Påsken.

Påskdagarna har varit så mysiga, men de går tyvärr alltid för snabbt. Så är det jämt med lite ledighet och besök. Mina föräldrar åkte hem idag, alltid trist när de åker, men om en månad knappt är det Sams dopdag och då ses vi ju igen, så det är ej så länge till. Sen skall vi försöka ta detta året i akt och åka lite oftare neråt nu när man väl är mammaledig och då sambon har semester med.

Vi har haft mysiga dagar med lite shopping, promenader, fix av håret, mys i solen, och allt annat som hör vänner och familj till.

Sam fick en vindjacka från polarn och jättefina strumpor av mormor och morfar med, han blir så bortskämd vår lille prins, men det är ju inte så konstigt, det är ju så kul att handla till sötnosen.

Sa jag att Sam har fått två tänder i nederkäken längst fram, det kliar och är jobbigt ibland men de ser så söta ut, dock är det bara precis toppen som kommit upp ännu. Hoppas det inte är allt för jobbigt för honom att få upp resten av dem. Man vet ju själv hur tänder kan spänna och kännas när de växer.

Idag premiär badade jag med honom i badkaret, han tyckte det var så kul och plaskar som en tok med benen så det skvätter ner hela golvet. :) Och en annan kul sak som han gjort nu några dagar i rad är att han suger på sin tå när han ligger på skötbordet. Haha, det ser så sött ut.

NU sängen för oss, imorrn är det tisdag igen, tiden går så fort.

Kommentarer
Postat av: Linda

åh tänder så sött!

2009-04-14 @ 15:39:04
URL: http://familyspace.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0