Härligt.

Full rulle idag och Sam somnade som en stock efter sista matningen för kvällen kring halv nio. Sötnosen!
G kom hit kring lunchtid idag, då gick vi och köpte varsin sallad på pizzerian och gick hem och åt, innan vi bestämde oss för att gå ner till parken och sitta på deras mysiga uteservering och fika. Mumma. Sam gillade att titta på allt runtomkring, han verkligen älskar sittvagnen, nog för att han somnar i den ofta, men när han sovit och vaknar till så är han nyfiken på omvärlden. älskade pojk. idag blir han en vecka äldre. 5,5 månader idag för att vara exakt. Och så mycket som har hänt senaste veckorna. Han sitter mycket mer stabilt nu, vi har mer o mer fasta rutiner och dem funkar oftast bra, han gillar den mesta mat han får smaka, han är vig som tusan och hans mysiga personlighet lyser alltmer igenom, han kommer bli en busunge tror vi, mysigt, barn skall vara busiga anser jag. Tiden går verkligen fort, och nu när det är vår och sommar blir man så pigg och är ute alltmer utan att tänka på att man fryser så fort man kikar utanför dörren, det gillas starkt.
Ikväll kommer älsklingen hem från Holland där han varit på jobbresa ett dygn. Det har gått bra här hemma, har ju haft full rulle med en massa kompisar hit och dit... 3 tjejkompisar har kikat förbi i omgångar, så tiden har gått fort.

Såg att det fanns en mamma-bebisgympa imorrn vid 11 här i närheten, funderar på om jag skall testa det, undrar vad Sam tycker om det? kan nog vara skoj att testa iaf. Får se. Känner mig hur som helst duktig ikväll som stod emot godissuget och åt skorpor med ost istället och nu dricker jag en kopp örtte som verkar utrensande. Well well tror varkens det gör till eller från, men det låter ju bra i alla fall.

Nu skall jag njuta en stund till av mitt te, sen skall jag gå in och pussa på min lillprins och sen somna, sambon kommer nog efter midnatt någongång, orkar ej vänta uppe, han får väcka mig när han kommer! Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0