Jag och magen går och äter lunch ute.

Pojkarna är på plask och sim samt lekdate med vänner och jag har precis tagit en dusch och plockat undan lite här hemma. Skall tvätta en maskin tvätt med och dona lite innan jag och magen trotsar allt vad som heter väntan, och går och äter lunch med en vän. Hade tänkt vila, men jag har inte riktigt ro till det, även om jag såklart skall ta det så lugnt jag bara kan, det lär behövas fulla batterier sen.
Några vill se fler magbilder, och eftersom jag är så shysst så ställer jag självklart upp på det. Här är jag och den envisa bebisen idag v 41+4. Jag har ju redan listat ut att det är en envis bebis vi kommer få träffa, förhoppningsvis inom kort! Vräkning... mjo det skulle sitta på sin rätt.



 

Och en bild på min stora kärlek, Sam!


Kommentarer
Postat av: FLOOSAN

Nej det var min andra som ville se dagsljuset så snabbt efter att legat kvar såå länge =)

2010-08-31 @ 10:44:43
URL: http://blogg.mama.nu/floosan
Postat av: mamma till Adam och bäbisen i magen

nej de är ju iof sant, inte mycket man kan göra! ja har en grabb på snart 4 år! men jag har så ont i kroppen så de är hans pappa som får sysselsätta honom. själv klarar ja knappt mer en att ligga på soffan =( gör att tiden går enu mer sakta!

2010-08-31 @ 10:51:25
URL: http://elinadamhatem.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Så himla fin mage du har :) Förstår att det ska bli skönt att snart slippa den!

2010-08-31 @ 13:58:12
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Lina gravid v 38

Vad fräsch och fin du är! Jag hade ju hoppats på i natt, men kanske till denna natt då? Nu får det ju vara dags snart. Kul att se att du inte bara ligger hemma och grämjer dig utan faktiskt lever vidare med ditt liv :)

2010-08-31 @ 15:53:46
URL: http://shesgotherownthing.bloggplatsen.se
Postat av: Amanda

Vilken fin mage! ^^

Dom där sista dagarna när man bbara går och väntar och väntar på att något skall hända, dom känns på tok för långa. En lunchdejt tycker jag låter som en alldeles perfekt sysselsättning. Hoppas ni får en fin dag!

2010-08-31 @ 16:06:27
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vilken fiiiin mage du har, men jag förstår att du är trött på att vänta nu haha... Tror varje gång jag kikar in att det är dags eller att bebis är ute ;-) Men du kanske har tur och att det går fort sen när det väl är dags!

2010-08-31 @ 18:57:18
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0