Trångt i magen nu.

Denna vecka går jag in i v 37. Det är helt galet trettiosju! hujedamej vad härligt. Efter denna vecka har gått så anses bebis inte för tidigt född om han skulle få för sig att komma lite tidigare. Så det känns skönt.  Dock vore det ultimata om bebis kommer kring den 6-10onde oktober. Det är ca 2 veckor innan, och det skulle vara en dröm att slippa gå över tiden som verkar jobbigt. Jag längtar ju redan ihjäl mig efter vår bebis, och tanken på att få längta såå länge till det får mig nog gråhårig. :)

Nu sista tiden har man börjat fundera mycket över hur bebis ser ut, om han har hår när han föds eller inte?
Har han mina eller min sambos fötter, näsa, händer, mun ? Är han lång eller kort? Well ni hajar!
Det är så fantastiskt att man får vara med om det vackraste man kan få uppleva. Och att det är så snart, det är helt obegripligt. tror inte riktigt jag tagit in det riktigt.

Denna vecka har de mer eller mindre lovat att vagnen skall komma, så det hoppas jag verkligen. Speciellt nu när vi köpt påslakanset och täcke, kudde samt leksam till vagnen att smycka den med. Och så skötväskan förstås
Det känns som hicka nu i magen. Ååh det är sååå mysigt!

Har lite inbokat nu de närmaste helgerna med vänner och middagar. Dels för att tiden skall gå snabbare, det är trevligt och lite för att passa på nu innan liksom. När bebis kommer så behöver man ju bara vara ett tag, och då kanske man inte riktigt hinner med att träffa alla vänner den första tiden. Speciellt med mycket förkylningar och att man själv vill skapa känslan av lugn o ro för bebisen också. Det är det viktigaste! Så som sagt... middagar på löpande band nu. Vi har ju redan avbokat 2 st kan man säga. Skulle haft en middag i helgen med, men det är ju förkylningstider nu så det blev inställt. Får ta det en annan helg.

Det märks att det är trångt i magen nu. Rörelserna är inte lika "sprattliga" och tydliga eller hur man skall förklara. utan mera sega och utåttryckande. Som att en rumpa eller en fot trycker ut sig. Och så hick-känslan förstås.
Men viktigaste är ju såklart att man känner rörelser utspridda över dagen. Vår älskling. Hickar gör du fortfarande iaf. :)

Hur ser er måndag ut? kanske blir det lunch på ett fiskdeli idag, och sen lite städning av diverse. kanske måste fylla ut BB-väskan med, har bara ett set med babykläder nerlagt än så länge. Man tänker ju att det är 4 veckor kvar knappt, och man hinner. Men tänk om bebis kommer 2 veckor tidigare...? Man vet aldrig sånt. Därför måste man ändå veta vart man har alla grejer.


Kommentarer
Postat av: sandra,melinas mamma<3

nej jag kände det inte iaf hehe:P

2008-09-22 @ 11:02:53
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: Dorothéa

Ja fast det märkte jag redan från runt v 28

Men antar att det kommer avta mer och mer nu.



Nu måste jag smita, ska iväg på tvillinggrupp.

Ha en bra dag.

2008-09-22 @ 11:03:31
URL: http://theans.blogg.se/
Postat av: sandra,melinas mamma<3

hehe :P nej hon kom 7 dagar efter bf... läst lita gamla inlägg jag skrivit på lunar och på dagen där hade ja tydligen inte haft känningar alls :P hade skrivit "blir nog ingen bebis idag heller " men det blev det ju haha :P

Jo melina hickade en del haha, gör hon nu med ibland, så sött:P

2008-09-22 @ 11:31:22
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: sandra,melinas mamma<3

neej inte direkt.. bara att det blev trångt och ettt himlans tryck mot revbenen :s men inte mindre rörelser därför ja trodde att hon aldrig ville komma ut haa :P

2008-09-22 @ 11:34:16
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: sandra,melinas mamma<3

heheh okej:p

själv mådde jag rätt illa dom sista 2 veckorna :P

2008-09-22 @ 12:01:22
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: sandra,melinas mamma<3

haha nej det är faktist inte jag :P det är en som heter louise, http://louisekumlin.blogg.se :) du får kolla med henne. hon är väldigt bra på dt:P

2008-09-22 @ 12:02:03
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: louise

sv: tack :)

2008-09-22 @ 13:41:05
URL: http://louisekumlin.blogg.se/
Postat av: sandra

min kom i v 37+2 =)

2008-09-22 @ 13:45:12
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/
Postat av: sandra , Sebastians mamma

Jag fick min lille i v 37+2 :)

2008-09-22 @ 14:01:37
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0