Uppsala.

Hemma. Efter en dag med full rulle från morgon till kväll. Och Sam sover så sött så i sin säng, helt utslagen, haha sötbebis! Men kul har han haft, och mycket har han sett.
Älsklingen körde oss till stationen och Sam somnade lagom tills jag skulle in och lösa biljett och sov sedan hela vägen till Upsale! Vaknade perfekt när M kom och mötte oss. Och låg sedan snällt och titta nyfiket på allt runt omkring i en halvtimme innan han ville komma upp i vagnen och se lite mera. Så vi strosade i affärer och S fick sin mat, Sedan strosade vi en sväng till och S fick en söt rävskallra och en massa saker från M, jättegulligt!!
Sedan tog vi en vända och strosade lite till på stan innan vi tog bussen hem till dem! Där blev vi bortskämda med god mat och vin till maten. Och S fick en hemmagjord soppa som han till en början tyckte var smarrig. Sen ville han mest ha smörgås istället. Han gillade att leka med deras katter och tyckte det var kul att upptäcka ett nytt ställe, ett nytt hem med massa roliga saker!:) Så då han vi sitta och babbla lite och dricka lite vin, jag placerade mig ganska så snabbt på golvet så jag kunde sysselsätta S under tiden med. Men han hade fullt sjå med allt runtomkring... innan han somnade i vagnen och vi tog en promenad till deras kolonilott, så häftigt och de har verkligen greenfingers. Fick en massa gott med hem. Och Sam vaknade efter en halvtimme... så då gick vi hem igen och fikade, busade lite till och snackade en massa innan stora älsklingen kom och hämtade oss vid 20.
Så himlans snällt och gulligt att ställa upp och köra 14 mil tur och retur efter jobb o hämta oss! Bästaste!
Så jag blandade Sams välling och han fick dricka den i bilen på väg hem och somnade efter ytterligare lite bus!! Världens finaste!!!

NU skall det mysas med stora pojken, och kisarna... samt se Idol på replay!
En rolig dag med massa äventyr, som de allra flesta dagar för oss! Men kul att komma till annan ort!

Trevlig onsdagkväll, tänk vad veckorna går fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0