Bilar är bäst.

Gokväll!

Sitter i soffan och jäser medans pojkvännen jobbar klart det sista inför sin överlämning nu. Han skall ju som inriktat vara ledig fram tills januari, så nice för hela familjen, så mysigt.
Passade på att ta ut katten ikväll så hon fick springa av sig lite, det gillade hon. Blir ju inte att man har så mkt tid till att ta ut henne, så tur hon är innekatt som trivs att vara inne, med bonus att komma ut ibland såklart.

Vi har varit iväg i omgångar hela dagen, först på en visning, men nja inget för oss. Och gud med folk det var på visningen. De hade iaf en bra lekpark utanför som Sam lekte lite i:)
Sen åkte vi iväg till köpcentret när S skulle sova för att äta lunch,och för att handla skor till Sam. Det blev ett par sneakers, vita och svarta Nike! Jättesöta!(Bild kommer när jag laddat över) Och så kunde inte pappan hans låta bli att köpa en radiostyrd bil till honom, biltokig som S är! Men han får ju bara leka med den tillsammans med oss såklart! Men en extra rolig sak tyckte sötbebis! Han är så go...han har börjat säga hu må du... så oftast säger han... hej hej pappa hu må du, eller som ikväll hej hej bilen hu må du?! Jättegulligt!
Sen gick vi till lekplatsen där vi hade lekdate och barnen lekte lite och vi var såklart med och lekte och småpratade mellan varven, perfekt!

 

Iiiaaas pratade S om redan på väg dit (hans kompis där heter Elias) man märker allt mer att S säger namnet på de kompisar han brukar leka med ofta...jättegulligt att de har mer ut av varandra nu.

Efter lekdaten gick vi till centrum, jag skulle handla blåbärssoppa eftersom S är lös i magen(visst är väl blåbärssoppa med stoppande såsom blåbär?) och så ville han kolla på bussar...men tyvärr fanns det inga inne på hållplatsen.

Hemma har det nu lekts med bilen fram till läggdags, och nu efteråt har bäddsettet från Polkadott Design beställts, det blev brunt. Fint! och så blev det en beställning på en vinterjacka från NOva star till Sam, en ursnygg dunjacka!

Och idag fick mamsen med en stickad tunika till hösten, men som även passar nu. Bilden är dock extremt suddig.

NU skall vi krypa ner, kram på er!



Det som vi alltid väljer till lunch ute, kräftstjärtsallad!

 

Jag och bebis 39+2


Kommentarer
Postat av: Vi2blir3.se - Malin

Åh vilken fin bild :) snart är de dags ser jag! Nervös? :)

2010-08-16 @ 10:14:06
URL: http://vi2blir3.se
Postat av: Evelina

Åh du har så fin mage!! Hoppas det snart är dags hihi :-)

Kramar

2010-08-16 @ 19:44:24
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: mathilda

hoppas din gravidetet har varit kanon och att framtiden blir ännu bättre! önskar dig lycka till! kram

2010-08-16 @ 19:44:54
URL: http://hoppetosse.blogg.se/
Postat av: Gullan86 Gravid med första barnet

Oj vilken mage och så högt den står, när är du beräknad?

kram

2010-08-16 @ 22:41:26
URL: http://gullan86.blogg.se/
Postat av: Carro

Gud vad söt mage, när den står sådär högt :) Jättefint!

2010-08-19 @ 19:41:44
URL: http://carrox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0