Sol.

Drog ut vid 12 tiden då Sam var rejält otålig och kinkig hemma. Vad kan vara bättre då än att komma ut på en promenad och titta på allt fint? Vi gick ner i parken, ja jag vet att jag tjatar men den parken är så fin och mysig nu på vår och sommar, uteserveringen, proppad med folk och en park med massa människor och intryck, lovely.

Strosade omkring där, och träffade på M och senare kom A förbi, hon skulle vidare, men vi pratade ett tag, sen följde M med en snabbis och tog en fika på uteserveringen innan hon skulle hemåt. Jag satt kvar ett tag och njöt i solen, medans Sam sov så gott i vagnen i skuggan, såklart. Svårt att klä honom nu, det är så varmt, men fortfarande blåsigt.

Sen när han vaknade så bad jag dem i serveringen värma hans mat, så gick vi ner i parken och jag matade honom där, han är så söt när han sitter där och gapar stort hela tiden, haha, mer mer mamma! När han ätit och druckit tog jag upp honom och så gick vi bort vid bänkarna vid dammen och satte oss, innan vi förflyttade oss till en annan mamma med sin 1årige pojke. Som sagt, man träffar människor varje dag där! parken is the shit!

Kom in vid fyra,efter fyra timmar ute, och har nu lekt och myst lite. Sam sover sin lur, och jag förbereder för maten, och har plockat undan lite. Det är verkligen perfekta rutiner jag börjar få in på dagarna nu. Man blir effektiv. Älsklingen kommer snart hem, och imorrn skall vi förbi läkaren och kika på Sams bröst, det har inte blivit värre iaf, men det är fortfarande lite rött. Men det tar nog tid innan det lägger sig. Hoppas det snart går tillbaka helt, och att han inte märker av det, vår älskling. Men när vi skall byta spritservetten och ta bort tejpen så skrattar han bara, antar att det kittlar, så så öm kan han ju inte vara isf, hoppas vi iaf. Pussgurkan vår!

 

Nu dax att framkalla dopbilderna, och lite andra foton som skall vara till vår fotovägg på vår stora stjärna!


Kommentarer
Postat av: Linda

åh vad härligt!

Ja det får vi föraöka fixa. du får höra av dig när du ska neråt jue.

kram

2009-05-27 @ 12:23:29
URL: http://familyspace.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0