Knytkalas.

Mina ögon är tunga och snart är det dags att knyta sig. Sam sover sedan en halvtimme tillbaka och jag har hunnit byta kattsand, äta en pingvinstång, pussats med sambon, myst med katterna och fixat lite ärenden. Det är perfekt den stunden man har efter att Sam sover att fixa sånt man ej hunnit under dagen, och även få lite egentid och tid för varandra, att få vara flickvän och pojkvän. Det är perfekt.

Hoppas Sam får sova lite bättre inatt och att han inte besväras så mycket av att han är snorig. Imorrn är det onsdag igen, helt galet vad veckorna går snabbt. Och nu för 23 veckor sedan så var vi inne på förlossningen, och om en timme så tog de hål på hinnorna så att vattnet gick, jag hade ganksa starka värkar vid denna tiden, och om ganska så exakt 4 timmar så fick vi upp vår älskade son på bröstet. Kärlek vid första ögonkastet. Och man blir allt lite lyrisk varje tisdag/onsdag.

Jag kan inte nog påpeka hur lycklig jag är över min lilla familj. Och snart kommer mina föräldrar, det är så drygt att bo långt från dem ibland, men man skall ej klaga, man kunde bott i ett annat land också, då hade det ekonomiskt varit svårare att hälsa på, nu är det iaf inte pengarna som styr, mest tiden, men den har jag ju gott om nu så.

Natti på er!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman.Allt är bra med mig..Kanske inte berättat det innan men vi var tvugna att avsluta min förra graviditet pga av skador på våran ängla dotter..Hon skulle inte kunnat leva med dessa skador så det fanns bara en väg att välja som vara bäst för oss alla...som hon har det bra..Så vi hoppas på att det snart blir ett syskon till henne som hon kan övervaka från ova..Hur är allt med dig denna onsdag? kram kram

2009-04-08 @ 07:44:57
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vill tipsa om tre nya tävlingar på min blogg. ^^

2009-04-08 @ 09:36:52
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Mindy

Det får ta den tiden det tar.Hoppas att du får en skön onsdag..Kram

2009-04-08 @ 09:55:58
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: ROSAMARTINA [bloggdesign]

Hej söta Malin :)

Har inte kikat in här på ett tag, då jag har bytt blogg (Från bloggingbyguinevere.blogg.se till rosamartina.blogg.se)

Ser att du har loggan kvar från min gamla blogg och jag undrar nu om du kan maila mig så att jag får byta ut den mot en ny?

Min mail är: [email protected]



Kram

Jennifer

2009-04-08 @ 19:57:10
URL: http://rosamartina.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

men va bra!!

2009-04-09 @ 00:24:49
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Jenny - Tvillingmamma till Idalee & Havannah

Jag har en knöl i bröstet och har otroliga smärtor därifrån så jag ska nu kolla upp det så att det inte är bröstcancer. Hoppas allt är bra med dig och din familj. Mvh Jenny

2009-04-09 @ 09:32:59
URL: http://babylycka.blogg.se/
Postat av: Jenny - Tvillingmamma till Idalee & Havannah

Tack! Ja dem har haft och har hosta nu.. :-) Jag var i kontakt med sjukvårdsupplysningen och det enda man kan göra är att ge vatten ofta så att halsen inte blir torr. Man ger tydligen ingen hostmedicin till så små barn. Jag har även höjt upp huvudändorna i deras sängar så att de kan andas lite lättare genom snoriga näsor och därmed hosta mindre. Har märkt att de hostar mer när de har massa snor i näsan så brukar bli bättre om man suger ur lite. Har han hosta din lillkille?

2009-04-09 @ 12:04:13
URL: http://babylycka.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

åh vad fint skrivet... jag gissar på att kärleken till sitt barn är oändlig från första stund men fortsätter att växa varje dag ändå!



hoppas ni får en underbar påsk!!



kramar

2009-04-09 @ 13:21:27
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0