Vårväder.

Det är så fint väder ute. Härligt. Sam har ingen feber vad det känns som så jag pallrade up med en kudde i vagnen så han halvsitter och så gick vi ut en sväng, det är ju bra med frisk luft när man är förkyld. Han har hostan fortfarande och är ganska så snorig, men det är väl de här förkylningarna man ej kan undvika, trots att jag är noggrann så kommer de iaf, som en hjälp att bygga upp immunförsvaret med förstås. Dock tycker jag alltid att det är trist när han är förkyld, men snart är det sommar!

Igår fick min vän M en pojke, han vägde 2200 gr och var 46 lång, han föddes en månad för tidigt men allt verkar ha gått bra, de är ju så duktiga inom sjukvården idag och bebisar räddas ju numer fårn vecka 24 tror jag, helt otroligt! Så nu kommer de med på dopet, skoj!

Helgen har varit bra, vi tog en shoppingtur igår, och jag hittade mig ett fint linne somjag tänkte ha till dopet med en söt kofta till, och ett par halvslitna ljusa jeans. Hittade en par assnygga levisjeans igår, ett par ljusa som går ut nertill, och de satt perfekt över rumpa och lår, problemet var längden, 34 är alldeles för långt till mig, jag skall leta vidare efter rätt längd, för jag tänkte köpa dem och sedan skall jag köpa ett paket och slita dem själv så man får sin egen slitning, tror det kan bli skitsnyggt!  och så ballerinas eller sandaler till det, det blir nog fint det. Linnet får ni se bild på sen! jag blev så full i skratt igår när jag skulle ta bilder på linnet, fick med armarna, och jäääklar var muskulösa överarmar jag fått, haha, det är lönsamt att bära barn hela dagen, han väger ju trots allt närmare 9 kg nu, så det ger resultat, haha som vi skrattade, och sambon börjar nog ligga i lä nu, hoho. Eller inte.. men ni får se sen, om ni har otur :) Fast linnet är ju det som är det väsentliga i detta fallet.

Nej nu har jag kastat i mig lite pasta, och nu skall S snart få mat, sen skall vi nog ut på en promenad till, frisk luft som sagt. Och sol i ansiktet, eller iaf där kepsen inte skymmet.

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

Du är ju alldeles underbar! TACK för presenten gumman, jag blev SÅ glad!!



Många kramar

2009-04-06 @ 12:35:31
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

Gulle du!! TACK ännu en gång :-D

2009-04-06 @ 13:24:28
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Emma Sofie

Visst är det härligt med vår? Jag har varit ute på landet i helgen och fått färg i ansiktet. Underbart! :)

2009-04-06 @ 13:52:20
URL: http://masofie.macrosoft.se
Postat av: Linda

krya på dig sam!!!!!

kram

2009-04-06 @ 16:00:41
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Emma Sofie

Hej! Jag bor i Enköping och min mamma bor ungefär en mil utanför. Det är inte långt men ändå helt perfekt när man vill koppla av och lämna stan lite... :)

2009-04-06 @ 16:29:38
URL: http://masofie.macrosoft.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0