Sömnströning vid fullmåne.

Utdrag ur Expressen idag.

Kan ge sömnstörningar

Månens faser kanske har betydelse för att vi tror att de har det, spekulerar sömnprofessor Torbjörn Åkerstedt. Många klagar exempelvis på sömnstörningar vid fullmåne, även om ingen undersökning bevisat något samband. - Men om man psykologiskt ställer in sig på att få sömnproblem vid fullmåne blir det sannolikt så.

Men det innebär med att fler barn föds. Tydligen så hävdar en del att fullmånen är inatt, och jag som trodde igår. Well... jag sov iaf väldigt dåligt inatt, och jag brukar sova bra!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vill du vinna?

http://sandas.blogg.se/2008/october/ny-tavling.html#comment

2008-10-14 @ 16:49:34
URL: http://sandas.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

jag har lite oregelbunden cykel, den brukar vara mellan 31-33 dagar och nu är jag på dag 34. Har haft 34 dar en gång förr, och 38 en gång, så därför vill jag vänta till helgen innan jag testar igen =)

har fortfarande ömma bröst med synliga blodådror - tom bröstvårtorna har synliga ådror haha... magen känns emellanåt så ibland känns det precis som om mensen kommer.

2008-10-14 @ 17:02:45
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

joo det tror jag, fast jag tycker nog att det är mer nu! och PÅ bröstvårtorna är jag ganska säker på att de inte brukar synas. Men jag vet inte, skengraviditet har väl förekommit förr =)!

2008-10-14 @ 17:19:16
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0