Rengöring.

Fick hem en tidning idag i brevinkastet. Well Thönks alot! perfekt sådana dagar då man skall till att relaxa lite innan man skall ner och möta sina päron på stan.
Med den tidningen fanns en produktkatalog för en massa nya vårdande och kosmetikaprodukter som faktiskt verkar okej, till ett vettigt pris.
Jag klickade mig in på deras hemsida, dersmoshop.se och tycker mig hitta massa bra produkter jag nog faktiskt skall testa. Jag tycker det där med krämer hit och dit är svårt. Jag är ingen som slänger flera hundra för en märkeskräm, jag tror inte på att de fungerar bättre än någon annan. Jag brukar köra på apotekets faktiskt, och tycker att de är helt okej.
Min hud blir iaf inte bättre av Dior eller dyl.

Men däremot hade mamma med sig sådana serumdroppar från Elisabeth Arden sist hon var här, svindyra droppar... men så effektiva. Och gud min hud har nog aldrig känts så len. En burk kostar 700 spänn, med några fjuttiga kapslar i. Men de blev som bomull på min hud, att det bara just därför skulle vara värt det. Mamma brukar få av kunder, eller kosta på sig en del krämer o så om hon gillar dem. Oavsett prislapp. Så därför brukar jag få tips av henne vilket ju är bra då min ekonomi är långt ifrån lika god som hennes. Elelr för dålig för att lägga till med massa dyra produkter som är verkningslösa på min hud.

Well kika in på shoppen, det verkar vara bra produkter där.


Kommentarer
Postat av: sanibo

sv: Åh thanks =)

2008-08-15 @ 13:55:42
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Jennie

de finns en jättebra kräm på the body shop :)

2008-08-15 @ 15:23:26
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gillar du smink? Bli medlem här http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=17924 så får du 150 kr i presentkort på Kicks, det funkar :)

2008-08-15 @ 16:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0