Mumsfika.

Vi gick och la oss sent o klev upp vid tio.Åt frukost och åkte iväg till shoppingcentret. var i akut behov av klädroller så man slipper se ut som ett luder (?) med allt ludd efter djuren på sig. handlade på oss 8 rullar så nu ha vi hemma iaf.
Gick sedan en sväng, älskling köpte en ny Lyle and scott tröja, jättefin färg. Och en Boomerangjacka som med var riktigt fin. jag skall med köpa en klassisk boomerangjacka om någon vecka. testade först small, men den var jättestor på mig trots min mage. Xs satt mycket bättre. Så blir nog den. MEN skall ju testa när magen är borta o vår älsklingsbebis i famnen ist.

Sen satte vi oss på ett mysigt fik och åk varsin macka, och delade på en morotskaka. Tog varm choklad med. Supergott. Och mys. Det hade kommit in en fågel utifrån som underhöll oss med sitt fågelkvitter. :)

Nu är vi båda deckade, skall nog vila en stund nu. Sen kanske blir det ett uteställe ikväll, har fått vip-inbjudan till ngn lansering på en klubb i stan. Men får som sagt se.. vill ej vara där med vår bebismage i massa trängsel om det är massa folk. Så vi får se. Kunde dock vara kul såklart.

Nej vila var de ja.

Kommentarer
Postat av: gabby

hej, mår bättre nu, hade lite feber igår och jätteont i halsen.. har nyss varit på promenad med elin och martin och så har vi fikat ute :) snart ska vi se patrik 1,5 på bio, sett den? kan jag hälsa på dig i veckan? kram

2008-09-21 @ 17:19:00
Postat av: Dorothéa

Japp.

Om du tittar riktigt noga på ramarna runt båda barnen ser du ;P

Hehe det är en pojke och en flicka.



Ni då vet ni någonting?

=)

2008-09-21 @ 22:12:15
URL: http://theans.blogg.se/
Postat av: Dorothéa

Hehe ja jag vet precis vad du menar, förstår verkligen inte hur våra barn för plats därinne.

Gör ju riktigt ont nu så fort dem för lite på sig.

Hehe.

Får väl se hur länge dem orkar trängas därinne.



Vart bodde ni någonstans btw?



2008-09-22 @ 10:35:51
URL: http://theans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0