Fredag!

Gomorrn! Trots att Sam är förkyld så har han sovit ganska så bra inatt, älsklingen! Han är ganska så täppt i näsan, men vi har bullat upp med kuddar så han kommer upp med huvudet, och det har gått jättebra att sova för vår lille prins. När man är van att få sova så blir man lätt lite orolig över att inte få de timmar somn man är van vid, ja jag vet,med barn vet man aldrig... men vi har haft turen att nästintill alltid fått sova bra sedan han var pytteliten och det är jag så tacksam över dels för min skulle men inte minst för Sams skull, för det är ju det bästa för alla... goda timmars sömn på natten!

Nu är det full rulle igen trots snorig näsa så busar Sam för fullt nu, och katten är hos veterinären för att kolla uvi, hoppas han inte har det, men lika bra att kolla.. det sägs ju att katter kan gå med det ett tag utan att jämra sig. Men det vill vi såklart inte att han ska. Lillkatten hoppas det inte är ngt sådant.

idag är det redan fredag igen! Ikväll är det SÅKLART idolkväll och fredagsmys. Detär ett måste på fredagar. Att duka upp massa gott och tända ljus och bara ha det så där mysigt i soffan. Först hela familjen, sedan vi vuxna när Sam sover. Perfekt! Även om man är mammaledig, så är fredagar något alldeles speciellt, människor är liksom gladare eller så, det märks i luften liksom.

Skall ut en runda i friska luften, frisk luft är bra även om man är lite förkyld, så länge S inte är hängig eller har feber så går vi ut, och han verkar som vanligt, lika busig! hoppas han slipper få feber eller bli hängig. Älskling!

Sen måste jag ta den dagliga långpromenaden, har fått in rutin på det när Sam sover på eftermiddagen, perfekt för honom med frisk luft samtidigt som han sover, och för mig som får motion och frisk luft jag med!

Är lite sugen på en systemkamera, någon som har en och kan säga ngn bra modell.. eller om det verkligenär värt pengarna om man har en bra digital?

Nu busa vidare!
Trevlig fredag!!

Kommentarer
Postat av: Diana ♥

Så mysig blogg du har!! =)

2009-09-25 @ 17:49:26
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Jill

Hehe du kan aldrig få så bra bilder, som man får med en systemkamera, med en digitalkamera :) tyvärr. Det är bara att införskaffa en systemis! De är bäst om än lite klumpiga hehe :)

2009-09-25 @ 18:09:18
URL: http://theodorthebaby.blogg.se/
Postat av: Linda

usch stackarn!

JA det är sååå värt det att ha en systemkamera. Ingen "vanlig" kamera kan jämföras med en system. Vi som inte hade någon grundkunskap valde den som är bäst och lättast att hantera och det blev en Canon 450D och den rekommenderar jag starkt. Grundobjektivet fungerar super men om man vill senare kan man köpa till ett nytt objektiv för att få ännu bättre bilder. Ni kommer inte ångra den investeringen!

kraam

2009-09-25 @ 20:16:50
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Jill

Grundobjektivet är väl inte direkt super :) men det fungerar. Det är herrans dyrt med ett nytt objektiv :)

2009-09-26 @ 07:07:34
URL: http://theodorthebaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0