Graviditet.

har nyss ätit och bebis har buffat hit och dit, det är riktigt svårt att urskilja hur bebis ligger. Men jag antar att det är som igår. För det har ju inte varit ngt hav på magen sen då iaf, utan mera små buffar. stötar o den mysiga hickan.
Jag längtar såå mycket efter att få träffa den lille som bor i magen nu. Det ska bli så mysigt och mitt livsuppdrag som mamma börjar då på riktigt. Redan nu har man lite tagit på sig rollen som mamma fast på ett annat sätt. Genom att tänka på hur man är och hur man äter osv så att barnet mår som bäst. Det är också en del av mammaupdraget, och jag älskar det. det räcker nästan med att man rör magen så får man en liten buff. Som ett gensvar på ngt sätt. Det är kärlek det. jag älskar att vara gravid just nu, även om man inte kan gå i 120 utan måste ta allt i slowmotion, och även om man inte sover nå vidare bra, så kunde det varit så att jag ej fått sova alls. och även om sammandragningar känns lite obehagligt så kunde de ju faktiskt gjort ont, och det är jag riktigt glad över att de inte gör ännu. Hopaps det håller sig så. *peppar peppar* Och sist men inte minst, även om man inte sett sitt könsorgan på sisådär 4 månader... så känner man att det lever. Det är inte alls lika bekvämt att sitta längre stunder som gravid är som ickegravid, ni som ej varit där, ni kommer märka. MEN alla dessa saker övervägs av att bära det fantastiska man kan bära, sitt kärleksbarn som är skapat av mig och min älskling. Att få se vems näsa och ögon du har, vems personlighet du har... det ser jag fram emot att utforska. Jag längtar så efter att få bli familj, det är helt underbart.

Idag är det 40 dagar kvar. Men jag tror att du kikar ut 2 veckor innan. Men lova mig att du åtminstonde stannar i magen tills oktober, sen får du komma när du vill!


Kommentarer
Postat av: Caroline - Adams mamma

tack ;D

2008-09-10 @ 13:23:02
URL: http://carr0s.blogg.se/
Postat av: Linda

hihi jag håller med på allt ovanstående. Jag trodde faktiskt om man får säga det att det skulle vara ännu tyngre och jobbigare att vara gravid men det är ju helmysigt!

Jag ska nog inte välja ett vändningsförsök utan ta kejsarsnitt just för att hon ligger som hon gör. Vilket läkarna själva säger är svårare. Då känns det dumt att riskera ngt.

2008-09-10 @ 15:25:10
URL: http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0