Sötnosar.

Har en söt grabb som sover här bredvid mig, och med all rätt då han var uppe vid halv sex och ville inte somna om, som han annars alltid gör. Så inte konstigt han typ somnade i maten nu. Addera då 2,5h lek med kompis ute på gården på det. Ja det kan lätt ta musten ur vem som helst. Men det är mysigt att vara ute på fm tycker jag, leka i sandlådan, gunga, cykla, äta vinbär, spatsera omkring och utforska. Sen att grabbarna gick och höll handen och matade varann med vinbär med, ja det är ju så man smälter!:)

Efter sovstunden så åker vi till en parklek med massa djur, plaskdamm, fikaställer och en stor lekpark, Kommer nog bli kul för grabbarna att spana runt där. Sen får jag se om jag hinner handla påslakan till vagnen, vill ha Polkadotts. Grönt eller brunt. Sen skall det städas lite och handlas hem gott till kvällen, det är ju fredag...med det lilla extra även om jag kör på fredag hela veckan;)

Och det bästa av allt, ikväll kommer pojkvännen hem från jobbresan, där hade han tur att bebis inte velat komma ut i veckan...puh!

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0