång krävde jag ända från start att få tillägg till bebisen så att jag skulle stå ut med amningen och få komma igång utan att vara så stressad och pressad över att bebis var hungrig. Ett stöd som de verkligen gav mig denna gång. Och i nuläget pumpar jag ut och ger ersättning, så Tim får både och, något som jag tycker funkar jättebra i nuläget.

Redan på morgonen efter kom Sam och hälsade på Tim, och han ville hålla bebisen från första stund, och det har änsålänge gått väldigt bra dem emellan. Det är så skönt att pojkvännen är hemma nu, så vi kan vara hela familjen vilket gör att man har tid för båda barnen, något som känts klart viktigt att inte Sam skall känna sig åtsidosatt, vilket jag varit så rädd för!

På söndagen fick vi komma hem och vara tillsammans hela familjen och även om dygnet har för få timmar ibland så njuter jag för fulla muggar och hoppas slippa babyblues som än så länge hållt sig borta. Och jag hoppas att Tim får slippa magont och andra besvär och vara precis så harmonisk som han nu är. Han sover, sover sover och sover lite till. Och nätterna rullar på bra... med mat ca 3ggr, sedan ibland vaken en liten stund innan han somnar igen.

Jag hoppas att det flyter på så pass bra som det gör i nuläget och att mina barn får må bra och känna trygghet och kärlek. Det är min högsta önskan och något jag strävar efter varje dag! Min familj betyder allt!<3



Idag är du exakt en vecka, och det var ungefär just vid denna tid vi anlände till förlossningen.

Älskade familj!


Vann en massa hygienartiklar till bebishud...

img_5868 (MMS)

Vann en massa hygienartiklar till bebishud, och Gud så bra de är även till vuxna! Dålig upd idag, sorry för det lovar att bättra mig imorrn då flberättelse kommer upp om ni är nyfikna förstås ?


Kaos för en stund.

Puh! Kvällen och min framförhållning... det gav mig ångest!
Har varit en dag i full fart och vi kom hem lite senare än vanligt vilket resulterade i, mat försent för oss vuxna. Och inget kokat vatten till lillprinsen som blev hungrig snabbare än vanligt. Sam ville vid läggning att pappa skulle lägga honom, sen mamma o så höll det på... och han blev ledsen. Jobbigt som attans tyckte jag, som avskyr när de blir sådär ledsna. Men tillslut somnade plutten. Det är nog mycket känslor just nu, inte lätt att få syskon ju.
Men blir ngt litet kaos så blir lätt allt kaos. Men när alla fått mat i magen och jag kunnat pumpa efter 6h (har verkligen inte hunnit innan) så kändes allt bättre! Vad lite mat kan göra susen. Dock får man lätt ångest tycker jag, man skall hinna med två samtidigt och vill inte att någon skall få vänta. Tur man har så snälla barn!

Bara barnen mår bra, mår jag bra... så är det verkligen.

Men nu skall jag ha bättre framförhållning, det var ju där det sprack... och vi måste bli bättre på att vara hemma innan alla är vrålhungriga. Svårt bara med roliga utflykter ju.

Idag var vi på återbesök och Tim hade gått upp bra, det är alltid skönt att höra. Han får ju både ersättning och så pumpar jag ut! Och hörseltestet var med bra! Skönt!
Sen åkte vi hemom när Sam skulle sova, och vi åt lite snabbt, gav T mat och sedan pumpade jag ut, innan vi åkte och körde baaaarnbilar som Sam älskar!

Dagen avslutades på babyland och toys r us. Där rorri bilbanan tyvärr var alltför avancerat köp!
Men Sam älskar bilar, det är huvudsaken!

Nu skall det sovas här. Stor kram på er! Och fortsätt gärna kommentera och tipsa kring amning, ni gör underverk i era kommentarer!

Kram på er!

Pill i håret det är Sams mysgrej! Han gör ...

img_5943 (MMS)

Pill i håret det är Sams mysgrej! Han gör det alltid när han är trött och myspysig! Mammas stora prins! <3


Hej jag heter Tim Love maximilian!

img_5865 (MMS)

Hej jag heter Tim Love maximilian!


Pku o hörselprov idag! Hemom och pumpa o f...

img_5916 (MMS)

Pku o hörselprov idag! Hemom och pumpa o fylla på magen! Åka barnbilarna med Sam på em! Dagens planer, inte så sjåpiga för en tvåbarnsfamilj va?;)


Det har trillat in lite blommor! För någon...

img_5897 (MMS)

Det har trillat in lite blommor! För någon dag sedan kom grannen in med denna fina bukett! Och idag plingade det på dörren med ytterligare buketter, en liten och en tillhörande stor från pojkvännen jobb! Söta ni är!


Storebror ser till så lilleboo har det bra...

img_5895 (MMS)

Storebror ser till så lilleboo har det bra där han sover i vagnen! Sötaste! Sam och pappsen har varit på plask o lek i fm och mamma o lilleboo har städat lite, pumpat igen ( puh! Det känns hårt och ömt gör det det när det håller på att komma igång?) gett mat, myst och duschat! Full rulle med andra ord!  Kram på er!


Hemma och myser.

Hej på er!
Igår kom vi äntligen hem och kunde vara samlade hela familjen, myyys! Sam var övertrött precis när vi kom och var lite frustrerad i början, men när han sovit var det helt annat. Då var han på bra humör och ville hålla lilleboo hela tiden. Vi försöker involvera honom i allt vi gör med bebis så att han skall känna sig delaktig. Och så fort bebis sover i vårt knä sätter vi oss och leker med Sam. Det känns viktigt att han med får en massa uppmärksamhet såklart!

Natten flöt på bra. Sam somnade vid halv åtta och vaknade vid 06.30 då han fick komma över till oss. Lillen sov i vagnen bredvus sängen och åt 22.30, 02,30 05.00 och 08. Helt ok!

Han får tillägg just nu eftersom jag försöker få igång amningen genom att pumpa! Har lyckats få ut en tesked som han fått med. Men har valt att pumpa igång istället för att suga efteersom de redan är såriga. Så hoppas jag det fungerar! Han är ju ingen liten kille och äter gärna mycket!

Hur var amningen för dig i början?

Nu skall vi mysa vidare och vila lite nu när båda barnen sover!

Kram på er!

Hej på er!  Hoppas ni mår bra! Jag ligger ...

img_5862 (MMS)

Hej på er!  Hoppas ni mår bra! Jag ligger och snuttar på mammas knä, napp vill jag ha ibland men jag sover bra utan med! Dock gillar jag denna typ mest. Storebror är så söt och snäll, han vilar han med. Mamma ska pumpa och slappa med en tidning och pappsen är på ett ärende. Jag sover mest, det gör man ju som liten! Kram från liten som ännu inte fått ngt namn. Förslag på fina namn?!


Plutt sover hos mig! Snartkommer resten av...

img_5813 (MMS)

Plutt sover hos mig! Snartkommer resten av familjen! Mys! Ser allt bra ut åker vi hem idag<3


Vi har varit hela fam på bb i stort sett h...

img_5806 (MMS)

Vi har varit hela fam på bb i stort sett hela dagen! Jöttemys! Och Sam är världens finaste och bästa storebror ! Han ville " bääää bebis" hela tiden:) saknar dem redan! Men imorrn åker vi med största sannolikhet hem om allt ser bra ut!


Lillprinsen sover hos mig. Han sov i sin l...

img_5800 (MMS)

Lillprinsen sover hos mig. Han sov i sin lilla korg mellan tolv och fem så jag har hunnit få lite småsnuttar sömn även om jag säkert ser jättetrött ut på bilden! Kram


Nu är han äntligen här, Sams lillebror, vå...

img_5789 (MMS)

Nu är han äntligen här, Sams lillebror, vår lilla prins! 4505 gr och 55 lång! Född 20.20. SnAbb men intensiv förlossning!


De har för en stund sen tagit hål på vattn...

img_5783 (MMS)

De har för en stund sen tagit hål på vattnet. Öppen tre. Ska nog sätta dropp med så det kommer igång. Nervös!


Ctg påkopplat i intagsrummet! Har inte fåt...

img_5779 (MMS)

Ctg påkopplat i intagsrummet! Har inte fått ngt rum ännu men hoppas snart! Hl ca 150 och små värkar men inga jag känner direkt ngt av!


Sista bilden hemma innan vi går och hämtar...

img_5768 (MMS)

Sista bilden hemma innan vi går och hämtar pizza. Sitter i väntrummet nu på en överfull fl. Saknar redan Sam!


Överfullt på fl så vi får sitta och vänta!...

img_5774 (MMS)

Överfullt på fl så vi får sitta och vänta! Men den som väntar på ngt gott!


Överjäst! Skall infinna oss på fl halv tr...

img_5759 (MMS)

Överjäst! Skall infinna oss på fl halv tre så det är lite tid tills dess. Hade hoppats på fm.


Dryg väntan.

Gomorron såhär dagen D!
De skulle ringa mellan 08-09 men än har ingen hört av sig. Man vet ju inte hur länge det dröjer och om man vågar ta itu med något nu? De kan ju ringa när som helst, men det kan också dröja. Tills dess myser jag med min stora prins sålänge. Funderar på om vi skall gå ut en sväng, men vågar inte riktigt ta mig an så mycket samtidigt heller.
Behöver ju krafterna tills sen gissar jag på :)

Nervös? Jodå, men frötränger det så gott det går!

Konstig känsla.

Hej kära ni!

Det är verkligen en konstig känsla att sitta såhär o dagen innan och veta att imorrn skall man till förlossningen.
Det känns spännande, förväntansfullt, läskigt, ångestladdar, panikartat, hur stort som helst och alldeles underbart att få träffa busen i magen! Jag hoppas hoppas att Sam kommer ta det bra, det är en bit som är jobbig känner jag.

Konstig känsla att sitta i soffan och förbereda sig mentalt... vi har haft besök ikväll och Sam har varit helt exalterad över sina nya bilar han fått idag, killen älskar bilar och ville tom sova med en, älskade barn! Han är vår STORA kärlek, man kan inte annat än fälla en tår för att han är så underbar och full av bus och energi.

NU skall vi sova här, det lär nog behövas inför morgondagen.

Kram på er, jag updaterar när tillfälle ges, tills dess hoppas jag på en massa energi från er, det behövs!


Jag och magen myser såhär dagen före doppa...

img_5739 (MMS)

Jag och magen myser såhär dagen före dopparedagen! De ska ringa någon gång mellan åtta och nio imorrn för tid för igångsättning. Läskigt och jag är riktigt nervös. Kommer jag klara att föda en gång till? Kommer det ta låååååång tid eftersom förlossningen inte startat på egen väg? Ju Mer jag tänker på det så blir jag nervös för allt! Skulle inte förvåna mig om bebis kommer inatt bara för att jag är Så nervös för Morgondagen, men det skulle Jag gilla extra mycket!  Ni håller väl tummen för mig oavsett !


Projekt bb-väska.

Hej!

SKrev ju i förra inlägget om att jag önskar era tips och tankar kring en sak. Och den saken är VAD som är bra att ha med i skötväskan?  VAD får inte glömmas? VAD är sådant man lätt glömmer men som är bra att ha med? Och VAD är onödigt? Kom gärna med tips på vad ni hade med, vad ni saknade osv. Imorrn är ju faktiskt den stora dagen D.
Känns konstigt att åka in och föda barn, jag menar bara sådär planerat. Det skall ju liksom komma oplanerat och med värkar i högsta hugg, inte att jag skall in och sättas igång. Tusan vilken envis bebis, nu får inte mamsen som hon vill verkar det som. Det var ju allt jag önskade slippa det här med att bli igångsatt. Men men där har man inte så mkt att säga till om, redan innan barnen föds visar de vem det är som bestämmer!;)

Så tips önskar tack!




Det jag har packat ned är det som finns på bild +

kläder till bebis såklart.
Mjukisbyxor till mig.
3 bh:ar inkl amningsbhar.
tights
amningslinnen
vanliga linnen
tjocktröja
diverse hygienartiklar
kameraladdare
systemkameran och digitalkameran

Och så vill jag packa ner Sam med, kommer ju sakna ihjäl mig efter min gospojk!

Vad skulle du komplettera med?


Världens bästa pojkvän var och handlade oc...

img_6807 (MMS)

Världens bästa pojkvän var och handlade och kom hem med dessa till mig! Åh så gulligt! Riktiga tjejfilmer! Sen gav han mig order om att vara hemma och vila samt ta hand om mig själv medans han tog med sig Sam för att träffa en kompis med barn! De hörde av sig nyss och är tydligen i en park där de har som en öppen förskola utomhus och leker för fullt! Vad roligt! Nu ska jag ta en långdusch med inpackning och allt som känns lyxigt! Har städat undan och ska sen se film! Sen hoppas jag att ni kan tipsa mig om en sak senare! Återkommer om det! Kram


Bf+13.

Hej på er!

Idag är det alltså bf+13 och ja det lär ju inte komma ngn bebis på 13 dagen över heller så vi går väl inte på 2 veckor över imorrn. Puh! Idag har det känts lite mera tryckande ibland när man reser sig, och förvärkar som vanligt... samt lite slajmigt när man varit på toaletten, det där med slemproppen, måste den vara blodblandad eller kan den se ut som, eh... snor? Fast genomskinlig? (ursäkta detaljer) Och måste man inte ha värkar typ om proppen lossnat? Eller måste och måste, men bör iaf?

Dagen har iaf varit ännu en dag i full fart. Parken med barnbilarna fm samt en del av em, där Sam typ ruinerar oss med att åka om och om igen, men såklart fick han det... de stänger ju för säsongen den 15onde och han älskar verkligen att köra dem. Sen att kompis också var med, det var en skojig bonus. Så när barnen sov så dukade vi fram med vår picnic, muffins och godsaker, fuskit väl?:)

På em har min käre pojkvän gjort egen kålpudding (kankse inte bästa maten för magen innan fl hehe) och den var GRYMT god, verkligen! Sam åt med stor aptit en STOR portion. Så han fick en piggelin efteråt eftersom han åt så bra så var han värd en glass (det får han ytterst sällan nu när det inte är sommar längre och bara om han äter bra mat... annars kan busungen lätt tycka att han är mätt och vill ha glass så pass bra känner vi vår prins hehe)!

Sen har pojkarna myst medans jag städat lite, och nu har vi slängt i oss en stor portion av delikat äppelpaj. Ja ingen vanlig direkt, utan här pratar vi grejer med toscakräm och grejer. (hojta om ni vill ha recept som jag fö snott från en annan blogg=) Mysstund till max har det alltså varit. OCH så är overallen från Didrikssom beställd till Sam. Det blir tvådelat med från polarn tror jag, gillar som sagt jackan massa.

Så kika in och säg för tusan att ni håller tummen inatt för att bebis kommer av sig själv imorrn typ, eller imorrn kväll iaf.


NI är för söta och peppande tycker jag iaf!


Två bullar i ugnen! Hej på er! Håller på ...

img_5729 (MMS)

Två bullar i ugnen! Hej på er! Håller på att göra en lyxig paj då jag hittade det hos en blogg jag läser och blev uppmanad att testa så kunde jag inte låta bli.  När jag väntade Sam bakade jag som en tok och även sista kvällen innan värkarna satte igång så än är inte hoppet ute på att det skall starta själv! Håll timmen hårt! Men Om jag inte är helt blind så ser det ut som att proppen släpper lite då och då, alltid ngt men Samtidigt så säger det kanske inte så mycket? Eller?


Är i parken med kompisar och ska köra de b...

img_5722 (MMS)

Är i parken med kompisar och ska köra de berömda barnbilarna Sam pratat om sen vi var här i lördags! Sötnosen! Mamma ska fika och bli ännu tjockare om magen under tiden de kör;)


Hej September.

Gomorron September, gomorron Samälsklingens namnsdag och gomorron till dig du envise i magen som tydligen vägrar komma ut? Ja någon augustibebis blev det då inte, men jag vågar nog iaf hoppas på en septemberbebis...(ler) men med en sådan envis bebis så vet man aldrig. Börjar på allvar oroa mig för att bli igångsatt, men det ser ju inte bättre ut? Och jag som verkligen har som önskan att komma igång själv...

Erfarenhet av igångsättning?

Nåja, förutom planer på att föda barn idag (igen) så tänkte jag att vi skulle åka och kolla vinterkläder till Sam. Såg att Didriksson har en affär utanför stan som vi kanske kan spana in. Tror det blir både och faktiskt... både tvådelat och overall. Kan ju vara bra att varva med, men mindre bra för plånboken. Well så blir det nog iaf, punkt!
Men fortsätt gärna komma med tips på vad ni tycker om vinterkläder?!

Och just ja, en sak till jag undrar... tror ni man kan öppna sig utan att direkt märka det? Isf kan man önska det, men det kanske är önsketänkande? Puh!

Kram på er, nu skall jag och min lille älskling(som iaf var snäll och kom ut utan igångsättning) kika på bompa!;)


RSS 2.0