Awake.

Blev en snabb väckning imorse, vi skulle lämna bilen på service o glömt tagit ut babyskydd o bb väskor ur bilen så jag fick mig lite trappmotion det var kanske bra. Dock känner jag enbart lite värk i ryggen och det föder man inga barn på. Så det dröjer nog ett tag till.

Några knep på hur man får igång det? Färdknäppen är inte aktuell!:)

Kommentarer
Postat av: Maja

Hej tjejen!

Hittat till denna bloggen nu tillslut. :)



JAG har verkligen inga tips om vad som sätter igång förlossningar... Jag kan däremot berätta om allt som INTE fungerar. Några exempel: Färdknäppar, köra på guppiga vägar, hinnsvepningar (även fast slemproppen tom går av dem..), dricka hallonbladste, gå i trappor osv...



Mina små tjejer har ju valt att komma BF+12 och BF+7. Ina var det helt lugnt med, sen startade värkarna bara plötsligt kl 23 på kvällen.

Elli vet jag inte vad hon höll på med.. Slemproppen gick ju två veckor innan och jag var ju öppen 4 cm 5 dagar innan hon kom.. hade ju värkar i 3 dagar innan vattnet till slut gick hemma!



Lycka till nu tjejen! Tänker massor på dig!

Inboxar mitt mobilnr till dig på FL, du får jätte gärna skicka ett mms på underverket sen när han bestämmer sig för att komma ut.



KRAM KRAM!!!

2008-10-28 @ 09:40:48
Postat av: Linda

haha ingen färdknäpp, näe jag håller med! tror inte på det för den delen heller. En bekant sa att hennes värkar började efter att ha ätit färsk ananas????

2008-10-28 @ 10:56:10
URL: http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0