Sprickfärdig.

KÄnns som jag skall spricka. Dels är bebis livlig och trycker på hit och dit, vilket såklart är mysigt.. men sen blev det nog liiiite mycket med två måltider med 2,5 h mellanrum. Men jag var så sugen,o ville göra min älskling sällskap med såklart.

Katten ser mycket bättre ut med sina utslag,*peppar peppar* hoppas han slipper sin tratt snart, stackarn.
han var så go imorse, när jag var vaken där vid 06 kommer han och burrar ihop sig och lägger sig på kudden bredvid mig. Så vi ligger så och myser ett tag. jag kunde ändå inte somna, o ville ej väcka sambon som ju skulle jobba.
Knäppte av en bild somjag skall lägga upp sen, så skall ni se hur mysigt det var.

Känner mig ganska så trött och lite småyr, undrar om det beror på mått låga blodtryck 100/60. Vet ni vad ni har i tryck`?
Men som sagt hellre för lågt än för högt så då står jag mer än väl ut med att vara lite småyr ibland. Det är ju mycket bättre för barnet om jag har lågt tryck, så hoppas det förblir så. har alltid haft lågt, men nu gör de nog till att jag ej dricker varken Cola, kaffe eller te. Gillar inget av dem någevidare så det är bara skönt. Cola kan vara gott ibland, men har snart varit utan 7 mån så då får det vara.

Nej om man skulle slänga sig i soffan, vi skall nog se om vi ihittar ngn film vi kan se och bara mysa en stund jag o älskling innan Idol börjar. Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0