Lugn dag.

Idag har vi mest varit hemma. Det har varit mycket farande och flängade de sista veckorna, och jag kan knappt minnas en dag då vi bara varit hemma och inte träffat en kotte. Det är kul att vara i farten och träffa människor, men idag var det så himlans skönt att ta en promenad på förmiddagen, och se de jätteulliga och söta fågelungarna i dammen. Det var åtta stycken ganska så fjuniga och såg ut att vara nykläckta små sötisar. Hoppas de klarar sig från de andra dumma större fåglarna. Sam tyckte det var spännande med änderna som vankade omkring uppe på stigen, och alla fåglar som flaxade, han ser än så länge inte ut att vara lika fågelrädd som sin mamma. :)
Kom lagom hem till lunchen då han fick en stor burk med tomat och squash och något annat i, blää det gillade han inte, så jag fick byta till nudlar och något mera, minns ej mer vad som var i. Det är en favorit iaf. Han gillar de flesta burkarna, men den med tomat den var inte god. Han har börjat få testa majsbågar med, han fryner lite på nästan, och får bara äta lite, då han gärna vill stoppa in större bitar och bryter av dem.

Vi somnade på soffan tillsammans två timmar i eftermiddags, det var så mysigt att ligga så nära vår älsklingsgrabb och ta en rejäl powernap. Konstigt, har ju sovit 9h i sträck i natt, och ändå var jag så tröttis.

Sam sover, och jag har tagit en lång dusch och fixat håret. Smörjt in mig med BUS kräm, och skall snart slå mig när i soffan bredvid sambon och softa. Sen blir det att fixa ut kaluffsen, och hoppa ner i sängen. Skall upp extra tidigt imorrn, skall....., sen blir det en runda på stan. Nu skall jag kika till vårt hjärtegull. Trevlig kväll.

Här är Sams ko som han fick i doppresent, tyvärr fungerar den inte med lätet.



Kommentarer
Postat av: Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.

vilken sötnos =)

2009-05-21 @ 09:50:24
URL: http://theans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0