Den stora garderoben.

Ja då pratar vi om Sams garderob. det blev lite påfyllning idag med, likt många av de andra helgerna. Jag tror i princip vi köpt ngt nytt plagg till honom varje vecka, men det är så svårt att låta bli och det finns så mycket nytt och fint.
Idag damp det ner turkosa grejer, byxor, en hoodietröja, en vit body, en annan grön och turkos body och så randiga brallor. och så en present till en annan liten Elias. Som skall lämnas i veckan. och just ja, så fick Sam en stjärnfleecetröja med.

Och idag har vi redan tvättat hans kläder, våra kläder, och skurat hela lägenheten. Och fixat allt man kan fixa på helgen tills veckan börjar det e skönt att ha det gjort. idag verkar Sam mera nöjd, vi har ej haft ngn bifidus idag som mål, kanske är det den maten som sätter fart och stirrar magen på honom? Nåväl, kan man slippa den och han ändå bajsar så är man ju glad såklart.
Pappa har klätt på honom idag, i hans favvokläder, mörkblå stjärndressen såklart!:)
Och han är såklart sötaast i världen.

Imorse låg han och myste länge i sängen och kollade film med pappa sin, medans jag duschade och tvättade håret, samt gav mig iväg och shoppade.

Nu är han vaken från en liten sömntur i pappas knä, men nu fick jag abstinens.
Dock har jag ett projekt kvar för idag, att jaga grannen nere i tvättstugan, han såg tydligen inte att vår nya body låg i maskinen utan tryckte in alla kulöra tvättplagg han kunde hitta och satte igång maskinen, nåväl hoppas inte vårt plagg är missfärgat nu. Skall hinna dit innan han nästa gång o checka i högen,

och just ja, så kanske det kommer lite bilder sen... om jag hinner och om ni har tur.

Nu PutteMys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0