Nytt.

Dagen före dopparedagen. Snön fullkomligt öser ner och att åka någonstans idag, det är i princip kört. Det är väldigt mysigt med en alldeles vit vinter förstås. Och allt är i princip fixat. Tim sover och Sam kommer snart göra detsamma. Vi dricker varm kanel och äppeldryck  och imorrn kommer tomten. Härligt!
Jag önskar er en mysig jul. Och när ni kikar in här nästa gång så hittar ni mig troligen på en annan bloggadress!
så ni som är intresserade av den kan väl lämna en kommentar!
God jul!

Har glömt min systemkamera i stockholm, så några bilder kan jag tyvärr inte bjuda på och jag är riktigt deppig över att den inte hängde med i packningen.

Tävla hos Theans.

Jag är med och tävlar, var det du med!
Jag tävlar om ett presentkort av ett värde på 500kr från Småfrön barnkläder i samarbete medalltforforaldrar.se/theans. Var med du också, TÄVLA HÄR!
Småfrön barnkläder erbjuder ett stort sortiment av färgglada unisex barnkläder och babykläder till barn i åldrarna 0 - 6 år.

Hej du vinterland.

Det är så mysigt kallt och karrigt ute. Jag älskar snön, och jag älskar än mer att våra barn får vara med om riktiga vintrar! Jag vet inte, men jag tror det har lite av ett samband att man är född på vintern och gillar den så starkt. Eller hur känner ni? Visst är det väl mysigt med vita vintrar, riktigt frostiga och kalla att andas in? Extra mysigt är det att klä sig riktigt varmt gå en promenad eller leka i snön med barnen och se hur de älskar att pulsa runt i snön... för att sedan komma in och ta på sig raggsockorna upp till knäna, göra en varm kopp choklad, tända ljus och krypa upp under en filt. Thats why i love Winter! Hur känner du?


Julbak.

Det har bakats en hel del nu när julen står för dörren, eller att den står för dörren är nog snarare en dålig ursäkt för att få baka. Jag tycker det är så kul att testa nya recept och att lägga till lite julkänsla på är bara en bonus då jag älskar julkryddesmak.
Igår blev det en mjuk pepparkaka med vit choklad i, vanilla kesella och röda vinbär till. Mjodå riktigt god faktiskt.
Receptet kan läggas upp vid förfrågan. JO den blev faktiskt god!:)


RSS 2.0