Littlepeople.

Me is tired! But happy! Livet är bra nice faktiskt trots trötthet och lesshet på kyla och vinter.  Sitter här i soffan med sambon och en katt som spinner och det gör ju en lugn. Sötälsklingen sover sött i sin säng, finaste!
Idag har vi inte varit hemma mycket. Fm for vi iväg och handlade på Ica och en sväng på Toys r Us. Sam hittade en Vileda mop och gick och städade haha, de har så coola leksaker, städsaker dammsugare mm. Sedan hittade han massa saker som låter och ljud är ju urkul! Han var helt slut när vi äntligen hade beslutat oss för Little Peoples bondgård. Tanker när vi kom dit var att hitta någon leksak, som är pedagogisk, såklart, verklighetsförankrad och något som man kan bygga en lek till där det är lätt för oss föräldrar med att vara med. Fantasti såklart, men saker som hör ihop och bildar en stad gillas och Sam älskar det. Han fick ju ett stall som är en del av staden i julklapp... det är djur, ljud, och enkla funktioner... och man kan önska sig lite då och då och bygga ut. Perfekt tycker jag. Men varför skall leksaker vara så sablans dyrt för? Visst det finns olika prisklasser, men det är inte mycket till 1 åringar med lite tanke bakom som man får under 300ingen numer, eller är det ngn som hittar sådana saker så hojta!

Hur som helst, jättekul har vi haft när vi lekt med muarna och gnäggarna idag, och att pappa göra roligaste lekarna det är ju inte ouppskattat det heller!:)

Efter de besöket åkte vi hem och åt och sov en stund tillsammans, läs 1,5h. Och sedan frågade en vän om vi ville fika och det ville vi såklart.. så vi åkte iväg och gjorde det någon timme innan det var dags för att laga fläskfilé hemma. Sam äter nästan vad som helst och det är så himlans skönt. Sen att mycket av ens tid går till att fixa mat, det är lite segt ibland, för jag kan tycka det är trist att laga mat. Men det blir ju iaf att man äter lagad mat varje dag, and thats good.

Nupps, nu skall det kollas på resultatet på roomservice, hade lust till att spela Wii och Mario, men det var tydligen inge batteri kvar i konsolen, behöver de verkligen batteri eller laddas? Och hur görs detta isf? Ngn som vet?

NU en bild lånad från hemsidan på leksaken idag.
Ciao på er! Och njut av kvällen.


Kommentarer
Postat av: Erika

åh jag hade något liknande när jag var liten, kanske dags att försöka hitta fram nu när man själv har barn ;-)

var gärna med i min tävling på min blogg som pågår just nu

2010-01-21 @ 22:39:08
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0