11 månader.

Idag blir världens underbaraste barn 11 månader! Tänk 11 månader, gud vad tiden har gått snabbt!! han har som vanligt varit i full gång hela morgonen och busat,och är inne i en period där det inte är kul om han inte får som han vill... det gäller mest saker han hittar som han vill lägga på andra saker, och funkar inte det blir han sur, och på det igen osv. Han är verkligen på, och gör saker till det funkar. Det är en bra egenskap, att aldrig ge sig utan att man skall klara saker man tar sig an.

Så grattis på 11 mån dagen Sam! Vi älskar dig mestast!

Får besök av en nära vän snart och hennes bebis! Så idag blir det en massa brudbubbel, och så går vi nog ut och sysselsätter Sam i ngn kul parklek, hennes lilla sover mest så ännu är det lätt att vara båda till lags även om det skiljer många månader dem emellan. Så det blir nog en trevlig dag!<3

Var ju hela familjen till Uppsala i söndags, träffade en vän där, och tog med Sam till en superduperkul lekplats, med massa småhus och sånt som han verkligen gillade. Sen var där en jättekul vuxengunga med som vi gungade på! Perfekt, man blir som ett barn själv!

Nu städa!

Kommentarer
Postat av: Jessica

kikar in, såg din adress på FL

2009-09-29 @ 13:35:45
URL: http://metrobloggen.se/fitmom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0