Nyshoppat till Sam.

har nyss shoppat fina grejer från nätet till Sam.
Gud vad mycket snyggt det finns, och varför bara handla på lindex och polarn, det har ju redan alla andra.


say hallo.

To our BIG love!

Vi älskar dig Sam.

Sol.

Det ser ut att bli en solig dag. Tänkte försöka med en promenad idag.
Innan jag blir upptagen. Sam sover lite i vagnen, men vaknar nog snart.
Jag har iaf hunnit med att duscha o fixa mig. Det räcker med små tupplurar för att man skall hinna med det.
jag har lite funderingar kring vår älsklings rum. Tänker ju förstora de fotografbilderna jag tog och hänga upp på väggen..
men även bilder på Sam, som månadsbilder och så. Sen skall vi gå till en fotograf med honom när han är kring halvåret och ta riktig fina bilder. Det vill vi göra, det blir en helt annan klass på sådana bilder när ett proffs tar dem! och visst jag tar mycket foton, men jag är lååångt ifrån ett proffs.

Kanske skall man ta itu med att fixa inför Sams dop med. har bilder i huvudet hur jag vill ha det, men hoppas bara att jag hittar alla detaljer med. Och dopklänningen vill jag ha sådär gammeldags och fin.
Well vi får se, tips på bra sidor tas gärna emot!

Namntoppen.

Sam är med på namntoppen över pojknamn 2008.
Tusan, och vi som trodde vi var ganska så unika.
Well vår Sam är iaf unik. Den bäste och finaste pojken som finns!

Nu mattajm sen vila, känner mig lite hängig!

17.

17 veckor idag vår charmige pojke! Och igår lades namnet Sam med i almenackan som ett nytt etablerat förnamn. Yay! Det gillas! Var säkert vi som bidrog till detta *ler* Så nu har vi ytterligare en dag om året att ge vår lilleman presenter! Härligt!
Speciellt för en babyshoppingmissbrukare som jag!

Igår när han ätit så låtsades han sova på min arm, men jag såg att han kisade så jag tänkte kolla honom... så jag log åt honom och då log han med hela munnen! Det har hänt flera gånger! Du är finast i världen Sam!

NI har väl överseende?

SOm sagt, jag blev ju less på bloggen där ett tag, och finner mig i det stadiet lite fortfarande.
Mest för att jag känner att den lilla tid man har över mellan varven var tvunget att läggas på annat.
Och sen hamnar man väl i ett sådant läge där det blev mindre kommentarer eftersom de flesta som läser är föräldrar och har lika lite tid att kommentera som en annan, det är förståeligt såklart. Men iaf.
Jag känner att jag vill fortsätta blogga, och känner inte alls samma krav på en massa inlägg om dagen nu som innan. Utan nu försöker jag skriva ett, och ibland flera när jag har lust.
Men som sagt jag hoppas hitta tillbaka och blogga mera när jag hinner.
Skall även lägag upp nya bilder för det antar jag väl att ni vill se?;)

Promenix.

Har varit iväg med mammagruppen. Nice.
Nu är vi inne och sambon var hemma över lunchen, mysigt.
Sam ligger och slurar i babygymet och jag smög nyss dit och tog lite bilder på honom.
Han är så fin, s underbart fin att jag nästan tappar andan när jag ser på honom och förstår att han är vår.
Vårt stora underverk och vår vackra son! Han är så underbar att jag inte kan förstå vad jag gjorde innan.
Han är mina sekunder, mina minuter, timmar, dagar, nätter, veckor, år ja allt. Och jag älskar honom mer än livet självt.
Att få vara hans mamma är en stor gåva jag fått och jag är så innerligt tacksam.

Dagen blir lugn annars, och det räcker bra med ett dagsbestyr om dagen, speciellt med tanke på U-T-A-N H-I-S-S!


Städat.

Har nu städat klart toaletten, fixat i köket, dammat av och plockat det sista som vi inte hann igår. Nu är vårt hem tipp topp. Och sen när badrummet är renoverat och vi har tapetserat och målat om i sovrummet så kommer vår lya vara riktigt fin.
Det är sån rening för själen att tömma ut en massa överflödiga grejer tycker jag!
Sam har sovit en stund i vagnen på balkongen, det är så hög pch frisk luft och riktigt skönt ju!
Han är riktigt duktig nu med att greppa med pekfinger och tumme, vilket ju är det svårast greppet för en bebis.
Han tar ut nappen och sätter in den titt som tätt. Han har alltid varit väldigt duktig att greppa vår pojke och nu gör han det hela tiden, suger på händerna med och verkligen utforskar allt. Allt skall in i munnen!:) han är så go vårt charmtroll!

Och det ser så gulligt ut när han suger på nappen samtidigt som han håller den och vill dra ut den, den floppar liksom in o ut för att han inte kan bestämma sig hur han vill ha det. Och så blir han så frustrerad när han inte får saker och ting att fungera, han har inte riktigt tålamodet att inte förstå hur leksaker skall vara eller vilken funktion de fyller. Så han vill att allt skall fungera på en o samma gång. Lite som sin pappa o mamma då!:)

Älskade bebis du är det finaste som finns!

Nu när man kör vagnen till balkongen o runt i lägenheten så är jag verkligen så glad över att jag valde den vagnen, den är överlägset bäst, minst - men med rymlig liggdel och säker. Den är också lättast och mn kör den så smidigt. Jag älskar verkligen Bugaboon o skulle välja den alla dagar i veckan! Sen att det är rysligt dyr, det förstår jag, den är värd varenda krona!

Nej nu fixa lite, sen mysa med Sam när han vaknar!

Ny vecka.

Veckorna bara rullar på. i har verkligen varit effektiva i helgen med att rensa oh städa undan, vad skönt det känn med mer space! Det kändes i kroppen imorse att man inte suttit ner många sekunder i helgen.
Det är så mycket snö, och man är ju glad att man köpte till vinterhjul till vagnen så man inte blir hindrad av snön fall man skulle vilja gå ut!

Världens finaste pojke ligger och slumrar i min famn nu, igår när han somnat för natten låg jag o kikade igenom filmklipp från förlossningen, och när han var riktigt liten och framåt, samt att jag läste igenom grattis-smsen från dagen han föddes! Nostalgiskt, underbart och helt fantastiskt att jag fått den gåvan och turen att få en ubderbar son!
Varje dag tänker hag flertalet gånger hur lycklig jag är, han är mitt liv! Mamma älskar dig Sam!

Mission rensning.

Shit, vad mycket shit vi har hemma!
Idag har vi städat, och då menar ag städat. Dvs resnat och tagit ut en massa till källaren, flera stora kartonger är fyllda och det känns så skönt att bli av med lite saker man samlat på sig, för ibland undrar jag om man inte är sakletare eller något.
Iaf så är vi långt ifrån klara men en bra bit på väg, och Sam har sovit en stund på balkongen nu så skönt med frisk luft!

Man blir effektiv när ens barn sover!
Man får liksom lägga i en speed och köra på som en galning eftersom en tupplur ibland är en kvart lång:)

Igår var vi hos vänner och jag var iväg på min första shoppingtur på länge, hittade CK-underkldäer, snygga leggings, pyjamasbyxir trojor mm. Och allt var nästan gratis eftersom jag hade presentkort!:) Sån shoping är härlig.
Sen var vi på tacokväll hos vänner, det var trevligt. Men det var mkt intryck för Sam sent på kvällen, plus att nattningen blev lite sen, så han var lite ledsen innan han skulle sova. Lättast att vara hemma innan hans sovtid infaller, men det är ju inte ofta mn är iväg, och man får försöka göra det smidigt för vår älskling de gnger vi är det.

Imorrn fyller G år, hoppas vi kan åka dit en sväng o hälsa på och säga grattis. Mycket beror på älslingens jobbande, hoppas han slipper det.

Ikväll melodifestivalen o mys i soffan.
Förresten skrattade Sam som en tok när J lekte tittut med honom innan! SÅÅÅ UNDERBART SÖT ÄR VÅR SON!
Vi älskar dig mest av allt!!

Fuskade.

Eftersom ni trogna bloggläsare vet att jag har mens som en hel elefant så var jag tuvngen att tacka nej till en trevlig promenad idag med en kompis, men kände då paniken över att jag vill få frisk luft, och jag vill att Sam skall få frisk luft.
Sagt och gjort, jag gick ut på balkongen, klädde på Sam varmt och mig varmt och sen körde jag ut vagnen på balkongen och där avverkade jag lite samtal till vänner, vyssade vagnen fram och tillbaka, plockade bort halvfrusna växter som jag glömt i gravidhormonernas flax och fick frisk luft till på köpet, och Sam verkar ha sovit gott, och gör ännu i vagnen. underbar lösning. Det var dessutom skönt att slippa kånka ner vagnen, öäevn om det är lättast på marknaden och smidigast så är det allt annat än smidigt att dra upp en vagn till 3e våningen. Well... vill ju vara försiktig med vårt snygga vrålåk med, för mig finns ingen annan vagn än Buggan, den är ett otroligt bra köp och jag är såå nöjd. Sam verkar sova bra i den med, plus att den är lång i liggdelen vilket inte är ett minus eftersom Sam var lång redan då han föddes, vårt stjärna!

Igår bakade jag stora bullar, de blev supergoda och imorrn är min sambo ledig, så mysigt. Så vi skall åka och spana in golv till badrummet och tapeter. sen blir det nog en fika någonstans. (Om inte mensen är lika tokig som idag villsäga.. då kutar jag o köper cyklo-f imorrn, jag står ej ut! Sen en liten runda på stan, måste shoppa lite grejs.
Kvällen blir nog tillsammans med vänner och resten av helgen skön och mysig. En vän kommer över på lördag med sin lilla tjej och ett gäng bullar, den bruden bakar godast i stan. Världens STÖRSTA bullar!
Och sen blir det nog mest en promenad eller så. Bara mysa hela lilla familjen! Mys pys!

SOm sagt, jag tror jag kör på en kombination av mitt bloggande, jag försöker skriva ett inlägg varje dag, om inget annat kommer emellan eller jag har idetorka. och så kan jag även rycka in med ett inlägg när jag har ngt speciellt jag vill säga, eller bara känner för att skriva lite mera. japp så blir det ett tag framöver iaf!

Nu skall jag dricka mitt te, städa undan lite och sedan mysa med Sam när han vaknar! mamma älskar dig Sam!

Paus.

Funderar starkt på att börja blogga mindre men mera effektivt.
Alltså nu bloggar jag ju flera ggr om dagen, fadt kortare inlägg.
Nu funderar jag på att hitta ny motivation och att få min tid till att fixa andra saker.
Men jag vill ändå inte sluta blogga. Bara lägga upp det på ett annat sätt.
Så nu är det ni som bestämmer, så säg din åsikt så rättar jag mig efter majoriteten!

antingen:

  1. Bloggar jag en gång om dagen, ett halvlångt inlägg
  2. Bloggar jag en gång i veckan, på söndagen, ett långt inlägg över veckan med bilder och så
  3. Bloggar jag när det 'r ngt speciellt jag vill berätta,
Eller ngn som har ngt annat önskemål?
Berätta och säg ditt så jag vet hur ni vill ha det?

16weeks.

Älskade Sam idag är du 16 veckor!
Och mamma o pappa älskar dig mest av allt!

Idag straffas inte kroppen för hjärnans skull.

Såg ett program idag, Jerry Springer. Det handlade om obesvarad kärlek, eller då stalkers vägrade ge upp, och skulle ha personen till vilket pris som helst. Personen som var där, klädde av sig och lade sig på scenen och vägrade gå därifrån förrän personen som dissade honom ångrade sig. Suck! Alla på programmet var feta, som USA i ett nötskal och när han klädde av sig så kom jag på mig själv med att jag tyckte det var hemskt att jag nyss ätit en kaka. Shit. Hade det varit för 9 år sedan och jag befann mig i den situationen jag gjorde då, då hade jag kutat in på toaletten och stoppat fingrarna i halsen... om jag fått den känslan då alltså, inte bara för att jag ätit en kaka.
DÅ slog det mig! Herregud, som tonåring, som man plågade sin kropp för att man mådde dåligt. Jag vet inte hur många gånger jag tvingade upp maten, eller tom svalt mig själv pga kärlekstrubbel. Ja det var alltid på grund av det som jag gjorde så med min kropp när jag var 18-19 år. Och jag minst speciellt en sommar, -01 då jag mådde dåligt just över min kärlekssituation, hur jag visste att allt gick åt skogen, och inget kunde jag göra eftersom jag satt på mitt sommarjobb och kollade klockan hela dagarna. Det var hemskt, ja ni vet man känner saker på sig och när man är tonåring så är ju problem man kan ha idag, större än störst och är dem inte det så gör man dem till det.
Men grejen var den att jag mådde dåligt pga kärlekstrubbel, och började sluta känna hunger, ja jag gör det om jag är nerstämd. Och till en början var det hur lungt som helst, att leva på knäckebröd i 2-3 dagar det är väl inget problem.
Men när det börjar gå uppemot 5-6 dagar och ännu längre och man bara äter knäckebröd ja det förstår ni ju sjlv hur kroppen påverkas av detta. Och eftersom jag jobbade så mycket så sa jag ju att jag äit på jobb och allt det dära.
Jag rasade rejält i vikt och var nere på 48 kg, vanligtvis vägde jag kring 58 då. Och kände att jag nästan inte kunde komma upp ur sängen när det var dags att jobba på morgonen. Det gick precis varje gång. Och jag märkte att allt hull på magen försvann för att istället vara indragen och undernärd. Ja kunde börja ha på mmig i princip barnstorlekar på tröjor och tänkte väl inte på hur farligt det egentligen var det jag höll på med, min hjärna va så inställd på hur mitt kärlekstrassel gjorde mig sömnlös.
Dock fick sig mitt svältande en ordentlig törn och ett uppvaknande då jag först till en början stötte på klasskamrater på malmöfestivalen som nästan tappade hakan över hur smal jag blivit. Och sedan då jag var och åkte inlines med en vän, och vi skulle äta en korv med mos, som kom upp lika snabbt igen, då jag fick ställa mig och kräkas i en buske. Det var då jag insåg, herregud så här kan jag inte fortsätta, jag kan inte straffa min kropp för att mitt huvud mr dåligt. Och då vaknade jag på riktigt och sen dess har jag aldrig svalt mig själv pga problem. SOm jag förvisso inte stött på i den grad som det upplevdes som tonåring. Annars vet jag inte hur det hade slutat. Nu vill jag inte påstå att jag var ngn anorektiker elelr så, det var jag långt ifrån, men själva inställningen i huvudet var inte långt ifrån, och när jag slutat jobba och mina föräldrar såg att jag åt så fanns det inte ngt att göra åt sitationen, klart som fan att jag skulle äta liksom.
Och jag kan erkänna att jag var riktigt rädd den gången när maten kom upp direkt den landat i magen. Och det är jag glad över, jag fick mig en rejl törn där. Och insåg då att ingen kille är värd att kämpa så mycket för att man själv skall tyna bort både på insidan och utsidan, aldrig i livet. Och med det i bagaget lever jag nu i ett förhållande som känns både tryggt, stabilt och glatt.  Och idag är jag så nöjd med min kropp. Visst den är inte vältränad eller så, men den har för 3,5 månad sedan givit mig mitt älskade barn, den har burit Sam i 10 månader och den får mig att känna mig stolt och lycklig.
Även omjag klagar över mensen så är ju just mens ett tecken på friskhet och hade jag inte ätit ordentligt eller varit lycklig så hade inte mensen kommit vaje månad. SÅ mitt i allt klagande över den så är jag lycklig att den kommer varje månad.

Jag är så oerhört tacksam att jag mår bra, Och att jag har världens finaste familj och vänner som ställer upp!
Och viktigaste av allt, vår fina son som är det finaste som finns, och han gör mig till världens lyckligaste tjej och mamma!



Min kropp idag, efter att ha fött världens finaste son.
Och idag skulle jag aldrig straffa min kropp som jag gjorde då.
Jag är ganska så nöjd med min kropp idag, jag har trots allt både burit och fött Sam,
och det syns inte sådär överdrivet mycket. Kvinnokroppen är fantastisk.



Världens finaste pojke.

Vad jag ville få sagt med detta inlägg är att man skall vara nöjd över sig själv, och inte låta någon annan få en att man dåligt.

Jäklar ja.

Förra veckan så krasade det till rejält vid höger äggstock, det stack och jag kände att det likson sa KRAS!
Ja jävlar, ibland känns ägglossning mer än annars... och jag har aldrig känt mig så mkt som en höna som jag gjorde då.
Inte nog med att man vaknar med fjädrar i munnen av duntäcket, att man kacklar hela dagarna som en höna, nääe nu tusan skall man minsann höra hur man lägger ägg också. Och alla pratar om att människan är lik apan. Yeah right!
Människa vs höna, det är vad det är.

Så här i hönstider. och inte nog med att man är en hönsmamma. Well... vet ni hur länge hönor är brunstiga?
Tycker det här tär på krafterna.

Underbara barn.

Det är svårt att skriva med en hand. Sam ligger och sover på min arm den lilla sötisen!'
Igår när vi skulle sova så låg både jag och min sambo och beskådade denna skönhet. Min sambo säger då att vi inte kunde få en mer perfekt pojke än Sam. Enda gången det är lite gnälliugt dt är när han har lite problem med att bajsa, annars äre han tamej tusan alltid på bra huumör och s¨charmig och lätt! Att han är så perfekt skapad med det är ju för bra för att vara sant! Vi är så evigt tacksamma!
Och varje kväll ligger vi båda och känner på honom, pussar honom och bara gråter av lycka att vi har en å fin son, som vi älskar mest av allt i hela världen!

Godmorgon ny vecka.

Shit vad veckorna går snabbt! Herre shit alltså!
Igår var vi på en liten utflykt med Sam, till A och M. Och fick hembakta kakor, mums!
Och så babblade vi en massa, trevligt. Var där 5 h innan vi skulle hem lagom tills Sam nattmål.
Han var som vanligt på bra humör, förutom några få glimtar av spänd mage, men annars så lika glad som alltid vår lille sol.
Han är så lätt att ta med sig, han trivs vart man än är och vad man än gör. Toppen!

Idag är sambon hemma och jobbar på förmiddagen, så vi tänkte ta en promenad jag och lillälsklingen, nu när vi kan få hjälp ner med vagnen, det är ju guld!

Lite frukost och byta blöja först bara!

Ny vecka, nya planer, vad händer hos er?

Privat.


Lovely sunday.

God morgon!
Är inte alla söndagar bra oavsett vad man gör eller inte gör? Det tycker jag. Det är ngt speciellt lugn över dessa dagar, som jag gillar och tar tillvara på mestadels av gångerna. Men idag skall jag städa, eller jag skall iaf skrubba toaletten igen, gjorde det igår. Men efter att ha läst expressens artikel om att kräksjukan härjar och är starkare än ever så kommer jag vara extra nogrann med sånt som de tipsade om. Som att torka av handtag till dörrar lite då och då, tvätta händerna (det gör jag redan alltid) och städa toaletten mer ordentligt. Saker som jag mer gör är att jag byter kökshandduk allt oftare och vädrar ut där man sover, vilket jag förvisso gjorde innan med. Men noggrann det tänker jag vara. Och inga får komma in och pilla på Sam om de inte tvättat händerna före, det kommer jag bli mera noggrann med. det skulle ej vara kul om man får kräksjukan, vi har ju ingen som kan hjälpa oss med Sam om vi skulle ligga deckade. Så jag är extra noggrann och vill såklart inte att vår älskling skall få en förkylning eller något annat pga atttt  jag varit slarvig med att fixa eller säga till folk. Thats it! Nu lämnar vi det ämnet. Ville bara poängtera för er andra med, att vara försiktiga, ej kul att ligga över toalettstolen!

Nu till gårdagen som var supermysig, vi åt räkor och drack lite vin. Jag tog dock bara ett halvt glas, vill ej ta mer och känna mig påverkad, never. Det skulle jag aldrig vilja. Men det lilla man tog var gott.
Sam fick mat vid 23 igår, sen sov han till 07 och fick mat. Vilken toppennatt va? han sover ju alltid hela nätterna, men vill oftast iaf ha ett mål mat däremellan. Men jag är såklart tacksam och han åt mycket igår sammanlagt så säkert därför med,älskade barn! Nu ligger han här och fajtas lite så vi skall snart gå upp! Ikväll skall vi hem till kompisar och fika.
Hoppas ni med får en trevlig söndag! kram på er!




Älskade barn, du är det finaste vi har!

Skratt.

Det e helt underbart vad Sam skrattat rakt ut idag, supermkt och hela tiden! Vår underbara pojke!!
Det hann jag filma också!

Mamma och pappa älskar dig Sam!

Bilder får komma imorrn ist!

Kom igen.

Idag hoppas jagt Amy och Måns går till globen, då vinner jag pengar!
Håll tummen, och heja på mig! Pengarna går rakt ner i shoppingbagen, snart smäller det.

Kärlek såklart.

Idag på morgonen har det tvättats, sen åkte jag iväg och köpte alla hjärtans present till Sam (sambon fick sin igår ju):)
Det blev overall, en mössa, haklappar, och en jättefin filt!
Och till mig lite smått. Sparar mig dock till shoppingen med G om ngn vecka!

Sen var sambon o klippte sig o jag och Sam tog en promenad. Jätteskönt ute, men kallt.
Han kom hem med massa godsaker och massa lotter till mig och spel som jag skall kolla igenom...

Efter jag bakad cupcakes, som jag skall göra nu. och hälla över hjärtströssel, romantiskt va?
Bilder kommer sen, om de blir lyckade.

Kram på alla hjärtans dag!

Kitty-kat.

Jag gillar hello kitty, men jag gillar inte lets-dance-kitty. jag vill att hon skall åka ut NU!
Allra helst igår.
Och jag vill att min onda finne på hakan inte skall lysa så röd.
Och jag vill borsta mina tänder nu för de smakar godis,

Imorrn är det alla lovers dag, det blir trevligt.
Idag e jag mest irriterad över hur egoistiska och trångsinta människor det finns.
(Inget inom familjen)

Bara allmänt sådär.

ja ibland har man åsikter om på tok för mycket.

Nu skall lilla familjen sova här.
Nattie

Awake.

Vad mensig jag känner mig idag, alltså sådär uppsvälld som precis innan mens. Blä så trist, askyr känslan av uppsväldhet!
Vi skulle egentligen gått ut på promenad men Sam ble ledsen och hade ingen lust att åka vagn, vilket är forsta gången det blir protest. Och självklart stannade vi inne tills han blir sugen.
Han verkade ha lite trubbel med bajseriet igen så hn var nog ledsen därför, men nu sover han så mysigt i min famn.

Det finns inget mysigare än när han sover i min famn!! När han vaknar brukar han titta storögt på mig och le stort! Det är inte sällan det vattnar sig i ögonvrån då, älskade Sam du är så fin! Mamma älskar dig mest av allt!

Mammagruppen igår var okej, ingen jättelivad grupp, men det fanns några som ändå var okej, lite i min stil. Men det är mest mysigt att gå dit och ge Sam massage, han tyckte det var så himlans mysigt, men låg mest o spejade på de andra bebbarna!:) Sam var äldst, och störst, det såg man. Han är en rejäl bebis och det gillar jag! Tycker om att det e mycket bebis att gosa med och pussa på!:)

Nu ligger han och snusar här med sin nya Ap-napp, och är så himlans fin!

Bilder kanske kommer sen, men det voe kul om ni som skriver med signatur anonym kunde skriva ut lite mer än så, lite roligare!

Well just det, idag får älsklingen blommorna till jobbet, åh spännande! Hoppas de ej ringer innan och avslöjar!
Och jag måste ge mig iväg en sväng sen när sambon kommer hem, det e ju alla hjärtans dag och Sam skall såklart med få ngt av mig/oss! Förutom en massa kärlek som alltud förstås!

Vi brukar ju ha det som lite tradition att åka till en restaurang vid havet på alla hjärtans dag! Men inte i år, då stannar vi hemma och firar den bästa av dessa dagar ever! Förra var fylld av förväntan eftersom Sam växte i min mage! Underbart!

Well, jag har köpt hem så jg skall baka love- cupcakes! Och bjuda på!

Nu pussa älkslingen!

Ps: jag svarar på de kommentarer som ej ginna ngn blogg till, här i min blogg! Ds

Plusset.

Idag för exakt ett år sedan fick vi det dära underbara plusset på stickan, det där som betydde att vi skulle få uppleva det vackraste man kan uppleva - vi skulle bli föräldrar.
Nu sitter vi här ett år senare med världens finaste son, och bara beundrar honom från topp till t.
Hans charm, hans fina personlighet och hela hans vackra han! Det finns ingen som honom, så underbar och så älskad!
jag saknar honom varje sekund jag är ifrån honom, och det gör ont i hjärtat att bara ta en dusch, jag vill ju vara med honom honom honom! Inget är så mmkt värt som det!

Älskade barn, du är den finaste jag vet.
Mamma älskar dig mest av allt!

Stora pojken.

Älsklingen väger idag 7620gr och är 67 cm lång!
Bra att du växer älskling,det tycker mamma om!

15 veckor.

Nostalgi. Varje tisdag och onsdag får jag lite pirr i magen. Dels för att värkarna började på tisdagsmorgonen och för att vår fina pojke föddes på onsdagen.
Det är hela 15 veckor sedan idag.
Vart tar tiden vägen?

Idag har vi skrattat ikapp jag och Sam, han såg så söt ut så jag skrattade åt honom framför spegeln och han skrattade tillbaka.

Grattis på 15 veckors dagen världens finaste bebis!

Kärleksbevis.

Har beställt blomleverans till sambon på hans jobb tills på fredag! En jättebukett med liljor och andra fina blommor! Tyckte att rosor var för väntat så jag ville vara mer orginell! Tufft va?
Well jag vill dels visa min uppskattning och beundran över hans hårda slit och få timmars sömn på gund av jobbet , oh att han ändå har ett så glatt humör! Det e beundransvärt! Sen vill jahg såklart överraska lite i vardagen, för vem blir väl inte glad för ett blomsterbud när man minst anar? Och att ge det just på alla hjärtans dag, njeeeah det är för väntat det med! Vi kommer sääkert äta bakelser och ha levande ljus and romanse på den dagen iaf så... alla dagar är hjärtans dagar enligt mig!
Men som sagt, en liten gest för att han är min fina pojkvän och en underbar pappa till Sam - som fullkomligt luyser i ögonen när han busar med honom!

Så hoppas inte han läser min blogg nu bara, men jag hoppas för hans skull att han har bättre saker för sig!:)

Nu e snart stroganoffen klar, som mosen på korven råkar det vara hans stora fvorit, han nästan kysser mina fötter och lovordar mig varje gång jag bjuder på den, han tycker den är den bästa i världen.
Well romantik i överflöd, det är inte fel!

Stålmannen -Sam.

Sambon köpte ju som jag skrev för ngn dag sedan denna underbara pyjamas med stålmannentryck på.
Sam blir så underbart söt i den och nu när han är riktigt stadig i nacken så ser det ut som att han flyger precis som stålmannen. Vår alldeles egna lilla Stålman, han är så fantastisk. han skrattar flera gånger om dagen, och mamman hans är där framme och pussar honom, en sisådär 18000 ggr om dagen! Men det är ju inte så konstigt, han både luktar och smakar så ljuvligt! Mamma o pappa älskar dig Sam.

Igår när vi flög som stålmannen. :)


OBS: Bilder är förbjudna att kopiera!

Vackrast.

Dagen har varit bra, Sam utvecklas för varje dag och gör massa nya saker. Han är underbar! Varje gång vi skall gå och lägga oss så tittar vi på honom, och kan knappt tro att det är sant, att denna underbara person är vår son. Det är nästan så man får en tår i ögonvrån, eller två - när man tänker på hur underbar han är vår älskade Sam.
Idag hade han nog lite magknip, det varade bara några sekunder hit och dit, och inget längre, men han grät till en gång medans jag var tvungen att lägga ner honom för att ta på bärselen. Det gjorde så ont i mammahjärtat att se honom gråta sådär. Det händer nästan aldrig, och jag är så tacksam för det, för att se honom ledsen är det värsta jag vet!
Tur han verkar så harmonisk och glad annars, det hade knäckt mitt psyke om han varit en bebis med massa magknip!
När det kommer till honom så har jag ingen som helst tolerans för att han skall vara ledsen eller så, då är mitt psyke som sockervadd. Men då upplever nog alla mammor det när ens barn gråter, eller


Soon.

Upd vill komma senare ikväll... bara så ni ej gråter tänkte jag.

yah!

Yah! NU e det bokat!
Jag och min sambos syster skall se Madonna i somma! Wohoo!
passar bra att utgå tillsammans från vår semestertripp i södern hos sambons familj.
Vi kommer ju vara nere mycket i sommar och njuta av sol, hav och att Sam kanske går omkring, eller iaf kryper!
Åh han är så underbar! Nu ligger han och pratar på babygymmet, och jag har hunnit tvätta håret och allt. Inte illa.
Och inte mkt till protest inte. Härligt!

Får se vad daagen har att erbjuda, jag har en del ärenden jag måste ta tag i! Men lets see!

Ciao.

Madonna i hope.

Det finns eventuellt två biljetter till mig, jag hoppas att jag hittar ngt vettigt tåg, oh boende som inte blir alltför dyrt isf klipper jag dem. MEN det är ju så, kollade sj:s hemsida, biljetterna är grymt dyra och boende med, så det skulle gå på närmare 5000 med allt, vilket kanske är i lite värsta laget för en konsert. Men jag skall se vad jag kan göra åt det, kanske kan wish upon a star om lite pengar? Eller det handlar väl egentligen inte om pengarna, utan om att jag skall försöka hitta lite billigare alternativ, eftersom det är för mycket anser jag för en natt. Well... jag skall jobba på det!
Men fatta, det är ju helt galet att jag iaf har chans till två biljetter tack vare en supersöt vän!!


Snö.

Vi kom precis in från en nästan timmes lång promenad i snön. Riktigt skönt, om än kallt, men min näsa börjar jämt rinna när jag är ute och går. Men jag måste komma ut lite varje dag, det är bra att få frisk luft både för mig och Sam. Han låg och spejad på trädkronorna när vi var ute och körde, hans ögon är fortfarande stora och blå. varkens jag eller min sambo har blå ögon. jag har gröna, han har bruna. Skall bli kul att se vilken färg Sams får. Någon som vet när de brukar skifta i färg?

På lördag är det alla hjärtans dag, men jag tycker att man skall göra alla dagar sådär kärleksfulla, det är viktigare med vardagsromantik än allt just på en dag. Så vi skippade det, utan tyckte att vi lika gärna kunde romansa lite i lördags och söndags då vi var på slottet och åt och fikade, samt då vi åt ute i lördags. Kommer säkert bli ngt på lördag med, men som sagt lite varje dag lyser upp!

Sam ligger och snusar i vagnen fortfarande, jag har bara knäppt upp hans tröjor så han ej skall bli för varm, men ville inte väcka honom då han soverså gott. Läste i Sova hela natten att bebisar i den åldern sover kring 15h per dygn. och att det är bra för dem att sova mycket, de växer ju så de knakar - klart sömnen behövs då.

Usch jag är så slarvig med att äta på vardagen då sambon jobbar, jag tar ngn macka hit och dit och ibland lite godis, mest riskakor i väntan på att vi äter tillsammans på kvällen. Det är inte alls bra, jag borde skärpa till mig på den fronten, ni som är mammalediga, är ni ordentliga med maten?

Nej som sagt...vardagsromantik is the shit! Eller vad tycker du?


nattie.

Sam sover så gott nu i sänge, i väntan på nattmålet vid 00.
jag håller på att läsa Sova hela antten, den verkar bra.

Sen dags för mig med att sova.

Gonatt!

Fika.

Idag åkte hela lilla familjen (förutom katterna förstås) ut till taxinge slott och käkade och fikade.
Det var ganska så mycket folk där, men vi hade Sam i sin babyskydd mestadels, då han sov. Och en liten stund uppe.
Måste ju komma ut bland folk ibland, men lite nojig är man ju, hoppas verkligen inte han blir smittad.
Han var som vanligt lugn och go, han sov nästan hela tiden förutom när han var uppe en stund och smilade. Vår söte pojke, han är så lätt att ha med överallt. Nu ligger han hos pappa i soffan och vilar. Vi har gjort gipsavgjutning på hand och fot med, väntar med spänning på resultatet, hoppas det blev bra.

På slottet åt vi potatis o purjosoppa och macka, samt ramlösa till mat, sen tårta till efterrätt, gud vad gott det var, men vad mätta vi var när vi åkte hemåt. Det är ganska så dyrt att äta där, gick på över 300 kronor. Men men det är så fint och ljuvligt där att det är det klart värt!

Sköna söndag med andra ord.

På väg dit köpte vi vantar och nya kläder till Sam (igen) en stålmannenpyjamas (som pappa valde;) ett par byxor, en bode och vantarna. Tvättar allt just nu, dock på servicetiden, hoppas det ej e ngn service idag, då ligger jag nog risigt till.

NI som har bebisar, hur nojiga är ni? tar ni med bebis ut bland folk även i denna tid?


Nej nu fixa lite, sen hämta tvätt.

BIld från idag:


Söndag.

Tror hela lilla familjen blev galen på mitt snoozande imorse, jag låg och läste en bok alldeles för länge igår och var inte alltför pigg på morgonen.
Men boken var riktigt bra: Sova hela natten.
Den verkar vettig och jag skall senare förklara metoden lite! Det handlar alltså om att barnet skall känna sig så pass tryggt att både du och bebisen kan sova 8-10h i sträck per natt! Det är väl inte illa?

Nu hoppas jag snart på lite frukost! Sam har redan skrattat ett x antal gånger idag åt pappas bus! Sötaste pojken i världen!

Nu smoothie o mera mys!

Böcker.

Nu har jag hämtat ut ett paket med böcker jag beställt.
Och det duggar ute, inte så mysigt med nytvättat hår.
Och då slog det mig att min Peakjacka är den enda som har en tillräckligt stor kapuchong för att dölja hela kaluffsen och inte bli helt tillplattad, det e fasen inte många som har en bra hätta att ta om skallen, eller har du lyckats hitta en shysst?

Nu skall jag skala morötter och gurka, och fixa dippa. Ikväll blir en lite nyttigare kväll. Och man kanske skulle skaka av sig några gravidkilon genom att dansa till melodifestivalen med?;)

Trevlig kväll! Nu e det mys med hela familjen som gäller.

Halsbränna.

Stämmer teorin mycket halsbränna - mycket hår på bebis in på dig?

Det stämmer på mig!



Julen-08

Restaurangbesök.

Hela lilla familjen packade vagnen och gav oss iväg ner till restaurangen som ligger i parken. Jättemysig är den!
Vi satte oss vid ett bord vid baren, i soffan bland massa kuddar och vagnen tätt intill borden, med en sovande Sam i vagnen och beställde in en supergod Kycklinggryta med rostad potatis och senapssås. Mums. och varsin öl till det (jag ammar ej)
Det var rktigt mysigt. Sam sov nästan hela tiden, förutom att han låg och sög på tummen en stund och spanade på sin leksak i vagnen, han sa inte många knyst! De bredvid frågade om han jämt var så snäll, mmmjooo han är alltid så lugn och snäll! Perfekt att ha med honom överallt!


Nu har han vaknat efter en liten promenad, så nu e det snart matdax och ikväll blir det melodifestivalen och lite glass tror jag bestämt.


Här balnd kuddar och bord satt vi!:) Firandes alla hjärtans dag i förskott! just för att alla dagar är hjärtans dgar!

Mornings.

Japp då var det lördag och dags för tvättid!
När jag  uppe och gjorde mat i natt så hade jag så grymt ont i magen, tog en Ipren, gav Sam mat och somnade om, och nu känns det mycket bättre, tänk vad lite sömn kan göra underverk!

Nu ska vi gå upp och äta frukost, smoothie! Det är så gott!

Sen får vi se vad dagen erbjuder

Vad händer hos dig?


Nattiedags.

NU är det snart dax att krypa till kojs. man är så trött på kvällen och vet att tvättstugan väntar imorrn kl 9.30, vi hinner bara tvätta på lördagar eftersom jag ju är ensam med Sam på dagarna i eckorna och behöver hjälp att passa honom emellan varven i tvättstugan så blir det lättast att ta det på lördagen. Det är drygt att tvätta men fräscht när det är klart. Det doftar så härligt, och är så mysigt att krypa ner mellan rena och nya lakan.

Jag blev helt imponerad av Höglund i Lets Dance, hon var riktigt bra idag, lite otippat bra anser jag. Häftigt. Och Carl -Jan, ja han kan ju inte dansa, men glad är han iaf och det är ju härligt det med. Dock är favvisarna Bagge och Wahlgren.
Vilka hejar ni på?

Och ni vet väl, att imorrn börjar melodifestivalen. Det är ngt man ser trots att jag inte är överförtjust.

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll. Och kika gärna in imorrn igen, då kommer Sams outfit upp för dagen!

Kram

Vår stora kärlek.

Sam ligger här i sängen bredvid och sprattlar, han är nästan nakenfis och trivs utmärkt med det. Hoppas han inte kissar på mamma nu också bara, han har ju redan bajsat på mig en gång idag, vårt lilla hjärtegull.
Haha att han bajsade på mig det var ganksa okej faktiskt, tänk dock om någon annan skulle bajsat rakt ut på mig, då skulle jag förmodligen gått av på mitten, men med bebisar och speciellt ens egen är det en helt annan sak, det finns inget som är äckligt på ngt sätt så om det handlar om kräk eller what so ever, allt är så fantastiskt när det handlar om ens lille prins.

Mamma och pappa älskar dig Sam.


Jag tipsade!

Det var jag som tipsade om den stora lyckliga nyheten till expressen idag! tyckte det var för bra för att ungås!
Grattis ännu en gång Josefin, hoppas du ej misstycker med lite fler läsare till bloggen:) Expressen är bra reklam för sig själv!

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1457816/jag-stod-pa-kna-i-snon-och-fodde

Underbar låt.

Lyssna o  njut!


Familjeliv.

har precis suttit och grejat med familjeliv, och blivit plusmedlem ännu en gång.
Shiut vad många bilder jag har där fårn graviditeten. Hujedamej. Jättekul ju!
Men de tär förståss enbart för de på min vännerlista där, så om du har fl och inte mig, så hojta.

Vill ju få hem deras magasin. Det är säkert en massa bra grejs i det, och nu när man har lite mera tid återigen för att sitta vid datorn så e det ju kul att familjeliva lite igen, sån stammis som jag var innan!:)

Hur som helst brukar jag få en stund vid daton på senkvällen runt 23 när Sam sover en till en och halv timme innan han får maten för natten. Då hinner man lite iaf, förhoppningsvis lägga ut en outfit bild idag med!:)

idag har jag ont i magen, över ena äggstocken till.. beräknar ju mens idag med så det kanske är det som känns, hoppas det. Men det känns betydligt mer efter jag fått barn än innan, ngn mer som erfarar det?

Nej dags att ta Sam, han vaknade nyss!

Åh hujedamig.

Vaknar av att jag får ett sms att den stora bloggerskan prinsessans har fått sin dotter i natt, hon föddes i SNÖN utanför sjukhusentren. Hujedamig, den bebisen hade bråttom till världen! Allt verkar ha gått bra så det är ju huvudsaken. Grattis!
Och inte illa att pricka in 2 bf-datum. Sam ville inte riktigt komma på sin bf, men när jag tänker efter så var han inte helt galet på dagen ändå, om man räknar från ägglossning. Well det kvittar ju förvisso. Han kom ju till slut och mådde bra, och det är det som spelar roll.

Han ligger här bredvid mig i sängen och sprattlar vårt lille hjärtegryn. Snart skall jag gå upp och fixa mat till honom, med lite bifidus i. han har inte bajsat igår så idag hoppas jag han kan göra det, det gick så bra i några dagar så jag hoppas det kommer tillbaka på samma linje igen.

har så ont i nedre magen idag, i sidan, men så skall ju mensen beräknas komma idag med... kan man känns sig öm innan den kommer så att säga? Någon som veeeeeeit?

När man siktar mot stjärnorna...

...vinner man den största stjärnan av alla...Sam vår stora favorit! jag tycker han är så supersöt i pappas valda stjärnkläder.

 Nej om man skulle sova en blund kanske? nattie.

Made by love.

Sitter och fixar lite på datorn i väntan på att Sam skall få sitta sista mål innan den långa omgången sömn. Han skall ha mat vid tjugo över tolv och om jag somnar innan så lär jag ej vakna efter en timmes sömn så då passar jag på att hålla mig vaken, lika bra det.

Ikväll har vi badat Sam, han älskar att bada och sprattlar för fulla muggar, vårt hjärtegull.
Det skall bli så skönt när vi fixat badrummet, och bytt ut badkaret och Sam kan börja bada med oss i badkaret, det kommer bli så mysigt att ha sådant no tangle solutions skum som inte svider i ögonen och bubbla för glatta livet.

Shit imorrn är det fredag igen, är det bara jag som ej förstår vart veckorna tar vägen?


Dagen idag.

G kom hit idag, jättetrevligt! Hon är en av mina bästa vänner!
Vi käkade mat från fiskrestaurangen här, de har supergod mat. Vi åt pasta med skaldjur, gott bröd till, sallad och plock!
Sen var vi ute på en promenad i vintervädret och babblade om ditt och datt. Tiden rusar iväg när man har besök.
Nu är det redan kväll och snart kommer älsklingen hem, och då tänkte jag åka och handla lite inför helgen.
Så får han lite egentid med Sam med, det är ju kul! Sam sitter och pratar i babysittern, han är så underbar! Älskade barn.

Lite bilder från idag.




Gabby och Sam

This is how you wear it.

Dagens älskling.



Body kappahl
Byxor Lindex.
Strumpor, Laban, babyproffsen (present)

Ingen annan idol.

Sam har sin söta scarfes på sig, eller tja en av många, han har ett gäng. Och så halvsitter han här i soffan bredvid mig och snusar så gott. Han har för ett tag sen klämt i sig 200 ml mat. :) Ökade ju dosen från 180 till 210 nu för någon dag sedan, så får han äta hur mycket han vill. Märkte att han började bli hungrig tidigare innan, så då va det dags att öka dosen. Sen äter han ju inte alltid 210 eller så, men det skall iaf finnas mat i flaskan så han själv kan avgöra.

Jag funderar på att börja visa såhär Sams outfit dag för dag, jag tycker ju att det är så kul att klä honom i hans fina kläder, även om han inte skall på ngt upptåg så måste nappen matcha hans outfit, eller okej det kan göras undantag ibland, men det ä inte ofta. ;) Crazy mama!

Nej nu skall det förberedas för mat till mig och storälsklingen, för snart kommer han från jobb!

Ikväll missar ni väl inte Made in Sweden?



(Bilden är tagen för flertalet veckor sedan)

Älskade katter.

B och A ligger och sover. De är så söta och verkligen kärleksfulla nu. Det är omöjligt att hinna med dem lika mycket som innan vilket ger mig grym ångest, men jag försöker att goda med dem och mysa så fort jag får tillfälle.
Eftersom de är innekatter så får de ju ej av sin energi utomhus så då brukar de jaga varandra, och så kastar vi grejer till dem som de kan jaga. Men trots att jag verkligen försöker ge dem mycket tid, s¨önskar jag att mitt dygn var mycket längre så jag kunde ge dem någon timme till, det hade jag verkligen velat, utan att sno av ngn annan tid. Men dygnet har ju bara 24 h och ibland måste man sova med, även om man skulle vilja vara uppe och mysa med dem på natten när de är som mest på gång. Men som sagt, Sam lär nog leka med dem och klappa dem trefaldigt när han är större.

Kärlek.

14 veckor.

Idag är det 14 veckor sedan Sam föddes. Shit vad tiden bara rinner iväg. Han ligger på sitt babygym och sover nu vår skönhet. Mammas och pappas stora stora kärlek!
Tänk att man för 14 veckor sedan var inne på bb och förlossningen och fick träffa honom för första gången, gud vad mitt hjärta blev varmt från första stunden jag såg dig, och glöder nu mer och mer för varje sekund. Du är fantastisk Sam!
Tack för att du förgyller våra dagar och skänker så mycket glädje och kärlek!

Blev rasande innan, vår granne kom över och skulle låna maionesse, så gick jag och hämtade tuben, istället för att säga tack som normalt folk skulle gjort så säger hon direkt : den är väl inte gammal? Eh nej svarar jag lite halvt otrevligt.
Sen kikar hon in i teverummet där Sam ligger på sin filt på mattan och leker med sin mjukiselefant. (Som vi lekte med innan hon kikade in) så säger hon: har han ingen sådan babysitter så han kan sitta upp och titta lite?
Jo svarar jag, han har allt och lite till. Så det går ingen nöd på honom. 

Men så sa jag att han ligger där för att vi leker och för att han skall öva att ligga på mage med.

Herregud, varför lägger hon sig i allt! Hon är inte min mamma, och hon är definitivt inte Sams mamma.
Jag är hans mamma och vet bäst vad som är bäst för honom! och vad tror hon? gammal mat i kylen? Skulle inte tro det, nästa gång skall jag ge henne något gammal bara för att.

Åååh mind your own liksom.



Älskade älskade Sam!!!

Hejidag.

Tusan, min mage gör ont emellanåt. Tror det är mensen som är på intåg, det stämmer i dagarna, eller tja om det stämmer så skall den titta fram på fredag, men hade ont sist med några dagar innan. Segt som tusan!
Har tagit tablett nu och ibland känns det bra för att nästa sekund göra ont! Fan vad drygt.
Sitter och velar fram o tillbaka om jag skall orka gå med Jill till babybutiken, det är ju mysigt att träffas och att komma ut, men magen säger ibland strongt nej! Åh jag orkar inte med en sådan mensperiod igen, sist blodde jag i 10 dagar, varav vissa vcar som rena niagarafallet så man blev så låst hemma! Superdrygt.
Jag hade aldrig speciellt mycket mensvärk tidigare, kan man få det mera efter att man fått barn, ngn som varit med om det?

NU: fundilera lite till på hur jag skall göra. Please mage, skärp dig! jag vill komma ut på promenix!

Who is Malin?

Har ju en omröstning i menyn om vad som önskas läsas i min blogg, de flesta svarar ju såklart om mitt liv som mamma, och det är ju det mest intressanta, att läsa om Sam såklart, för vem vill väl läsa om mig när han är så go och söt?
Ja några verkar vilja det iaf. Och frågar några frågor hit och dit. Vem jag är det kan jag bara till viss del svara på genom ett sisådär miljontals frågor, men några kommer här iaf.





Malin 28 år.
Bor i sthlm sen snart 6 år tillbaka, med min älskade sambo, vår underbara son och våra två katter.
Är ursprungligen från skåne men flyttade därifrån 2002. Träffade på hösten där min älskade sambo som jag nu delar allt med, han är min andra hälft. Och vår älskade son är ett stort och fint bevis på vår kärlek.
Jag är utbildad lärare och har pluggat på högskola i sammanlagt 6 år. Och jag älskar att plugga, men är lika glad över att jag har det bakom mig just nu och bara kan njuta av att vara hemma och mysa med Sam och sambo.
Jag är en ganska så emotionell människa, jag har lätt för att uttrycka känslor, och har lätt för att bli sentimental, avskyr orättvisor, elaka människor och att vara ovän med folk, det är så mycket onödig energi som går åt till sånt.
Jag älskar att shoppa kläder och lider till stort sett av påssjukan, dvs shoppingpåsar.
jag har en underbar mamma och pappa, samt en bror som är 1 år yngre än mig. De stället upp för mig i vått och torrt, likaså gör jag. Jag har många vänner, men få riktigt nära, jag är ganksa så öppen av mig, men delar enbart mina verkligt innersta tankar med några få. Jag älskar att vara utomhus, promenader är min stora passion och helst med min familj och med vänner. Musik gör mig glad, och att dansa är riktigt härligt för kroppen. Jag har visioner om att börja träna, men det stannar oftast vid en tanke, Jag är spontan och ganska så otålig. Jag lär mig snabbt och har ett sk fotominne. Jag har vissa konstiga minnen, minns en födelsedag forever om jag hör den en gång. jag är djurvän och mår dåligt när jag ser att djur far illa, och jag är så bebissjuk man bara kan bli, Sam är det bästa som någonsin hänt mig, dagen han föddes var den vackraste i mitt liv. Hans leende gör mig varm i hela själen samtidigt som hans gråt skär som knivar i mitt hjärta.
jag älskar kläder, och är beroende av att peta med topz i örat. Jag har ett kontrollbehov som inte är av denna värld vad gäller vissa saker. Jag är en typiskt sms-tjej men älskar att prata i telefon. Jag kan aldrig sluta prata.. och knappt sluta skriva heller, men det måste jag göra nu.

Ciao.

Sovande beauty.

Sam ligger här bredvid i sängen och sover så sött. Älskade barn! Idag har han skrattat massa gånger högt,legat mycket på magen, eller iaf mer än vanligt. busat med pappa, legat i babygymmet, haft bebisbesök och varit småhungrig hela tiden så vi gar fått rucka lite på tiderna. Mycket intryck med andra ord, lätt man blir trött då ju!:)

Han skall ha mat om en timme så under tiden fixar jag lite med sånt jag ej hunnit, och tänkte jag skulel börjat med avtrycken till händer och fötter men det tar så lång tid så det får vi ta till helgen när vi har tid båda två.

Känner mig trött nu, och kommer slumra gott sen när Sam ätit, tätt intill den finaste vi vet, vår stjärna!

Ps: min email till den privata hittar man under infon i menyn, [email protected])

(Taget kring den 23/1)

Sams vrålåk.

Många har frågat vad Sam har för vagn, här är lite bilder!



bugaboon med vinterhjulen.

Förlossningsbilder.(Privat)

För att ansöka om lösenord skicka ett email (ni hittar min email i menyn under min infotext)och berätta vem du är så skickar jag "nog" lösenord till inlägget!


Hantverkare.

Åh dessa hantverkare, de har aldrig tid!
Vi ska fixa vårt badrum om en månad och jag har nog ringt ett tiotal. Well skall fortsätta ringa snart! Ska bli hur skönt som heslt att få badrummet fixat och nya grejer samt tvättmaskin!!! Det kommer bli lyx, speciellt när man har barn då blir det en del tvätt!

A var här idag med lille E, vi fikade och pratade några timmar. Trevligt!

Sam sover i sin bärsele nu på mig, perfekt, och snart är det matdax. Och förresten.. idag har jag gjort nåt jag aldrig tidigare gjort!Jag har kissat med Sam i bärselen!!Haha, nöden har ingen lag - det har jag fått erfara idag!:)

Vad har du gjort som nödlösning när händer och ben inte räcker till?:)

Ålrajt.

Okejdå, nu har jag ftt höra att jag lever iaf.
I hela mitt avlånga liv har jag trott att det heter FETTISdagen fastän att det heter FetTISDAGEN.
Men när jag och sambon hade en diskussion om det här omdagen, huruvida vi gillar semlor eller ej så avslöja jag min okunskap i denna stora feta högtidsdag!
Nåväl tur det var inför honom iaf, och det är ju inte första gången det händer att jag är ute och snurrar.

Hur firar ni er FETTISdag?;) Äter du semlor?



Vill ha vill ha.

Gud jag vill ha denna. Så om du hör mig kan du väl skänka mig den?
Jag hade råd tidigare idag, ända tills den satans posten kom med mitt csn-brev, tack som fan.
hur kul är det på en skala att lägga pengar på csn varje kvartal när man kan köpa, kläder, bebisprylar, möbler och grejs tll inredning både till Sams rum och lägenheten? Det suger! Men men det är väl bara att tacka och ta emot. Jag har ju köpt mig IQ eller nåt?`


Muffinsmåndag.

Idag är det en sådan muffinsmåndag. Alla bloggar handlar om muffins hit och dit, och jag kan ju inte påstå att jag blir osugen, det kommer säkert sluta med att jag också gör muffins. Jag är ju jämt så svårövertalad när det gäller att följa andra bloggtrenden, eller inte. Well. Jag blev inspirerad av therezz.blogg.se hennes muffins såg ju grymt goda ut.
Vi får se vad kvällen har att erbjuda, antingen bakning, eller så fot och handavtryck, panduroboxen kom idag med en massa braigheter så det skall bli kul att göra avtryck återigen på älsklingens fötter och händer. Jag gjorde ju ett vid 2 mån också. Kan vara kul att jämföra ju!

Var iväg hos barnläkaren idag för att göra sånt mjölkallergitest, det visade ingenting, och Sams mage verkar mycket bättre sedan han ej får bifidus så mycket, så det är ng bara det laxerande i den som gör den körig, men vems mage blir inte körig med laxerande medel i. Nu är han precis lika lugn och glad i magen som han brukar. Och väl hos läkaren berömde hon honom hela tiden för att han var en så fin och glad kille. även när hon kände på magen log han. Hjärtat vårt!
Herregud han är alltid sådär glad, jag har aldrig varit med om att han någonsin varit gnällig när vi varit på bvc eller läkaren. Och endast ett fåtal gånger har han varit gnällig här hemma. Den dära sk fasen verkar vara över med, den varade en vecka verkar det som och inte ens då var det jätte mycket gnäll, det var mest att han ville bli buren o så, men det är såklart han skulle bli buren då! Bara det bästa är gott nog åt vår fining!

Idag har han på sig sina nya byxor och han passar verkligen i alla färger vår lille skönhet. Materialet i de byxorna är så mjukt och mysigt. Och så köpte jag lite större så han kan använda dem länge!

Imorrn får vi besök av en vi känner och deras 3 veckor gamla son, det skall bli mysigt! Kommer säkert tycka att Sam är jättestor då, vi har ju aldrig sett honom bredvid en mindre bebis, eller yngre kanske man skulle uttrycka det, utan endast jämngamla, så det skall bli kul att se. Kanske därför det skulle vara extra kul med lite muffinsar att bjuda på. Vi får se om jag hinner göra några.

Ikväll är det nya serien om familjen annorlunda, det måste jag se! Skall bli spännande att se hur vardagen med 10 barn går ihop! :)

Nej nu skall jag förbereda för att stora älsklingen kommer hem till oss! Skall tina någon mat, och så skall jag kika till om Sam har vaknat, han ligger i babygymet och sussar! Måste ju pussa honom nu, var ju en hel halvtimme sen!:)

Samabstinens always!

vad gör ni idag?

Den stora garderoben.

Ja då pratar vi om Sams garderob. det blev lite påfyllning idag med, likt många av de andra helgerna. Jag tror i princip vi köpt ngt nytt plagg till honom varje vecka, men det är så svårt att låta bli och det finns så mycket nytt och fint.
Idag damp det ner turkosa grejer, byxor, en hoodietröja, en vit body, en annan grön och turkos body och så randiga brallor. och så en present till en annan liten Elias. Som skall lämnas i veckan. och just ja, så fick Sam en stjärnfleecetröja med.

Och idag har vi redan tvättat hans kläder, våra kläder, och skurat hela lägenheten. Och fixat allt man kan fixa på helgen tills veckan börjar det e skönt att ha det gjort. idag verkar Sam mera nöjd, vi har ej haft ngn bifidus idag som mål, kanske är det den maten som sätter fart och stirrar magen på honom? Nåväl, kan man slippa den och han ändå bajsar så är man ju glad såklart.
Pappa har klätt på honom idag, i hans favvokläder, mörkblå stjärndressen såklart!:)
Och han är såklart sötaast i världen.

Imorse låg han och myste länge i sängen och kollade film med pappa sin, medans jag duschade och tvättade håret, samt gav mig iväg och shoppade.

Nu är han vaken från en liten sömntur i pappas knä, men nu fick jag abstinens.
Dock har jag ett projekt kvar för idag, att jaga grannen nere i tvättstugan, han såg tydligen inte att vår nya body låg i maskinen utan tryckte in alla kulöra tvättplagg han kunde hitta och satte igång maskinen, nåväl hoppas inte vårt plagg är missfärgat nu. Skall hinna dit innan han nästa gång o checka i högen,

och just ja, så kanske det kommer lite bilder sen... om jag hinner och om ni har tur.

Nu PutteMys!

RSS 2.0