Jag fyller (inte) år!

Idag fyller jag år, fast egentligen slutade jag att fylla år vid 26 då jag tycker det är en lagom ålder!:)
Men lite presenter och restaurangbesök ikväll tackar jag inte nej till iaf och frukost på sängen! Blir nog till att inhandla en och annan bakelse med tills efter restaurangbesöket!
Vi skall äta på kophanjang, en så cool restaurang, som är inspirerad med hyddor, vatten, låtsasblixtrar och allt som får en att känna att man är precis i Thailand. Mys! Hoppas Sam inte får feber efter vaccinet ikväll så vi kan åka annars tar vi det en annan dag. Nu sover han, och kändes lite lite varm innan, men inte gnällig och lika glad som innan så vi hoppas det bara stannar där.

Presenter idag: från mig själv, en Iphone. Mitt abonnemang gick ändå ut! Från sambon o Sam fick jag önska mig vad jag ville så då skall jag önska mig nya saker från Dermalogica då mitt är slut och mitt ansikte torrt som fnöske. Och från mamma, pappa fick jag en massa lotter och pengar, samt besöket på restaurangen ikväll!!<3 Och av brorsan o hans tjej skall jag få skridskor som jag önskat mig! Plus att jag fått pengar av farmor, perfekt med pengar!

Nej nu skall jag städa sista och borsta ut håret!

Ha en bra dag!

Iphone.

Idag kom den, finally! Mina nya Iphone! Sitter och installerar den nu, och shit vad är det för mobil jag haft innan egentligen? Även om den jag haft är grymt bra och att kameran på 5 saknas så finns ju allt i denna nya lilla sak. Nice nice! Ser det som en present till mig själv eftersom jag ju råkar ha födelsedag imorrn! Grattis till mig!

Efter lite velande, tog vi oss upp till bvc och tog andra dosen vaccin, lika bra det innan den förväntade stormen som kommer in i dagarna, och innan vaccinet tar slut. Sam somnade precis som vanligt, och jag hoppas han slipper feber och biverkningar, kanske plockar med honom in till oss när vi skall slumra iaf, sötnosen. Sprutan gick jättebra, grät vid sticket sen var det inget mer med det, och efter en timmes lek med de andra barnen i lekrummet så var han så nöjd så vår lille prins.

Funderar på öppnis imorrn beroende på hur Sam mår. Och sen om vi eventuellt skall ut och äta på sena eftermiddagen, lilla familjen! Blir nog en fin fin dag. Har ju redan fått finfina kort hem med massa lotter, hoppas på turen imorrn när jag skrapar!

Nu skall jag leka vidare med min pryl!

Ciao

Akta munnen.

Nu gäller det att akta vad man säger. Man kan tex inte säga ordet BADA högt här hemma om man inte tycker det är ok att Sam skall få bada med MR Skumberg (skummet) som vi kallar honom! Han blir så ledsen om han inte får bada då, och oftast så får han ju såklart det. Det är så mysigt att se honom bland massa bubblor och så kul han tycker det är. Samtidigt får man ju faktiskt sitta ner en kvart och veta vart man har honom:P

Pappasen har varit ledig idag, skönt... jag var en snabb vända till stan och Sam sov så gott hela tiden han var hemma med pappsen, 1h 40min. Bästbebbe! Så pappsen han stöka undan lite viktiga mail.

Lillplutten ramlade på golvet och bet sig i läppen, det blödde en del och en liten fläskläpp syntes, men han var snabbt glad igen och läppen verkar inte så svullen nu faktiskt.

NU börjar ju familjen annorlunda, just ja!

Grym natt.

Sam sover/har alltid sovit väldigt bra så jag är verkligen bortskämd. Han somnar i eget rum och vaknar kanske till 2 små gånger första timmer men brukar sedan sova utan något avbrott fram till 03 ungefär då han vaknar och då lyfter vi in honom så han får sova mellan oss.

Men inatt, eller imorse vaknade jag vid 05 och då var Sam inte i vår säng, haha blev ju lite undrandes och gick upp och kika och då sov han så sött i sin säng såklart, sötnosen. Där han somnade igår vid 19 och sovit utan avbrott till 06 då han fick välling och somnade om till 07.15 hur bra är inte det då? Vår duktige pojke!

Så idag känner jag mig riktigt utvilad! Perfekt start på en fredag! Skall hyra en massa bra filmer jag såg kommit ut ikväll, och sedan blir det nog varsin biokväll i helgen. Får ta ett gemensamt biobesök när mormor och morfar kommer på besök i vår sedan.

Nu börjar dagen för snart är frukosten avslutad.

Hoppas ni får en fin fredag!

Littlepeople.

Me is tired! But happy! Livet är bra nice faktiskt trots trötthet och lesshet på kyla och vinter.  Sitter här i soffan med sambon och en katt som spinner och det gör ju en lugn. Sötälsklingen sover sött i sin säng, finaste!
Idag har vi inte varit hemma mycket. Fm for vi iväg och handlade på Ica och en sväng på Toys r Us. Sam hittade en Vileda mop och gick och städade haha, de har så coola leksaker, städsaker dammsugare mm. Sedan hittade han massa saker som låter och ljud är ju urkul! Han var helt slut när vi äntligen hade beslutat oss för Little Peoples bondgård. Tanker när vi kom dit var att hitta någon leksak, som är pedagogisk, såklart, verklighetsförankrad och något som man kan bygga en lek till där det är lätt för oss föräldrar med att vara med. Fantasti såklart, men saker som hör ihop och bildar en stad gillas och Sam älskar det. Han fick ju ett stall som är en del av staden i julklapp... det är djur, ljud, och enkla funktioner... och man kan önska sig lite då och då och bygga ut. Perfekt tycker jag. Men varför skall leksaker vara så sablans dyrt för? Visst det finns olika prisklasser, men det är inte mycket till 1 åringar med lite tanke bakom som man får under 300ingen numer, eller är det ngn som hittar sådana saker så hojta!

Hur som helst, jättekul har vi haft när vi lekt med muarna och gnäggarna idag, och att pappa göra roligaste lekarna det är ju inte ouppskattat det heller!:)

Efter de besöket åkte vi hem och åt och sov en stund tillsammans, läs 1,5h. Och sedan frågade en vän om vi ville fika och det ville vi såklart.. så vi åkte iväg och gjorde det någon timme innan det var dags för att laga fläskfilé hemma. Sam äter nästan vad som helst och det är så himlans skönt. Sen att mycket av ens tid går till att fixa mat, det är lite segt ibland, för jag kan tycka det är trist att laga mat. Men det blir ju iaf att man äter lagad mat varje dag, and thats good.

Nupps, nu skall det kollas på resultatet på roomservice, hade lust till att spela Wii och Mario, men det var tydligen inge batteri kvar i konsolen, behöver de verkligen batteri eller laddas? Och hur görs detta isf? Ngn som vet?

NU en bild lånad från hemsidan på leksaken idag.
Ciao på er! Och njut av kvällen.


Bingolotto.

Spelar faktiskt bingo men det verkar inte bli någon vinst. Däremot blev det en vinst på Sams allra första Kenorad som han pekade ut numrena på idag, en liten vinst, men dock en vinst! Hihi så gulligt. SÅ imorrn skall vi lämna in samma rad igen och hoppas på turen igen!
Annars har dagen varit som vanligt, full rulle och en sväng ut. Men jag fattar inte varför jag är så konstant trött?
Welll.... det är väl normalt och jag funderar starkt på att gå och lägga mig alldeles strax. Sam vaknade ju 06 idag, en timme tidigare än han brukar, OJ vilken otur att det var min sovmorgon idag, igår när jag skulle upp sov han ju till 07.30;O)

NI får verkligen ursäkta min frånvaro, tänkte ta mig ur tröttheten och bli lite bloggintresserad as soon as possible igen!

Kram på er!

Magknip.

Inatt kommer baby hem. Yah! Han har varit på jobbresa i Paris några dagar! Och jag har saknat honom, och inte minst Sam som gått omkring och sagt pappa paa-ppaa massa gånger! Och när han fick prata med pappsen i tele från Paris, då tjöt han och var så glad! HIhi.

Jag har precis ätit en egen kophanjang rätt, köpte en grytbas a la thai, en stark sådan, skalade räkor hackade paprika och hävde i. Sedan blev det nudlar, turkisk yogurt och ruccola till det. Mums!
Men tyvärr har jag magknip, jobbigt;( Då kan man inte riktigt njuta som man brukar av Lets Dance och fredagsmys, lämnade tom skålen med godis i köket, det händer inte direkt ofta när det finns hemma.

Sorry för dålig uppdatering, har varit för seg eller haft mycket järn i elden senaste dagarna att jag inte riktigt hunnit.

Dagen idag har iaf mest varit innebus, och sedan åkte vi och storhandlade, Sam älskar att sitta i sitsen på kundvagnen och spana på allt, och bäst av allt att alla barn får ta en banan såklart! :)

Tur att snälla grannen hjälpte oss upp, inte lätt med barn, pulka, vagn och tre kassar med varor. Puh! Oh speciellt när man skall upp tre trappor utan hiss!

Konstigt man har magknip!

Trevlig helg!


Vårnytt.

Tog med mig sötpellen och åkte in till stan vid 10. Sam satt i sin vagn och spanade på alla som klev på, och sa inte ett knyst, utan bara charmade de runtomkring. Sötnisse!
Väl framme mötte vi upp kompis och hennes barn, gick och gav Sam mat på macdonalds, ja inte mat från mcd utan jag hade såklart med mig mat till honom. Däremot tog jag mig lite mat, haha deras mat är inte nyttig men ack så god ibland.;)

Sedan somnade barnen och vi strosade omkring och kollade i affärer och shoppade en söt vår kofta, med små blommor på, lite romantisk stil... och en plånbok, äntligen kan man ha sakerna samlade.

Sam sover och nu skall vi vuxna partypeople se familjen annorlunda!:)

Ha en bra kväll!

Life is really good!


Is-promenad.

Har ni haft en bra helg?
Hoppas det!
Vår har varit finfin. Blev en utgång för mig och några tjejer igår, Whiteroom, East och O-baren vid stureplan. Och såklart Mac Donalds, det ingår ju vid en utgång! Det var riktigt trevligt, men musiken är bättre på StureCompaniet, eller var iaf om man jämför med sist då jag och G var ut. När jag kom hem miss-i-nassen så vaknade Sam och blev pigg, O NO! Men han gjorde inte mycket väsen av sig, låg mest och pillade på mig och det var ju mysigt, och sådär jättetrött var jag inte.  Sovmorgon är ju sondagar för mig då min käre sambo tar Sam på morgonen, eller ja han har ju gjort det gasnka så många dagar i veckan med när han gör sig i ordning för jobb, 30 min sova på morgon är som 3h på eftermiddagen.

Eftermiddagen har vi spenderat tillsammans med alla andra, nere vid en sjö, en stor en sådan.  Det var tjock is på, så folk åkte skridskor och skidor... och andra gick liksom vi gjorde, och Sam åkte pulkan. Och åkte lite i backar längs vägen runt sjön. Haha som han skrattade. Och kikade vovvar, favvisen!

Tog ca en timme att gå runt, i det sköna vädret. -4 idag bara.
Men vad snabbt det blir mörkt, på nolltid.

Sam är så söt, han ville dra sin pulka här utanför hem sen, hihi, skall visa bild sen. Ursäkta att jag är så seg med bilder, tar en tid att sortera... skall ta itu med det med.

Nu skall det softas med film, imorrn blir det stan med vänner o bebis, fönstershopping och annars trevligt.
Om allt blir som enligt planer alltså, det vet man ju aldrig med barn.

Sam var så lättretlig ikväll och ledsen, anledningen: han var SÅ trött, det fattade jag ju efter ett tag. Man är så inställd på att han brukar bli trött vid kvart i sju... men vid tio över sex fixade vi klart vällingen och han somnade på två röda. Sötnosen!

Ha en trevlig söndagskväll!

Tävling.

Åh jag är med och tävlar hos:



Vem vill inte typ ha allt från Ljuva Ting?

Vinnaren.

Var lite upptagen igår kväll och fick därför hålla er på halster lite.
Men vinnaren av tävlingen som är framtagen med hjälp av slumpgeneratorn random.org är:

Postat av: Nina

helo är med å tävlar jag med :D kul att du fått en till tävling. hoppas allt är bra :D kram

min länk:

http://modesida.blogg.se/2010/january/pres.html

Grattis!!
Maila mig för vidare info!

och ni andra misströsta inte för snart dyker ännu en tävling upp här på bloggen!


Fredagsmys.

Det är freeedag, igen! Thänk God!
Idag är jag piggare för att katten lät mig sova bra inatt, ja vi hörde honom knappt på hela natten. Och på mogronen när jag skulle blanda välling då var han för trött för att vara i farten, och det är vi tacksamma för. För vad man inte är sugen på att katten står och skriker sig igenom vissa nätter. Så idag förtjänar han tom kanske lite tonfisk?

Sam sover, och ganska lagom tills han sovit klart kommer kompisar hit och bebbe. Då skall det umgås... och så måste vi ju ha fredagsgotte. Sambon skall iväg ikväll så här blir det tjejkväll med gotte och Lets Dance. Jag har längtat efter lite dans i teve, och eftersom jag är sugen på att dansa kanske det blir lite utgång imorrn och dansa lite bara. Det är ju så kul. Men det får jag se imorrn, om jag är pigg då och hur dagen är då!

Sa jag förresten att jag var och såg Avatar? Grym grym GRYM! Den var så himlans bra och 3d är ju så häftigt... som en ny dimension. Riktigt bra, och riktigt gott var det med mackedonkan-pommes efteråt, det är ju halva nöjet! Och de goda scampisarna innan! Mumma.

Nu skall jag borsta ut mitt nytvättade hår och ta en kopp te!

Ingen teve.

Det är tredje dygnet teven inte fungerar och det börjar bli frustrerande, jag menar vad skall man annars göra om man inte kan se teve? Hoho;)
Vi satt i telekö i 40 minuter innan vi lade på jäkligt irriterad efter att de sagt 88 ggr att vi skall få tala med en handläggare snart, handläggare in my a**!

Men nu har sambon drämt iväg ett surt mail, och jag hoppas det är surt, för surt enligt honom är inte så surt i mina ögon då han kan vara lite mjäkig med det här med att säga till... tur jag har läxat upp honom lite genom åren. Mitt motto: man skall inte ta onödig skit, säg vad man tycker och gör vad du vill innerst inne, framför allt var ärlig. Har man inte lust att ses... då gör man det inte... helt enkelt. Men sedan skall man iinte bara dum och elak för det, absolut inte. För det är ngt jag avskyr, elaka sms, det är det värsta, som smitning tycker jag, inte våga stå för vad man menar. Så lite av hans snällhet är nog bra ändå, vi jämnar ut varandra helt enkelt.

Sam -sötnosen sover sedan en timme lite till, och han är ju bara sötast i världen. Idag har han gått omkring och sagt bajs hela dagen, det gör han till allt numer. Sedan har jag lärt sig nya ord: Nalle bland annat. Och han snurrar runt nu också när han dansar. Världens finaste!

Nu skall det tas en dusch, mysigt!

Trevlig kväll!

Tandläkaren.

Var upp och iväg till tandläkaren imorse, var ju nästan 2 år sedan sist, då dentist tycket att det är lagom för mig att gå så pass sällan. Men det tycker inte jag, så nu vill jag att han kallar mig varje år istället. Känns viktigt att hålla efter sina tänder. Och besöket idag gick som vanligt bra, har inte haft ngt hål. och hade bara lite tandsten som jag lätt akn fixa med lite tandtråd som köptes på väg hem. Besöket gick på 170 kr eftersom jag ju hade 600 kr som man fick eftersom man inte varit där på länge, me like sådana summor.

Det är kalls som tusan ute så vi stannar inne idag med, Sam som sover sin lur nu här bredvid, min sötnos! Jag tänkte joina honom när jag plockat undan lite, det är så msyigt att ligga nära och vila lite med mysigaste pojken vår!

Är ju lite trött också eftersom vår ena katt, spekade halva natten och skrek, jag blev tokig på honom inatt när han väcker en av sitt gapande. Och när man sedan vaknar av att han kissat i Sams säng, ja då är det bättre att gå iväg och gömma sig än att leta rätt på honom. Han är så söt och go, men jag blir tokig när han väcker oss på natten, och kattkiss förstör så mycket. Tur har vi plast i Sams säng under täcket så då räddas ju madrassen, och täcket och allt är tvättat, men ändå.

Nu mysova här, dagen här blir lugn. Imorrn väntas mysbesök!

Missa inte att tävlingen avslutas imorrn!

Sämst på att blogga.

Help me find the way back to bloggingen! Jag har ingen lust alls nu, fast jag försöker. Men ibland har man väl sådana dagar/veckor/månader. Speciellt om man bloggar typ varje dag på något sätt. Så antar att det är normalt, och hoppas finna lusten till att blogga snart igen.

Dagen har varit kall, brrr vad jag fryser hela tiden. Men man känner ändå att man vill komma ut och andas frisk luft och att Sam med skall få lite frisk luft, så på med alla tjocka kläder och ut en 45 min ner till pulkabacken och åkte några varv och Sam älskar det som tusan. Sedan spanade vi lite vovvsingar och pippisar som med är himlans kul på vägen hem... lite brådis var det ju allt eftersom  vi väntade besök och fika slash lekstund väntade. Perfekt kombination!

Nu sover sötnosen och det är lite vuxentid här!
Ha en bra kväll!

Hoppas min Iphone kommer imorrn!

Sämst på att blogga.

Help me find the way back to bloggingen! Jag har ingen lust alls nu, fast jag försöker. Men ibland har man väl sådana dagar/veckor/månader. Speciellt om man bloggar typ varje dag på något sätt. Så antar att det är normalt, och hoppas finna lusten till att blogga snart igen.

Dagen har varit kall, brrr vad jag fryser hela tiden. Men man känner ändå att man vill komma ut och andas frisk luft och att Sam med skall få lite frisk luft, så på med alla tjocka kläder och ut en 45 min ner till pulkabacken och åkte några varv och Sam älskar det som tusan. Sedan spanade vi lite vovvsingar och pippisar som med är himlans kul på vägen hem... lite brådis var det ju allt eftersom  vi väntade besök och fika slash lekstund väntade. Perfekt kombination!

Nu sover sötnosen och det är lite vuxentid här!
Ha en bra kväll!

Hoppas min Iphone kommer imorrn!

Tävling!

Ännu en tävling till er mina fina läsare!

Och denna gången är det ett paket med 3 nappar i potten! och inte vilka nappar som helst, utan nappar där du kan välja vad det skall stå på dem! De kommer från namnnappen.se och är så fina! Perfekt! Själv valde jag Sam så att man vet att det är hans napp! Och de finns i ditt barns favoritutformning med, eller iaf de flesta!

För att vara med och tävla skall du:

Lämna en kommentar i detta inlägg! Skriver du ett inlägg och länkar det till mig i din blogg så får du skriva två kommentarer här, och får därmed ännu en chans att vinna!

Tävlingen avslutas på fredag d 8/1 kl 19.00
Lycka till!


2o1o

Gott nytt år kära ni! Hade ni ett trevligt nyårsfirande igår?
Det hade vi. God middag hos vänner, och trevligt sällskap. En kul kväll med andra ord. Som resulterat i lite trötthet idag, haha, men det är det ju värt! Dock var Sam övertrött efter att ha vaknat till när vi gick hem vid 02, stackarn, det är inte lätt att ta på overall utan att vakna. Och sedan var han övertrött och lite ledsen fram till 04 då han somnade mellan oss, sötnosen! När han sedan ville upp och leka vid 07 då var mamman inte pigg. Men det är ju bara att kliva upp. Att få liv i sambon haha, det skulle vara ett skämt efter alla de drinkarna. Haha, jag fick äran att blanda drinkar till honom, jag gjorde riktigt tjejiga och rosa drinkar:P De uppskattades dock med igår än idag! ;)

När Sam skulle sova middag så deckade jag med i soffan och vi sov i nästan 3h perfekt, så nu är jag inte jättetrött iaf. Var ute och hämtade pizza och skulle handla lite... det var så halt att sambon samlar på en isfläck och flyger pladask på rygg med S i famnen, gud vad rädd jag blev att de skulle göra sig illa. Sam tog ingen skada då man ju skyddar dem med allt man har när man ramlar, och sambons rygg är med ok, armbågen som känns lite värre. Men vad rädd man blir. Blev mest sur över att de inte sandat på en gångväg i centrum, kan ju vara Agda 96 som ramlar nästa gång, och hon är nog inte lika hållbar.

Nej nu blir det slappekväll här, det är skönt med sådana dagar!
Kram på er!

RSS 2.0