Höstjacka.

Det sägs ju bli en ganska så varm höst/vinter. Så mina planer på den dära boomerangjackan jag funderar på att köpa, kommer iaf väntas med tills bebis är född och jag vet vilken storlek som gäller. XS var ju perfekt på nu med magen, förutom att man ej kunde knäppa den fram såklart, men måste kolla sen ändå. Är så pass dyr att jag vägrar riskera att köpa en jacka som är för liten.

Men oavsett, så har jag klickat hem en annan jacka, en FUSKpäls. Japp jag skulle aldrig bära en äkta päls på mig... verkligen inte. Men denna är absolut FUSK så här är det minsann inga stackars djur som får lida för att jag skall ha en jacka, aldrig i livet. Tycker det är hemskt att det görs kläder i äkta djurhudar. Det är ju för tusan ett liv vi pratar om.
Djurliv är lika mycket värda som människoliv i mina ögon.

Men som sagt... denna är fusk, och jag är så glad över att jag hittade den. Tycker den är riktigt snygg faktiskt.
Kostade 750 kronor och jag antar att jag har den här hemma om en vecka... sen kan jag börja använda den när jag inte är gravid längre. Så det blir lagom.

Well, vad tycker ni om denna skönhet?



Nej nu skall vi tydligen åka och handla. Min sambo råkar alltid timea in att vi skall iväg när jag kommit ur duschen med nytvättat hår. Men de är väl vana på affären nu att jag ser ut som ett dränkt får i kaluffsen.


Kommentarer
Postat av: Linda

riktigt snygg! jag såg den imorse när engla bloggade om den också. jag har en liknande. gud vad jag längtar till att kunna ha en massa snygga kläder igen. enda nackdelen med att vara gravid...

2008-10-06 @ 17:48:14
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Annah - med bebin i magen

Den är supersnygg!!

2008-10-06 @ 18:42:47
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: Den är jättebra, heter olympus 1200q (olympus mju 1200) står olika på olika sidor på nätet.



Så snygg! Älskar päls igentligen, men är emot äkta, precis som månag andra och du.



2008-10-06 @ 19:56:29
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0