En kväll i skogen.

GUd vad mysigt vi haft! Åkte ut vid 18 till en sjö, med en massa skog runtom som man var tvungen att gå igenom en bra bit för att komma till en mysig skogsplätt vid vattnet där det var bort, grill och mysiga lampor samt stolar som vi och de andra fixat dit. Där drack några ö, några läsk... babblades, fiskades käkades och det var en jättemysig kväll. Sam skötte sig exemplariskt som vanligt, det gör han i stort sett alltid när vi är iväg, han fick lite majskrokar, lekte med vovven, satt i a:s knä och tyckte allt var jättespännande. En av tjejerna som var där, som jag aldrig träffat innan hon hade varit på ul idag och visade jättesöta bilder på mobilen då får man sådana känslor från när man själv var på ultra, en sådan häftig upplevelse. Men det är såklart ännu mer häftigt att vara mamma och se hur S utvecklas för varje dag. Mammas prins!
När han började bli trött, och myggen blev flera så följe sambon oss till bilen och vi körde hemåt medans han stannade ett tag och åker med våra vänner hem. Det gör han rätt i, tar en öl eller två och babblar lite. Dessutom gillar inte myggen hans blod lika mycket som mitt.

Sam somnade i bilen på väg hem och jag har nu pratat med en massa i tele, sett lite kändisdjungel och skall se Idol på replay! Sedan blir det nog sängen! Har ju varit en lång dag, med bebissång på eftermiddagen och bus, sen en lång promenad och bus med en vi träffade på vägen och matning av ankor och nu hajkande. NU är mammsen trött här!

Tusans att jag glömde kameran hemma! Annars skulle ni sett hur mysigt vi hade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0