Grabbdag.

Hej på er!

Vilken mysig dag vi haft! Kan verkligen kalla det för utedag då vi varit iväg eller ute hela dagen.
Åkte ju till parken som jag skrev där barnen lekte på lekplatsen, spanade på djuren och åt pannkaka. Den parken är verkligen mysig, och grabbarna hade egentligen inga planer på att åka hem som vi mammor, eftersom de stängde och mat skulle inhandlas. Tur bara att denna gravida hjärna inte kan hitta hem... puh, yrade runt som en höna en bra stund innan jag hittade rätt väg, Puh! FÖRVIRRAD, Japp!

Däremot var inte vår lilla handling lika enkel... med en mage i vädret, massa varor och ett barn som mest ville allt annat än att gå mot bilen... tja okej att magen kan fungera som en hylla, men så bekvämt var det inte att ta sig till bilen i det tillståndet. Men allt går... och sedan gick det riktigt bra hem.

Nu har jag hittat ännu mera bebiskläder som jag tagit fram, jag var nog mössberoende, har väl hittat sisådär 15 stycken redan. Knasigt att jag bad mamma kolla efter Villervallas stjärnmössor hemma nu med, men mössor måste ju matcha med, viktigt viktigt!

Nu kommer snart min käre pojkvän hem, så jag skall tvätta upp lite mera tvätt och sedan mysa till det med lite gott i väntan på prinsen.
Det blev härliga bilder idag, sådana som man smälter i mammahjärtat av... hålla hand... en kram som förvisso slutade i omkullkram på gräset... och så vidare.

Trevlig kväll!





Inte de bästa skorna i sanden kanske, men de snyggaste:P


Kommentarer
Postat av: Nina

haha klaart snyggast!

2010-08-08 @ 22:04:36
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0