Psykbryt.

Jag fick alldeles nyss ett psykbryt. Vi hade varit och träffat J och T en stund på förmiddagen, och bebisarna lekte och vi tjattrade. Sen skulle vi gå ut en sväng när våra barn var i behov av lite sömn så vi traskade ut och kommer upp till centrum till en jättemarknad med allt gott såsom torkad frukt, renkorv, gräddbollar, godis, ja till och med raggsockorna skulle gått ner idag för jag var hungrig som en marinerad kyckling och hade glömt mitt visakort hemma, PÅ TREDJE våningen. Puuuh!
Jag fick svindelattacker och kände bara hur det vred sig i magen. Men nu har jag intagit en gammal ålderdomlig pasta med grönsaksgrejs som jag hittade, och då kan ni ju tycka att problemet är löst eller hur?
Men nej, nu måste vi ju ut igen tillbaka till maknade och köpa allt det dära goda, det är ju fredag och ätardag! Och fy satan vad jag skall äta. Det är ju inte varje dag det är marknad och jag är grymt sugen. Så tillbaka ut i regnet och handla.

Tur man har långt hår, så man kunde gå genom marknadsstånden innan utan att få ett ännu större bryt.



Vad är er favvis på marknaden?

Kommentarer
Postat av: Frida

haha, ut och handla allt och njut för det är inte varje dag det är marknad, kan vara värt ett psykbryt:)... Jag köper bara marknadsnogat.. Skulle kunna leva på det:)Kram

2009-05-22 @ 14:39:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0