Mission rensning.

Shit, vad mycket shit vi har hemma!
Idag har vi städat, och då menar ag städat. Dvs resnat och tagit ut en massa till källaren, flera stora kartonger är fyllda och det känns så skönt att bli av med lite saker man samlat på sig, för ibland undrar jag om man inte är sakletare eller något.
Iaf så är vi långt ifrån klara men en bra bit på väg, och Sam har sovit en stund på balkongen nu så skönt med frisk luft!

Man blir effektiv när ens barn sover!
Man får liksom lägga i en speed och köra på som en galning eftersom en tupplur ibland är en kvart lång:)

Igår var vi hos vänner och jag var iväg på min första shoppingtur på länge, hittade CK-underkldäer, snygga leggings, pyjamasbyxir trojor mm. Och allt var nästan gratis eftersom jag hade presentkort!:) Sån shoping är härlig.
Sen var vi på tacokväll hos vänner, det var trevligt. Men det var mkt intryck för Sam sent på kvällen, plus att nattningen blev lite sen, så han var lite ledsen innan han skulle sova. Lättast att vara hemma innan hans sovtid infaller, men det är ju inte ofta mn är iväg, och man får försöka göra det smidigt för vår älskling de gnger vi är det.

Imorrn fyller G år, hoppas vi kan åka dit en sväng o hälsa på och säga grattis. Mycket beror på älslingens jobbande, hoppas han slipper det.

Ikväll melodifestivalen o mys i soffan.
Förresten skrattade Sam som en tok när J lekte tittut med honom innan! SÅÅÅ UNDERBART SÖT ÄR VÅR SON!
Vi älskar dig mest av allt!!

Kommentarer
Postat av: Linda

javisst blir man effektiv när de sover herregud. Man inser att det gäller att snabba på, inte som innan att man kunde göra lite då och då..

2009-02-22 @ 17:02:28
URL: http://familyspace.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0