Filmkväll.

Älsklingen hyrde en film med sig hem som var bra. Så vi har sett den nu ikväll och haft myskväll.
Katterna har varit hur kelna osm helst. Så hela lilla familjen har myst i soffan. Lilla bebisen har med varit delaktig med en och annan utbuktning. :)
 
Det är så svårt att hålla sig från choklad, men nu har jag köpt 86% o då behöver man bara en liten bit. Så det funkar bra faktiskt, men lite avis är jag på min grabb som käkar kexchoklad de tär ju så gott.

Skall snart krypa ner o läsa inhandlade gravidtidningen. Det är så bra läsning tycker jag, synd att man redan kan det mesta förstås. haha man har ju läst en hel del böcker o tidningar inom området. Höll på att få en smärre chock när jag såg hur många tidningar jag har. Fick kasta en hel del.

Verkar som bebis har hicka nu igen, jag orienterar den dock till övre magen vilket innebär att busen fortf igger kvar med huvudet uppåt. Hoppas innerligt han vänder sig inom helst en vecka. men han verkar trivas där uppe. och varför ligga upp och ner om man inte måste liksom?

Nej tidningsdax nu. trevlig kväll

Kommentarer
Postat av: Sabina

Bebisar e ju himla gulligt, men vet inte om ja skulle klara av att ta hand om en, inte just nu iallafall, hihi :)

2008-09-09 @ 23:09:23
URL: http://clubsandwich.blogg.se/
Postat av: Caroline - Adams mamma

Tack & grattis själv!

Det är så spännande innan man träffar den lilla för första gången :) vet du vad det blir?



Jag hade inga förvärkar, värkarna började BF kvällen & morgonen dagen efter var de så regelbundna att vi fick åka in & då var jag öppen 5 cm :)

2008-09-10 @ 00:37:53
URL: http://carr0s.blogg.se/
Postat av: Anonym

Dom kändes som en vanlig sammandragning, alltså magen blir stenhårt, men nu så värkte det i hela magen plus att det tryckte massor ner. Som små knivar som vill igenom underlivet, samtidigt, så jag fick typ hålla andan igenom den. Sen mellan värkarna var det inget, tills nästa kom.

2008-09-10 @ 08:56:54
URL: http://tricias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0