Täbbt lördag.

Vi låg kvar länge i sängen imorse och pratade. Man måste ta alla tillfällen i akt då man har mycket på helgerna, att man kanske inte riktigt hinner prata så mycket som man vill. Då är lördagsmorgonen oftast ganska så perfekt till att babbla om allt och inget. Kände mig riktigt hängig igår kväll, och även snorig när jag vaknade imorse, men nu känns det faktiskt bättre *peppar peppar* Det är ju fint väder med, eller åtminstonde gansak så varmt. Så man borde ta sig ut på en liten promenad, dock ingen powerwalk hehe, får bli en slowwalk, men dock en walk.
var sugen på stan innan, men nu känner jag att man bara slösar pengar. Så jag stannar hemma och myser med katterna, och väntar på att sambon skall komma hem efter jobbärende. Vet ej när han kommer, men det blir ju inte förrän ikväll. Nu satte sig en akatten framför skärmen i ren protest antar jag. Så jag borde väl ägna mig åt dem nu lite.

Idag är det den 20onde september.. om en månad är det BF-dagen! Jag längtar såååå!
Hade en samamndragning imorse så man ser exakt hur bebis ligger, skulle resa mig upp då men lade mig ner igen, känns inte riktigt bekvämt att resa sig precis under en sådan sd kan jag säga. Speciellt inte när huvudet ligger neråt.

Hur ser er lördag ut?


Kommentarer
Postat av: Dorothéa

Hallå igen.

Somnade visst till =P

Jag har inte så mycket vilket jag tycker känns skönt. Men har blivit lite mer nu veckan som varigt, så antar att det kommer komma mer och mer nu.



Får se om det blir värre nu vid flytten också, även fast man inte gör någonting känner man ju att kroppen strejkar. Den märker väl att man är lite stressad över allting. Hehe.

Du då, har du de jobbigt med sådant?

2008-09-20 @ 15:55:43
URL: http://theans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0