Sentimental.

Gud vad man blir sentimental när man tittar på bilder från när Sam var ca 2 veckor gammal. Gud vad liten han var och gud vad man glömmer snabbt hur små de verkligen är när de kommer. Det är alldeles otroligt hur en sådan liten bebis kan växa så snabbt och nu kan så ofantligt mycket och redan från första stund gjort mammahjärtat varmtoch stolt. Wow! Vad fin du är älskade Sam, du är det mest värdefulla vi har!

Tänk vad tiden går snabbt...och jag njuter verkligen varje dag så mycket det bara går, för att fånga varje sekund av vår älskling och hans upptäckter!



Kärlek starkare än något annat!

Och nu över till dagen, jag köpte ingenting på klädpartyt, ÄNNU, jag har inte kunnat bestämma mig, och tycker att sambon skall få vara med och välja så därför skall vi kolla igenom här hemma vad vi vill ha/om vi vill ha något innan vi eventuellt beställer! Men vi har haft en supermysig dag, massa bebisar som busat, och mammor som pratat, ätit och fikat. Sedan tog vi en långpromenad och sedan blev det mera bus hemma medans jag försökte laga mat under tiden jag hade koll på vår prins. Han är snabb som tusan. har glömt berätta att han diggade musiken igår när vi var iväg, jag diggade framför honom i vagnen och sedan diggade han med, ursött!!:)

Hade på mig nya klänningen idag, och ett pilgrimshalsband som jag gillar starkt! Köpte det till nyår 2002,första nyåret med älsklingen och jag ville vara extra fin!








Nu åter till stora älsklingen!

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

åh jag kan tänka mig att det är hur speciellt som helst de där första veckorna när allt är nytt... och varje dag är ju ny så det gäller som du säger att ta vara på varje minut!



kram

2009-09-23 @ 09:52:38
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Malin

Tror att jga kommer ihåg det halsbandet, köpte du inte det i Sundsvall??

2009-09-28 @ 11:42:57
URL: http://malinisaksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0