Vila vila vila.

Det pratas mycket om att man skall gå promenader, gå i trappor, städa och dona för att få igång en förlossning.
Men hur kommer det då sig att de flesta förlossningar startar på natten när man ligger och sover och slappnar av?
Det är en teori som inte verkar stämma överens tycker jag. Så jag som tänkte ge mig ut på en promenad har nu tänkt om och skall istället vila mig. Jag tror inte att bebis kommer fortare för att jag är ute och traskar runt och slösar energi, den lär jag ändå behöva när han väl bestämmer sig för att vilja komma ut till oss.

Så nu har jag en anledning till att vila vila vila. Men vila behöver ju inte innebära sova eller ligga i sängen... man kan ju vila genom att bara läsa en bra tidning eller en bok, eller bara sitta vid datorn det är ju också vila.

Nu lagar jag soppa med broccoli i, det e säkert gott, det brukar det bara. Sparar magen till något mera delikat tills ikväll när älskling kommer hem från jobbet.
Helgen har inga direkta planer, det är lite svårt att planera en massa nu... man vet ju ej om man vågar åka iväg för långt eller så. Tänk om han ändå får för sig att vilja komma ut innan BF eller kanske på självaste Bf-dagen! det vore isf väl tajmat.

Nu skall jag äta, och ta en dusch (som jag skulle gjort nu i flera timmar) Sen skall jag vila. Lär ju vara lite nervigt att gå och lägga sig ikväll... det kanske startar liksom?:)

Kommentarer
Postat av: Karin

jo haha ingen champagne heller

2008-10-17 @ 14:57:40
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Emelie

Låter ju ganska logiskt då att vila istället för att göra allt möjligt för att få ut honom. :P

Hoppas du slipper gå mycket över tiden =)

2008-10-17 @ 15:02:11
URL: http://mymitire.blogg.se/
Postat av: Linda

ja det verkar lite skumt det där med att få igång det hela. Jag tror inte att något funkar faktiskt det är nog som du säger det kommer när det kommer.

Ja 2 veckor kvar för mig nu - kan ju alltid hoppas att det blir tidigare.

2008-10-17 @ 15:33:45
URL: http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0